framgång

2009-02-26, 11:33:43 / Kategori: my words
Har precis kommit hem från Fristilen. Tog mig ett konditionspass idag eftersom C är ledig och jag ska jobba ikväll. Först blev et 20 minuter på crossen, sen fick jag för mig att jag skulle ta en liten sväng på löpbandet oxå eftersom jag inte sprungit "påriktigt" på jag vet inte hur länge.

Väl uppe på löpbandet så började jag spurta på, undra om jag inte ska utmana mig själv idag sa jag och ökade tempot till 9 och sen ökade jag upp till 9,6 där jag stannade tempot och bara sprang. I 10 minuter stog jag där och det var inte ens jobbigt från början, inte ens i mitten. Men dom två sista minuterna ville jag bara lägga mi ner och gråta.

Men fatta vilken framgång det här är för mig! När jag började, eller sist jag sprang på löpbandet var jag uppe i ungefär 7,5-8 kanske och kunde bara springa extremt korta sträckor, max 2-3 minuter. Nu har jag både ökat tempot och orkar längre. Det kallar jag en framgång!

:)

2009-02-25, 22:39:29 / Kategori: my words
Snart sitter den där!
16de mars




Imorn eller på fredag ska jag in på MansRuin och lämna in den så att Moa kan rita av den. Ser verkligen fram emot den här tatueringen!

.

2009-02-25, 21:34:55 / Kategori: my words
Sen vill jag oxå bara berätta att vi tackade ja till lägenheten som vi var och tittade på igår, den i Ängsmon. Får väl se nu då vad som händer, men jag har inga större förhoppningar att vi får den eftersom vi stog som 6 av 10 på den. Men som jag skrev igår, drömma går ju alltid :)

lite shopping blir man alltid glad av,

2009-02-25, 21:30:04 / Kategori: my words
Efter att ha gått till Lillänge och hem och sen städat hela lägenheten (tillsammans med C som förövrigt fick sluta tidigt idag) drog vi ner på stan. På DNA hittade jag två par skor som jag inte kunde hålla mig ifrån. Dock är inte min mobilkamra så vidare bra så bilderna är sådär..


 

Det bästa av alls var att det var 70 % på dom så båda skorna "gick lös" på bara 300 spänn. Inte konstigt att man är nöjd!

Efter en middag på Ragnars bestående av en sallad med rostbiff, pasta och fetaost  åkte jag upp till mamma och följde med henne på lägenhetsvisning på körfältet, sen fick jag skjuts hem. Pissnödig så jag höll på att dö kom jag på att jag hade glömt nyckeln i lägenheten. Fick spring ner till grannen och fråga om jag fick låna hans toalett, men eftersom han är som vicevärd här så hade han huvudnyckeln och kunde släppa in mig. Tur att man har bra grannar! Sen kom Christoffer och hämtade mig och vi åkte upp på Lillänge igen eftersom TeamSportia hade massa rea på jackor och så (som det är överallt, jag vet). Där hittade vi oss ett par jeans var, för 99 spänn. Eftersom jag går ner i vik nu så var det egentligen ingen idé att köpa nya byxor, men jag tyckte jag kunde slå till när dom var så billig ändå. Det var så roligt när jag kunde köpa nån storlek, åtminstånde en storlek, mindre än jag gjorde sist. Och nu valkade det inte över lika mycket heller! Åh, jag blir så glad på mig själv ibland :)


Mycket dålig bild, men den ger en liten glimt om hur dom ser ut iallafall. Kan säga att det kändes konstigt att för en gångs skull ha jeans iställe för leggins :p


drömmandet fortsätter!

2009-02-24, 23:08:03 / Kategori: my words
Såna här klätterställningar skulle jag vilja ha i vårt "djur-rum" om vi fick ett sånt.

eller en sånhär ;
 



och så skulle jag bygga om djurens burar, till degusarna skulle jag antingen skaffa ett jätte terrarium som detta;


Eller bygga något sånt här :


Och till chillorna skulle jag bygga om flera ihopsatta garderober och inreda dom med mycket grenar, hängmattor, hus och annat roligt som jag kan hitta.

Och för att alla skulle kunna springa runt skulle jag säkrat rumet som den här tjejen har gjort.

Åh vad jag älskar att drömma om hur jag vill ha det och göra för mina djur. Vill så mycket men i slutändan blir det inte alls lika bra. Vad skulle ni göra för era djur/gnagare om ni hade möjligheten att göra exakt vad du ville? :)

Bilderna är lånade! Google.se

en dag med mamsen,

2009-02-24, 22:35:14 / Kategori: my words
Vaknade och innan jag ens var helt vaken började jag läsa mina sista två kapitel i Om jag kunde drömma, första boken i Twilight för den som har missat det. Så sjukt bra bok! Ska köpa fler böcker imorn, och sen oxå dom engelska om jag kan traggla mig igenom dom eftersom min engelska är... sådär :P

Efter frukosten gick jag upp till mamma för att tvätta min jacka som har tappat all fluffighet och värme. Åkte sen er på stan och mamsen köpte sig en bärbar dator, och en sallad till lunch. Resten av dan satt jag hos mamma, åkte och kollade på lägenhet i Ängsmon. Blev verkligen sugen att flytta dit men det finns vissa nackdelar, som vart den ligger och lite så. Men vi har tills imorn på oss att bestämma oss. Och eftersom vi ligger/låg som 6 av 10 på listan när jag fick erbjudandet så tror jag inte att chansen är allt för hög... Dock var vi första som ens ville se lägenheten, men det var väl sak samma....

Just nu sitter jag i hallen och myser med Uffe&Göran medans dom är ute och utforskar en massa. Just nu är Göran bakom byrån och Uffe i städsrubben :P Vore så himla kul om vi fick lägenheten så skulle jag inreda ena sovrummet till djuren. Men först kanske vi skulle satsa på att fylla upp lägenheten med lite möbler, just nu har vi 2 soffor och en tv ;) och en 120's säng som är min. Kanske skulle behövas lite mer? :D

Ja jag antar att det är många drömmar men kommer bli lite verksta, men drömma är både billigt och roligt!
Godnatt med er sockerpullor!

:D

2009-02-23, 20:50:41 / Kategori: my words
-1,9 kilo!!
det går bra nu!

:D

2009-02-23, 20:50:27 / Kategori: my words
-1,9 kilo!!
det går bra nu!

:(

2009-02-23, 10:51:40 / Kategori: my words
Fan, när ska det kännas bra igen? En riktig glädje som inte bara försvinner och ersätts med ilska eller tårar.
Vissa dagar känner jag mig bara så svag, som idag. Jag orkar inte med nånting egentligen och det känns som att jag ska börja gråta vilken sekund som hellst. Vill bara gräva ner mig i sanden och aldrig mer komma fram.
 
