110130 - lite nytt i garderoben gillar vi

2011-01-30, 17:03:57 / Kategori: my words
Imorgon ska jag ta fingrarna ur... och åka till fristilen för att säga upp det. Vilket tjat, men ibland liter jag av otrolig beslutsångest att jag vill slita av mig håret. Igår köpte jag mig ett nytt träningslinne från hm. Det gula som jag visade er för några dagar sedan, fast i svart. Det fick bli ett sånt eftersom gult inte fanns och jag ides inte beställa. Så nu är jag taggad på att få inviga det, precis som alla nya kläder jag köper. 

Dessutom lurade mamma mig att köpa lite nya underkläder idag oxå, på rea så det var lika så bra. Det värsta när man gått upp mycket i vikt är att inte ens underkläderna passar.

Nu ska jag gå och pussa på Christoffer så han börjar göra planksteken någon gång. Och så ska jag skynda på mina muffins så jag får smaka någon gång. Det luktar bra här.

110130 - knäcka ägg är min favorit

2011-01-30, 16:55:53 / Kategori: my words
Inviger precis min nya muffinsform i aluminium genom att göra ägg och bacon muffins. Till det knäcker man tio ägg, vilket kunde ha vart väldigt tråkigt. Men när tankarna drar iväg till en fin vän på andra sidan jordklotet är tio ägg inte alls en lång stund. Jag saknar våra lunchdater babe, så kom hem snart! :)110128 - vad är det för mening med att sakna?

2011-01-28, 19:10:10 / Kategori: my words
Vissa dagar blir jag sådär extra känslig och saknar vissa personer mer än annars. I årsskiftet bestämde jag mig för att sluta bry sig om personer som inte bryr sig om mig som jag bryr mig om dom. Såna personer som egentligen bara hör av sig för att prata om sig själv hela tiden, om de ens hör av sig alls. Energitjuvar. Jag har haft många såna runt mig i alla år, och som hela tiden får mig att tveka på mig själv och må sämre än jag borde. Jag har några få vänner som finns där för mig oavsett vad och som älskar mig för vem jag är. Och jag vill lägga all min energi på att umgås med dom för att se dom le istället för att gå runt och undra vad det är för fel på mig. Nånting måste det ju vara som är fel på mig eftersom jag umgås med vissa personer dagligen och som efter ett tag slutat höra av sig helt. Det gör mig ledsen även om jag inte försöker visa det. Jag vet inte hur jag ska uttrycka mig för egentligen vill jag bara skriva vem jag menar och få ur mig allting. Senast idag skrev jag ett sms "varför hör du inte av dig längre, har jag gjort någonting fel?" för att sedan radera meddelandet. För jag ställer mig frågan Är det värt det?! Vem säger att det är mig det är fel på och inte den andre? Jag tänker inte skicka det där meddelandet för att gå tillbaka till en "vänskap" där jag inte får den glädjen och gemenskapen som en vänskap ska innehålla. Men jag skulle gärna vilja veta vad som gick snett, om jag kunnat gjort nånting annorlunda för att det inte ska hända igen. Samtidigt tänker jag på vad jag bestämde i nyår, att sluta bry mig om personer som inte bryr sig om mig på samma sätt. Men varför ska det vara så svårt dom här dagarna?

Jag tror jag tänker för mycket.

110128 - hönapöna i det gröna!

2011-01-28, 15:35:11 / Kategori: my words
Jag kan inte rå för det, men när det droppar om taken och är alldeles plaskblött under granar och halt nåt så inninorden så gillar jag det.  Det blev ingen tur ner till Stepin, för jag kom och tänka på att varför ska jag "test-träna" på City när jag kortet jag ska ha gäller för enbart Storsjöbadet? Precis, ologiskt - jag vet! Därför tog jag med mig Big på en långis. Med oss hade vi Marielle, Lotus och lilla Nellie. Hur mysigt och skönt som hellst. Och eftersom det faktiskt är plusgrader så passade jag på att ta på mig skinnjackan, vilken lycka! Även om jag älskar känslan så blir jag lite småsur, varför ska klimatet spela mig ett spratt och ge mig vårkänslor när det ändå vankas "vargavinter" i februari. Såna här dagar får mig att glömma att det faktiskt är januari och inte april som jag önskar.

