110228 - första.

2011-02-28, 12:49:37 / Kategori: my words
Hehe, glad tjej som gick på affären idag. Äntligen är den min ;p väntar dock otåligt på blogg.se appen - SKYNDA!!

110228 - en snabb leverans.

2011-02-28, 09:51:36 / Kategori: my words
För en gångs skull så har jag turen med mig.
Var in och kollade min mail och klickar då, bara för skojs skull, på leveransen på iphonen och det visar sig att den redan ligger i Torvalla! Weii, jag som trodde att leveransen skulle bli segdragen igen som med Lucas doppresent. Men tack! Hehe, så nu hoppas jag att mitt nya sim kommer lika fort. Och att blogg.se lanserar sin app snart så blir de här kalas vettni. 

Idag är en bra dag.
Men jag tänker på er mina vänner! <3

110227 - JAG KLARADE DET!!!

2011-02-27, 21:56:29 / Kategori: my words
Jag är helt slut! Försöker hålla mig vaken eftersom vi har tvättstugan. Hellst av allt hade jag krypit ner i sängen för länge sen! Igår var den stora dagen - tjejvasan med mamma. Första halvan kändes strålande förutom skavsår på sidan av hälen och bakhalt, men sen kom 14 kilometer kvar skylten. Och all kraft försvann! Klockan 3 var jag i Eldris, en timme innan senaste tiden för att få fortsätta. Efter två muggar blåbärssoppa och ytterligare lite valla bar det av igen och det kändes bra! Tills dess att jag hade 3 cm snö fastklistrad under skidorna. Med 5 kilometer kvar var jag beredd att ge upp, bet ihop och envisades. Men jag kom i mål!!! 5 timmar och 15 minuter tig det. Och sjukt trött var jag! Men så nöjd över mig själv, åka tre mil utan arr ha tränat en enda gång lixom. Jag e bra!

110224 - släng dig i väggen!

2011-02-24, 19:08:58 / Kategori: my words
Ibland när jag duschar tvättar jag kroppen med schampo. Idag läste jag på flaskan "för extra volym och fyllnad". Shit - inte konstigt att man går upp i vikt! Från och med nu blir det till att duscha i diskmedel. På flaskan står det : "Tar även bort det svåraste fettet".

110224 - easy come, easy go

2011-02-24, 13:40:21 / Kategori: my words
Jag kanske borde ha dåligt samvete när jag har beställt slutfaktura på Nokian och hela mitt abonemang och samtidigt beställt en Iphone. Men det har jag inte. Inte det minsta faktiskt. Och det blev ännu mindre när jag fick lönen. Tror det är den största lönen jag fått hittills faktiskt. Och konstigt nog blev det "billigare" att köra en slutfaktura på första abonemanget och beställa nytt tillsammans med ajfåpnen än att köpa en olåst telefon (för att vara noga så blev det en skillnad på 2000kr). Och hur det kan bli det? Jo jag räknar bort månadsavgiften och bara ser klumpsummorna - för månadavgift kommer jag ha vilket fall som hellst. Så blev det den här gången för min del.

Och jag vill ju så gärna ha ett fint skal till ifån så jag sitter och letar lite olika. Sen kom jag på att på expert kan man göra personliga skal med sina egna bilder. Testade att göra på den finaste bilden jag har på Big, och jag tyckte det blev så fint! Annars har jag i tankarna på att ta en bild på Big tillsammans med min fina gudson, för dom två har en plats i mitt hjärta som ingen kan ta ifrån dom, dom är mina små glädjespridare :)


Jag skulle minst sagt få ett unikt skal om jag gör det här :)


Eller varför inte det här skalet? tyckte om det massor! HÄR kan man köpa det.

Har hittat så många jag vill ha faktiskt! Synd att man inte kan använda alla på en gång ;) Eller att man ens hade någon telefon än som skalen ska sitta på, haha.

110224 - lilla skatt

2011-02-24, 10:59:01 / Kategori: my words
Grattis på 5 månadersdagen idag, finaste Lucas! Tänk att tiden går så fort..
110223 - the whole world stops and stares for a while.

