SMS-inlägg

2010-07-28, 11:50:40 / Kategori: my words

20100728737 (MMS)


100728 - onsdag

2010-07-28, 09:58:40 / Kategori: my words
Idag är det onsdag, idag smäller det! Jag har nog inte fattat det än, men om en dryg timme förändras allt!!

100726 - happy birthday to youuuuuuu

2010-07-26, 17:44:32 / Kategori: my words
STOOOORT GRATTIS TILL MIN FINA ELLA!!!

och veeeet niiii vaaaad?!!!! PÅ ONSDAG!!!!

100722 - men gladare tjej!

2010-07-22, 21:22:48 / Kategori: my words
Läste ni inlägget jag skrev för en vecka sen? Lever hoppet? Jag kan säga att jag ska aldrig sluta hoppas igen! Jag tror att jag blev bönhörd eller nåt, för under lördagen fick jag samtalet jag hade längtat efter - och det var positivt som jag hoppats på!! MEN jag håller på det hela ett tag till, ungefär till nästa vecka, och då lovar jag att ni kommer få se vad jag har burit på ett par veckor. Men först ska allt bli verkligt, även för mig!

Vi har det så bra här nere. Vi har solat&badat, sett massor av Skauuune och haft det lugnt och skönt. Idag gick vi på Skånes djurpark och kollade på alla djur vi har hemma i skogarna. Men det är nåt visst med djurparker, är det inte? :)

Och jag måste verkligen säga stoooort grattis till Sofia och Martin till deras lilla pojke! :D

Nu ska jag spela lite kort innan jag lägger mig och läser lite om den svenska tjejen som flyttar till Köpenhamn för att jobba som strippa.  Och vet ni? passande nog ska vi åka till Köpenhamn imorn... (läs, dot dot dot, precis som i Mama Mia ;) )

100721 - lovely!

2010-07-21, 20:12:54 / Kategori: my words
jag är kär, kär, KÄÄÄÄÄR!!!! bara så ni vet ;) 

100720 - sola & bada

2010-07-20, 12:19:40 / Kategori: my words
vi har det sååå skönt här nere i Skåne! igår va vi till Ystad en sväng (mysig stad!), och till Kåseberga & Ales stenar som är nå efterlämning från Vikingatiden men ingen vet varför stenarna sattes dit, sen åkte vi till Kivik och gick på Sveriges största marknad med ungefär tusen knallar - behöver jag säga att den va stoor? idag har vi letat oss till en badplats mellan Hässleholm och Tjörnarp där vi bor. Sol och bad kommer prägla den här dagn! och den badkrukan jag är kan stolt säga att jag har varit först i vattnet både första dagen i poolen och här, det ni!

100718 - walking in memphis

2010-07-18, 17:21:47 / Kategori: my words
tänk att vi kom fram allihop! Vi kom till stugan halv 4 imorse efter nästan 100mil sittandes i bilen. Men de va skönt att vakna imorse o veta att man verkligen är framme o inte behöver åka ett par timmar till :D nu ska vi in till Höör och kolla läget :) sen kan jag säga att samtalet jag väntade på gick toppen! Mer tänker jag inte säga utan ni får se nångång i veckan, eller nästa vecka. Nyfiken? Hehe!

100716 - färdiiig!

2010-07-16, 12:55:18 / Kategori: my words
Jag är så jävla nöjd med mina naglar att jag vill hoppa och studsa!




Om ni vill ha snygga naglar så ring BibbiHobbydesign i Torvalla Centrum. Bibbi är inte bara en varm och härlig person, utan hon är väldigt duktig på det hon gör oxå! Jag är så himla nöjd och jag kommer gå till henne fler gånger, för att göra naglar på salong va bra nog mycket mysigare än att sitta hemma och pillra! Och naglarna är så mycket jag oxå, jag älskar dom!!

Passa på nu innan första augusti, för då höjer hon priserna!
Kram

100716 - ugliest cry

2010-07-16, 09:20:54 / Kategori: my words
Haha, jag måste visa nånting som jag såg när jag var i Hede som fick mig att dö av skratt!!

