tänka sig,

2008-11-29, 17:28:44 / Kategori: my words
tänka sig att det där trollet som låg bredvid mig i sängen inatt verkligen var min pojkvän och sambo. Ett av livets mysterier...

Idag mår jag lite bättre, eller ungefär som igår, huvudvärk och en fruktansvärd hosta, kan säga att natten var riktigt jobbig! Idag har jaf klippt älsklingen, vilket verkligen behövdes och det blev jätte bra. Tror jag ska bli frisör, det är ju kul :)

Appropå julkänsla så har jag städat hela lägenheten och satt upp julgardiner och ljusstakar. Mysigt värre.

Nej fy bubblan. jag är ett jävla penismonster med nå jävla problem, snälla skjut mig någon!

äntligen.

2008-11-28, 23:13:45 / Kategori: my words
ÄNTLIGEN åkte Johan, puh!

Jag har hittat rätt!

2008-11-28, 11:47:00 / Kategori: my words
På nåt sätt så säger den här låten så mycket om hur jag känner för dig just nu, för oss och våran vänskap. Vi verkar ha fastnat i det där svarta hålet igen, där vi varit så många gånger.
Lars Winnerbäck & Melissa Horn - Som jag hade dig förut

Du springer aldrig ifatt,
när jag väl är där
jag vill inte tänka framåt
men är livrädd att fastna här
nu kan det vara för sent
att säga som det är
Vi testar nya vägar
som aldrig tycks ta slut
 vi har försökt att fånga den andra
 men aldrig nått ut
jag vill ha en sista chans
så jag säger det rakt ut
Jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
Jag vet att det är svårt över telefon
men när jag har dig nära
vill du därifrån
jag vet att du har tänkt
men berätta hur du mår

Jag försöker träffa andra
men det är inte så lätt
jag har försökt att tänka bort dig
på alla sätt
det är dags att lägga på
 men att stanna känns så rätt
Och jag vill ha dig nu
som jag hade dig förrut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förrut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förrut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förrut



sjukling

2008-11-27, 20:07:36 / Kategori: my words
Jag har gått å blive föryld och det är riktigt riktigt jobbigt! Halsen gör sjukt ont och huvudet känns som bomull. Men trots det har jag varit på stan med Elin idag, min kära donna! Satt på Törners typ två timmar och surrade, sen gick vi och kollade runt på skor och kläder till julfesten med jobbet. Hittade en kjol på hm som jag blev sugen på, fast visste inte om den satt som den skulle. Köpte den iallafall och när jag kom hem bestämde jag att jag ska ha kvar den.


Nu ska jag kolla på Du är vad du äter, få ångest och äta halstabletter. hejs och godnatt!

skrattretande.

2008-11-26, 22:27:35 / Kategori: my words
Göran och Uffe har nyss varit ute och sprungit och jag har suttit och läst min bok ute i hallen vid lampan. Efter ett tag började Uffe putta på mig bak i rumpan så jag frågade han om han tyckte att jag har stor rumpa, då sprang han iväg och "skrattade" åt mig.

Haha, ska jag skratta etter gråta när tillome djuren tycker min rumpa är stor?!

typ såhär?

godjul!

2008-11-26, 15:04:35 / Kategori: my words
Idag fick jag och älsklingen våran första julklapp för iår, en jätte fin soffgrupp med en tvåa och en trea (svart skinn).
Historien bakom är att mamma och jag var på rondellen och skulle kolla efter nån garderob till pojkarna och då såg vi soffan. det var sjukt snygg och kostade bara 2500kr! Ett riktigt kap alltså! Så när älsklingen kommer hem om en timma så ska vi åka och hämta den och ställa in den i mitt gamla sovrum hos mamma. Sen hoppas jag på att vi får en ny lägenhet ganska snart, typ i slutet på januari/början på februari.


snälla gud,

2008-11-25, 14:01:04 / Kategori: my words
Ge oss en vagn, eller åtminståne en stor bil så vi kan frakta hem garderoben ikväll!
(så att jag har nånting roligt att göra imorn= burbygge!)