Ibland önskar jag att jag bara kunde flytta härifrån och börja om på ny kula. Jag har säkert sagt det förut men vissa dagar är den känslan så mycket starkare än andra.

men kan kalla det träningsvärk.

2009-02-23, 09:46:27 / Kategori: my words
På lördag morgon klev vi upp vid 7, käkade frukost, gjorde fika och klädde oss för en heldag ute. Drog till Tandsbyn och bytte bil till Christers, givetvis för att hämta upp han oxå, och sen drog vi till Hovde. Väl framme och allting med utrustningen var fixat drog vi oss till liften. Kan säga att jag var lite nervös... Hade inte åkt slalom sen 8 an typ, vilket är 5-6 år sen! första åket gick väl sådär, men jag stog på benen hela vägen ner. Sen ju mer jag åkte sestomer släppte allt och jag var faktiskt riktigt duktig på att åka! Efter lunchen drog vi upp till toppen och de ska jag aldrig mer göra. Blåste ganska mycket och det var så jävla brant. Det var där jag drog alla mina vurpor, bättre det än att åka störtlopp och köra åt helvete. Riktigt kul dag iallafall som avslutades med sallad på Daffys, inflyttningsfest hos Anita, fyllekörning åt Carina och stoppad av polisen för nykterhetskontroll.

Igår sov vi ganska länge och man kan säga att jag hade(har) träningsvärk i vaderna. Sen drog vi ner på stan och käkade en semla med Moe och Tove. Visste ni att en semla är 10 points? Nästa hälften av vad jag ska äta på en dag... Får trösta mig med att jag tog bort mesta grädden och mandelmassan. Under fikat kom vi på att vi skulle ge oss ut på medvinden, sagt och gjort efter några timmar satte vi på oss skridskorna och drog iväg. Åkte 8 kilometer och det var riktigt skönt.

Idag ska jag iväg och träna och sen iväg på vägning och möte. Sen åka iväg och jobba. Känner egentligen bara för att skita i allt idag och bara ligga hemma.. Men men.. 

ett rop på hjälp!

2009-02-20, 23:48:11 / Kategori: my words
Åh fy fan, ta mig här i från!

Efter en kväll med massa grönsaker och dipp, och en och annan VV-godis så är jag ganska nöjd över mig själv. Sällskapet hade med sig chips och C satt med pringles och jag smakade inte ett enda! Är ganska stolt över mig själv faktiskt :)

Tänkte bara säga att ni måste se Grand Torino, av Clint Eastwod - den va sjukt bra!

Nu ska jag sova, för imorn ska vi upp klockan sju för att bege oss till Bydalen och spendera dagen i backarna där runtomkring. Be en bön för att jag inte ska åka därifrån som en invalidos med armar och ben fulla i gips. Jag har trots allt inte stått på ett par slalomskidor sen i typ 8an, vilket är 6-7 år sen...

Godnatt.

ingen regel utan undantag som jag sa,

2009-02-20, 18:44:21 / Kategori:
Har precis ätit en helt underbar middag, så jag måste bara tipsa om det!

Kyckling på grönsaksbädd
1 kycklingfilé
1 tsk margarin
2 potatisar
1 bit squach
1 paprika (gärna olika färger)
2 scharlottenlök
2 msk cremé fraich
1 msk riven ost

Bryn kycklingen i margarinen, salta och peppra lite.
Skala och skär potatisen i skivor, lägg den i en fettsnål ungssäker form.
Lägg kycklingen ovanpå potatisen.
Skär grönsakerna i tärningar, blanda 1/3 av grönsakerna med fraichen och osten och häll det på kycklingen,
lägg resten av grönsakerna runtomkring.
Gratinera i 225 grader i ca 20 minuter eller tills kycklingen är klar.


Jag har bara en sak att säga - MUMMA!!


tråk,

2009-02-20, 12:51:10 / Kategori: my words
Efter vissa påtryckningar från storebror så gör jag denna utmaning nu.

Utmanad!
Jag blev utmanad av: storebror

Regler:
1. Länka till den som utmanade dig.
2. Berätta sju personliga sanningar om dig själv.
3. Utmana sju personer i slutet av ditt inlägg
4. Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de uppmärksammar att de blivit utmanade!

7 sanningar om mig:
1. Jag hostar varje gång jag topsar mitt vänstra öra.
2. Jag har inga syskon, däremot har jag en väldigt konstig släkt.
3. Jag ser upp till min mamma och ska snart göra en tatuering till hennes "ära".
4. Jag tycker inte om att åka hiss eller berg- och dalbanor men älskar brunabönor och rotmos, för att inte tala om fiskbullar och pölsa.
5. Jag har varit sambo i 226 dagar. Från det att vi flyttade in i den här lägenheten alltså, vi bodde ju som tillsammans innan oxå, men först 9 juli blev vi riktiga sambos.
6. Jag har blivit ett riktigt monster sen jag satte in p-staven att jag inte ens känner igen mig själv längre för mina humörsvägningar.
7. Jag skulle vilja göra en bröstförstoring om mina bröst minskar mer nu när jag går ner i vikt.


Jag utmanar; Emelie, Linnéa, Anita, Kristina, Sandra, Sandrah  och Elin

:)

2009-02-19, 21:05:06 / Kategori: my words
Weii, fick precis veta att Emelie kommer hem första helgen i april, det ska bli så himla kul.
Längtar efter att få umgås, uppleva gamla minnen, men framför allt skapa nya!


mamma-dag

2009-02-19, 19:29:22 / Kategori: my words
Efter att ha sprungit ner till synsam och fixat med linserna gick jag trots att jag var helt slut i både kropp och själ iväg på fristilen och sprang 50 minuter. Träffade dessutom en gammal klasskompis från 9an och stog och pratade lite. Efter en skön och behövlig dusch gick jag på affärn och köpte rallarhalvor, keso och mjukost och gick vidare till mamma för lunch. Alltid lika skönt att träffa henne!

Känner egentligen inte alls för att blogga, men gör det ändå. Blir tidig kväll ikväll oxå, och massa Twilight. men först en kopp te och tvätt. Önskar att jag kunde gå till sängs redan nu...

Förresten fick vi en byrå idag, som står i hallen under spegeln. Har inte orkat fixa till det helt än, men bild kommer senare. Men förresten, en sak till. Vi (läs; jag) har fått erbjudande på en till lägenhet i Torvalla. Vet bara inte om vi ska tacka ja eller nej. Vill inte bo i ängsmon riktigt, helt fel ställe, men jaja.

godnatt nu, puss

helt slutkörd!

