101229 - massor

2010-12-29, 16:17:34 / Kategori: my words
Egentligen har jag massor bilder att visa, massa att berätta och massa tankar som bara väntar på att skrivas ner. Men nu hinner jag inte, kanske ikväll. Så länge är det kaos uppe i hjärnkontoret. Men efter en promenad med mina lyckopiller Ella&Lucas så känns det bättre, men fortfarande mycket som borde komma ut. Jag funderar på nyår och allt vad det innebär och har en inre konflikt med mig själv. Men nu ska jag till bussen för att möta upp C för en tur på grönaskyltaffären och Coop.


<3

101222 - stolt!

2010-12-22, 20:19:27 / Kategori: my words
Idag fick jag den bästa julklappen jag NÅGONSIN fått! Lille Lucas frågade om jag ville bli hans gudmor :') Och vad svarar man på det?! Jo tårarna sprutar åt alla håll och kanter, räcker det? ;)


STOLT gudmor första gången jag träffade fisen :)


Ella och jag för många år sedan, min fina vän som jag är så otroligt stolt över!

101221 - det här med att vara hundägare....

2010-12-21, 18:22:43 / Kategori: my words
Big har inte tappat alla valptänder. Han blir 8 månader den 27de. Ringde till både Ejra och Djursjukhuset för att höra vad det går på att dra dem, och det är inte billigt. Många dyra tusenlappar som kvinnan på djursjukhuset sa. Dessutom så skulle han sövas. Jag undrar vad jag gruvar mig mest för. Den fruktansvärda kostnaden eller det faktum att Big skulle sövas. Antagligen sövas. Pengar är inte allt men det underlättar. Men huvudsaken är att min lillkille är frisk. 

Enligt kvinnan på djursjukhuset var det ingen brådska utan att jag kan vänta till jan-feb med att åka dit och i så fall dra dem. Och enligt kvinnan på Ejra så ska jag börja försöka rucka lite på dem och ha dragkamp med Big för att de ska lossa. Jag hoppas att de kan lossna av sig själv, för jag vill inte söva honom. 

Det är det här som är nackdelen med att vara hundägare.

101216 - the only girl in the world

2010-12-16, 16:40:40 / Kategori: my words
Lite efter i schemat, men vi kommer nog komma iväg ganska snart iallafall. Bara jag inte glömmer nånting. Typ Big, mormors skorpor som jag jävlats med hela förmiddagen eller varför inte julklapparna?!! Vore typiskt mig faktiskt ;)

101216 - du är ett skämt

2010-12-16, 13:59:57 / Kategori: my words
Jag har bara en sak att säga. thephonehouse är ett jävla skämt. Jag tecknade en försäkring på telefonjäkeln när jag köpte den (tyckte det var bäst eftersom jag ska ha den i 2 år, jävligt dum deal) och den skulle kosta 374kr/kvartal. Det var i mars. Ringde idag eftersom telefonen krånglar till tusen dels med batteri och hänger sig/stänger av sig själv och för att kolla om dom drog pengar i slutet av november och för att kolla hur det blir om ajg lämnar in den nu. Fick till svar att nej vi kunde inte dra pengar av dig bla bla bla. Och så får jag veta att dom inte dragit en enda räkning på hela året!! Vilket betyder att jag kommer vara tvungen att punga ut 3x374kr när dom ska dra pengarna igen, alltså på nyår. Och grejen är att jag VET att jag haft pengar på kortet och dom har mitt rätta kontonr så felet är ENBART deras! Skitföretag. Jag tänker aldrig aldrig aldrig mer köpa en telefon från dom. 

Iallafall så gick jag upp på vinden för att leta upp en gammal telefon, och gissa vad? trots röran där uppe så lyckades jag hitta telefonen, plus tre andra, på första försöket ;) så nu har jag min gamla Sony Ericsson K770i - den bästa telefonen jag någonsin haft!!! Synd bara att den sluta sålts :(

101214 - upphängd&nersläppt soppåse

2010-12-14, 19:06:29 / Kategori: my words
Så känner jag mig idag. Hade 38,0 i temp imorse (sa jag att jag aldrig har feber???!) och nu vet jag inte, men piss mår jag iallafall. Har lite ostkrokar jag ska gotta mig med sen även om jag inte känner nån större smak av dom. Att whiskey ska bekämpa förkylning är bara bullshit, inte ens värt att testa igen även fast värmen va god. 

Avbokade min klipptid på torsdag oxå så nu får jag vänta aslänge på att bli snygg i håret igen. Typiskt innan jul och allting! Och imorn måste jag ner på stan oxå, även om jag inte orkar. Mammas och mormors julklappar är inte klar än och vi som ska fira jul med dom i helgen. Typiskt mig att vara ute i sista sekund. Dock vet jag exakt vad jag ska köpa åt dem, så nåt onödigt spring blir det inte! Nu ska jag krypa ner i soffan igen. puss

101213 - äntligen kväll

2010-12-13, 21:06:05 / Kategori: my words
.... och typiskt nog mår jag inte det minsta bättre! Snörvel snörvel. Egentligen är det näsan/bihålorna som är det värsta med att vara förkyld. Att man nyser hela tiden? Och jag som skrev att jag aldrig har feber, tji fick jag. Jag ska aldrig mer öppna min jävla käft. 