Det var så roligt imorse, alla dom jag mötte på väg hem var på väg till skolan eller jobbet, själv var jag påväg hem till sängen! haha, snacka om att jag var skadeglad :D

Borde städa, borde verkligen städa om vi ska hämta garderob ikväll, men hur kul är det? Sitter och pratar med PET på msn iställe, mycket mer nöje! Idag ska jag göra potatisgratäng till middag, och jiisess vad jag längtar! Dock har jag inga pengar på kontot så jag måste föra över lite pengar för att få det här att gå ihop, det gör det aldrig...



Nu är det jul igen!

2008-11-24, 13:24:12 / Kategori: my words
Ja, nu är det jul igen, på riktigt! Cocacolas julreklam har börjats sänts igen, och vad är med jul än den? :)
Ska städa hela lägenheten i veckan och sätta upp julgardiner och ljusstakar. Känner att det kommer bli riktigt mysigt! Ska oxå köpa en gran och kulor, glitter och ljus. Och polkagrisar ;) problemet är bara vart vi ska ställa en 2 meters gran? Nu står ju Göran&Uffe mellan tvn och Piff&puff's terrarium + att vi ska köpa en garderob och bygga om snarast möjligen. Och vart ska den stå? Haha, det här kommer bli spännande måste jag säga :D

Idag sitter jag och väntar på att få åka och jobba. Är jätte trött och så är det så sjukt kallt i den här lägenheten. Blir inte många knop innan jag måste åka. Sen är jag ledig igen från till helgen, skönt på sitt sätt. På onsdag ska jag och mamma ut och gå och så ska jag ta med henne hit upp så hon får se Uffe&Göran, så hon ser att dom inte har nån näbb ;)
Även Ella som tycker att jag ska skaffa iller så att hon kan få mod att skaffa en själv, haha gullhöna!

.

2008-11-24, 13:11:12 / Kategori: my words
ny sån här sida, varför inte lixom?
http://www.gratismode.se/?c=16077

utlovade bilder!

2008-11-22, 23:54:20 / Kategori: my words

Här är våra nya familjemedlemmar, Göran och Uffe. Visst är dom söta? :)




Här är Göran. Han ville komma ut nästan på en gång och jag blev jätte glad! (men här sittar han i husses knä och myser) Han har varit ute jätte många gånger och varit hur gosig som hellst. Även Uffe har varit ute men han är betydligt räddare för att komma ut. Dom fick oxå komma ut och springa lite i köket. Det är ju hysigt som hellst att ha dom ute och springa, dom pratar och har sig :)

Vi har dock ett litet problem. Vi behöver en större bur åt dom!! Måste få tag på en garderob, C's morfar skulle hjälpa oss hitta en ikväll men vi har inte hört nåt. Just nu är dom i Piff&Puffs gamla bur och dom behöver betydligt större. Det får gå provisoriskt men vi måste ändå hitta så att vi kan bygga en ny väldigt väldigt snart!

Jag tycker om alla mina pojkar och är jätte glad att våran lilla familj har vuxit! : )

Välkommen!

2008-11-22, 20:27:47 / Kategori: my words
Måste tillägna det här inlägget till att välkomna våra nyss hemkomna barn, Göran & Uffe! Bild kommer senare, ska skicka en från mobilen (men inte på båda två eftersom dom inte vill sitta still ;) )


rubrik

2008-11-21, 22:47:53 / Kategori: my words
För det första kan jag tala om att vi inte är med barn. ÄN!! Imorn ska jag ringa kusin igen och förhoppningsvis åka och hämta pojkarna. Flickan var eventuellt tingad så det blir Göran och hans lilla son Uffe som får följa med oss hem :)

Efter att ha varit på Frösön nästan 2 timmar, pratat djur och Pax, som för övrigt lärt sig gå just dom här dagarna och idag var han väldigt het på gröten sa Emma. Han ville såklart visa pappas kusin hur duktig han är. Gopojken!!