2009-02-19, 10:08:23 / Kategori: my words
Igår tänkte jag kolla på Grey's som började igen, men efter att först ha kört PSI och sen Bodybalance så var jag helt slut! Så efter dusch och middag (fläskfilé med pasta och vitlökssås-mumma!) så gick jag och la mig och läste lite. Är nog oxå lite småkär i Edward... Släckte lampan innan 10 och sov dessförinnan oxå.

Imorse klev jag upp vid halv 9 eftersom jag skulle sätta i linserna för jag ska på utvärdering av dom nu klockan 11. Bäst att göra sig iordning så att jag hinner ner eftersom jag är så modern att jag tar benen. Efteråt tänkte jag träna. Vill på pump men det blir nog crosstrainern. Eller båda, eller vi får se. Puss på er så länge.

jag längtar verkligen!

2009-02-18, 14:34:02 / Kategori: my words
Åh, jag längtar så sjukt mycket efter vår och sommar nu!
Har suttit och tittat på kläder och nu på skor. Känner på mig att det kommer bli mycket skoshopping i sommar....
Dom här tillexempel!

ouch snacka om mätt!

2009-02-18, 12:50:34 / Kategori: my words
Käkade toasters, eller toast til lunch, hur gott och mättsamt som hellst. Gick riktigt lätt och snabbt att göra, därför slänger jag upp receptet här oxå (som jag lånade av Anita), annars kommer recept från och nu mestadels publiceras HÄR. Men ingen regel utan undantag.

Toasts
1 skiva fazers rallarhalvor
1 msk lättost och lite chilisås
2 skinkskivor
2 skivor mager ost
paprika

Dela brödet i två halvor, lägg på innehållet,
 vik dubbelt och stek i lite olja på svag värme tills osten håller ihop brödet.


Dom här toastsen kan du göra på tusen olika sätt, men musigt blire!

ons... nae tisdag.

2009-02-17, 13:38:20 / Kategori: my words
Man blir ju alldeles dygnvill när man har varit ledig sen fredagskväll och jobbar första (och enda) dagen den här veckan idag. Hade ändå velat att det va onsdag så att jag kunde fortsätta vara ledig. Men det ska samtidigt bli skönt att göra nånting. Jag slutar ju ändå klockan 8 imorn bitti så har jag hela dagen då på mig att ligga i soffan och mysa under täcket och kolla på film. M-m-m!

Blev riktigt irriterad när jag skulle göra lunchen idag, skulle göra fritatta men insåg efter att jag rivit morötterna och hackat purjon att vi inte hade nå ägg hemma. Kul i jul tyckte jag som verkligen hade längtat efter fritatta. Bajs.

Nej som vanligt har jag inget att skriva, bara att ni borde följa min och Anitas blogg. Puss på er.

:)

2009-02-16, 22:46:11 / Kategori: my words
- 0,5 kilo har det blivit under veckan, jag är faktiskt nöjd även fast hade hade hoppats på 2 hekto mer.
Nu har jag gått ner 4,8 kilo på 5 veckor! Och det är ju inte ens svårt, fast det skulle gå bättre om jag inte drack varje helg... Men vafan, livet leker ju bara!

Och ett stort grattis till Anita som hade gått ner 2 kilon! Så jävla bra<3

håll tummarna.

2009-02-16, 17:33:31 / Kategori: my words
Vägning ikväll, håll tummarna för mig! :)

Aloha!

2009-02-16, 14:38:44 / Kategori: my words
Ihelgen har inte alls varit nån blogg-helg. I fredags efter att ha slutat jobba så hälsade vi först hemma hos mamma och mormor, och sedan hos Sasse och Sab. Sen sängen typ:P Var helt slut i huvet så det var skönt med en tidig kväll.

På lördagmorgon ringde klockan eftersom vi skulle upp och åka långfärdsskridskor. Väl påklädd och nere på isen fick vi inte tag på nå skridskor så vi gick 2 kilometer ut på isen och sen tillbaka igen. Efter lång väntan så fick vi äntligen tag på varsinna skridskor och det bar iväg. Som två bambi på hal is. Men det gick bra och det var så sjukt kuul! Älsklingen kunde faktiskt åka och ramlade inte en enda gång som jag gjorde. Efter 4 kilometer var båda jätte trött så vi tog en liten paus, och jag käkade en limpmacka med korv, och lite oboy. Med ny energi gick det jättefort att åka tillbaka till badhusparken. Träffade Carina och Rasmus, så medans Carina åkte till deras gammelmormor så satte vi oss å fika sen åkte vi oxå dit o hälsade på.
När vi kom hem tog vi igen oss några timmar för att sen göra oss i ordning och gå ner på stan och käka. Fick leta på varenda restaurang efter platser, men tillslut fick vi dela bord  (ett bord som egentligen var för 4 pers men borden drogs isär) med ett annat äldre par på Lilla Siam. Maten vi åt var heelt underbar. Fläskfile i tomatsås och grönaker, självklart med ris. Efter det drog vi till Elin som fyllde tant- 22 år, och firade henne med vin och bacardi och rumpnissar. När jag gick därifrån var jag fläckig som en giraff. Men tack för en trevlig kväll!

Gårdagens luffartåg var en promenad till Lillänge, barnvakt till Rasmus och Willys-shopping med fröken Qvist. Och skapande av en ny blogg; Viktibloggen . Själv tycker jag att namnet är klcokrent och den kommer att handla om hur det går för oss. Känner mig dock lite skeptiskt till att upprätthålla två bloggar eftersom bloggtorkan börjar göra sig påmind...

Förlåt för ett jävulskt tråkigt inlägg, men som sagt så börjar bloggtorkan göra sig påmind...
Dags att skölja ut hårfärgen. Puss

blubb

2009-02-15, 22:22:48 / Kategori: my words
Hej, jag lever!
Tänkte bara skriva det så att ni inte tror att jag har gått och döddat.

Anita och jag har precis startat en gemensam blogg, kolla in den vettja :)
metrobloggen.se/viktibloggen

men fy fan :(

2009-02-12, 14:21:00 / Kategori: my words
Kände av huvudvärken innan passet men tänkte att jag skulle träna bort den och att det skulle bli bättre efteråt, men där fick jag. Själva passet gick bra, men nu efteråt.... HEJ MIGRÄN! Blä jag mår som ett helvete nu men ska iväg och jobba nu snart. Har tagit tabletter och käkat mat så jag hoppas att det går över snart..

ge mig sömn tack!

2009-02-12, 11:01:47 / Kategori: my words
När klockan ringde imorse önskade jag bara att det vore en dröm, sen hörde jag andra ljud som fick mig att kliva upp trots allt. Har sovit så sjukt dåligt inatt så hälften av de sömnlösa timmarna hade varit nog! När jag kom hem kunde jag inte heller sova. Får försöka lägga mig tidigt ikväll, så jävla dumt bara att jag har så svårt att sova där borta...

