funderar på att hänga den jäveln....

2008-10-31, 19:06:54 / Kategori: my words
Imorn ska vi på halloween fest och jag ska vara iprenmannen som sagt, fast i kvinlig format. Funderar på att hänga den jäveln. Alla ska vara nåt med döden så jag känner mig dum och töntig som iprenmannen. Fast samtidigt kanske jag ska gå runt och dela ut lite huvudvärkstabletter åt döingarna? haha, imorn smäller det.

Ikväll ska jag kolla på Idol och heja på Robin B. Hen först ska jag springa ner och sola. Hoppas dom har öppet idag även om det är helg. Känner mig så grå och glåmig idag, men älsklingen säger att jag är mjuk och len i hyn iallafall- det känns skönt efter vad jag led igår. :)

 nej nu måste jag springa, later!

nya skor,

2008-10-31, 15:22:23 / Kategori: my words
jag vill köpa nya vinterskorm hittade dom här snyggingarna på skopunkten. Nya skor nästa vecka?

.

2008-10-30, 23:14:29 / Kategori: my words
sitter och väntar på att älsklingen ska komma hem, det är så jävla tråkigt bara. Skulle ju aldrig klara av att bo själv det känner jag ju :P

imorn har jag inga planer förutom att mentalt förbereda mig för Sjöängen igen och ringa dit och fråga när jag ska jobba. Så ska jag tvinga C att dammsuga av golvet för jag har gjort massa annat den här veckan och han bara kommit hem, sove och skite ungefär. Ska sälja en mp3 oxå, för 57 jävla spänn. Mig kostade den 400 jävla spänn! skit saker....

Just nu vill jag bara öppna vinflaskan och supa mig redlös. och späda på med bakistabletter så jag slipper vara bakis imon. det är det värsta, men jag vill ha den värmande känslan i kroppen. På lördag!

nej nu ska jag leta mig nåt att äta, gå och tvätta mig och smörja med asdyra (fast ändå ganska billiga) kräm och sen krypa ner i sängen. Måste göra klart Rasmus vantar imorn så han kan få dom nångång, seg som jag är.
godnatt.

Dagen

2008-10-30, 16:11:38 / Kategori: my words
Idag har jag, mamma och mormor varit på ansiktsbehandling på Energikanalen.  Jag valde att göra en rejuvigrejs, vilken det ingick portömning i. Jag kan säga att portömning är nåt av det värsta jag har varit på! Det gjorde så sjukt ont att tårarna sprutade. Men det känns bra nu efteråt och jag ser fram emot att se om alla mina äckliga porer på näsan och hakan försvinner. Köpte oxå (mestadels fick) tvättgel, ansiktisvatten och fuktkräm som passar min torra hy med fet t-zon i märket Rosen-serien. Ska bli spännande och se vad denna serie kan göra för min hud.


Efteråt åkte vi på Daffy's och käkade kebabrulle och snäll som jag är ringde jag till älsklingen och bjöd honom oxå. Ikväll ska jag bara ta det lugnt eftersom E skulle hämta M iställe och åka bort. Kul att ses....

Nej fybubblan, nu ska jag kika på tv och sen göra mig nån mat. Typ morotsbiffar eller någonting gott och nyttigt. Eller höstsoppa, passar dagens kalla väder och kylan i lägenheten.

onsdag,

2008-10-29, 21:06:08 / Kategori: my words
Även idag tänker jag lägga upp en underbar låt här, Brad Paisley - She's everything




Idag har jag och älsklingen varit i Krokom, käkat mat och lämnat kött. Middagen spenderade jag hos mamma över ett gäng fiskbullar. Till det drack vi vin. Inte illa för att vara onsdagsmiddan :P Imorgon väntar ansiktsbehandling och förhoppningsvis lite umgänge med ES. Skönt nog är det bara torsdag imorn, vilket innebär att jag har ytterkligere en dag efter det då jag är ledig. Måste dock ringa till jobbet och fråga när jag ska börja, jag hatar när det är tjorv. Nej nu ska jag lägga mig i soffan och längta tills sambon kommer hem, jag hatar att vara hemma själv :(

en tredje uppdatering.

2008-10-28, 22:02:48 / Kategori: my words
Eftersom jag mår lite bättre idag så tänkte jag sitta här och skriva ett inlägg om vad som just faller mig in, hur jag mår och såna saker, men efter att ha börjat så är jag tom på ord igen. Jag undrar vart glädjen tog vägen?

Just nu kan jag bara beskriva allt med dessa rader.
---
Nothing’s fine, I'm torn
I'm all out of faith
This is how I feel
I'm cold and I am shamed lying naked on the floor
Illusion never changed into something real
I'm wide awake and I can see the perfect sky is torn
You're a little late, I'm already torn

---

Imorn kommer mormor till stan med massa kött som vi ska köra till Krokom direkt. Sen ska jag festa med generationerna före mig. Vi ska äta fiskbullar :)
På tordsag ska generationerna på ansiktsbehandling och sen på kvällen hoppas jag på middag (och en hel del pratande eftersom vi har en hel del att reda ut) med Ella.
På fredag ska jag inte göra annat än att ta det lugnt och på lördag jobbar jag igen mellan 8-14. Måste förresten ringa dit och höra om jag verkligen börjar 8, det har blivit fel på schemat så därför vet jag inte riktigt. på lördag kväll är det även favorit i repris och jag ska vara iprenmannen hela kvällen. Nice.

nej fy bubblan, nu ska jag käka lite och kolla på bröstcansergalan på tv3, om det inte finns nå bättre att kolla på. Hejsvejs


låten som fått mig glad för dagen

2008-10-28, 19:11:47 / Kategori: my words
Såklart älskar jag orginalet minst lika mycket som jag älskar Robins version. Men hur dansar dom egentligen? Haha, Oslagbara ABBA!


en liten uppdatering.

2008-10-28, 18:37:56 / Kategori: my words
Idag mår jag bättre, men det är fruktansvärt tråkigt här hemma. Och det ser förjävligt ut här. Men jag är glad ändå! Jag sitter och lyssnar på massa musik på Tuben. Sitter och tänker på att jag hade velat leva då ABBA var som störts, på slutet av 70-talet - början på 80. När dom kom med låten Does Your Mother Know, vilken underbar tid det måste ha varit! Just nu sitter jag och lyssnar på Robin Bengtsson som gjorde den här låten på Idol i fredags. Va glad jag är att just han gjorde den, för jiiiisess va bra han gjorde den! Den går på varm i våra högtalare vill jag lova!