Efter vi kom hem tittade vi (läs: jag, sambo-bambo spelade Wow) på Idol. Tråkigt att Anna åkte ut. Snorungen skulle ha åkt iställe, men han har väl så många fjortisar som röstar på han. Skicka hem ungen och låt han komma tillbaka när han inte längre är i målbrottet. Nog om honom. Förövrigt tyckte jag Robin gjorde ett suveränt andra uppträdande! Första kunde suga, men andra, wow vilket bra uppträdande!!




ska jag hänga tvätten och fixa lite hyllplan tills imorn. Ska städa i Loke imorn, och bli med barn :D Godnatt och kram!

snaaaaart!

2008-11-21, 17:25:11 / Kategori: my words
Dagen idag började med att förlytta sig från sängen till soffan för att spela crash. Jag kan säga att jag inte alls sovit gott inatt för min rygg är halft som halft paj. Brukar aldrig ligga och sova på rygg men inatt hade jag inget val, allt annan gjorde för ont! hm, dumma uggs som gjorde min vurpa igår :(

Idag har jag ändå varit ute på promenand med mami, städat, dammusigt, tvättat, bakat kladdkaka och lagat mat. Käner mig riktigt duktig och snäll eftersom jag lagade älsklingen favoriträtt- koktfisk och äggsås. Det är alltid lika kul å laga det för han äter som en gris :)

Måste tacka oxå för den nya termostaten i ugnen, äntligen kan jag baka som jag vill!


Nu klockan 6 ska vi iväg till Frösön och kusin Mattias, och kika på barnen :D Åhh, jag är jätte uppspelt :)

avskräckt!

2008-11-20, 12:18:46 / Kategori: my words
imorse vbaknade jag påtok för tidigt så jag bestämde mig för att knipa ihop ögonen tills jag somnade. Sagt och gjort så somnade jag om på två röda. Sen när jag vaknade insåg jag att klockan var halv 11 (varför kliva upp tidigare lixom?). på med kläderna och springa iväg för att möta mamma och ta en prommis. Mitt utanför dagiset Linnéan så ramlade jag, eller riktigt vurpade med benen rakt utåt, sånt man bara ser på tv och film när skådisen ramlar på bananskal! det gjorde så jvla ont, från rumpan och upp i huvudet. Så grattis, en dag till med huvudvärk och ont i ryggen, jippi...

Igår var jag och hämtade min symaskin hemma hos mamma ju, och på kvällen blev jag så sugen att jag var tvungen att åka upp till mma och låna lite trådar så jag kunde testa om den funkade. Och det gjorde den, fast inte som jag ville riktigt. Undertråden trasslade och jag kunde in te ställa in trådspänning och längd så när jag sydde blev det minimala stygn. Dessutom fattas sidorna mellan 10 & 17 så jag kunde inte läsa mig till hur jag skulle göra heller. Hm, det var inte meningen att jag skulle sy igår.

Nu ligger Puff och piper utan anldening, dom ligger ju och myser. Tokern :)
Imorn är det fredag och alla vet vad det betyder? HELG!! fast jag har haft helg nästan hela veckan ja så jag klagar inte på att jag bara ska iväg och jobba 5 timmar ikväll :) Dessutom betyder fredag att vi ska åka till kusin och... weii :D
en mindre rolig grej med fredan är att jag/vi ska tvätta och det innebär att hela lägenheten kommer bli full igen, suck.