Därför ger jag upp det här och burrar ner mig i sängen med massa gotta - choklad&popcorn och halstabletter, tillsammans med mina favorittjejer! Och ni vet väl vilka dom är? :) 


Min absoluta favoritserie - inte konstigt att min favoritkille är döpt efter en av karaktärerna :)

101213 - lucia

2010-12-13, 10:22:44 / Kategori: my words
Och förkylningen den frodas. Börjar kännas som att den täppta näsa börja sätta sig i bihålorna oxå. Och högra halsmandeln har börja svälla upp. Har inte tagit temp av de enkla anledningarna att jag inte känner mig febrig och för att jag aldrig har feber (förutom om jag typ är dödssjuk). Sa till frugan igår att jag skulle dra i mig tre whiskeysar idag, frukost lunch och middag. Men jag har ångrat mig nu, vilket rävgift. Dessutom tror jag att det skulle knocka mig mer än vad de skulle göra nytta ;)

Tänkte egentligen åka ner på stan en snabbis för att köpa C's sista julklapp (och för att testa jackan igen!!) men jag orkar verkligen inte idag. Jag ska bli frisk tills torsdag, punkt! För då åker vi till Hede och Särvsjön för att fira jul eftersom mamma jobbar julafton, och för den delen så är det "christoffers jul" iår, alltså att vi är tillsammans med hans familj på julafton. Herregud, det här blir fjärde julen vi firar tillsammans, shit!

Fuderar på om jag ska ta mig råd att klippa mig nu på torsdag oxå? Eftersom jag har tjockt hår så blir det inte så fint när det växer ut lite nu när jag är korthårig.. Antingen eller lixom..





101212 - atjo atjo prosit!

2010-12-12, 16:06:39 / Kategori: my words
Jag känner mig om en upphängd och nersläppt påse, och inte ett dugg sugen på att gå iväg på jobbet om 1 timme. För ett kortpass men ändå. Det kommer gå bra, men jag önskar att näsan kunde sluta klias så förbannat och halsen kunde göra mindre ont. Pust.

Vet ni vad dom är typiskt mig? När jag går och blir sjuk, DÅ får jag världens sug efter att köra ett fetingpass på Fristilen, typ spinning eller pump. Mm.. När jag mår bättre ska jag ta fingrarna ur och åka dit igen, okej?!! Iallafall har jag och C just tagit en promenad med Big jag har iallafall fått röra på mig litegranna. Ska försöka få i mig en macka eller två nu och sen sova en sväng på soffan :) 

Hur är det med er och vad gör ni idag? :)

101212 - dagen till ära...

2010-12-12, 10:39:15 / Kategori: my words
Jag har visst dragit på mig en såndär onödig förkylning igen, vilket typ händer vartannat år (?!) för mig. Men dagen till ära har jag nästäppa, halvont men kliande i halsen, förjävlig hosta och huvudvärk. Tack för den. 

Idag ska jag, C och Big ner på stan en sväng och hämta min datafläkt. Fick den i julklapp av C för flera månader sen, men den gick sönder en massa (flera av propellrarna flög bort) och igår gick vi iväg för att byta den. Bara det att när vi sen kom hem från stan, då kom vi på att påsen var borta. C hade hängt den så fint i ett av båsen på stadiumet när han testade byxor och sen hängde den kvar där.. Ungefär som det brukar vara alltså :) 

Jag kan inte sluta tänka på den där snygga pälsen jag tetsade igår, såååå sjukt fin :) Givetvis fusk, men naggande god!

101211 - kära tomten....

2010-12-11, 16:39:43 / Kategori: my words
Idag har jag varit på stan med Tina, Markus och självklart älskade C. Och jag hittar så mycket grejer jag vill ha. Hellst av allt vill jag ha pälsjackan jag hittade på MQ, och eftersom jag är snäll flicka (hö hö) så kopierade jag inte bilden rätt av från google när jag inte hittade den på MQ's hemsida. HÄR är en annan tjej som köpt samma jacka jag veeeerkligen vill ha. Hittade dessutom ett par nya skinnleggings på MQ som jag vill ha. Och massa massa annat, så snääääälla tomten!!



Bara ett urval på vad jag vill ha från MQ...

Dessutom skulle jag vilja testa kastenjevatten, istället för brun utan sol - brun på 10 sekunder. Någon som testat det? :)

101209 - jag hade nog bara otur..