Jag gillar Robin, kan inte säga annat än att jag vill att han ska gå långt - vilken röst!

älskling kom hem!

2008-10-27, 23:00:23 / Kategori: my words
för jag längtar efter dig :) <3

har suttit bänkad här sen jag kom hem typ 20 över 9. men det gör inget för imorn är jag ledig. som resten av veckan. Och lika glad för det är jag, tralalalal !!!
är verkligen supertrött så jag ska ta mig en kopp te och något annat gott och somna på soffan tills älsklingen kommer hem om en timme. Det suger att han jobbar kväll den här veckan, även om vi ses hela dagarna då.

jag är så sjukt less på alltihop så därför känner jag att jag inte har så mycket att blogga om heller. mitt liv suger och jag är arg och sur och less. så är det bara. men jag har världens goaste hjärta som finns här för mig ändå. <3

På lördag blire halloweenfest och jag hoppas det blir lika roligt som förra året och att jag slipper urinvägsinfektionen iår (tack nattis!) Som jag nämnde tidigare ska jag vara iprenmannen, fast snarare som kvinna. Det kommer bli asläckert! tror jag ska ner på stan och leta grejor imorn, och hitta på en styrsel åt älsklipälski oxå.

nej nu ska jag sova på käka och sova på sofffan, nighty!

potatis till pannkaka, någon?

2008-10-26, 14:32:44 / Kategori: my words
oj, här vet jag en tjej som har haft ett liv istället för att blogga. Egentligen är det inte sant för jag har jobbat och stått i. är Hemma på en lite 2timmars rast nu, har stått i köket hela degen. Skulle skala potatis till lunchen och tänkte vara smart så jag skalade till middagen oxå. Sen kom jobbarkompisarna på att det är pannkaka till middag idag, jippi.

Nu har älsklingen rört ihop lite kebeb till oss som vi ska käka nu, han är underbar min älskade, älskade sambo! <3

 

en lista, för att jag inte orkar annat.

2008-10-24, 14:24:44 / Kategori: my words
Lovar du att vara ärlig? Ja
Du heter: Åsa
Smeknamn: Inget?
Låt just nu: Fix you - coldplay går alltid hem!
Om du röker: ibland
Favoritkaraktär(er) i bok: Ingen aning!
Vem behöver du mest just nu: min sambo
Vad tror folk om dig: att jag är störd i huvudet?
Stämmer det: Ja?
Brukar du skratta för dig själv? Ja, hellst i sömnen!
Vad står det i ditt senast inkomna SMS? segt :P
Vilken är din favoritmålning?
allt som har med tigrar är fina!
Vart bor du?
östersund
Trivs du där:
ja
Festar du mycket:
nej
Vad har du för mobiloperatör:
Halebop
Är du allergisk mot något: 
Nötter & känslig mot laktos
Nästa mål i ditt liv: vara ledig på söndag
Hur svarar du i mobilen:
Beror på vem som ringer.
Vem ringde du senast:
pappa
Vad sa den du senast pratade med i telefonen:
allt möjligt
Antal sömntimmar i natt:
9 ungefär
Brukar du komma i tid:
Ja oftast, fast inte när jag gick i skolan
När mår du bra:
När jag inte är ett peniskmonster
När blev du fotad senast: Igår
Vad tycker du om fötter:
Usch!
Är du smart:
Inte överdrivet :)
Är du aktiv i skolan:
jag går inte i skolan längre!
Favorit dryck på morgonen: Vatten
När brukar du gå och lägga dig:
Olika. Men oftast 22-23-00 någon gång.
Är du blyg:
ja ibland
Sysslar du med någon idrott:
Nej
Vill du hellre ha mail än brev:
Nej
Tror du på kärlek vid första ögonkastet:
Nej
Använder du stjärnor eller kajal:
Lite kajal dom få gånger jag sminkar mig nu förtiden.
Vem/vilka betyder mest i ditt liv?: Mamma, Christoffer, Susanne
Är du bortskämd:
nej det tycker jag inte
När fyller du år:
9/5
Tycker du om någon just nu:
Ja!
Om sex månader:
ja det hopppas jag :P
Jag samlar på:
dammråttor?
Gröna eller röda äppeln:
Gröna, dom röda är så mjöliga
Vem ringer du när du är arg/ledsen:
vet inte, håller det mest aför mig själv
Gillar du golf: 
Gubb-sport
Vilken tid gick du upp idag:
Halv 10
Har du sovit i din egna säng inatt:
på sätt och vis eftersom vi hyr möblerat
Har du strumpor på dig nu:
Ja
Vad ska du göra ikväll:
Jobba och sen slöa på soffan! kanske åka och handla om det orkas
Var vill du bo när du blir stor:
Vet inte, i ett stort hus med sambon och två trollungar!
Är det okej att gråta:
Ja jag gör det hela tiden
När grät du senast:
I natt
Vilken årstid tycker du bäst om:
Sommaren
Laddar du ner musik och film från Internet:
ja
Vad skulle du göra om du vann en miljon:
Åh, resa och skämma bort mig och C!
Bär du glasögon eller linser:
nej men jag har glasögon egentligen
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder:
nej för mig är det inte viktigt
När går du upp ur sängen typ en helgmorgon:
Olika
Har du piercing:
Hål i öronen och tungan
Vill du gifta dig:
Ja
Vill du ha barn:
Ja
Solar du ofta:
nej, borde sola mer!
Är du bra på att laga mat:
Nja ganska
Gillar du att dansa:
Jaa
Hur vig är du:
HA, som ett kasssaskåp!
Vad dricker du helst när du är törstig:
Vatten
 Vilken är din favoritglass:
Gammaldagsvanilj med chokladsås eller strössel
 Tror du på ett liv efter döden:
Ja, absolut.
Tycker du om sushi:
Åt helvete med sushi!
Vad äter du helst när du ser på film:
Chips och dipp, godis eller popcorn
 Bor dina föräldrar tillsammans: Nej, har dom inte gjort på 15-16 år!
Har du tandläkarskräck:
Nej men tycker det är otrevligt att gapa så inför folk
Vad heter du i mellannamn:
Camilla
Är du morgon eller kvällsmänniska:
Mitt-på-dagen-människa :P
Vilken ögonfärg har du:
Bruna
Vilka hår färger har du haft:
Brunt, Svart, Rött
Har du någon gång gråtit dej till sömns:
För många gånger
Biter du på naglarna:
nej
Är du beroende av något:
ja, ömhet
Hur ofta tränar/motionerar du:
Inte så ofta nu...
 Vad gör du på helgerna:
Jobbar ibland. Annarsså lite som möjligt
Brukar du bädda sängen:
Ja men inte varje dag
Hur många timmar sover du på en natt:
mellan 6-10
Senaste bok:
Gossip Girl :P
Har du kysst någon under den senaste veckan:
Ja
Vad var det senaste du sa:
"vad gör ni nu pruppisar?"
Önskar du att du bodde någon annanstans:
Ibland
Vem kramade du senast:
Mamma
Saknar du någon nu:
Ja, Susanne!
Hur många lampor har du i ditt rum:
3
Vem ringde dig senast:
Pappa
Var du glad igår:
Ja, jag var på fest :)
Vilken är din favoritfärg:
vet inte, beror på humöret
Sminkar du dig:
Nej, inte ofta nu längre
Känner du dig värdelös:
Ja ibland.
Känner du någon som har tagit självmord:
ja, flera stycken
Har du somnat i skolan någon gång:
Ja! och börjat snarka :P