Gissa vad jag ligger och laddar för? Bodypump såklart! Lunchpass idag oxå, hur bra är inte det? Skulle dock vilja vara lika pigg i huvudet som kroppen.

Har inge att skriva, ungefär som alltid. Men blogga ska man, jahadå!

irriterande!

2009-02-12, 10:03:49 / Kategori: my words
Nu på morgonen har jag legat och kollat på Nyhetsmorgon. Såklart skrapade dom triss och delade ut massor med pengar. 15 000 i månaden i 10 år. Eller var det tvärtom? Jaja, jag skiter i vilket, men det var sjukt mycket pengar. Och vad var det för nån som skratade? Just det, en flintskallig gammal gubbe! Jag slår vad om att han redan hade massa pengar... Dessutom tror jag att han är såndär typ som inte har nå släktingar, eller om han har det så skiter han i att testamentera till dom och skänker pengarna till fåglarna i badhusparken eller nåt annat såntdär onödigt.

Varför kan inte JAG vinna sånna summor? Gah, svartsjukan rinner i mina ådror...

Fylld Tortillias

2009-02-11, 13:52:36 / Kategori:
Fylld tortillias smakar nästan panini, och är minst lite varierande. Super lätt och god lunch, men släng ihop en sallad till eller gör en extra så att du blir riktigt mätt och håller dig ett tag. Det bästa med fyll tortillias är att man kan variera på 1000 olika sätt, såhär mixade jag dem igår& idag;

Fylld tortillia
1 tortilliasbröd
1 tsk olja

mjukost
rostbiff
tomat

mjukost
lättkorv
paprika

Bred mjukosten på bröder, lägg på resten av fyllningen. Vik ihop på hälften och stek i olja tills det fått fin färg. Servera med sallad eller annan fyllning.
MUMMA!

weiihoo!

2009-02-11, 13:46:58 / Kategori: my words
Wow, kan man bli annat än peppad när dom spelar denhär låten? Känner mig verkligen på språng nu, synd bara att vi ska iväg på grejs idag när jag jobbar, hade gärna klätt ut oss till michilingubbar och gått runt Torvalla. Hade inte gjort mig ett smack faktiskt!

Kanske slänger in ett inlägg imorn när jag är hem över dagen. kram

onsdag,

2009-02-11, 11:09:13 / Kategori: my words
Pepp, pepp. Snart dags för lunchpass med spinning! Sen hem och käka lunch och iväg o jobba. Känner mig inte så jätte pepp för det eftersom jag bara kommer hem och tränar imorn och sen går tillbaka. Skulle vilja vara hemma en vecka till men då kommer vi till pengafrågan, och det ser inte bra ut hittils...  Men jag är ledig igen ihelgen och det blir skönt. Ska nog ha mobil- och data fria kvällar så jag kan umgås med min underbara sambo..

BLÄÄ va trött jag är idag!

Dessutom börjar jag fundera på om jag ska ta ut pstaven jag satte in i september. Går runt och är irriterad och nere mest hela tiden, kanske är det den som spökar åt mig? Dock vill jag inte/kan inte ha ppiller eftersom jag oftast glömmer dom, inte så smidigt om man jobbar som man gör. Ska nog kolla upp lite fler alternativ....

Nej nu ska jag peppa igång mig inför spinningen, härligt härligt!

det går bra nu!

2009-02-10, 21:21:57 / Kategori: my words

Överkroppen -ca 5 cm (höft, midja och byst) HIHI!

Yes, det går bra nu! Nu är jag bara mer taggad för nästa period, även om jag kanske inte minskar lika mycket så är det påväg åt rätt håll. Precis som jag vill ha det!

Dock är jag inte lika nöjd över att bystmåttet har minskat med 4 cm, jag vill ju fortfarande ha pattar lixom :P host, host - förlåt för uttalandet.


Oh my god!!

2009-02-10, 15:20:27 / Kategori: my words
Jag har precis mätt mig, men måste mäte mig igen när Christoffer kommer hem, för det här är groteska siffror på 4 veckor! Måste fan dubbelkolla det här!


bild hittad på google

hm..

2009-02-10, 11:10:32 / Kategori: my words
typiskt att man ska inse att batteriet i telefonen börjar ge upp så man måste stanna inne ett tag till, morr..

tisdag

2009-02-10, 11:02:10 / Kategori: my words
Chocken har fortfarande inte lagt sig sen gårdagens viktnergång. Kan ju oxå tala om att det var på två veckor jag gick ner 2,7 kilo!

Shit vilket fint väder det är idag! Sitter här bakom fördragna gardiner (eftersom det drar så mycket från fönstren) och när jag tittade ut fick jag mig en smärre chock igen. Ska ta på mig täckbyxorna nu och gå ut på en lååååångpromenad med bra musik i öronen. Om kvällen oxå bjuder på fint väder kommer den tillbringas i Badhusparken.

Ha en bra tisdag! kram

glaaad!

2009-02-09, 22:20:10 / Kategori: my words
Vägning idag och jag blev chockad - minus 2,7 kilo!!!
Gissa om jag är glad att all möda har gett resultat!


måndag, ny vecka!

2009-02-09, 11:12:36 / Kategori: my words
Vaknade 9 imorse, ungefär som vanligt. Sitter fortfarande i soffan me täcket och datan i knä, hur skönt som hellst! Har just ätit frukost - fil&all bran regularflingor, nu dricker jag kaffe som blev lite för starkt men det går ner ändå. Ska iväg och köra kelltebells om en timme, sen ska jag hem och käka och gå upp till mamma och hjälpa henne med sofforna.

Jag älskar lunchpassen på fristilen, lagomt mycket folk, lagom längd på passet - man kan ge gärnet utan att vara orolig att man inte ska orka på slutet, och perfekt tid! Jag tränar hellre på morgon/mitt på dagen så att man vet att man orkar och får det ur världen och kan göra annat på eftermiddagen och kvällen. Får se hur mycket träning det blir i veckan, runt 4 pass skulle jag tro.

Ikväll ska jag och Anita iväg på vägning igen. Har inte varit iväg på två veckor och sist gick det inge vidare (-0,2 bara, men det var åt rätt håll iallafall!). Jag hoppas verkligen att det har gått bättre dom här veckorna! Känns som att jag har skärpt mig lite iallafall, mest på veckorna. Dock mäter och väger jag inte maten, fuskar lite med grönsakerna ibland och framför allt fuskar jag men vattnet. Jag klarar inte av att dricka 1½-2 liter vatten på en dag, inte ens när jag tränar- då blir det mellan ½-1 flaska och en sån är 0,5 liter. Sen lite vatten till maten och som mest dricker jag kanske 1 liter om dagen. Så den här veckan blir mitt mål att dricka ungefär 2 liter vatten om dagen. Banne mig om jag inte ska kunna göra det.