Men tuvär kommer jag inte ihåg hur man lägger in youtubeklipp phär så ni får bara länken. Jag lovar, ni kommer skratta ni oxå!

100716 - lovely nails

2010-07-16, 08:28:30 / Kategori: my words
Baskat va jag är uppe tidigt idag! Redan innan 8. Men det har sin förklaring (varför skulle jag annars vara uppe så tidigt?!) och det är att jag ska iväg och göra gelénaglar klockan 10. Ska bli spännande. Och så är det inte särskillt dyrt heller, jag betalar 400kr för det. Sen ska jag hem och städa hela lägenheten lite snabbt för att gå iväg på jobbet för mitt sista pass innan semestern. Kan säga att det ska bli skönt med semester, även fast vi ska fara runt en massa :D Men tuvär så har C gått och blivit förkyld mitt uppe i allt! T O P P E N!! Smittar han mig ska jag knyta dubbelknut på munnen hans så han inte kan smitta mig igen sen ;) Hehe, kanske inte så drastiskt, han är ju ändå min andra halva :) 

<3


100715 - i'm superwoman!

2010-07-15, 21:26:15 / Kategori: my words
Efter en halvtimme på UM studsade jag ut ur lokalerna, en spiral rikare. Jag var superwoman där inne! Det gick smärtfritt till (mot vad jag har hört talas om) och hon började nästan fundera på om jag verkligen var mänsklig eftersom att jag inte sa ett knyst. Men när vi kom ut så började värken komma. Det känns som mensvärk, och det är jag ju van vid som ni kanske vet. Men faktiskt, jag har inte lika ont som jag trodde jag skulle ha! Har mått lite kivans nu under kvällen så jag var tvungen att trösta mig med lite choklad och popcorn som jag ska lägga mig i soffan o käka nu. Men vet ni, barnmorskorna på UM ska ha cred, jag kommer gråta blod när jag inte får gå till dom längre!

Lunchdaten med Anja var mycket lyckad. Hon invigde mig in i cesarsalladens värld och jag blev såld. Så såld att vi åt det till middag oxå. Och så ska vi äta det i bilen påväg ner till Skauneee på lördag - vilket var C's idé, inte min.

- Åsaaaaaaa!
Hör ni hur chokladen ropar på mig? Den vill nog bli uppäten nu, i ett nafs!



100715 - lever hoppet?

2010-07-15, 09:38:42 / Kategori: my words
21 år och lever på hoppet.. Och hur besviken jag än kommer bli, även om jag intalar mig själv att inte hoppas längre, så finns det långt där inne någonstanns. Om det är meningen så får jag ett samtal på lördag. Och jag gör fan inget annat än att hoppas, intalar mig själv att inte bli besviken. För det känns så rätt, men säg inte att jag sabbade allt genom att ringa fel nummer under flera dagar.....

Som ni ser så sitter jag och försöker att inte hoppas. Men det är svårt. Och jag vill inte säga så mycket mer idag eftersom jag inte vet nånting egentligen. Men idag ska vi vara munter (men inte hoppas för mycket) för klcockan 12 sätter jag mig på bussen och åker till min kära vän Anja för en lunchdate. Jag älskar våra lunchdater! Sen klockan 4 ska jag vara hos BM och sätta in spiral. Nödvändigt vetande. Men jag är så nervös att jag råkade berätta det för er iallafall. Jag ska proppa i mig alvedon idag (som jag gjorde inför gallstensoperationen) och sen ska jag banne mig ta med mig alvedon vart jag än går i ett par dagar. För på lördag får jag semester, lämpligt va?! Och imorn ska jag göra gelénaglar. Och så ska jag packa, och städa 3 stora burar och städa hela lägenheten, och tvätta sängkläder. Och mitt uppe i allt ska jag jobba oxå. Haha vilket styr det är för att komma på semester :) vet ni vad jag insåg igår? att jag ks inte bara packa för ett par dagar... utan 1-2 veckor! hm, och där blev det lixom ännu svårare att packa, jag menar - vilka skor ska jag ha med mig till Skauneee ;)

Nu måste jag ta en snabbdusch och springa med sängkläderna till tvättstugan, sen vill jag gärna lapa lite sol oxå ;)

100714 - ut med det gamla, in med det nya!