fan va tråkig information!
Nu ska jag lägga mig på soffan och sova en timme, sen ska jag göra mig i ordning för jobbet i 4 timmar :S

gårdagskvällen

2008-10-24, 13:58:20 / Kategori: my words
Gårdagskvällen va superskoj, Tack för att jag fick komma :)
Dock tog min flaska vin slut på en timma och jag kunde lika gärna ha tagit med den andra oxå, så hade det blivit lite krut i käringa. Sparar iställe andra flarran tills nästa helg + att jag ska inhandla lite cider eller annat gotta, för nästa helg då ska alla bekymmer glömmas!

hjälpsam dotter.

2008-10-23, 10:08:01 / Kategori: my words
Nu är vardagsrummet fyllt igen. 4 jävla torkställningar! måste ta kort på det så ni får se. Ni kan bara ana hur kallt och fuktigt det är här inne. Syns dock på fönstret :P

Dagens planer är att hjälpa mamma med att få upp vinterdäcken till bilen, sen hem och duscha och göra nåt med mitt föjävliga hår.
Ikväll ska jag på avskedsfest eftersom Anja flyttar. Har bara kjänt tjejen över sommarn men  hon lämnar ett tomrum efter sig ändå. Tur att hon är en flitig bloggerska :) Vi ska kika på Vem Vet Mest (svt2, 19.00) där hon och hennes kille är med, så missa inte det! Ska ta med min en kär gammal vän, vinflaskan, på festen. Dock ska C upp och jobba tidigt imorn så jag måste pallra mig hem  i god tid. Självklart ska jag göra det för min älskade sambo eftersom han är så snäll å skjutsar mig. Jaja, det kommer bli skoj :)

Nu ska jag käka lite frukost och sen gå till mamma, ciao! <3

lights will guide you home...

2008-10-22, 18:38:00 / Kategori: my words


Jag verkligen älskar den här låten, kan den göra annat än att få en att gråta?!

när ska jag bli snäll?

2008-10-22, 16:40:47 / Kategori: my words
Hela dan har jag varit på skapligt humör, men nu har det vänt. Jag är trött less och irriterad. När ska jag bli snäll och gullig som en flickvän ska vara? snart står jag där och kan inte skylla på nån annan än mig själv.

dagens planer

2008-10-22, 10:46:29 / Kategori: my words
Jag har sovit så dåligt inatt, vaknat hela tiden och trott att jag legat på papper. Kan förklara detta genom att jag bytte sängkläder igår och kudden+ påslakanet är tunnt och stelt, vilket innebär papperskänsla. Idag måste jag bädda om så att jag kan sova inatt.

Snart kommer Mami så vi ska gå ut och gå en sväng. Det är alltid skönt och roligt att ut och gå med mamma. jag älskar min mamma, hon är den bästa jag vet :)
Igår såg jag på House, någon som såg det? Chefens barn höll på att döda både mamman och sig själv. När House skulle operera barnet tog den sin lilla hand och la den på Houses. Det fick mig att längta ännu mer tills den dagen då jag blir mamma. Lyckost Kristina säger jag bara :)

Resten av dagen tänker jag spendera här hemma och i tvättstugan. Är lite trött att jag ska behöva både städa (alltså inte bara grovstäda utan överallt!) och tvätta idag när jag är ledig. Men jag står inte ut i rotan längre, så är det bara. Dessutom ska jag städa Piff&Puffs terrarium. Måste ner på Kontorsvaruhuset och köpa rör alltså. Kanske ska ta med mamma ner dit?!

nej nu ska jag ner och slänga i tvätt i maskinen, smell you later. 

uppdatering inför Halloween.

2008-10-21, 21:09:38 / Kategori: my words
Idag fick jag brev igen från Bästavän, hon satt på en tråkig föreläsning och ägnade tiden till att skriva ett brev åt mig iställe- gullfia! Jag ska ta mig i kragen och skriva tillbaka. Och ett brev till storebror. Dock har jag svårt att skriva brev, vilket storebror erfarat flera år nu :P

Iallafall så kom Susanne med förslag på vad jag kan klä ut mig till på Halloween-festen (jag hoppas verkligen att jag blir ledig på söndagen nu då!!!). Hon kom med förslagen Samara, tjejen från The Ring, eller Jokern i Batman. Tycke Samara-idén lät toppen men sen kom jag på ett eget förslag. Jag ska vara Iprenmannen! Ska köpa blå tights, låna en tröja av Elin och köpa en stooor vit tisha som jag kan knyta i höften + pula in kuddar i. Läckert eller hur?! Mitt enda problem är var jag ska få tag på en gitarr, fast just i skrivande stund så kom jag på att problemet är löst, jag ska göra en egen gitarr av en pappkartong. Yes, jag känner mig lagomt kreativ och pepp inför festen, så snälla gud i himmelen, ge mig ledigt!




skönt att det är löning på fredag så att vi kan handla hem riktig mat. Imorn ska jag laga köttgryta åt min karl tills han kommer hem klockan 4. Vad jag ska hitta på under resten av dan är en fråga för sig. Träna kanske? HA!


ska jag bli skäggig nu?