2011-02-23, 11:33:49 / Kategori: my words
Somnade som en stock igår, både jag och Big. Skönt att ha tröttat ut killen! Idag tänkte jag att vi ska träna kontaktövningar, följsamhet och ta en längre promenad. Dessutom måste jag städa. Och så tänkte jag att jag skulle ha köpt lite tyg. Dels för att göra nya gardiner till köket och för att klä om kökssoffan. Vill ju egentligen köpa nya stolar, men det får vänta ett tag till.

Christoffer har kommit på att han vill bygga en bar. Och jag vet inte riktigt hur han hade tänkt att det skulle bli, men han bad så snällt igår "snälla, kan jag inte få bygga den, jag betalar allt och om det inte blir bra så säljer jag den eller slänger". Haha, gör som du vill då ungefär :) Och mitt "krav" är iallafall att jag får köpa bokhyllan som jag tänkt på så länge till vardagsrummet. Så jag skulle tro att snart blir det en tur till Ikea igen :)

110222 - till djupet av mitt hjärta!

2011-02-22, 21:46:54 / Kategori: my words
Jag är glad att personer som Anja finns!
Hon inspirerar och sprider sitt genuina hundintresse, och all information hon med glädje delar med sig av. Man känner sig alltid välkommen att ringa, och alltid sedd i gruppen (även fast vi faktiskt är 9 hundar i den här gruppen med olika behov och styrkor). Hon hjälper en att förstå hundspråket på ett enkelt sätt och hjälper&ger tips i alla övningar hon ger. Och dessutom blir man verkligen peppad av att komma igång med träningen igen, för det ÄR kul att träna med sig hund! 

Jag kan inte annat än att varmt rekomendera dom som ens funderar på hundkurser att ta kontakt med Anja, för det är verkligen hundKUL!Dessutom måste jag berätta, eftersom att jag blev så stolt över min kille! Kan man bli annat när man får höra att ens hund varit så duktig terminen innan och att "han var den starkaste lysande stjärnan i förra gruppen". Ja, det värmen ända in till djupet av mitt mattehjärta!

110222 - för det....

2011-02-22, 18:33:59 / Kategori: my words
För det första vill jag säga stort grattis till goa pappa på födelsedagen!

Och för det andra, Rödöns kyrka står fortfarande hel utan minsta brännmärke. Och Lucas är den finaste i världen! Och hans mamma oxå!

För det tredje, om en halvtimme ungefär börjar grundkursen för mig och Big via AW Hundkul -Super kul!

För det fjärde undrar jag om Big ens kommer orka frolicen för tydligen hade jag glömt resterna kvar på bordet och han tog och åt upp den. Tjockishund!

För det femte, jag lämnade äntligen in min telefon på lagning idag. Skit thephonehouse, jag gillar inte dom. Funderar på att köpa en Iphone istället. Lite dyrt bara kanske. 

För det sjätte.... Så var det kanske inget. Jo, jag köpte två underbart sköna tröjor på Gina idag, 49kr stycket. 

Och för det sjunde. Så fick det vara bra så, nu ska vi åka :) 


110219 - äntligen

2011-02-20, 00:21:30 / Kategori: my words
släppte krampen och swich så var jag klar med i-väntan-på-den-riktiga-doppresenten-presenten. Vad det blev visar jag en annan dag men jag kan säga att den har en knytning till den riktiga presenten :) Nu ska jag gå ut med hunden och sova ett par timmar innan det är dags att kliva upp och göra sig iordning inför morgondagen. Vi ska lämna Big i Brunflo redan klockan 9 och vara i kyrkan halv 11. Skulle tro att det blir lagom full rulle imorn! Jag önskar att jag kunde visa er den underbara bilden Christoffer tog på mig och Lucas idag när vi satt i soffan och mös. Jag älskar den ungen, min fina lilla gudson! 


det fick istället bli en underbar gammal bild på min guldklimp!

110219 - men hjääälp!