2010-07-14, 17:31:51 / Kategori: my words
Inne på HM tyckte mamma att jag skulle prova än det ena och än det andra men tillslut kom jag ut med dessa. är väldigt nöjd faktiskt, framförallt med klänningen :)




T-shirts med snygg pärldetalj på axeln, dock lång som ett nattlinne i vanliga fall. köpte en i vitt oxå.. 30kr/st


Mysig tunika som egentligen passar när&var, 75kr


Ursnygga klänningen som jag blev kär i! 75kr

Dom som känner mig vet att jag inte har ett enda blått plagg i min garderob eftersom jag fått för mig att jag verkligen inte passar i det, men den här tycker jag är snygg :) Passade på att få med nya frillan som jag tokälskar oxå ;)



100714 - Magnus Uggla, sjung för mig!

2010-07-14, 17:02:08 / Kategori: my words
Iiiiiiiiiilla, jag mår illaaaaaa *skrålar - hör ni mig?*
Att leva på kaffe och skräpmat, som har varit min filosofi senaste veckorna, till och med månaden, har verkligen börjat sätta sina spår. Min mage är inte alls okej! Idag mår jag illa till på köpet. Kan kanske bero på att jag åt några cheesrings till frukost, pizza till brunch och en halv stor bägare på maxi. Och så mina fina mellanmål såklart, kinderchoklad. Känns som att jag behöver trappa ner på skräp nu och börja äta riktig mat igen. Och kanske inte fullt så mycket melon som jag har klämt i mig............ Så får inte för er att jag är på barn med er, för det är jag inte, uatn det är mina matvanor som sätter sina spår!

Ahh, behöver jag säga hur nöjd jag är över håret? Älskar att det är så kort faktiskt! och så älskar jag det faktum att jag inte behöver tvätta håret lika ofta som det ser ut nu, lika fräscht som i måndagskväll då jag tvättade det senast. Kanske jag kan få bukt med att vilja tvätta det flera gånger om dagen..

Suckstånkochstön. vad har jag gjort idag då? Jo jag har flängt mer moran, lämnat in min matta som någon spydde ner efter en utekväll, varit och kollat in rean på HM och snurrat runt endel. Kom hem fyra plagg rikare och inte en krona fattigare från HM, och det gillar vi! Tänkte ta bild alldeles snart, innan soppan vi ska äta är klar, så på återseende!


100713 - jag tror jag är nöjd!

2010-07-13, 11:44:41 / Kategori: my words
Nuu så har jag fått fingrarna ur och tagit bilder på nya frillan. Jag tror jag är ganska nöjd även om det är ganska svårt att platta det med min nya (och fantastiska!!) plattång som jag köpte för ett par veckor sedan. Och vet ni? jag ångrar fan inte att det blev såhär kort, det känns superskönt faktiskt! Såå... då kör vi ;)

 

Det känns faktiskt helt otroligt skönt att ha kort hår igen, hellst igår när det var så varmt! Ska bli spännande o se hu länge jag känner så? ;)


100713 - våran dag!

2010-07-13, 10:00:27 / Kategori: my words
Idag är det min och C's treårsdag! Har skrivit så många gånger förr om hur det var dagen då vi träffades, hur magen pirrade när vi första gången kysstes, och hur otroligt det är att han stått precis framför ögonen på mig men jag har aldrig sett honom så. Nu kan jag inte tänkte mig ett liv utan honom! Han är min bästa vän och oasett vad så stöttar och älskar han mig som om jag vore den enda människan på jorden. Vi har gått igenom så mycket tillsammans och vi har så fina minnen ihop, skulle vilja räkna upp dom alla men då skulle ni storkna :)

Dom som följer med från Viktibloggen kanske kommer ihåg vad som gjorde den här dagen så speciell förra året? Jo precis, vi förlovade oss! C hämtade mig på jobbet och sen kom jag hem till den mest romantiskta kväll i hela mitt liv!