På lördag är det alla <3ans igen. Förra året firade vi det i Loke, och jag gav C ett litet kort (men fick ingenting tillbaka;) ) men iår tännkte jag föreslå att vi kan gå på storsjöbadet eller åka långfärdsskridskor på storsjön om vädret tillåter. Bara göra nånting tillsammans utöver det vanliga. Sen på kvällen ska vi iväg och fira älskade Elin som fyller tant - höhö, nej men 22 iallafall! 

Jag förstår att alla <3ans medför ångest för många, det gjorde det för mig oxå för nåt år sen, men när man har partner kan det vara så mysigt. En perfekt dag att göra nåt man annars inte gör. Men för många innebär det att vara ensam med ångesten eller en klump i magen när man ser alla gå runt och är så överdrivet kära och ger kort till höger och vänster.. Skänker er en extra tankte iår, även om det inte får ensamheten att fly.

Nej nu ska jag ringa mamma och göra mig iordning för passet. kram

Fortsätter väl på tips när jag har börjat då

2009-02-08, 21:42:47 / Kategori: my words
Men nu är det icke-ätebart, nu tänkte jag nämligen tipsa om en låt med en grupp som C fick mig att börja lyssna på när vi började prata massa, innan vi blev tillsammans.


Strum Und Drang - Indian

Tips på mellanmål

2009-02-08, 21:22:16 / Kategori:
Som både du och jag vet så bör man äta flera mellanmål om dagen för att inte bli vrålhungrig och slänga i sig maten när man väl har den framför sig. När jag ändå är igång med andra tips så fortsätter jag här.

Frukt
De flesta frukter kan man äta med gott samvete, men söta frukter som banan ska man vara lite nogare med. Som äpple och apelsin kan man äta med gott samvete.

Skorpor med ost
2 skorpor
1 msk mjukost
paprika

Kräm och skorpa

2 dl bär, tex hallon eller blåbär
1 dl vatten
½ msk potatismjöl
1 dl lättmjölk
1 skorpa

Riskakor med cottage cheese
2 riskakor
3 msk cottage cheese (keso)
1 päron

Bananrån
4 smörgåsrån
1 banan
kanel

Glass med bär
1 dl glass
valfria bär


Tuvär är jag dålig på att äta andra mellanmål än frukt, men glassen låter lockande, eller hur?

haha, tokstålle!

2009-02-08, 21:13:52 / Kategori: my words
Självklart äter man inte allt så samma gång, toka!! :D

frukosttips!

2009-02-08, 20:56:00 / Kategori:
Nu tänkte jag skriva ner lite nyttiga frukosttips till min vän Emelie. De flesta kanske verkar självklara, men jag själv har oxå tyckt att det har varit att hitta nyttig frukost. En frukost med ViktVäktarna är på 4 points, självklart kan man välja fetare alternativ till lättfilen och lättyoghurten.

Müslifrukost
2 dl lättfil
½ dl basmüsli
1 skiva rågbröd med hela korn
3 msk cottage cheese (keso)
1 äpple

Grötfrukost
1 dl fiberhavregryn
2 dl vatten
1 dl lättmjölk
1 msk äppelmos
1 skiva knäckebröd
2 skivor skinka
tomat/gurka

Smothie
2 dl frusna blåbär (eller andra bär
1 dl lättmjölk
1 banan
1 kiwi
1 skiva rågbröd med hela korn
1 tsk lättmargarin
2 skivor saltkött
paprika

Flingfrukost
3 dl lättfil
1½ dl fullkornsflingor (exempel Regular från kellogs)
½ rivet äpple
1 skiva knäckebröd
1 msk leverpastej
tomat, gurka

Mannagrynsgrötsfrukost
1 portion mannagrynsgröt på lättmjölk
1 dl lättmjölk
1 dl bär, tex. hallon
1 skiva knäckebröd
1 msk mjukost
paprika

Smörgås med ost och skinka
2 skivor rågbröd grovt med hela korn
2 tsk lättmargarin
2 skivor skinka
1 skiva ost
tomat, gurka, paprika

Bullfrukost
1 grov frukostbulle
1 tsk lättmargarin
2 skivor saltkött (eller skinka)
2 msk cottage cheese (keso)
2 tsk marmelad
tomat, gurka


Jag hoppas ni har fått lite tips på goda, nyttiga frukostar! Kram

Bulgursallad

2009-02-08, 20:21:05 / Kategori:
Det här är en supergod och lättsam lunch, eller middag.

Bulgursallad

½ dl bulgur
½ gul paprika
½ röd paprika
1 dl sockerärtor
1 bit kronärtskocka
1 tsk olja
1 vitlöksklyfta
2 dl röda bönor
30 g mozzarella
örtkryddor

Tillaga bulgurn enligt förpackningen.
Tärna paprika och fräs alla grönsakerna i oljan.
Pressa över vitlök.
Blanda grönsakerna med bulgur, röda bönor, örtkryddor och mozzarella i bitar.
Smaka av med salt och peppar.

ingen vila, ingen ro

2009-02-08, 20:08:45 / Kategori: my words
Stängde av mobilen i natt så att jag kunde sova hur länge jag ville (kunde) imorse. halvvaknade runt halv elva och kunde inte sova mer även om jag ville. Fortfarande sjukt trött idag! gah, vad är det för fel?

Efter frukosten gjorde vi oss i ordning och åkte till Krokom, bjöds på lunch och snackade lite skit. Åkte hem igen vid 3 så att jag kunde köra spinning som avslut på helgen. Mitt 5e pass den här veckan. Behöver jag säga att det dels känns skönt men samtidigt sjukt eftersom jag inte tränade ett dugg för 1½ månad sen?
Efter dusch och käk har jag bara legat här, nu ska jag snart käka lite kvällsfika och sen gå och lägga mig och läsa.

Har faktiskt inte alls nånting intressant att skriva om idag, förutom ett litet mat-tips som kommer upp snart. Kram och godnatt.

John Blund?

2009-02-08, 00:03:28 / Kategori: my words
Nej nu får det vara nog. Slut på den här skitdagen som slutade välmående. Undra vilka problem jag ska ta itu med egentligen? Snälla du, om du läser det här(som du troligtvis kommer göra) så svara på det så är du gullig.

Gahhh, varför har jag sån skön känsla i kroppen?

Nya tag imorgon, spinning och ledighet. m-m-m!
kom nu John Blund så går vi och lägger oss! KRAM (mohahahah)


?

2009-02-07, 23:58:17 / Kategori: my words
Var han inte lite lik Fredrik i Filip & Fredrik?