2011-02-19, 23:40:52 / Kategori: my words
Jag sitter vid vårt köksbord med panik. Min doppresent till Lucas kom inte i tid (JÄVLAR!!!) så därför var jag tvungen att komma på en reservplan i sista minut, vilket jag sitter och sliter mitt hår för nu. Utan att säga för mycket, varför i hela världen tyckte jag att detta kunde bli en bra i-väntan-på-den-riktiga-doppresenten-present för?! Vad sjutton ska jag göra lixom? Bara att fortsätta och gnugga geniknölarna, tant Åsa liter av fantasibrist! Eller rättare sagt, brist på att kunna uttrycka mig. Fan känner jag just nu!


Älskade lilla skiten, tant Åsa's favorit <3

110214 - jag mår bra nu, tack.

2011-02-14, 21:46:54 / Kategori: my words
Efter ett par glas rödtjut tillsammans med min älskade i badet så mår jag lite bättre. Efter att ha pratat sommar, semester och härliga minnen så känns mitt dåliga humör ett minne blott. Härligt avslappnad hann jag bli och jag lovar mig själv att spendera mer tid på realaxen (har inte varit där en enda gång sen jag började på stepin, vilket var för två veckor sen för den delen..) och i badkaret här hemma. När jag får lön ska jag shoppa lite smått och gott till badrummet och dra en storstädning där inne. Lite skumbad och lukta gott ska köpas! Eller kanske till och med göras själv? Hittade ett "recept" på badbomber som jag måste testa.

Bikarbonat, finns att köpa i mataffären.
Citronsyra, hittar du på samma ställe
Doftolja (T ex sötmandelolja, druvkärnolja eller olivolja),  lite parfym.
Skål att blanda i
Plastburk med lock
Stor sked
Form för bomberna
Vaxpapper eller plastfolie
Extra: Torkade blomblad, karamellfärg


  1. Blanda 1/2 tsk doftolja med 1/2 tsk vatten i en skål.
  2. Tillsätt 1½ kkp bikarbonat och blanda.
  3. Tillsätt 3/4 kkp citronsyra. Rör om och knåda om till dess det inte finns några klumpar.
  4. Tag en handfull av massan och packa i en form. Var noga med att packa ordentligt. Alternativt kan du forma kulan med bara händerna. [Om badbomben vill spricka sönder kan du ta några stänk med vatten och blanda om massan igen.]
  5. Knacka försiktigt ur massan och lägga den på ett vaxat papper. [Lägg inte massan på trä eller vanligt papper! Oljan kommer då att sugas in i träet/papperet och massan kommer att innehålla för lite olja. Om massan vill klibba fast i formen kanske du har för mycket vatten.]
  6. Låt badbomben stå någon dag.
  7. Förvara sedan kulorna i en lufttät plastburk för att föhindra att de tar upp fukt från luften.
Hehe, mys-Åsa kommer smygandes fram efter lite vin! 


110214 - min inre kamp

2011-02-14, 19:36:05 / Kategori: my words
Om någon av er uppfattat att jag är på dåligt humör så kan jag säga att ja det är jag. Eller inte på dåligt humör men jävligt... lätt irriterad och allmänt le. Förra veckan var skit eftersom jag mådde skit. Och den här veckan har börjat... med några smärre missöden.

Var till en sköterska i förmiddags för att kolla mina utslag, som spridit sig vidare till ryggen oxå och som börjar klia! Fick typ höra att jag var ett hopplöst fall och sen fick jag snällt gå därifrån med ett rör asolsprit som jag ska badda med några dagar för att sen köra kortison. För hundra spänn lixom. Snällt.
Sen åkte jag iväg till gymmet och körde en timmes Core. Spännande och jag ska nog köra det fler gånger, men ingen favorit. Inte helt nöjd efter passet så jag ställde på crossen och höll på att svimma efter 20 minuter eftersom jag glömt att äta frukost.
I duschrummet sen var det två snorungar som skrek, en kille&en tjej typ 7-8 år, och förstörde mitt humör. Hållkäften ungar eller stick är min melodi. Stressade på mig kläderna för att inte strypa ungarna, för att sen se bussen åka förbi mig hundra meter fram. Fick snällt sätta mig och vänta en kvart, så det var tur att det var så varmt ute och att jag inte alls var frusen redan innan, nejdå.
När jag sen kom hem och skulle äta något lite snabbt så fick det bli fil och linfrön. Såklart har Milko gjort om förpackningarna så jag öppnar paketet halft (trodde det fortfarande var stängt) och kommer på att jag glömde att skaka. Och jag skakade. Och filen flöööög genom hela jävla köket, ut i hallen OCH ut i vardagsrummet. Pust, stånk och stön. Men Big var nöjd, att han var!