Genom hela hallen låg det rosor och ljus, så otroligt vackert!

Vardagsrumsbordet, bakom kortet låg en ask som jag inte ens såg först utan jag läste bara kortet..

Våra ringar.. Älskar att dom inte är alldeles "vanliga" :)

Buhu, jag blir tårögd när jag tänker på den här kvällen! Efteråt kröp vi ner i badet och käkade jordgubbar och drack asti. Den perfekta förlovningen :)
Iår lyckas jag dock jobba natt så vi firade vår treårsdag i söndags istället, med ett bad och massa frukt, utan tv&dator (som alltid förstör stämningen i vilket förhållande som hellst) och vi bara mös. En mysig och bra kväll för bara oss två.

Jag älskar dig Christoffer!

100712 - fantastiskt!

2010-07-12, 22:37:20 / Kategori: my words
Kom nästan nyss hem från tant Ela* och nog är det helt sjukt att det växer ett liv där inne i magen! Nästa gång jag kommer får h*n nog va i lite mer liv och rörelse tror jag, den latmasken ;) men jag fick iallafall känna nån enstaka spark, och nog är det bra fantastiskt! Tänk va jag ska skämma bort den skrutt*n när den behagar komma ut. Kan det inte bli september snaaaaart, jag längtar efter dig skruttis! <3

Nu sitter jag och väntar på att C ska bli klar i köket, han ställde sig precis och "slängde ihop lite scons - för det går ju snabbt". Han är branog  l o v e l y min karl!

Eftersom jag slängde mig i duschen när jag kom hem så har kag inte hunnit tagit nån bild på burret än, men det kommer det kommer. Kan säga att jag tog påtok för mycket schampo iallafall ;)


100712 - snabbis!

2010-07-12, 17:59:38 / Kategori: my words
Jag kan säga så mycket som att håret blev branog mycket kortare än det var, men jag har inte hunnit tagit nån bild än men det kommer ;) Men ooouch va skönt de är med kort hårt när det är såhär varmt!

Ska alldeles snart slänga i mig lite mat innan jag springer ner till min fina Ella för att klämma lite på hennes mage ;) Sjoflöjt, ibland känner jag mig som värsta flängapan! ;)

100712 - burret!

2010-07-12, 10:08:46 / Kategori: my words
Haha, jag har fortfarande inte vant mig med att inte skriva Åsa; i början av inläggen ;)

burrburr, så känner jag nu.. Ska iväg och fixa frillan om inte ens en timme. Och ja, det kommer fällas en hel del hår kan jag säga!! Säger inte så mycket mer nu, utan ni får se i eftermiddag! Ska bli så himla skönt :) Mitt hår är rätt slitet nu efter 4 färgningar, varav två blekningar, på 2 dagar... så det kommer upskatta att jag drar saxen genom håret!

Nu måste jag skynda mig och slänga på mig lite make så att jag inte kommer försent ;)

Såhär såg jag ut i januari 2007, vem vet - kanske oxå idag?


100710 - lagerrensning!

2010-07-10, 15:34:06 / Kategori: my words
WOW, jag har en garderob som håller ihop! Fick nå ryck och städade den lite när C åkte iväg för dagen. Behöver jag säga att det behövdes? En bild säger mer än tusen ord va?

vs.


Passade även på att vika ihop C's garderob. Och det sjukaste av allt är att vi faktiskt har två korgar kvar! Hehe, undra om jag kankse ska ta tag i skohyllan oxå? Hehe, den är minst lika stökig ;)

Jag fick en kopp en gång som passar väldigt bra in på mig ;
Om ett stökigt skrivbord betyder stökig hjärna, vad betyder då ett tomt skrivbort på?!
Gissa vilken typ av hjärna jag har ;)

100708 - olyckligt kär!