2008-10-21, 13:13:31 / Kategori: my words
http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article3572561.ab

sitter och läser aftonblatet där jag snart hittar en artikel om en kvinna som har blivit skäggig efter att hon satt in en p-stav. Är det mitt nya öde- kommer jag oxå bli skäggig? nej fy och fä, är det en rädsla jag har så är det att bli skäggig! Jag har redan sagt till C att om jag blir handikappad och inte kan röra mig eller om jag inte förstår mitt eget bästa så ska (läs: måste!!!) han raka mig. huh, jag vill verkligen inte bli skäggig när jag blir stor!

Förövrigt kan jag säga att jag trivs med p-staven än sålänge. har haft den nu i tre veckor och jag har fortfarade inte haft mens!! inte ens en enda mellan blödning. Jag hoppas det håller i sig så och att jag inte får skägg. Då är jag nöjd.

tvins.com

2008-10-21, 11:40:07 / Kategori: my words


Jag har nästan nyss vaknat, gick från sovandes i sängen till sovandes i soffan - alltid lika skönt när man är ledig! Men när jag vaknade så var det tvshop på trean, och idag visade dom någonting jag nära på var beredd att beställa. Hip Hop Abs heter det och det är som dans med konditions träning och koncentrerat på alla magmuskler vilket innebär att man slipper situpsen. Det säger oxå att man kommer minska 7 cm på endast 6 dagar. Hur underbart låter inte det?! Jag blir fruktansvärar sugen på att testa för att se om det funkar, för jag skulle mer än gärna minska på fettet på magen.
Det kostar 500 spänn. jag är så sjukt sugen, men tvshop är väl ganska känt för att lura folk? och det har dock nästan lyckats göra med mig- flera gånger!!

http://www.tvins.com/products/hiphopabs/hiphopabs.php

hem en sväng.

2008-10-20, 15:20:46 / Kategori: my words
nu sitter jag hemma, väntar på bussen som går om 20 minuter från Odensala. Ska tillbaka på jobbet eftersom jag har delad tur idag. Trots att jag har sovit en stund och blivit väckt av att brevbäraren plinga på (marodör-ringklocka!!!) så är jag jä'tte trött och har en härlig huvudvärk. Hoppas den går över ju mer jag vaknar till liv.

Mamma ringde nyss och berättade att vhon har ringt till energikanalen (hon som höll till på gamla VIP) och pratat om ansiktsbehandlingar. Jag och mamma har fått presentkort där och dom går snart ut. Mormor har kommit på att hon oxå vill följa så världens-bästa-trio ska gå iväg nu någon vecka. Det ska bli skoj, det är alltid skoj att umgås med min kära familj :)

Terrariet är skitfint men behövs städas eftersom pruppisarna tuggar sönde vattenflaskorna så spånet är inte så roligt längre, men det blir ett projekt för morgondagen. jag är ledig nu i tre dagar, ska bli så sköööööönt! Dock jobbar älsklingen men han kommer hem så vi kan äta middiag ihop iallafall. problemet är att alla pengar är slut så vi har ingen mat ;) Tur att det är löning på fredag... ska bli himlars så roligt :D

nu ska jag ge pruppisarna lite uppmärksamhet och mat, sen ska jag kila till bussen, ciao!

halloween

2008-10-18, 22:09:42 / Kategori: my words
Ikväll när vi åkte från krokom sa älsklingen att han vill åka på Halloween-festen i loka den första. Jag är inte sen på att vara på den idéen eftersom förra året va hur kul som helst. Ska se hur det löser sig med jobbet bara. Sen har jag bara ett problem till, vad fan ska man klä ut sig till?!

Nån som har nåt tips?


kan dock inte lägga pengar på så mycket kläder och maskeradgrejor, och häxa va jag förra året. Nånting annat, lätt att fixa..  tipsa mig snälla ni som läser :)

.

2008-10-18, 19:26:51 / Kategori: my words
nyss hemkommen från Krokom, nu ska vi köpa dipp. Kvällen bjuder på Ace Ventura + dusch. Imorn ska jag jobba och slita, på gott och ont. kram

igår

2008-10-17, 22:40:37 / Kategori: my words
förövrigt va Björn, Måns Soran och Özz suveräna igår. Bäst va dock Özz, sen Måns. Björn va rolig, på slutet. men han fick mig att skratta, riktigt mycket!

jag vill!!!!

2008-10-17, 22:37:44 / Kategori: my words
fick just ett mail om att Metallica kommer tillbaka till Sverige 7-8 mars, och jag vill dit! åh tänk va härligt att få se dom live. jag vet att jag aldrig kommer få fingrarna ur röven och boka biljett men det vore så jävla roligt. Sist dom va här satt jag och grät i telefonen medans jag lyssnade på Sebbes skrik. Det var en känslosam dag, det var dagen då Bosse gick bort några år tidigare + att jag fick höra Metallica. Hade precis varit ute och sprungit så jag satt i sängen, svettig som en gris och grät. Haha, alltid ett minne :)


.

2008-10-16, 17:26:23 / Kategori: my words
sitter och dricken en öl nu, sen ska jag göra mig i ordning. Ikväll smäller det, ikväll ska det skrattas!!!


.

2008-10-15, 21:44:28 / Kategori: my words
ibland undrar jag hur ni skulle ha det om jag en dag bara försvann. vad ni skulle göra och vad ni skulle säga? Om inte jag fanns, vem skulle ni vända er till och vem skulle ta min plats? Ibkand önskar jag bara att jag inte va jag, för jag är så himla trött på att vara mig! jag vill försvinna, sluta vara jag och se er med andra ögon. men vad som är händer så kommer jag alltid finnas där, trots allt...

.

2008-10-15, 10:10:59 / Kategori: my words
jag är trött, så himla trött hela tiden. Undra vad det är för fel på mig?

Idag ska jagsom sagt träffa Elin och åka till Torvalla på personalmöte men första måste jag duscha och slänge i mig en macka. Jag önskar det redan va gjort för jag är trött och lat. Senare blir det, ehum, film, käk och tv skulle jag tro även om jag egentligen borde gå iväg och träna. Min insperation har försvunnit och jag sväller som en gris. Bläääääääää!