110128 - på mitt köksgolv

2011-01-28, 12:19:48 / Kategori: my words
Nu har vi varit utan köksbord i typ 3-4 veckor. Börjar bli ganska irriterande. Men samtidigt mysigt för jag har hittat en ny plats att sitta vid datorn, nämligen på köksgolvet. Förutom att man får ont i benen efter ett tag (vilket kanske är bra så man inte sitter lika länge) så är det riktigt mysigt faktiskt.

Iallafall så skulle pappa komma in med bordet idag som varit till Hede för slipning och lack och blivit helt som nytt, MEN det är nån jubelidiot som tappat något på bordet så det har blivit ett stort hack i överkant på skivan. Men tack ditt pucko. Så nu måste pappa försöka få tag på han som lackat det för att eventuellt göra om samma procedur igen. Helt sjukt, att det aldrig ska gå bra.

Eftersom jag helt plötsligt fick hela dagen ledig så funderar jag på om jag ska åka ner på Stepin City och kolla läget (det är där man får provveckan även om man sen börjar träna på storsjöbadet). Har fortfarande inte bestämt mig om att byta gym, men det lutar starkt åt det! Att ha fri tillgång till badet fram till oktober lockar verkligen ;) Dessutom har de lite andra pass som inte finns på fristilen, tillexempel Core, vattenpass, yoga/poweryoga och afrodans. Och det förutom Pump, Combat med flera. Och jag kan behöva lite nytt i mitt liv kan jag känna, så så får det bli!

Först ska jag ta en långpromenad med Biggisen så att tandblekningen får verka lite mer. Puss

110126 - den där känslan

2011-01-26, 13:56:26 / Kategori: my words
Idag längtar jag efter den där känslan då allt känns rätt. Känner mig tom inombords. Vart vill jag? Tror jag behöver spendera en dag tillsammans med Ella&Lucas snart, annars går jag under. Mina lyckopiller, dom finaste i världen!


110125 - jag önskar att jag

2011-01-25, 20:52:36 / Kategori: my words
Jag önskar att jag kunde få ur mig allt som ligger och gror inom mig. Att jag kunde ta ett beslut om vad jag ska göra. Att det inte alltid skulle handla om pengar. Jag önskar att jag kunde säga ifrån, eller att jag hade sagt ifrån tidigare. Jag önskar att jag någonstans kunde uttrycka mina känslor så att jag slapp gå runt och må såhär som jag gjort länge nu, släppa den där stenen på mitt bröst. Bara ta det där beslutet och ta mig vidare till okänd plats. Jag önskar att jag kunde sluta göra det så himla svårt för mig själv. Jag önskar att jag kunde lyssna på mig själv och göra vad som är rätt för mig.


110125 - tills döden skiljer oss åt...

2011-01-25, 19:25:33 / Kategori: my words
Jag funderar på att byta gym. Hemsk jag är va? Känner mig otrogen eftersom jag varit fristilen "trogen" i... snart 5 år. Just därför känner jag att jag vill börja se annat och köra andra pass än dom gamla vanliga (som oxå finns på vilka gym som hellst). Därför har jag börjat fundera på Stepin Storsjöbadet, för då får jag förutom gymmet&roliga pass tillgång till bassängen&realaxen. Och det handlar om hundra spänn extra i månaden så varför inte - egentligen?!
Om jag dessutom lägger till 70 spänn får jag oxå tillgång till Stepin City och fler pass.skulle vilja ha nya träningskläder!
allt från HM.

110125 - det där med att vara hundägare...igen.

