man får grattulera...

2009-05-17, 00:28:41 / Kategori: my words
vårt grannland som vann eurovision, ingen har väl missat förstår jag. Jag tycker iallafall att låten är bra!


Fy fan hur jag mår!!

2009-05-13, 11:09:31 / Kategori: my words
Somnade runt 11 igår, och sov till halv 11 idag, visst jag vaknade några gånger men orkade verkligen inte kliva upp förutom för ett toabesök. Sen kan jag lägga till att jag sov 4 timmar igår mitt på dan oxå, och gjorde ingenting på nästan hela dan. Är fortfarande trött som en gnu. Men det finns kanske en förklaring. Igår fick jag (äntligen) mens och det får mig att må såååå bra. Eller inte. GUD hur jävla dåligt jag mår! Ursäkta för lite för mycket information ;)

Till på köpet att jag mår såhär, så ska jag iväg och jobba om 4 timmar. Känns inte heller så bra måste jag säga, men det går nog bra, ska proppa i mig tabletter tills det ploppar ut genom öronen på mig.. Kanske borde ta en spring runda och hoppas på att det ska lindra lite. Men vad ska jag ät nu innan? Lyckades hälla ut nästan all fil på hallgolvet, så grattis till mig...

Nej fy, nu lägger jag av, blev ett riktigt tråkigt inlägg, men ett inlägg ändå. hejs.

tack!

2009-05-11, 12:04:18 / Kategori: my words
Tack alla som firade min födelsedag i lördags!älsklingen och jag <3

och massor av fina presenter fick jag, tack alla!


Brunkullanring fick jag av älsklingen,  lika så parfymen.


Blandad kompott från storebror. varje kort tillhör ett varsitt paket, och i står det lite förnufftigt om varje grej. För vissa kanske det här är en konstig och mysko present, men jag fattar, allting har med våran barndom då jag och Torbjörn växte upp tillsammans och alltid var tillsammans. Den "egentliga" presenten var Inger Grannes Brudkronan med et litet visdomsord i pärmen. "Var den du är, bli den du vill, men glöm aldrig vem du varit"


Mamma, den tokan, klev upp och sydde kuddar åt oss tidigt på morgon, men visst blev dom fin?! Dessutom fick vi pengar till vårt gemensamma boende.


Fick glas av farmor och farfar :)

Dessutom fick jag/vi mer pengar, lotter, presentkort på ikea och någonting vi behöver till lägenheten (vilket kommer bestämmas när vi har flyttat). Fick oxå varsitt ölglas med kanna, ölspelet och en hängande ljusstake som inte blev med på bild.

Hade en helt underbar 20 års dag, så tack igen alla som kom/hörde av sig, ni är guld<3