Så nu har jag klämt i mig en chokladkaka med hallon för att dränka mina sorger för den här dagen. Sen ska jag ta ett varmt bad och ett glas vin. Sen ska jag nog slänga mig i säng och fortsätta läsa om den tungt kriminella undre världen, blablabla. Eller Snabba cash menar jag ju såklart.  Godnatt.

jag och bästis innan mösspåtagningsbalen...
Fina jäkel, du förgyller min dag!

...Och grattis på alla hjärtans, eller nåt.

110214 - be my valentine

2011-02-14, 18:30:57 / Kategori: my words
Ahh, allt detta snack om alla hjärtans dag, åhh vad ska ni göra och kärleken flödar bla bla bla. Ursäkta mig men alla hjärtans för mig är bara bullshit. Christoffer kom hem med en bukett röda rosor och ja, jag uppskattar det verkligen men jag tycker att en enda dag för sån tjabbel är strunt. Tror att romantikern i mig gått och dött. Igår firade vi 3 år och 7 månader för den som var intresserad. Och hur firade vi det? Jo, genom att tvätta, baka blåbärskaka och kolla på Solsidan. 

Och appropå gårdagens Solsidan så kan jag inte tänka på annat än det här klippet. Sjukt roligt och precis min humor! Får mig att asgarva!!


110212 - mina fina!

2011-02-12, 16:02:19 / Kategori: my words
En sväng på medvinden idag, med mina fina. Alltid mysigt, och nu ligger Big helt däckad framför barskåpet. Ikväll ska jag jobba så christoffer och pojkarna ska spela xbox. Jag är glad att jag slipper vara hemma ;) Huvudvärken känns okej idag iallafall och illamåendet okej. Jag undrar vad som är fel, wakawaka! Har egentligen inget att skriva så hej :)

110211 - jag är tjuven!

2011-02-11, 21:00:01 / Kategori: my words
Hehe har beslagtagit Christoffers ifån eftersom han sitter vid datan som ett fån. Lite annat att skriva än jag är van, men jag blir bara mer och mer sugen att köpa en egen. Även fast jag har drygt ett år kvar på Nokian, men den använder jag ändå inte nu. Så om någon är intresserad att köpa den så hojta! Ska lämna den på service först för den vart skit muppig och sa att den hade lite batteri när jag pratade i den, och när jag skulle ladda den sa den att den va full laddad?! Och det funkar inte när jag har en pratsjuk vänbi Linköpinf ;) Så det ska fixas bara annars går den som en klocka, nej vänta en telefon. Dålig humor? Ja. Men det blir väl så när man hela dagen sitter i sin ensamhet. Funderar på att fixa naglarna (orkar inte) eller om jag helt enkelt ska hoppa i säng och läsa vidare hur det går för JW och hans svart taxi. Läser Snabba cash i väntan på bokrean. Och för att jag fick dom böckerna förra julen. Ja, men de blev ju ett Spännande inlägg, verkligen. Bra jobbat Åsa.

110211 - bakisdag?

2011-02-11, 17:48:17 / Kategori: my words
Vilken dålig vecka jag har haft. Inte nog med att det blev ett träningspass, dessutom har jag mått så himla illa och haft huvudvärk. Nu börjar jag känna mig lite bättre, p e p p a r p e p p a r t a i t r ä ,  men har fortfarande grym huvudvärk. Christoffer sitter vid datorn och babblar (spelar) och jag har tråkigt. Hade velat varit ute med systrarna Qvist eftersom det var längesen jag var ut. Men eftersom jag redan är "bakis", hehe dålig jämförelse jag vet!  så får jag snällt stanna hemma. För att klargöra så är jag INTE BAKIS och jag är INTE MED BARN. Jag vet att folk har en tendens att läsa mellan raderna och hitta på egna sanningar, hmf! 