En sak till : igår fixade älsklingen så jag kan spela crash på xboxet!! Weii, ska göra mig i ordning redan nu så kan jag spela resten av tiden jag är hemma :P  Kram på er!

så kallad rubrik

2008-11-19, 14:42:20 / Kategori: my words
Idag har jag varit med mamma en stund, handlat och letat igen min symaskin och lite julsaker som jag fick från mamsen. Nu mår jag illa och har ont i huvudet som en gnu! :(
Ska lägga mig på soffan och sova en stund till älsklingen kommer hem. Sen måste vi göra nåt ryck med mat och disk. Eller så gör vi det en annan dag :P

jag längtar tills på fredag så vi får träffa dom små liven :)

rubriktorka

2008-11-18, 23:11:08 / Kategori: my words
Hej och hå.
jag är lite less, för mitt jävla xbox spel funkar inte. jag har väntat huuuur jävla länge som hellst på att få spela det. Och det går inte. Idag (efter att ha bränt 2 skivor med samma skit på ) insåg C att dom laddat ner fel skitgrejs från xbox hemsida så det är därför det inte funkar typ. bra gjort....!

Har fått värsta jag-vill-sy-nojan idag! har suttit och läst tusentals forum och degus och chinchilla eftersom jag vill vara lite förberedd inför helgen om vi får hem en elle två till busar. Som jag sagt tidigare så lutar det åt att vi bara tar hem tjejen eftersom vi inte har så mycket erfarenhet av chillor. Känns som att det vore bättre att köpa en till efter ett tag när man vant sig med djuret och hur sur dom kan bli ;) :D Jaja, till saken. Jag är jätte sugen på att köpa lite feece (flistyg) som jag kan göra hängmattor och tunnlar av. Ser så himla mysigt ut! :) Jag har ju en symarskin och varför inte utnyttja den? troligt blir det som allt annat och bara rinner ut i sanden, men då får det bli så dådå :)

Förövrigt, har mitt knä kajkat ihop. vet inte vad det är :( hoppas det har gått över tills imorn, annars vet jag inte vad jag gör.
Godnatt!



en lång, skön promenad

2008-11-18, 15:13:22 / Kategori: my words
Har precis kommit hem efter en lång skön promenad tillsammans med min älskade mamma! var på lillänge och köpte mat och hö åt pruppisarna, och lite godis till dom, pressade ärtor. Ska slänga mmig i duschen nu för älsklingen kommer hem om 40 min och då ska jag vara klar så det blir till att skynda sig!!

Måste bara tala om att på fredag efter 16 så ska vi åka till kusin och häsla på chillorna. Jag är förvantamnsfull! Förhoppningsvis får jag ta hem nån och det ska bli så kul!! En ensam hona eller pappan och hans son? Troligtvis honan eftersom vi inte har erfarenhet av chillor innan. Men guud va roligt det ska bli! :)

dagen avslutad

2008-11-17, 22:15:19 / Kategori: my words
Nu har jag jobbat klart för den här omgången, på torsdag jobbar jag några timmar igen, sen ledig. Känns skönt att veta att man får mycket mer än väntat den här månaden. Fick 66 timmar på schemat och har redan jobbat över 70 timmar på två veckor. Och det är inte inräknat då jag jobbat mellan 23-06 eftersom jourtiden räknas på nåt sätt som jag inte förstår :P jag känner mig ganska nöjd nu när jag får sova nån dag :)

Imorn ska jag gå till Lillänge för att handla lite åt pruppisarna. Mat och hö. Orkar nog inte köpa sand eftersom det blir så himla tung och gå hem igen med flera kilo sand :) Ska ringa kusin oxå och fråga om vi kan få komma och kolla på chillorna på onsdag efter att älsklingen kommit hem. Vore så himla roligt att ta hem fler bäbisar! :) Har dock inte bestämt oss om vi skulle ha honan eller pojkarna.....

Imorn ska vi oxå åka till Krokom och fira Carina och C's gammelmormor som fyller 90 år! Grattis på er :)



Sänder massa tankar till familjerna och vännerna som miste sina barn och vänner i olyckan i Trångsviken häromkvällen. Vila i frid!

Som sagt så lät jag Ella och Jennie klip

2008-11-15, 22:31:38 / Kategori: my words

MMS

Som sagt så lät jag Ella och Jennie klippa lugg igår. Såhär blev det. Nu sitter jag och myser i min nya (och jättesköna långa tröja som jag köpte på stadium idag) tröja. Och så längtar jag efter karl'n! Imorn natt får jag ligga och hålla om honom iallafall. Ska vara så go och mysig när jag äntligen kommer hem, inga sura miner och inget fräs. Imorn ska jag vara ultimata flickvännen som inte gnäller eller ser sur ut. Dumt nog håller mitt batteri på å dör, vilket gör mig lite små sur. Blir till att spara så godnatt!


tävling!