Jag längtar efter en chailatte, en törners-chailatte. Dom är gudomlig. jag vill ha en egen flaska spicy chai så jag kan göra egen. varför finns dom inte i stan?!!!!

manikyr

2008-10-14, 22:17:47 / Kategori: my words
Sitter och pratar med Bästavän på msn och gör franskmanikyr. Jag älskar manikyr för det är så sjukt snyggt, synd bara att mina naglar ser ut som skit just nu :P Förra veckan köpte jag nagelstärkare så att mina naglar blir lite starkare och slutar skiva sig, så skulle jag köpa franska manikyren då oxå. Men när jag kom hem så hade jag 2 stärkare i påsen och ingen manikyr. Blev lite less men va ner och bytte häromdan. jaja, nu ska jag gå och tvätta ansiktet och borsta tänderna och sen sova. Först bara pensla på ett lager topplack :P

morgondagen bjuder på fika på törners med Elin, sen personalmöte. Sen vet jag inte. kanske träning eller annat onsdagsnöje. dock har jag tappat träningen eftersom jag är så trött så jag skulle tro att det blir soffan och kanske film. men det är imorn det, nu ska jag sussa, godnatt!

ommöblering

2008-10-14, 19:27:56 / Kategori: my words
idag har jag möblerat om lite, tagit ut den där fula ikeahyllan och flyttat terrariet. Så här blev det i hörnet. Lite dålig bild bara.


idag kom pruppisarnas hjul oxå, ett stprt hjul i plast som ska motvera att dom fastnar med tassara och svansen. Ser ganska bra ut :)


det börjar

2008-10-14, 14:41:19 / Kategori: my words
det börjar likna nåt, men ändå är jag inte helt nöjd....

ledig dag

2008-10-14, 13:13:41 / Kategori: my words
tydligen så kan man inte köpa den där spicy chai- flaskan i stan, dumt :(


Idag håller jag på å... möblerar om lite i vardagsrummet :) har flyttat terrariet till bredvid tvn nu men jag vet inte vart jag ska ställa grejen som stod där. det blir lite konstigt och jag vill slänga ut en tråkig ikeahylla, men får inte plats i förrådet, tror jag... ska upp och inspektera. Just nu ser det förjävligt ut här så jag måste skynda mig innan älsklingen kommer hem 4. Då ska vi på lillänge och köpa mat åt pruppisarna + hämta ut deras hjul som kom idag. ska oxå försöka få tag på rör som jag kan gräva ner bland allt spån.. Men nu till möbleringen.....

chailatte

2008-10-13, 22:15:20 / Kategori: my words
Idag käkade jag frukost med Anja, mycket trevligt! Drack stans godaste chai latte, nämligen på törners. Jag köpte för nån vecka ett Chaite från Hemköp (det enda jag har hittat i denna jävla stad!) men det smkar så lite så det känns som man dricker piss, inte bokstavligt menat men typ. Idag har jag sprungit som ett djur och letat efter chai-extrakt, men fick gå men lottlös. Vill ha en sån här spiced chai flaska, men vart hittar jag den?! (alltså i stan, jag vill inte betala 100 spänn i frakt tack.)

hjälp nu en chai latte-sugen själ och berätta vart jag kan köpa en sån här flaska :)


självmord

2008-10-13, 21:13:49 / Kategori: my words


Haha, jag tycker lite som Amir (http://gaybloggen.se) när man ser killen, som förövrigt har knallrosa tröja på sig, så vill man bara sköära sig i handlederna, eller vad tycker ni?

den utlovade bilden

2008-10-11, 21:54:27 / Kategori: my words
Piff & Puffs nya hem :)

Här Är som sagt Piff &Puffs ny ahem, visst blev det bra? Terrariet är jätte stort (se bild nedanför) och nu kan man ha hur mycket spån och grejer i som hellst. Ska köpa typ stora papprör som jag kan gräva ner så att det blir värsta gångarna "under jord". Än så länge har jag lagt en lång runt vas så att det är som en grotta under träpinnen. Det ska oxå komma in fler grenar och så. Ett snyggare hus ska jag nog investera i när jag får nästa lön. Weii, jag är jätte glad för deras nya hem :)

Nu måste vi bara möblera om och slänga ut en jävla grej bredvid tvn så att dom får plats utan att skymma hela elementet :)  Måste bara tillägga att jag är jävligt nöjd för 1500 spänn, kanske syns på bilden? :D

impulsköp?

2008-10-11, 18:41:07 / Kategori: my words
Idag fick pruppisarna sitt efterlängtade terrarie, lägger upp bild på det sen för nu ska vi iväg och bowla. Ciao!

dagen

2008-10-11, 15:59:13 / Kategori: my words
Idag m¨år jag lite sämre, igen. Har fått ont i halsen igen när jag sväljer. Men ändå har jag och älsklingen gjort lägenheten bebolig igen (läs: städat!) . Ikväll ska vi på bowling med Fuzzy och Evelina. Innan ska vi iväg och kolla (kanske köpa) ett terrarium åt bäbisarna. Äntligen! Piffs ena tand har gått av och det är verkligen inge bra! Hoppas det blir bra, men vad jag ska göra med andra burarna är en fråga för sig :)

Nej nu ska jag äta en macka och sen ska vi åka och handla och kolla på terrariet. See you later, krokodil.

irriterad!

2008-10-11, 15:54:33 / Kategori: my words
Jag ber er som kommer in hit till min blogg för att skicka reklam eller "var med ji min tävlig"s erbjudanden, lämna era erbjudanden någon annanstans för här uppskattas dom INTE!

Jag blir så irriterad på folk som tror det är okej att lämna sånt skit i andras bloggar, jag är inte intresserad - okej?!

jag mår bra nu.

2008-10-10, 12:54:44 / Kategori: my words
Eftersom jag fick massor av kort av Bästavän så ska jag ner på stan och köpa massa ramar idag, sen ska jag sätta in varenda kort och ställa ut i hela lägenheten. Det tycker jag är en bra idé.

Gårdagen gjorde susen för min förkylning och nu mår jag mycket bättre! dock lite trött och så, men det är bara för att jag varit sjuk och legat i soffat 100 år. Väntar just nu på att Moe ska komma in till stan så ska vi åka ner och fika (och köpa mina ramar). Jag är dock väldigt hungig så det blir nog lite frukost först, Ciao!

min bästa vän!