Jag har haft några fuskdagar med maten oxå, och det är tack vare att Christoffer sa att när man är sjuk får man och ska man äta vad man vill. Hehe, inte mig emot. 

Funderar på om jag ska sätta mig och pillra med naglarna istället för att inte ha något att göra. Alltid något. Skulle vilka ha nya stämplar till min konad. Leopard och zebrarandigt. Mums. 

Ps. Mina utslag har inte blivit bättre, vafan?!110211 - born this way

2011-02-11, 17:33:02 / Kategori: my words
Sitter och lyssnar på Lady Gaga's nya låt Born This Way. Mycket förvånad är jag att jag faktiskt gillar den. Lyssna själv.


110211 - jag ger upp snart

2011-02-11, 09:21:18 / Kategori: my words
Jag blir inte klok, ger upp snart. Antingen kan jag väl få kräkas eller inte må illa hela tiden. Och extrem huvudvärk har jag idag oxå. Ingen bra vecka. Och varför ska det vara sol och fint väder när jag bara vill krypa ner i sängen?! Såna här dagar önskar jag att jag hade en iphone att roa mig med. Eller nånting annat roligt. Fy bubblan.


en heldag med tjejerna kanske?

110210 - vad sjutton?!!

2011-02-10, 11:15:54 / Kategori: my words
Illamående idag igen. Huvudet känns förtillfället helt okej. Men illamåendet är det jävliga. Men till på köpet har jag fått någon allergisk reaktion eller nånting. Vart då? Jo, under BHn, under brösten och i armhålorna?! Därför ringde jag mamma och bjöd hit henne på kaffe för att få experthjälp, givetvis berättade jag inget om min baktanke ;) Det konstiga är att det inte klias, det är bara fult. Men vad sjutton kan det vara? Jag vågar mig inte iväg och simma med det här innan jag vet vad det är. Huh, Lus-Åsa är i farten.


Bara lite av prickarna, vad sjutton kan det vara?!

110209 - rött&kort

2011-02-09, 15:33:21 / Kategori: my words
Igår var jag till Åsa och klippte mig. Min första tanke imorse var 'NEEEEJ'. Men efter att ha fixat till frisyren så känns det iallafall mycket bättre! Får känna efter några dagar och se om jag trivs. Hellst med färgen. Kan säga att jag har aldrig haft såhär rött hår!
110207 - jag ångrar mig

2011-02-07, 20:35:56 / Kategori: my words
Jag ångrar mig angående att lägga upp recptet på Bacongratängen. Den gick att äta men inte allt för god. Kanske kunde vart godare med annat än älgfärs (börjar bli måttligt less på de nu) och mera kryddor. Tråkigt, för det finns hur mycket som hellst kvar...

110207 - dance with me baby!

2011-02-07, 19:52:27 / Kategori: my words
Shit vilket roligt pass jag var iväg på! Afro Power Dance. Men varför i hela världen har ingen sagt åt mig att man får skavsår på stortårna?! Haha, har stora blåsor under efteråt, men oxå massor av ny energi! Det är den bästa känslan träning kan ge, förändra en hel dag bara sådär. Imorgon har jag vilodag men tänker ge mig ut på en riktigt långpromenad med Bigisen så han får springa fritt. Men först ska jag låta Åsa sätta saxen i mitt hår, spännande!!
Sitter just nu vid köksbordet och diggar såndär härlig musik som får en att må gott inombords. Min absoluta favoritlåt är Firework. Oväntat va? Men ack så bra den är! It's time to let it through.

Min bacongratäng börjar lukta huskut gott här inne! Funderar på att försöka lägga upp lite recept igen. Men oftast glömmer jag bort det, men endel kanske kan komma upp igen. Så vi börjar med LCHF, sen får vi se om jag "lessnar" den här gången oxå. Så, dagens recept får bli Bacongratängen som jag lägger upp om en stund. Först måste jag bara smaka att den blir god ;)

110207 - gode gud...

