100630 - PANG!

2010-06-30, 20:05:35 / Kategori: my words
PANG! och jävlar va rädd vi blev. En av ikeahyllorna i sovrummet rasade rakt ner i golvet, tjong i batiljongen kan man säga. Så nu städar C, svärmor och lillebrorsan sovrummet från massa glas. Och jag blev endel less faktiskt....

100630 - blekaleka

2010-06-30, 14:37:25 / Kategori: my words

Tjohooo, va det klias i min hårbotten!! jag vill typ bara... klia sönder skiten. Kan säga att min hårbotten börjar bli... superblek. och resten... nästan inget alls. Det är jobbigt med mörkt och färgat hår måste jag säga :) Men vi har 2 färger kvar att slänga i, så nåting ska det nog bli av det hela :)

Och jag som bara skulle köpa blekning på stan, men Elin lura på mig massa rea grejer. Bland annat en handväska som man bär runt handleden, och byxdress och en klänning. Rea med Elin är farligt!! Visar grejerna sen, tog med mig kameran men ingen sladd, smartskaftet :)

Slänger in lite bilder på in snygga blekning sen oxå. whoopwhoop Åsa goes platina! ;)


Från klassreunion 9d&c -09
En som alltid mörkhårig Åsa, nu blir de ändring på det ;)


100630 - datie,

2010-06-30, 10:38:08 / Kategori: my words
Fortfarande ingen som lagt en kommentar om min design? Antingen är det positivt eller negativt.. jag väljer att ta de positivt ;)

Idag har jag en date! Med min fina vän Elin och lillprinsen :) Elin ska hjälpa mig färga håret ljusare. Hur de nu kommer sluta eftersom att jag e så mörk.. Men men, ska ju iväg o klippa mig om två veckor så jag får väl färga om de då isf :) Vill bli lite ljusare till sommarn och semestern faktiskt, men vi får väl se hur de blir då det ligger rött i håret nu...

Förresten, jag testade plattången lite snabbt igår innan jag skulle sova, och shit vilken lättsam apparat att göra lockar med, och snabb va den oxå! Är ni nyfiken på en mer utförlig recention så kom in om några dagar då jag hunnit testa den lite mer :)

Nu ska jag göra mig i ordning för att åka ner till mina snyggingar!


fina prinsen i badhusparken i början på sommaren.


SMS-inlägg

2010-06-29, 18:07:14 / Kategori: my words

20100629521 (MMS)

ni som läste viktibloggen igår har sett att min plattång har gett upp och att jag beställde en ny igår. Och idag kom den! Snacka om snabb leverans! Ska testa den när vi kommer hem, är i Krokom och ska fika lite. Sen ska det plattas och lockas! :D


100629 - hemskt mycket hej!

2010-06-29, 16:56:07 / Kategori: my words
Äntligen har jag bestämt mig för att komma tillbaka till min gamla hederliga blogg! Så dagen till ära har jag suttit inne i skrubben, trots att det är så varmt, och påtat på en ny design. Vad tycks? Jag är inte nöjd med hur det ser ut när mans ka kommentera, men just nu hittar jag inte vart man ändrar. De är jobbigt att kolla på kodmallar hela dagen vettni :)

Hur tycker ni den nya designen är? Skriv och kommentera vad ni tycker och vad jag kan förbättra!

Anledningen till varför jag återkommit hit är för att Viktibloggen's syfte gick ur tiden (haha) eftersom jag varken är aktiv Viktväktare eller ens försöker att gå ner i vikt. Dessutom var vi inte så aktiv där längre som ni kanske har märkt som följt oss där? Nu känns det som att jag kan börja bli personlig igen på en helt annan nivå! :) Men för att det ska fortsätta vara kul att skriva, så vore det kul om ni kommenterade också ;)