2010-12-09, 17:50:07 / Kategori: my words
Var ner på stan tillsammans med C och Big för att reklamera leggingsen. Frågade lite försynt om det hade kommit in fler reklamationer på dom, men det hade det inte så jag hade väl som vanligt extrem otur och får nåt nedrans måndagsexempler eller nåt. Får väl gå på MQ och köpa ett par nya, men inte förns lönen kommer eftersom jag har total köpstopp nu - förutom mat såklart. Det är så typiskt, jag gillade verkligen dom där!

Tycker inte det är så kul att skriva här längre, eftersom det känns som att prata med mig själv. Så det är därför det är så långt mellan inläggen. Men om ni är riktigt snälla (och kommenterar nån gång ibland) så kanske jag tar mig i kragen och skriver lite oftare. h ö f f h ö f f .

101209 - i skinnimitation...

2010-12-09, 13:12:00 / Kategori: my words
Jag tänkte skriva rubriken 101209 - elak IGEN! men jag ångrade mig, även om jag blir lite elak. 

I tisdags var jag på stan och shoppade upp i stort sätt alla mina pengar som jag hade kvar, eller ja, dom allra sista gick åt igår när jag betalade på vetrinärstationen.. Iallafall, jag blev på jätte shoppinghumör så jag köpte ett mattande topplack, en concealerpensel, Cover all Mix från MUS, mini parfym (15ml/160kr) DKNY Be Delicious fresh blossom, en topp på rea, en klänning (eventuellt för nyår) och ett par leggings i skinnimitation från HM Divided. Idag upptäckte jag att leggingsen har spruckit i grenen! Som om jag fått bristningar hela jäkla hönan! Så nu sitter jag och funderar på hur och när jag ska gå och reklamera skiten. För det måste jag väl kunna göra?!!



ja, ni ser ju hur dom ser ut?!!

101208 - nu är det över...

2010-12-08, 14:47:02 / Kategori: my words
Endel dricker sig full, vissa tar droger. Andra slåss och somliga stänger in sig.... Jag äter när jag mår dåligt och har en usel dag. Idag har jag klämt i mig en godispåse för 19kr (hade inte råd med mer). Och nu tänkte jag köra ny strategi - jag ska julstäda och sätta upp granen. Påtok för tidigt, men jag hoppas det ska döva mitt dåliga samvete jag har efter att ha tagit bort Uffe&Göran. Ikväll kommer mina lyckopiller Ella&Lucas.

101207 - elak IGEN....

2010-12-07, 21:51:16 / Kategori: my words
Nu börjar jag bli less på min rubrik, jag är visst inget annat är elak snart! Men idag blev jag riktigt elak på Big. Hundskrället har varit upp på köksbordet och mumsat i sig en nästan hel matlåda med kyckling med grönsakstäcke. Till och med så fräck att han gör det medans husse står och diskar. Så nu vill jag ut med kökssoffan, det åbäket, och köpa ny köksmöbel. Har hittat en snygg grupp på blocket, men just nu finns inte dom pengarna.. Får hoppas jag får mycket pengar i julklapp så jag kan köpa ett sånt OCH en bokhylla till vardagsrummet! :)



Antinget en sånhär grupp eller en med svart bord och vita stolar vill jag ha :)

101206 - jobbiga beslut

2010-12-06, 14:22:19 / Kategori: my words
Idag ringde jag Ejra Djurklinik igen. På onsdag klockan 9 kommer jag ta bort chillorna. Känns förjävligt att veta att dom skulle kunna få ett långt och härligt liv. Men ingen har hört av sig, förutom en som inte ens va seriös. Försökte köpa dom lite tid men idag bestämde jag&mamma att det får vara nog med att skjuta upp tills alldeles innan vi ska åka till Särvsjön. Så så får det bli, och det känns förjävligt!!!

101202 - eh, ska du flytta eller?

2010-12-02, 22:05:56 / Kategori: my words
Ja ni, jag börjar undra om jag verkligen ska till Stockholm över helgen eller om jag rent utav ska flytta dit. Som jag alltid springer och håller på när jag ska åka iväg är ju knasigt. Iallafall, nu är våra väskor typ packade. När jag säger våra så ska Big ha FF i helgen och vara hos momma istället ;) Massa leksaker och filtar ska packas ihop, och mat och de ena med det andra. Och vi har till och med hunnit klippa klorna! Och själv har jag blivit av med vinterpälsen och fixat mina klor oxå. Imorn ska jag upp runt halv 7 enbart för att i godan ro kunna göra mig i ordning med hår och smink. Flyget går inte förns 10 men mamma ska komma hit och dricka kaffe innan. Min fina goa mamma! <3

Jag tänker inte sitta och skriva nånting om den där satans parasiten även om både jag och Christoffer har känt av den, istället fyller jag i med 
Finns det ingen därute som vill ha Uffe och Göran?!! :(
Hör av er!!



Mammas älskling :')