Wow!

2009-02-07, 23:52:40 / Kategori: my words
Måste bara visa er den här. Hur bra kan man sjunga egentligen?

Syrran saknar dig!!

2009-02-07, 23:26:17 / Kategori: my words
Har precis tittat på slutet av Bolt, och det fick mig bara att sakna dig ännu mer gubben!


Kom tillbala till mig lillebror, jag saknar dig så sjukt mycket!
En kram från dig, det enda jag vill ha just nu!

ojojoj.

2009-02-07, 22:54:52 / Kategori: my words
Hahah, den här kvällen kunde inte ha slutat bättre! Känns så jävla skönt att ni som känner mig vet att jag är sjuk i huvet och att jag är en sjuk människa så att ni kan tala om det för mig. HA! Sitt där på eran jävla klassfest och snacka lite mer skit och driv med mig, gärna för mig. Nu går jag vidare med mitt liv och tar tag i mina problem!

Ännu ett avslutat kapitel i mitt liv, så jävla skönt!

skitdag!

2009-02-07, 14:58:30 / Kategori: my words
Nej nu går jag och lägger mig en stund och vaknar på bättre humör. Vilket jävla penismonster jag är! Just nu vill jag bara ta med mig odjuren och flytta härifrån. Bygga upp ett nytt liv, slänga bort alla minnen och börja på ny kula. Men det är i drömmarna, verkligheten skulle aldrig se ut så. Tuvär.

please don't leave me

2009-02-07, 14:56:11 / Kategori: my words


ibland träffar hennes texter så sjukt nära verkligheten att jag inte vet vart jag ska ta vägen.

inte min dag.

2009-02-07, 14:45:41 / Kategori: my words
Har suttit och skrivit ett långt inlägg om hur jag känner över en sak som hände idag, men tack vare att jag inte kan sätta lösenord på det så tänker jag inte heller publicera det heller. Kan bara säga att gamla sår har rivits upp och jag är så besviken och less på all falskhet! Anledningen till lösenordet är att jag vet att det skulle snackas så mycket skit, och det har det gjorts så bra ändå.

Jag är trött på att jag inte kan säga, tycka, tänka och reagera så som jag gör utan att det ska snackas massa skit! För det vet jag att det kommer göras.

dålig morgon.

2009-02-07, 10:14:18 / Kategori: my words
hej hopp gummisnopp!
Fy bubblans va jag e trött! självklart när jag fick (läs; kunde) sova längre än till halv 9 så får jag inte det för C ska fixa med bilen. Jag får en känsla att han gör såhär för att jävlas?....

Gårdagen spenderade vi hemma med supergod middag - älsgstek och bakpotatis. Sen åkte vi vidare till Tina där vi spelade spel och drack 2 glas vin. Hade en trevlig kväll! Tänkte på en sak påvägen hem, det är sjukt att jag har lärt mig hålla mig vaken, somnade inte ens i bilen och det brukar jag alltid göra!

Imorse när jag vaknade var jag på hyfsat humör, men sen när jag skulle sätta i linserna såg jag rött! Hur i helvete kan dom skicka hem nån med linser för första gången då den personen bara testet få in och ur linserna en gång? När jag sitter och pillar med dom nu så kommer jag inte ihåg ett dugg hur man ska göra. Får helt enkelt lära mig själv, ungefär som med allt annat..

Nej nu ska jag äta en pizzaulle och gå ut och gå. Var riktigt oförskämd mot C innan han gick, less som han är på mig.. Och nu börjar det lilla dåliga samvetet komma krypandes. Jag få rväl gå upp på berners och ge han en puss och hoppas på att han fortfarande vill komma hem till mig.. Puss


Det kommer nog sluta med att jag är självlärd även med linserna...

utmaning, huh :/

2009-02-06, 14:58:28 / Kategori: my words

Utmaning

4 av mina favoritprogram på tv:

1 Miami INK

2 Unga Mödrar

3 Topmodel

4 Idol


4 saker som jag gjorde igår:

1 Körde Bodypump

2 Skaffade linser

3 Tog en kaffe med en kär vän

4 Hälsade på mamma


4 saker som jag längtar till:

1 En utomlandsresa!

2 Körkort

3 Mina två inplanerade tatueringar

4 Se resultat på vågen på måndag!


4 Favorit restauranger:

1 Thailänskt

2  Kina

3 Salladsbarer

4 älsklingens och mammas!


4 Saker på min önskelista:

1 Bli rik

2 Ny lägenhet och flytta!

3 En stor påse med blandat godis!! mest choklad och lakris

4 Att alla i min närhet ska få må bra


4 personer som jag utmanar:
Emelie -  wilmen.blogg.se
Sandrah - nattefternatt.blogg.se
Torbjörn - toruven.blogg.se
anita - anitaq.blogg.se


Förbannade försäljare!

2009-02-06, 10:08:17 / Kategori: my words
Igår när jag gick hem förresten så pratade jag med Emelie i telefon. När jag gick genom Kärnan kom en kille och ställde sig framför mig och frågade vem jag pratade med. Ja, en kompis? Vet ni vad han gör? Han tar min telefon från mig och börjar prata själv!! Jag blev så sjukt irriterad och så har han mage och säga att jag ska ringa upp henne om 10 min. Sen börjar han fråga mig om abonemang och skit. Men ju mer han snackade desto mer arg blev jag.

F:Jag erbjuder dig bla bla bla med Telenor.
J:Jag ska inte ha Telenor!
F: Är det nån i din närhet som har telenor?
J: Ja, min kille.
F: Men då ringer du till han gratis och till alla andra för 29 öre i minuter.
J: Det skiter jag i för jag ska ha halebop, dessutom bor vi ihop så vi behöver inte.
F:Tycker inte din kille om Telenor då eller?
J: Nej det gör han faktiskt inte!
F: Nehe, ha en trevlig dag då...

Nörd, jag ska stämma dig!

jag känner mig duktig!

2009-02-06, 09:57:06 / Kategori: my words
Hej och hå, är det aldrig meningen att jag ska bli pigg som en lärka. Har börjat vakna runt halv 9-9 varje dag nu, och jag kan inte somna om! Fast egentligen kaske det är bra så att jag inte sover bort hela dagarna och är helt förstörd när jag jobbar.

Igår var jag hos optikern och skaffade linser, sen var jag och körde lunchpasset med Pump. Jätte skönt att pumpa ut kroppen. Ökade både på ben och rygglåten så jag kände mig lite mer nöjd när jag gick därifrån. När jag kom hem tänkte jag städa men det blev kaffe och ett äpple framför datan iställe. Och sen en kaffe på stan med Elin. När jag kom hem hade C lagat maten och det var bara att sätta sig, hur underbart är inte det? Jag inser nog inte hur lyckligt lottad jag är!
Efter maten gick vi upp till mamma och hälsade på lite. Hon har tapetserat om mitt gamla rum eftersom Piff&puff har gnagt sönder hela rummet. Det blev riktigt bra iallafall!

