update,

2009-06-16, 15:01:33 / Kategori: my words
Eftersom jag fortfarande inte kan komma på vad jag ska skriva här på min egen blogg, så lägger jag helt enkelt den här på is (som jag redan gjorde för nån månad sen). Kommer enbart blogga på min och Anitas gemensamma blogg. Får se om det kanske dyker upp intresse för att skriva här senare, för faktiskt handlar våran blogg mer om våra liv än själva viktnergångarna nu. Det är där mitt vädringshål är, det är dit ni ska vända er om ni vill veta hur det är med mig, vad som händer i mitt liv, mina funderingar och värderingar. Det är faktisk inge vidare att skriva i två bloggar då det ofta blir att man skriver samma sak i båda, inget jag strävar efter med så blir det.

Bloggen kommer att vara kvar, men inte uppdateras alls. Kolla in viktibloggen iställe, följ våran resa mot slutet för det börjar närma sig. Dessutom får ni se hur snygga vi båda har blivit efter nästan 30 kilos viktminsking tillsammans :)
Ha det bra kära vänner, vi ses i viktibloggen!

Uppdatering,

2009-06-04, 09:59:20 / Kategori: my words
Haha, här händer det grejer ser jag, not...

Har flyttat nu iallfall, Torvalla. Och det känns bra, mycket bra faktiskt. Lägenheten är sjukt mycket större (62 kvm iställe för knppt 49) och det är så mycket fräschare! Till o me roligt att hålla rent nu :) Tapeterna i sovrumet var inte rosa kan jag oxå säga, utan röda, och hallen är mellanblå. Vardagsrummet är dock rosa, men med lite grejer uppe så kommer det inte spela nån roll. Ska på IKEA om nån vecka och shoppa lite. Eller ganska mycket faktiskt ;) Häromdan va vi på loppis och köpte ett vardagsrumsbord för 300 spänn, billigt och bra och det var riktigt fint. Ska ta lite bilder snart, men jag måste hitta kameran igen, och köpa batterier..

Nu är jag äntligen ledig igen efter att ha jobbat torsdag-torsdag med pass varje dag. Är ganska trött nu och väldigt sugen på att vara hemma bara. Så idag ska jag fira min ledighet med soffan och tvättstugan. Skoj!
Nej fy va tråkigt inlägg, hejs.