2008-11-15, 15:20:11 / Kategori: my words
Jag är med och tävlar om en oversize tröja från Modekungen . Tävlingen hålls av gaybloggen . Tävlar ni oxå?

omväxling förnöjer!

2008-11-15, 01:28:00 / Kategori: my words
Jag missade idol. Ella ringde just när Kevin sjöng och frågade om jag ville följa med till Brunflo och hämta Jennie. Visst tyckte jag, inväntade Ella och åkte. Sjukt skönt att åka bil med donnan igen, bara prata och mysa! Hämtade upp Jennie och åkte på Frösön och sa hej till grabbarna grus. Sen bar det iväg hem till mig och chipsen. Och dags för klippning! jag tillät flickorna klippa lugg på mig + lite mer uppklippt. Blev väldigt bra med tanke på att det var första gången dom klippte, ja förutom Jennie som lekte frisör på en pollisongkille på fyllan. Hade sjukt mysigt tillsammans med er tjejer ikväll, tusen tack! Det gör vi om :)

Bild kommer typ imorn eller nåt, nu ska jag duscha (det klias lite vill jag lova!) och sova.  godnatt!

hemma

2008-11-14, 20:03:54 / Kategori: my words
Nu är jag hemma efter att ha jobbat toklänge. Imorn ska jag väg igen. Lika så på måndag. SEN är jag ledig, tills på torsdag och över helgen (tror jag). Går bra, men man ska testas, haha. 

Idag följde jag med på skolan och så träffade jag kusin Mattias (mitt kusinbarn Pax's pappa). han berättade att dom hade kalas igår och mitt under kalaset upptäckte Emma, Mattias tjej, att deras orm hade smitit. Dom hittade den bakom pianot där Pax och en till hade suttit och spelat. HAHA, stackars orm, han ångrade nog att rymde :)
Sen fick jag förfrågan om jag ville ha chinchillor. Antingen en pappa och hans son eller en hona. Vi ska få ta hem dom på prov om vi vill. Jag är jätte sugen!!! :D
sitter faktiskt och läser på zoonen om chinchillor nu :)

Nej nu ska jag kolla på Idol (& heja på RB & lite Kevin, men bara lite, för jag tål inte när han bryter så mycket när han pratar!;) ) och vänta på Bästis Ella, vi ska mysa med chips&dipp ikväll :)

HA!!

2008-11-12, 23:59:02 / Kategori: my words
den här bjuder jag på :

En dag kom en gammal dam på ålderdomshemmet körande fram och tillbaka i korridoren i sin rullstol. Hon gjorde hela tiden motorljud så att det skulle låta som hon körde bil.
Precis som hon körde där fram och tillbaka i korridoren hoppade en gammal man ut ur ett rum och sa myndigt:
-Ursäkta damen, men ni körde alldeles för fort. Kan jag få se på körkortet?
Hon rotar runt i handväskan och får fram ett gammalt tuggummipapper, som hon räcker honom.
Han tittar noga på det, säger att den här gången får ni bara en varning och skickar iväg henne.
Hon fortsätter sitt ändlösa körande fram och tillbaka.
Plötsligt hoppar farbrorn fram igen och säger allvarligt:
-Ursäkta damen, men jag såg att ni körde över mittlinjen där borta.
Kan jag få se registreringsbeviset!
Ett lätt grävande i handväskan gör att hon får tag i ett gammalt kvitto, som han ser noga på och säger att den här gången blir det bara en andra varning.
 Tanten sticker ivrigt iväg i en rasande fart, fortfarande låtande som en bil.
 Plötsligt hoppar den gamle mannen ut ur ett rum, han är spritt språngande naken och har ett präktigt stånd.
Tanten i rullstolen får något förskräckt i blicken, gapar och utbrister olyckligt: -Näää inte alkoholmätaren IGEN!!!