Dessutom var jag faktiskt riktigt duktig! Mamma hade bett mig köpa en påse godis till henne, med choklad och lakris- mina favoriter! Det slutade med att jag köpte över ett halvt kilo godis som jag längtar efter och är så sjukt sugen på, MEN (det finns alltid ett men) jag smakade inte en enda! Och jag tog inte en enda kaka till kaffet utan bad om en apelsin. Brr, it feels good!

Igår kväll fick jag ett jätteskoj sms oxå, Anita frågade om vi inte skulle simma idag. När var jag på ett badhus sist förutom jobbet? Så vi bestämde att jag skulle ta bussen till Brunflo och vi skulle inviga nya Brunflobadet, men såklart hade dom bara öppet mellan 16 och nånting. Då bestämde vi att vi ska ses på Storsjöbadet iställe. Ska bli riktigt kul, både att simma och att "inviga" rutschkanorna. Kanske avsluta med relaxen?!

Nu ska jag packa väskan och äta frulle och sen gå o möta Mojen, kram!

och skalman han är tlööööött!

2009-02-05, 09:01:02 / Kategori: my words
phju, shit va trött jag är i dag! Drömde om studenten i morse, fast hela klassen va osams och jag hänge med mina andra kompisar (inget jag skulle ha tackt nej till egentligen). Det sjuka var att alla sa att det här gjorde vi i tvåan ju och det är inget speciellt. Hahahah, fan jag saknar allt som hade med studenten att göra! Snart är det 100-dagars inför årets student. Åh, njut nu treor!

Nu ska jag göra mig i ordning och gå ner på synsam och prova linser. Höhö, läskigt att pilla sig i ögonen, men det ska nog gå bra. Skriver sen, puss

pizzabullar

2009-02-04, 16:13:03 / Kategori:
Super goda pizzabullar som är perfekt att göra mycket av som man sen fryser ner och tar upp som mellis eller lunch. Det här är ju ett ViktVärktar recept, så därför kan ni med gott samvete lägga på mer bacon och ost, eller varför inte andra fyllningar?

P
izzabullar
5 dl lättmjölk
50 gram jäst
1 tsk salt
1 msk socker
1 ägg
2 dl tomatketchup
140 gram knaperstekt bacon, avrunnet
4dl riven ost, max 17%
pizzakrydda
50 gram flytande margarin
13 dl vetemjöl


Rör ut jästen i fingervarm mjölk, tillsätt margarin, salt, socker och vetemjöl.
Rör ihop till en deg och låt jäsa övertäckt i 30 minuter.
Dela degen i två detlar. Kavla ut och fördela ketchup, bacon och ost på.
Rulla ihopdegen som en rulltårta och dela i 40 bitar.
Låt jäsa 15-20 minuter.
Pensla med uppvispat ägg och strö över pizzakrydda.
Grädda i 8-10 minuter i 225 grader, låt dom kallna och servera gärna med vitkålssallad.


Fläskfilé i choklad & apelsinsås

2009-02-04, 15:42:04 / Kategori:
Den här maträtten var så annorlunda så därför var vi tvungen att testa den. Riktigt gott och annorlunda, men absolut nånting vi kommer göra igen!
 
Fläskfilé i choklad & apelsinsås
2 dl ris
salt
500 gr fläskfilé
peppar
3 apelsiner
4 scharlottenlökar
1 tsk olja
2 ½ dl grönsaksbuljong
2 msk redning
25 gr mörk choklad
3 smk fraich max 8% (kan bytas ut mot 3 msk gräddfil)
500 gram sockerärtor

Koka riset enligt anvisningar på paketet och håll det varmt.
Skär fläskfilén i strimlor och krydda med salt och peppar.
Dela en apelsin på hälften och riv skalet på ena halvan.
Skala resten av apelsinerna och filéa klyflorna.
Hetta upp oljan i en stekpanna, stek fläckfilén i ca 3 minuter, lyft dem sedan ur pannan.
Fräs scharlottenlöken i stekskyn i ca 2 minuter,
späd med grönsaksbuljongen och apelsinsaft och låt koka ihop lite granna.
Rör i såsredningen och krydda med salt och peppar.
Finhacka chokladen och låt den smälta i såsen på låg värme.
Tillsätt fläskfilén, apelsinfiléer, apelsinskal och fraich,
smaka av med salt och peppar.
Blanchera sockerärtorna i kokande saltvatten i ca 2 minuter och låt sen rinna av.
Servera fläskfilén tillsammans med riset och sockerärtorna.



super mumsig efterrätt!

2009-02-04, 15:20:18 / Kategori:
Den här mousen är super lättsam att göra och supergod. Man kan tillsäta mer socker om man inte tycker om riktigt stark chokladsmak som kakaon ger. Gör mousen alldeles innan ni ska äta den, den ska inte stå för länge för då blir den rinnig.


Billiga mousen
4 äggvitor
4 msk socker
4 msk kakao
1 apelsin till garnering

Vispa äggen styvt, tillsätt sockret i omgångar.
Tillsätt kakaon och vispa smeten jämn.
Skär bitar av apelsinen och garnera med.



Nytt recept

2009-02-04, 15:09:10 / Kategori:
Jätte mumsig kyckling som är toppen att laga om man blir flera.

Baconinlindad kyckling med ris

4 kycklingfiléer
4 skivor bacon

Marinad
½ dl olja
4 msk soja
4 msk chilisås
1 tsk sambal oelek
3 pressade vitlöksklyftor
2 finhackade rödlökar

Sås
2 dl hönsbuljong
2 dl fraich (max 5%)
2 msk chilisås
1 tsk sambal oelek
2 tsk såsredning

Blanda ingredienserna till marinaden. Lägg i kycklingen och låt den ligga ca 5 timmar.
Ta upp kycklingen från marinaden och linda en baconskiva runt.
Lägg kycklingen i en ungssäker form och stek i ugn i 200 grader, ca 30 minuter.
Blanda ingredienserna till såsen och koka upp, låt puttra 5 minuter.

Servera med ris och en sallad.

phust

2009-02-04, 14:56:38 / Kategori: my words
Efter tvätten gick jag iväg på affärn, och när jag kom hem kom jag på att jag glömt köpa jäst. Jippi, så det var bara att gå tillbaka. Väl hemma igen så bakade jag pizzabullar med bacon och ost-fyllning. Huur gott som hellst blev det vill jag lova! Perfekt att ha i frysen som man kan ta fram när man behöver ett mellanmål, eller ta upp till lunch och göra en vitkålssallad till. M-m-m säger jag bara!


det läggs på is

2009-02-04, 10:26:47 / Kategori: my words
Onsdag, halva veckan har redan gått. Fast det känner inte jag eftersom jag jobbade hela helgen. Måste bara säga att det är sjukt skönt att vara lite ledig.