2011-01-25, 19:07:43 / Kategori: my words
Dra en lång historia kort:
För knappt två veckor sen åkte jag med Big till vetten. Hans ögon hade börjat rinna så himla mycket att jag var tvungen att kolla upp det. Handlar det om ögonen vågar man inte vänta! Väl där vände dom upp tredje ögonlocket och alltihop var som en enda stor irriterad knöl - tänk er en vindruvsklase. Dessutom var det helstopp i tårkanalerna, inte helt ovanligt hos valpar/unghundar. Inte konstigt att ögonen rann. Fick gå hem med kortison, antibiotika och en skitfånig tratt. Idag, tolv dagar senare, var vi på återbesök och det såg jätte bra ut! Han är inte lika svullen och irriterad och dom flesta knölarna är borta. Dom sista ska vi behandla nu några dagar. Dessutom har vänstra tårkanalen lösts upp helt av sig själv. Den högra bestämde vi oss för att spola rent så även den är bra nu. Stackars min lilla kille mår inte allt för bra sedan han fick lugnande, men nu har han inte längre ögonen fulla av "grus".

Efter besöket hos vetten bjöd jag in mig på frukost hos mamma, vilket ledde till sällskap på en långpromenad, lunch och hundvakt medans vi åkte och handlade. Mamma är bra ;)


såhär rinnigt var ögat då jag bestämde mig för att springa till vetten. Nu är han inte alls så längre, men tuvär har jag ingen bild att visa på min dator så det får bli sen.

110124 - en kedjereaktion

2011-01-24, 13:23:47 / Kategori: my words
Fick hem min nya byxdress idag som jag beställt från Asos. Såg den hos Shecitys förra veckan och blev kär. Sen att den sitter som ett smäck på Petras kropp är sjukt, ge mig hennes kropp. På min kropp satt den... Lite väl tight, men jag fick igen alla knappar vilket gör att det inte är ett hopplöst fall som måste säljas ögona bums. Att dom sen sprätte upp igen såfort jag rörde på mig var en annan femma. Istället blev jag väldigt taggad att fortsätta träna, vilket i sin tur resulterade i en pw i 45 minuter och nu ska jag boka in BodyCombat ikväll. Såna här kedjereaktioner gör mig glad, min dag är bra.

110123 - jag älskar rea.

2011-01-23, 13:54:10 / Kategori: my words
Har jag nån gång sagt att jag älskar rea? Allra hellst när man får tag på något sådär löjligt billigt som man sagt att man ska köpa hur länge som hellst och så bara finns den där mitt framför ögonen. Så blev det för mig idag inne på Cubus.
För flera år sedan fick jag en skinnjacka av Christoffer, men den har varit ganska stor i ryggen men jag har använt den ändå för att jag tyckt om den så mycket. Men i sommar tänkte jag köpa en ny, som sitter lite bättre och som inte är lika mycket fodrad. Och idag hittade jag den, mitt framför ögonen hände den. Och priset? Ynka 150kr. Och ja, jag älskar den!
Inte så bra bild, men iallafall en bild på den :)

110103 - i år ska jag.

2011-01-03, 16:35:21 / Kategori: my words
Idag kickstartar vi det nya året med nyttig mat och träning. Jag gissar på att många där ute har som nyårslöfte att banta, träna mer och aldrig mer äta godis. 

I år satsar jag på att lära mig vara hälsosamt. Alltså få till en naturlig vardag med båda god och nyttig mat, unna mig gottigheter någon gång i bland, sluta hetsäta och samtidigt sluta låta bli att inte äta flera utav målen under dagen och istället äta destomer på kvällarna. Jag vill få in en bra rutin på träningen 2-3 gånger i veckan tillsammans med att äta hälsosam mat. Jag vill känna mig gladare och starkare i både kropp och själ.


Jag är trött på att kolla mig i spegeln och känna att den där människan är hemsk, ful och äcklig. Jag vill vara nöjd med personen jag ser och inte vilja ändra allting. För tjock, för stora lår, för små bröst, hängiga armar, knubbig näsa, skeva ögon varje gång jag sminkar mig, kobent (det säger mamma att jag är så tack för den). Antingen är man för mycket eller för lite. Aldrig lagom.

I år ska jag lära mig att tycka om mig själv och jobba för att min självkänsla ska bli starkare. Jag ska ta hand om min kropp och sluta upp med de dumheterna och lasterna jag tagit till mig. I år ska bli det år jag lär mig tycka om mig själv för den jag är.