Haha, jag tycker iallafall att den är rolig :D

---

jobb timmarna gick bra och fort, det var ju trots allt bara 2,5 timmar ikväll. dock inte lika kort tid imorn, från 15- 18 på fredagkväll. Kommer nog gå bra, ska förhopningvis bada på fredag :)

ikväll har jag sutit och mulat nötter och blängt in i datorn. Mycket nöje men min goda vän. Diskuterade julklappar, kanske har en liten idé nu. En julklapp iallafall :)

---
Jag har inga vänner kvar, det är bara att inse. Mina nära som jag en gång hade glider jag bara ifrån. Är det bara mitt fel?! Jag försöker men inget fungerar. Jag orkar inte, ingen av er ser hur jag mår och har mått. Jag orkar inte med det här, jag gör verkligen inte det! jag tänker på er varje dag men så fort jag hör av mig till er så blir jag besviken av en eller annan anldening. Ingen av er förstår hur ensam jag är och hur ledsen jag är jämt. och jag förstår mig inte på er längre heller. Känns som att jag inte känner er längre? Du & jag föralltid, vad hände med det?

Allt är tydligen mitt fel, hela jävla jag är ett stort satans fel!  Fan ta allt!

.

2008-11-12, 17:41:51 / Kategori: my words
Tjoho!
idag har varit en lugn dag, blev väckt klockan 10 (efter att ha sovit 1,5 timmar igen, jobbade ju till klockan 8) av att nån jävla idiot plingade på dörren typ sjuttielva gånger. C fick lov att kliva upp och öppna och där stod hyresvärden + två killar till - vi skulle få ny kyl/frys!  wow, äntligen måste jag säga. Passade precis och det bästa av allt, och som vi inte trodde, var att det var splitter nytt. Wow igen!

Nu sitter jag och väntar på att tiden ska gå, för nu klockan 6 ska jag följa med tjejen på lite aktiviter. Ska bli kul, det känns inte som att jobba! men samtidigt känns det sjukt nervöst eftersom jag inte varit där förut och så har jag inte heller träffat hennes kompisar + assistenter. Hm, det ska nog gå bra skulle jag tro, det handlar trots allt bara om 2,5 timmar.

När jag kommer hem ska jag mysa framför tvn, kanske datorn, och smaka satsumas. blir nog kanska todogt ikväll, är sjukt trött! kanske skriver igen sen, puss.

tisdag, på god väg mot helgen

2008-11-11, 11:56:58 / Kategori: my words
Sov lite länge idag eftersom jag satt uppe vid datan nästen ända tills älsklingen kom hem, då kom jag på att jag skulle duscha. Bra gjort när man har haft hela kvällen på sig :)

Idag har jag inga större planer eftersom jag ska jobba ikväll. Börjar klockan 3 så det blir inte många knop gjorda innan det. Ska ta ner tvätten och städa lite kanske. Eller så gör jag det imon när jag är ledig. Eller nästa vecka. Eller inte alls. Huh, jag är så lat!

Självklart är jag seriös om min Iprenmannen-tatuering. *Harkel*
Inte riktigt kankse, men tattuera mig ska jag. På höger handled. Vet bara inte vad än. En tiger (huvudet bara alltså) eller någonting annat. Vill hellst inte ha nånting så stort och plottrigt eftersom det är på ett litet ställe. det löser sig, ska ju inte dit imorn direkt :)

yes, nu blir det till att ta vara på den lilla tiden man är ledig, ciao!

sugen på en ny.

2008-11-10, 22:11:26 / Kategori: my words
Efter att ha pratat med min gode vän PET(er) hela kvällen och diskuterat det ena och det andra så har jag kommit fram till att jag måste lägga mig under nålen igen. Hos tatueraren alltså. Och den här gången ska jag föreviga halloween 2008, bara för att det var en så sjukt rolig kväll! Jag ska tatuera Iprenmannen på högra bröstet! SNYGGT!
jag blev så insperarad att jag gjorde en skiss. Men såklart så funkar det inte att lägga upp bildjäveln, därför hänvisar jag till bilddagboken.