2008-10-10, 12:40:14 / Kategori: my words
idag fick jag ett brev med posten, ett handskrivet med skrivstil. Oftast brukar jag kunna klura ut vem det är som skickar brev till mig för det är antingen storebror eller tandläkarn. Men inte idag. när jag öppnade brevet ramlade massa kort ut på mig och min bästavän. När jag läste brevet började jag storgråta hejdlöst. Ett brev från ens bästavän där det står att hon följt min blogg och att jag verkar vara lite nere, hon skrev en massa fina saker. Gissa om jag blev rörd :)

Det bästa med att ha en sånhär vän är att man vet att vad som än händer, även om vi bor på olika håll, och även fast vi inte hörs mer än nån gång i månaden iblan mindre, så står vi alltid kvar på samma plats. Vi finns där för varandra i med och motgångar!

Susanne- du är världens finaste människa och jag är oerhört glad och stolt över att få vara din bästa vän. Jag älskar dig gumman, i alla väder finns jag där för dig!


breakfast

2008-10-09, 23:45:39 / Kategori: my words
jag får rysningar av den här låten, jag älskar den :)


sjuk

2008-10-09, 23:40:56 / Kategori: my words
"du får krya på dig gumman saknade dig på jobbet"
Är det inte såna här kommentarer man bara älskar att få? Åh, gumman du är för söt!

Som ni kanske förstår så sjukanmälde jag mig i morse, inte alls så kul. Skulle ha jobbat 4,5 timmar men för det första så har mitt huvud varit som en ballong som kännts som att den skulle spricka när som hellets och för det andra så vill jag inte bli sjukare än jag är och har varit. Nu mår jag faktisk lite bättre men jag kommer ändå hoppa över kräftskivan med jobbet imorn. Men vi ska skjutsa Carina så jag kanske kikar in och säger hej ändå :)

Appropå jobbet så hade öp en artikel om Sjöängen idag + att tv4mitt hade ett. Det är så att jobbets larmtjofft kraschade i fredags, vilket inte var så bra. Jag hoppas dom lagar det snabbt, både för oss som jobbar där och för dom boendes skull. Tycker det är lite trist att det blåser upp (trots att det är bra eftersom det faktiskt handlar om våra larm!) för carema har legat i vinddrag förut. Jag tror att många (jag och min egen mamma tillexempel) har skaffat sig många förutfattade meningar om carema utifrån det vi läst i tidningarna. Men ingen är perfekt, så är det bara. Nån kanske tror att det är slick i röven det här, men jag gillar faktisk Sjöängen, annars skulle jag aldrig ta på mig pass där! Så det beror inte på att jag inte vill hamna i bad situations och för att Carina, min goa svärmor, är min chef. Nej du tack, jag gillar stället trots att det finns brister- det finns det ju överallt!

no more jobtalks!
Jag och älsklingen har legat och tittat på tv och film hela dagen. började med 30 minuter på Then she found me, följt av  The Andromeda Strain, nån miniserie som älsklingen laddat hem och halva Jakten på lycka. Efter det kollade vi på Sex And The City filmen - ÅH jag älskar den! och nyss kikade vi på Meet Dave. Den sista filmen var skitskön, den rekomenderar jag verkligen om man vill se en rolig (och sjuk) film. Jag har suttit och virkat idag oxå, gjorde klart första vanten och sen började jag på andra där jag bara har fingrarna och "locket" kvar. när båda är klar så ska jag dekorera dom med grönt garn och det kommer bli asläckert! Har redan flera par vantar jag ska vira, ett par åt Rasmus och ett par åt Ella-pella, tror jag iallafall. Sen ska jag virka mig en mössa. Vill försöka mig på en såndär snügg blomma som Anja gjorde, så tell me - how did you do? ;) :D

Nu ska jag göra mig iordning för sängen, läsa en skvätt och sen skönhetssömna.
Idag köpte jag (okej fick eftersom C betalade) ett lakris te- gissa hur mycket jag gillar det! tock bara lite mycket honung så imorn till frukost ska jag minsa dosen lite och det kommer bli perfa! Godnatt sötnosar.

förkylningen gror och ger mig snor.

2008-10-08, 20:53:40 / Kategori: my words
nej inte riktigt men nästäppa. Jag tycker ritkigt synd om mig själv just nu, jag mår som en pissråtta. Men snart ska jag gå och lägga mig, kanske läsa lite gossip. Imorn ska jag jobba egentligen men om jag mår såhär imorn när jag vaknar (ska kliva upp tidigt imorn) så måste jag tuvär stanna hemma. Jag tar hellre på mig turen på fredag eller så även om det är kräftskiva med jobbet + att Nattis är hemma och fyller 20 på lördag. (inte för att vi umgås så mycket nu förtiden eftersom att det gick åt helvete, igen!) Iallafall. Huh, ett par ipren och lite sömn kanske hjälper, förhoppningsvis. Annars vet jag att det är jag och goaste Ida på röd imorn, och det funkar alltid bra. Fan jag hatar att vara sjuk :S

Förövrigt älskar jag att jag är så fyndigt rimmig ibland. Nu tänker jag på min rubrik alltså. Mohahah, töntfia.

Nej nu ska jag lägga mig i sängen med en kopp te och min älskade bok. Vill läsa klart GG serien så att jag kan läsa resten av mina böcker som jag har nu.. Dessutom känns det bara konstigt att läsa dom böckerna eftersom jag sitter som fastspikad när nya avsnitten kommer. Men jag tycker om dom ändå :)


lattemaskin

2008-10-08, 17:22:44 / Kategori: my words


älsklingen köpte sig en espressomarskin idag, han har dock suttit 2 timmar nu och försökt få igång den. Men nu ser han ut att ha lyckats. Men jag vet inte jag, ser ut som att han mest har stökat till....

2 av mina mp3er kom idag, och en har jag redan sålt. Som jag nästan ångrar ;) nej men dom här andra funkar oxå, dom ser ut som ipods men funkar inte alls lika bra. för det första är knapparna hårde som få och så grafiken, ha den är bara att skratta åt. Inge vidare vill jag lova :P Dock spelar den musik så det får duga. jag vill ha min gröna, jag ska sälja den här rosa åt älsklingen tror jag :)

fybubblan, jag har gått och dragit på mig en förkylning, har ont i halsen och nacken + att det börjat kännas i näsan. Känns inte lockande att jobba imorn, bara 16-20.30 men ändå... Jobbigt när man är sjuk :(

tvättstugan

2008-10-07, 18:34:37 / Kategori: my words
Idag har vi tvättstugan hela dagen, vilket faktiskt behövs! Tvättkorgen var över-överfull + att vi hade en stor ikea kasse som oxå var över- överfull. Vi har inte tvättat på 3 veckor, förklarar det saken?

Senare ska vi hem till mamma och fika. Mormor är här så jag ska smukas.