2011-02-07, 14:46:35 / Kategori: my words
Är på ett fruktansvärt humör idag, vilket känns som att det var länge sen sist - just därför känns det ännu värre. Är trött som en gris efter att Christoffer sprungit upp och ner halva natten med magsjuka. Och när jag inser att det bara är två och en halv timme tills att jag måste gå till bussen för att åka och träna vill jag bara dra täcket över huvudet. Som ett riktigt penismonster känner jag mig som!!

Men jag har iallafall lyckats vara iväg på Willys (tack snälla mamma för skjutsen!) och tagit en promenad med Ella&Lucas och en jobbig Big. Varför är hundskrället så mycket jobbigare när man har en dålig dag? 

Det enda jag önskar mig nu är Sex And The City-boxen och ett glas vin i soffan. Ingenting annat. Gode Gud, ge mig.

110206 - en annan värld

2011-02-06, 22:11:32 / Kategori: my words
Åhh det kliar i mina fingrar. Vill beställa massa massa massa böcker!! Chicklit, min absoluta genre just nu! Läste ut Elsas Värld häromdan och längtar bara till nästa bok! Såg en intervju med Sofi Farman om böckerna, och det var meningen att det skulle bli en triologi, men nu pratar hon om böckerna om Elsa. Glad tjej.
Böcker jag tänkt beställa är The Carrie Diaries (boken om Carries liv innan SATC), Lipstick Jungle och några böcker med Marian Keyes. Men tydligen får det vänta eftersom jag måste läsa Snabba cash och Aldrig fucka upp först. Men längta kan man alltid göra ;) 


första delen av böckerna om Elsa.

110206 - angående lchf och bröd

2011-02-06, 18:38:48 / Kategori:
Vissa dagar saknar jag att bara ta en macka till frukost. Mamma har bjudit mig på två olika bröd a la lchf, som varit helt okej. Hittade ett recept ni på den här bloggen som jag tänkte testa imorgon när vi har handlat, spännande värre!

Ingredienser till 1 limpa:
-200 g linfrö
-50 g sesamfrö
-50 g hasselnötter
-50 g mandel
-50 g kruska kli
-2 tsk bakpulver
-1,5 msk brödkryddor
-50 g smält smör
-1 dl creme fraiche
-250 g keso
-6 ägg

Gör så här:
Mixa linfrö, sesamfrö, hasselnötter, mandel, kruska kli, bakpulver och brödkrydda till “mjöl”. Blanda sedan i smör, crème fraiche, keso och äggen, och häll alltihopa i en avlång brödform klädd med bakplåtspapper. Grädda i 60-80 min (beroende på ugn) i 175-200 grader. Ta ut brödet ur formen och låt det svalna. Skär i tunna skivor.

110206 - igår klämde jag...

2011-02-06, 18:15:50 / Kategori:
Igår klämde jag i mig en hel pizzarulle. Gissa om jag blev mätt!! Väldigt lchf-riktigt va? Haha, ja faktiskt eftersom jag skippade hela degen! Vek ihop den igen när jag var klar och det såg ut som att ingen hade rört pizzan, haha min humor är verkligen toppen ibland!

110206 - underbar träningsvecka

2011-02-06, 18:05:35 / Kategori: my words
Trots mer jobb än vanligt i veckan, och en heldag med huvudvärk/lätt migrän igår så har jag hunnit iväg på Stepin fyra gånger den här veckan. Och efter en veckas träning där så känns det helt rätt. Har mycket mer lust att träna nu och motivationen är på topp. Dock har jag insett en sak som är negativt. Och det är att när jag står på crossen så är tvn ner vinklad lite för mycket att den är mestadels för mörk att se hela bilden om jag inte lutar mig frammåt. Men det var väl ungefär det. 