Gårdagen spenderade jag i soffan och på fristilen en sväng. Såg ju som sagt The Boy In The Sriped Pyjamas igår och jag kan fortfarande inte släppa den. kommer nog snart kolla på den igen, och om du inte har sett den så ladda ner den och kryp ner under täcket och njuut!

Dessutom var jag ju hos optikern som påstog att jag inte har så stort synfel, men då undrar jag vad det är för fel? Hon skulle fixa ett par glasögon åt mig som jag har tittat ut, men hon kunde inte garantera att det skulle bli nå bättre för jag kanske har nå fel som dom inte kan hitta hos en vanlig optiker. Iallafall skulle glasögonen gå på runt 4000 så när jag gick hem var jag tvungen att ventilera av mig på mamma. Ska jag köpa glasögon för 4000 tusen som knapt har nån styrka och kanske inte alls kommer funka. Jag har inte råd med det! Så efter att ha pratat med mamma så kom jag fram till att det inte är värt det. Så jag ringde och avbeställde glasögonen och ringde till Synoptik iställe, så imorn ska jag iväg och testa linser för att se om det blir nå bättre och då kan jag hellre satsa på glasögon senare.

Idag ska jag fixa tvätten och så tänkte jagbaka lite. Typ pizza bullar som man kan ha som mellanmål. Visst låter det gott?!
Nu ska jag klä på mig och gå ner och lägga i tvätt och sen tänkte jag skriva recepten som jag började lova ut för länge sen nu. Den som väntar på nåt gott väntar aldrig förlänge..

utlovat

2009-02-03, 20:52:33 / Kategori: my words
Jag vet att jag lovade dig Emelie att lägga ut fler recept, men nu har det dyt upp en viss film- Madagaskar 2. Det får bli... en annan dag helt enkelt.

Sitter och små äter morötter och dipp nu. Eller snarare tzatziki gjord på naturell lättyoghurt, jätte gott och inte alls så många points. Passar mig perfa! men nu åter till filmen.

tisdag

2009-02-03, 11:07:59 / Kategori: my words
Wow, jag tror jag har återhämtat mig från filmen nu. Den var så sjukt bra och det är en film som verkligen berör och ligger kvar i minnet. Som jag sa förut kan kan bara säga; Se den!

Jag måste bara få skryta lite; jag är ledig nu!

Dagen kommer spenderas mestadels i soffan skulle jag tro. Men jag ska göra mig i ordning nu och gå ner på stan och göra synundersökningen. Ska som sagt skaffa glasögon igen. Eller har jag berättat det? Iallfall så ska jag göra det. Ett par svarta enkla och ett par brun/bronziga. Det blir nog bra när dom kommer och jag har vant mig med dom. När älsklingen har kommit hem ska vi nog iväg och handla lite oxå, även fast jag tycker att vi gjorde det nyss...

Ingen vägning igår eftersom jag skulle jobba och jag blir så sjukt stressad om jag ska göra tusen saker innan. Nästa vecka gäller det, och då jävlar ska jag ha gått ner!

Vill skriva så mycket men just nu har jag inte tid. Kanske blir senare. Kram på er!


Åh Herregud!

2009-02-03, 10:35:39 / Kategori: my words
Jag har precis kollat klart på The boy in the striped pyjamas och jag har bara en sak att säga; SE DEN!



Grät så sjukt mycket, en helt underbar film!

ännu mer trött!!

2009-02-02, 14:16:44 / Kategori: my words
Jag tror det är nå fel på mig, är huuur trött som hellst alltså! Vad jag än gör.. Iofs har jag varit och tränat idag och innan det tog jag en promenad till Lillänge. Nog för att jag är fysiskt trött, det kan jag ju förstå, men psykiskt! Jag orkar snart ingenting. Verkar som att jag behöver vara ledig nu alltså...

Ska börja packa ihop mina grejor nu och sen ta bussen till Torvalla för att jobba en sista dag innan lite ledighet. Det är det enda jag tänker på just nu. Ledighet, sova bort dagarna i soffan, göra vad jag vill. Huh, imorn!

lite piggare, men ändå trött

2009-02-02, 09:50:14 / Kategori: my words
snart är min arbetsvecka slut, och det ska bli skönt att vara ledig några dagar.. och bara göra ingenting och träna.

Idag är det vägning och möte men jag ska inte iväg. Känner att jag blir så stressad så jag går nästa vecka iställe. Tillsammans med Anita. Behöver en pusch nu, har redan börjat kommit i en svacka :S

Förövrigt ska jag klä på mig nu och springa till Lillänge, och köpa vattenflaska åt odjuren och lite saker på apoteket. bäst att klä sig varmt, det är nästan 20 minus idag...
klockan 12 blir det Kettlebells för min del, och jag längtar faktiskt! Ska bli så jukt skönt och jag ska satsa på att ha grotest träningsvärk imorn. Kram

hem och laddar batterierna.

2009-02-01, 21:56:57 / Kategori: my words
som rubriken lyder så är jag hem en sväng nu (börjar jobba klockan 15 imorn igen) och laddar upp batterierna lite. Sov inte alls så bra dom timmar jag väl sov, drömde asjobbiga drömmar och vaknade av att det var så sjuuukt varmt om fötterna, me don't like!

Har precis duschat, och jag är så sjukt irriterad på lägenheten så jag spyr över hela snart. Vattnet i duschen är cp, växlar mellan skållhett och iskallt. C ska prata med grannen imorn och höra om han har lika dant ellerm om jag ska ringa och skälla. Retar upp mig på så sjukt många saker som jag sen ringer om en gång iställe för att ringa var och varannan dag, vilket gör att jag ringer och är jätte arg. Allt det här med all skit i lägenheten tar så sjukt mycket energi från mig så jag bara lägger allt på hö tills det rinner över. Berättade jag att han sa sista jag pratade med han att vi kan glömma att vi får första handskontrakt på lägenheten? och skulle vi vilja göra om så skulle han stå för materialet, tapeterna alltså, men vi skulle få fixa det själv. Och snyggt ska det vara så vi skulle vara tvungen att anlita nån, och bekosta det själv... Han är dum i huvet, jag vet!

Nej nu ska jag gå och smörja in mig med hudlotion från H&M som luktar päronsplitt, mumsigt! Sen ska jag testa min nya boklampa från teknikmagasinet och läsa Twilight.
Godnatt sockerpullor! kyss