ÄR DET INTE NÅN SOM HAR ETT TERRARIUM ÅT MIN BÄBISAR? är i stort behov nu :'/

förändring

2008-10-07, 10:48:09 / Kategori: my words
Jag har skrivit på för att jag vill förändra, hur gör du?

http://www.veckorevyn.com/skrivpa/

bläää

2008-10-06, 22:05:09 / Kategori: my words
Även idag mår jag piss, bläää. Blev inte bättre av den här kommentaren idag:
-när jag åkte hade du liten mage, nu har du stor mage. men du är fin.
Tack men jag känner mig verkligen inte fin, bara som ett jävla äckel!

sovmorgon

2008-10-06, 10:44:48 / Kategori: my words
idag hade jag en härlig sovmorgon, tills Carina ringde och väckte mig och frågade om jag kunde börja jobba lite tidigare idag iställe för mina 4 timmar ikväll. Vissa tänker ju på lönen som ska komma så visst kan jag det tyckte jag. Eftersom bussen inte går till lugnvik föräns om 2 timmar så tänkte jag passa på å träna lite. Ska bara slänge i mig en muffins först.... Puss

bingoooo! Oo

2008-10-05, 18:28:22 / Kategori: my words
ikväll ska jag och min sambo spela bingolotto. Trevligt söndagsnöje :)

rubriktorka

2008-10-05, 15:28:14 / Kategori: my words
Idag mår jag faktiskt lite bättre, än så länge iallafall! Dock har jag ångest över allt jag har köpt de senaste dagarna, det är mycket pengar som gått åt... 2 ipods + en shuffle + en hårddisk åt xboxet + 2 vykort på Storsjö och Rönningsåsen till mormor och morfar. LIte roligt ska det bli att ge bort två små presenter till mormor och morfar iallafall, långt emellan vi pratar nu. Men imorn kommer mormor faktiskt in till stan och jag börjar inte jobba föräns 16 så jag kanske följer med dom ner på stan. På tisdag skajag iallafall boka mormor, så är det bara.

Nu sitter jag och skriver på älsklingens nya tagentbord han fick av mig idag, inte lika skönt som det gamla med det är helt okej. Såhär är det när flickan är klantigt och inte tänker sig för. Han verkar inte hata mig iallafall :)

Idag är vi "barnvakt" åt Rasmus. Eller Carina och hennes väninna åkte på bingo och han ville inte följa så han är hos oss iställe. Och det gör ju ingenting det :) Vi har nyss ätit ost och skink pinnini som vi gjorde i mammas våffelgärn. Ritkigt gott faktiskt :) nu ska jag städa piff och puffs bur, vilket verkligen behövs. Husse ska få vara barnvakt ochj se till att busarna inte hoppar ner på golvet. Vilket är typ omöjligt när man sitter ensam med dem + att Rasmus är rädd för dom :P


vad är det för fel?

2008-10-04, 23:40:34 / Kategori: my words
Jag mår jätte konstigt, känner mig jätte nere hela tiden. Ingenting gör mig glad  och jag är en jävla bitch mot min sambo. fattar inte vad det är med mig? Vissa dagar är jag faktiskt på bra humör, men alltid är det nåt som får mig på dålight humör igen. Idag tillexempel fick jag reda på att jag har fått jobb som personlig assistent från och med 15 oktober om jag vill och kan genom schemat på Sjöängen, men när jag skulle berätta det för älsklingen så lät han ointresserad eller nåt så efter det så känner jag mig knappt glad för jobbet, trots att jag saknar henne jag ska jobba så att jag till och med drömmer om  henne. Usch, jag vet inte vad jag ska göra snart....

nu ska jag koka mig en kopp chaite, mycket godare än den man köper på stan!
ska lägga in en bild på tagentbordet jag sitter och skriver på nu, haha jätte snyggt och jätte irritersamt för när jag ska skriva  ö och ä så blir det såhär ; äö ä0. snyggt va? ;) här kommer bildrna :





yes, det är riktigt nördigt WOW- tagentbord. Behöver jag säga att min pojkvän var en nörd förrut? :p men såhär blir det när han  har en flickvän som är trög och inte tänker sig för... Haha.


Föräövrigt vann jag 2 mp3- auktioner idag. En rosa och en grön ipod. jag vill  ha dom båda, men älsklingen hävdar bestämt att han ska få köpa en. Hm, trodde han ja ;)
nej nu ska jag dricka mitt chaite (som chailatte) och sen sussa sött som en klubbad säl. See you all tomorrow! godnatt.



ÄR INTE I MORGON EN BÄTTRE DAG?

farligt.

2008-10-04, 18:43:28 / Kategori: my words
Jagr budar och budar, och jag ska vinna! Tradera "lever" farligt. Bara idag och igår så har jag hunnit köpa 2 mp3s (ipods) och en hårddisk till älsklingrens xbox. Helt nya grejor i ouppackade förpackningr. Mycket pengrar och om jag ångrar mig så säljer jag det bara vidare ;) hoho jaja, det är här farligt....

djurplågeri

2008-10-04, 13:09:03 / Kategori: my words
FYFAAN! jag och älsklingen kolar på animalplanet, det är petrescue. De hade fått in en hund vars revben syntes som om det vore hans päls, dessutom hade han en vajer och kedjor runt halsen - en vajer och kedjor runt halsen på en hund?! Hur i hela helvete kan man göra så mot ett djur?!! Äckliga jävlar, dom borde skjutast!

det första

2008-10-04, 13:06:44 / Kategori: my words
idag var det första jag gjorde på hela dan att riva ut allting ur garderoberna och börja städa. har pratat om det länge nu....
Sen behövdes det städas och läggas in fint i garderoberna. Har ju äntligen köpt en såndär hängkorg där vi kan ha underkläderna. Det innebar att allt som jag hade hängandes på galgar inte fick plats i den garderoben....


Men
jag tror att det blev ganska bra i garderoben iallafall :)





.