Imorn ska jag ringa och boka tid.
skämtåsido alltså, för den som inte fattar.



Tack PET för ikväll, trots att det såg mörkt ut så blev det en trevlig kväll vid datorn. Precis vad vänner är till för :)

Miami INK

2008-11-10, 19:03:35 / Kategori: my words
KORS I TAKET! vi ska få ny kyl och frys! och termostaten i ugnen ska bytas ut. Frågan är bara - när?

Jobbade inatt och ska jobba imorn natt och natten till fredag oxå. Tur att jag trivs, annans skulle jag vägra sova borta flera nätter i veckan. Det är jätte konstigt när man sovit tillsammans med spillevinken i 1, 5 år snart :)

Men nu måste jag kika på Miami INK, världens bästa program. Puss.

Grävlingen Ulla.

2008-11-09, 17:08:36 / Kategori: my words
Igår var vi på Dollar i Svensta. Handlade en massa, mest ätbart dock. Men det var roligt att åka iväg en sväng, nära och bra. på kvällen kom Tina och Markus och kikade på film och svullade.


Idag fyller Tina 19, grattis på dig!
Mitt kusinbarn Pax fyller 1 år, grattis sötis!
Och dessutom är det farsdag, grattis på våra älskade pappor!

Idag har vi varit på ettårskalas och ätit massor med tårta, kakor och bullar. Och träffat släkten såklart, inte varje dag man gör det!
Kusin Rickard tyckte att vi ska gå med i hyrasgärstföreningen för att få nån ordning här i huset. Är det någon som vet om det är nån skillnad om man hyr privat eller av typ Östersundbostäder?
Appråpå Östersundsbostäder så liggar jag som 25a av 120 sökande, det är bra. Det blir till att fortsätta söka och hoppas på att vi får lägenhet snart, mned fungerande vitvaror och icke-tejpade avloppsrör som står och rinner skit nere i källaren.

Snart ska jag  åka iväg och jobba, slutar kl. 10 imorn och har sovande jour så det går hur bra som hellst :)
kram på er!



Haha Ida, du är ju rolig du, men tur att vi fick reda på vad som va fel :)


huh, så jag mår :(

2008-11-07, 17:42:04 / Kategori: my words
Sitter här hemma nu, med hela vardagsrummet + sovrummet fullt av tvättställningar. Inte så roligt kanske. Förutom att älsklingen lagar plankstek åt oss. MUMMA!

Läste en blogg som gjorde mig uppretad. "alla människor e vackra, bara dom fixar sig". Dumma brud, kör upp plattången nånstanns. Sett inre skönhet någongång?! GAHHH!!!
http://minniie.blogg.se/

min nya favorit!

2008-11-05, 22:18:40 / Kategori: my words
jag har hittat min nya favorit blogg, telefonhoran . HAHA, så jävla rolig, telefonhoran som berättar om sina samtal med kunderna. Läs, läs, läs! :D

tvätt tvätt och mera tvätt.

2008-11-05, 12:14:15 / Kategori: my words
jah håller på å tvättar idag, vilket vi inte gjort på två veckor nu igen. Det var massor. En tvättkorg och en stor blå IKEA kasse. fullproppade. Var tvungen å tvätta eftersom jag inte har nå underkläder kvar typ. Och inga byxor, så ikväll ska jag gå med rumpan bar på Sjöängen.

När jag kom hem i morse la jag mig på soffan och sov ytterligare några timmar. Har sovit dåligt inatt eftersom jag sov på soffan i en lägenhet jag typ inte har sovit i. Låg som på spänn hela tiden och såfort det lät så vaknade jag. Dock sov jag i världens skönaste soffa så jag hade lätt kunnat legat en stund till. Dock vågade jag inte det eftersom hon skulle på skolan..