Men veckans träning har bestått av
Måndag : 40 minuters cross / 4,47km
20 minuter simning
Onsdag : 40 minuters cross  / 5,15km
30 minuters styrketräning
Fredag : 60 minuters Pump
Söndag : 60 minuters simning

Efter fredagens pump har jag en äcklig träningsvärk i benen. Jag tog mig knappt ur sängen varken igår eller idag. Känner mig som en 90årig kärring. Dagens simning var därför inte planerad. Men efter att jag och mina pojkar hade varit nere på isen och tagit en härlig promenad och fikat varm choklad&ägg så skulle Christoffer iväg och fixa bilen. Så jag kände verkligen inte att vara hemma så jag passade på att njuta av en liten egenstund på badet och bara koppla bort all stress. Det var meningen att jag skulle fortsätta in i realaxen, men jag insåg att bussen gick 40 minuter senare så det fick bli en snabbis i bastun istället. På onsdag lovar jag mig själv att koppla av i realaxen efter ett härligt träningspass, för det är jag värd!
Snart ska jag äntligen iväg och klippa&färga igen!
Gillar dock mitt hår på den här bilden, vi får se hur det slutar på tisdag ;)110204 - ett skönt pass!

2011-02-04, 14:59:17 / Kategori: my words
Om jag tar mig upp ur sängen imorgon utan att stånka och stöna, då bokar jag in mig på ett nytt pumppass på söndag. Men jag tror inte det behövs för jag är ganska mör faktiskt! Ett riktigt skönt pass där benen skakade, svetten rann och endorfinerna  pulsade genom kroppen. Och jag kände mig stark! Tänkte te en sväng om bastun efteråt men insåg att handuken var kvar hemma och jag hade ingen lust att använda mjukisbyxorna som handduk direkt. Så nu ska jag hoppa in i duschen innan jag ska laga mat och innan jag börjar jobba. Tror att kvällen imorgon bjuder på ett glas vin och bastu hos Tina, kära lördag!

110204 - en pusch i ryggen

2011-02-04, 10:33:40 / Kategori:
Förra tisdagen började jag med lchf igen. Tredje gången gillt. Blev sporrad över en bloggare som minskat 11 cm runt midjan på 11 dagar. Och dessutom "lurade" mamma in mig i det hela igen genom att bjuda på mat hela dagen så jag tyckte jag kunde fortsätta. Idag vägde och mätte jag mig igen och det visade sig att jag gått ner 2,1 kilo och minskat 12,5 cm totalt. Bara över midjan -3,5cm och höften -5cm. Det är jag nöjd över. Nu känns det som att jag kan fortsätta.

Den här gången har jag inget krav på mig själv att jag ska gå ner till 64 kilo, för att sen när jag väger 64 så ska jag gå ner till 60 "bara för att". För mådde jag bättre när jag vägde 60-64 än om jag väger 5-10 kilo mer? Nej inte ett dugg, jag blev snarare mer fanatisk och ställde högre och högre krav på mig själv vilket ledde till att jag gick upp 15 kilo igen. Idag tränar jag för att må bra och äter lchf för att må bra eftersom min mage inte alls är lika spänd och orolig längre. Släpp alla nojor och ta hand om dig själv!

110204 - riktiga kvinnor...

2011-02-04, 09:32:41 / Kategori: my words
...reder sig själv. Nu ska det gå att kommentera igen, så nu hoppas jag att ni gör det oxå :) 110201 - vad sjutton?

2011-02-01, 16:39:56 / Kategori: my words
Är det jag som pillrat bort kommentators grejen? Varför funkar det inte för? Hmf. Det är tacken för att fixa och dona själv med designen, även om man inte kan...

Har tillbringat min dag med mina absoluta favoriter, mina lyckopiller! Det är sjukt vad två personer kan få en så glad sådär bara på ett ögonblick. Jag är glad att jag har er i mitt liv, Ella&Lucas!

Igår kom pappa in med bordet, äntligen! Och bara för det vill jag köpa nya gardiner och fixa till soffan (fast hellst köpa stolar istället! Dessutom måste jag köpa en ny duk. Ser lite skumt ut med rosa duk till vita/gröna gardiner och grönt/beige i tapeten.