2008-10-03, 23:00:56 / Kategori: my words
idag är jag svull, har ätit hur mycket chips, dipp och godis som hellst. och just nu sonar jag mina brott. jag mår inte alls bra!

idag har jag traderat - och köpt en sån här, en grön och fabriksny- ouppackad :)

dessutom köpte jag en hårdisk till älsklingen xbox 360. Egentligen inte meningen men nu är det gjort. under 500 spänn iallafall.... ;)

idag fick jag en såndär jobbig känsla, sa hejdå till Anja på jobbet. Vet inte om jag kommer träffa henne så mycket mer nu eftersom hon jobbar sin sista helg ihelgen. Kommer iallafall vara på din avslutningsfest ;) Haha, iallafall så kommer jag sakna dig Anja, har haft jätte kul med dig under sommaren :) Men vi kommer och hälsar på i januari iallafall - vi ska ju avboka egypten och sikta in oss på London istället. och då blire paaartiii :D

Nu ska jag lägga mig och sussa, sleep tight!

virkning,

2008-10-02, 22:44:44 / Kategori: my words
Det har varit upphåll i min virkning nu ett tag, men diag gjorde jag nästan klart älsklingen ena vante. Det enda som fattas är ett "lock" så han kan stoppa in fingrarna, och att fästa trådarna. Och såklart den andra vanten.. Såhär ser iallafall vanten ut nu :



Hoppas det blir bra när det är klart + att andra vanten blir likadan... Mina vantar somjag gjorde blev ju dock inte likadana, men det får gå ändå :)


Nu ska jag göra mig i ordning för kvällen och sova ut för en 7-16s jobbar dag imorn nere på gul. Godnatt.
 

ingen rubrik

2008-10-02, 14:31:36 / Kategori: my words
det blev en 10 minuters springtur, resten gick jag. Var ute 25 minuter i regnet. Det är väl bra, med tanke på hur jag har rört mig/ ätit senaste veckorna. Nu ska jag klä på mig och göra mig i ordning, sen ska jag värma pölsa och titta på tv. jag jobbar 4 timmar idag, chill!

Är det nån biverkning av p-staven som jag känner eller vad är det? Mår illa och när jag sprang idag höll jag på å spy + att det gjorde ont i såret. Jag mår inte alls 100 så det är tur i oturen att jag ska jobba 4 timmar. imorn blire mellan 7-16. Hur jag ska ta mig upp ur sängen klcokan sju på moron igen det undrar jag. Jag som haft sovmoron nu hela veckan....

ångest

2008-10-02, 13:03:57 / Kategori: my words
idag har jag ångest:
- För det första sov jag till halv 12! idag, och så börjar jag jobba 16.
- För det andra så har jag inte tränat på evigheter och jag är tillbaka på samma spår, alltså att bara äta och mula i mig så jag känner mig som en michelingubbe.
- För det tredje så måste jag städa garderoberna, helst  igår.
 -För det fjärde så ska jag och älsklingen avboka våran resa jag var så glad över idag. Det är tydligen jätte kallt i egypten efter 16 så man måste ha jacka, och ingen av oss åker utomlands för att använda jacka. Dumt av oss att inte tänka så långt innan vi bokade....
- För det femte är mitt blåmärke ännu synligare och snyggare idag....
- Och för det sjätte så är jag på cp humör, inte alls på så glatt och roligt humör. Det känns som att jag skulle kunna sova minst 5 timmar till. Vad är det för fel på mig och varför är jag så trött?

Jag saknar att träna flera gångeri veckan, men jag är så lat och så känns det som att jag hamnade tillbaka på ruta ett, lathets-rutan. Bara för det så ska jag ut och springa nu. Men det är kallt ute och inge skönt spring väder. Tänkte gå på spinning men eftersom jag vaknade en halvtimma innan så kände jag inte för det längre. Blä, jag hatar hösten :S


HJÄLP!!!

2008-10-01, 22:55:54 / Kategori: my words
Är det någon som har ett akvarium/terrarium dom kan sälja till mig? Det ska vara härligt stort eftersom att det är mina bäbisar som ska bo i det. Det enda jag ställer krav på är att det inte finns hål där dom kan ta sig ut ur, och såklart ska det vara bra ventilation till mina pojkar så att dom inte kvävs där inne :) Jag är faktiskt ganska desperat nu, så hjälp mig!!! (ett bra pris vill jag oxå ha, såklart ;) )

aaaj!!!

2008-10-01, 22:34:49 / Kategori: my words
Efter att ha läst att det är superkallt i Hurghada i januari (såklart hade jag kunnat räknat ut det, men man är väl trög) så har vi bestämt oss för att avboka resan. Men det innebär nya möjligheter, eller hur?! Jag vill fortfarandne till London, uppleva en storstad på riktigt. Dessutom vill jag uppleva rean jag har hört rykten om, och såklart vill jag träffa Anja som kommer bosätta sig där inom en månad. Just nu är jag bara öppen för förslag, men utomlands ska jag!


Jag har ont i armen, konstigt när den börjar se ut såhär? Blåmärket syns mer i verkligheten, det är bara lite dåligt ljus i hallen där jag står. Inte så skönt är det vill jag lova :P Men nu sitter den där och jag behöver inte bry mig om eller vara rädd för att glömma fler piller. Det enda jag ska göra nu är att göra ett grav-test om ungefär en vecka för att kolla så att jag inte är med barn, en säkerhetskoll bara alltså. Sen i slutet av året ska jag tillbaka till barnmorskan och diskutera om det är ett bra alternativ för mig eller inte. Förhoppningsvis ska det gå som på räls, och förhoppningsvis så slipper jag min mens efter det här och det vore verkligen min dröm!





Nu ska jag gå och lägga mig och läsa nya vecko Revyn som kom idag, godnatt!

otroligt besviken!

2008-10-01, 16:30:42 / Kategori: my words
Mitt spel kom idag (äntligen!) så när jag satte det i xboxet så funkar det inte, måste ha en hårdisk till den så att man kan köra vanliga xbox spel i älsklingens xbox360. Ni kan tror att jag blev måttligt glad. Varför har ingen sagt det tidigare - nerds!!!!

Idag har pappa och faster åkt till Turkiet en vecka, och jag och älsklingen har bokat (preliminärt fram till den 10nde, men jag vill, vi vill!) en resa till Egypten, nämligen Hurghada! Gissa om jag är glad för det iallafall :)

Hotellet :)

har dock läst lite forum nu och många säger att det är jacka på förutom mellan 11-16. känns sådär. Men vi har ju inte bokat nåt riktigt än så vi ska diskutera mera :) Det ser riktigt härligt ut iallafall!

idag har jag satt in min p-stav iallafll. Gjorde lite småont men nu har det gått över, äntligen slippe man oroa sig över bortglömda piller ;)
Nej, nu ska vi käka lite, sen åka till krokom och hälsa på. Smell you later!