Dagens planer är att gå ut med mamma på prommis snart, sen hem och köra lite hip hop abs som jag har laddat ner. kanske gå och springa om jag orkar. Lite för överamitiöst sagt kanske... Laga lite mat ska jag göra så att älsklingen har nåt att äta ikväll. Han är verkligen lat för igår sa jag åt han att göra köttkorv och rotmos, men när jag pratade med han senare så hade han gjort köttbullar och makaroner. Hmf.
Senare ska jag ta bussen till Lugnvik och jobba 5 timmar, sen myyyys med hjärtat i soffan och sängen.

nej nu ska jag gå och sno nå byxor av sambo-bambon, bye!

chailatte

2008-11-04, 14:15:43 / Kategori: my words
idag fick jag ett paket från posten, eller från goosy. Ett shailattepulver som jag beställde förra veckan eller när det var. Helt okej. Dock lite sött och "vaniljigt", vill fortfarande ha den där extraktflaksan iställe, men den här får duga.

Snart ska jag ta bussen till Torvalla och jobba. Håll tummarna för att det kommer gå bra :)

Idag har jag städat här hemma faktisk, känns skönt när det är gjort.  Synd bara att jag inte ska vara hemma :P imorn ska jag tvätta oxå innan jag åker till Sjöängen och jobbar några timmar.  Sen är jag ledig igen och ledig tänker jag vara ihelgen för älsklingen och jag ska åka till Svensta och gå på nyöppnade Dollarstore. Är det nån som vill ha skjuts till Vemdalen så är det bara att ringa, vi är villig att vara chaffis.

Nej nu ska jag dikta ihop ett litet brev till min älskade och sen göra mig i ordning som sagt. see ya!

nya skor,

2008-11-03, 22:17:05 / Kategori: my words

yes, ikväll åkte jag och älsklingen och köpte nya skor till mig, imorn ska dom testas med en runda på stan och inköp av underkläder. Åkte oxå till Torvalla och hämtade min nyckel och fikade.

Nu får det vara slut på det här, nu ska jag gå å lägga mig och läsa lite ur Gossip Girl. måste snart köpa fler GG- böcker, men det är en annan femma. Kram!

november

2008-11-03, 17:17:57 / Kategori: my words
Ledig idag, igen, och det är mycket skönt! Imorn börjar jag på mitt nya jobb som personligassistent. Ska bli jätte kul och härligt att träffa henne igen eftersom det var senast i somras jag var där. Morgondagens planer är att ta en promenad med mamma, gå ner på stan och träffa Elin och få nyckeln, gå hem och käka lunch och göra mig i ordning för att åka och jobba.

Igår ringde grannen och berättade varför det har luktat skit i trappuppgången. Ett avloppsrör hade gått sönder, så hyresvärden har varit där och tejpat det, så nu är det inte akut längre. Men grattis ditt snille!!! haha, och här bor vi?! skrattretande....

gårdagen

2008-11-02, 19:52:04 / Kategori: my words
TACK ALLA  som var på festen igår, det var hur kul som hellst!
...idag har jag tillome träningsvärk!


iprenmannen blev helt okej, bild kanske kommer upp senare eftersom jag inte tog några bilder själv..

idag är en såndär härlig dag då ma

2008-11-01, 11:20:34 / Kategori: my words

MMS

idag är en såndär härlig dag då man hade velat haft barn som man kunde ha varit ute med och gått hela dagen. Eller tagit med sig massa varm choklad och satt sig ute i skogen tillsammans och bara myst. Det är hur underbart som hellst idag. Och jag är inte så pepp på fest men det kommer krypaneds tror jag. Är nog bara lite gruvande för hur jag kommer må imorn eftersom jag ska dricka vin och cider. Jag hoppas på en toppen kväll iallafall! En sista hälsning skickar jag nu vill tanten som haft stor betydelse för mig och storebror när vi var små, Elsa Norell. Vila i frid!