2010-07-09, 09:52:48 / Kategori: my words
Jag har kärat ner mig nå så innihelvete! Och jag är fan inte lyckligt kär i detta skede heller. Han heter mr Big, kallas Bigglet i folkmun. Han har världens finaste ögon och lagomt lurviga öron. Han är en blandning mellan chihuahua och kinesisk nakenhund (bara 3,5% naken i honom). Direkt när jag såg bilden så tänkte jag, honom ska jag ha eller ingen. Jag älskar tanken på att ha någon att komma hem till som alltid blir lika lycklig, någon man kan busa med och måste gå ut och kissa i tid och otid. Jag älskar tanken att ha någon med mig vart jag än går, som biter mig i tårna när jag måste kliva upp. Jag älskar tanken på att det aldrig skulle vara en lugn stund!

Dessvärre är det bara jag som älskar tankarna på det här, min sambo är inte lika förtjust och säger tvärt nej. Tanken har slagit mig att jag slänger ut honom så lever jag och mr Big i vår ensamhet ;) Haha, skojar bara.. Men det hade underlättat en hel del ;)  Jag hade tillexempel redan varit påväg längst ner i vårt avlånga land och hämtat honom, men som sagt nu sitter jag här och är olyckligt kär istället...

100707 - elsas mode

2010-07-07, 11:51:12 / Kategori: my words

 

Är du som jag som slukar böcker under sommarmånaderna? Jag har redan läst 2 (och en halv) bok på bara några få veckor, jämfört med milenniumserien som jag läste under ett halvårs tid ungefär. En av böckerna som jag har läst är Elsas Mode av Sofi Farman. En chicklit av stora mått! Boken är underhållande, lätt läst men blir aldrig tråkig. Elsa halkar in på bananskal och hamnar i situationer du inte kan tänka dig... Behöver jag säga att jag längtar efter bok nummer två och tre?


100707 - händiga kvinnan

2010-07-07, 11:44:53 / Kategori: my words
Att kliva upp halv sju när man är vad att kliva upp runt 10 kändes inte alls så kul imorse. men vad hade jag för val när jag skulle åka hem eftersom jag ska jobba om ett par timmar. Har inte hunnit ut än, datan är väldigt lockande idag på nåt konstigt vis. Dessutom har jag satt upp mina fina lyktor som jag köpte igår. Ångrar nästan att jag inte köpte tavelramen på en gång för att sätta upp bilder på mig & C i sovrummet... Vi har tre års dag på ondsdag :')<3





Nu börjar jag bli ganska nöjd med hallen, det känns lite mer som hemma och mer välkomnande :) att små saker kan göra så mycket! Gå gärna in på Storgatan 12 's blogg och kolla in lite vad som händer där, supermysigt ställe verkligen!

100706 - storgatan 12

2010-07-06, 17:08:58 / Kategori: my words
Som vanligt när jag och Emelie umgås så blir det alltid lika sena kvällar. Kom hem efter halv 4 och efter att vi kollat på soluppgången. Efter att vi hade varit hos Beda och lyssnat på smurfarna och annat psykbryt gick vi på hembygdsgårn och skrämde upp oss med spöken och massa upplevelser vi haft av andar och sådär. Sen gick vi till kyrkogårn och hälsade på gravar till våra kära som gått bort, och man slutar aldrig förvånas över hur fort tiden går när man saknar någon... Idag har vi myst hemma hos Emelie och så åkte vi förbi storgatan 12 och fikade. Och så köpte jag två jätte fina ljushållare och en påse te, hade dock kunnat köpa med mig mycket mer om inte semesterkassan drabbades ;) jag får väl skicka över pengar åt moster så får hon köpa de jag vill ha sen, eller så får jag åka tillbaka till Hede igen och köpa det själv, det är ju oxå alternativ kanske :P 

100705 - fanta&rose!

2010-07-05, 22:23:11 / Kategori: my words
Va härligt de är att få tillbringa tid med sin bästa vän! Sitter i Bedas lägenhet och våldsgästar, dricker lite vin och pratar & mår allmänt gött :) så nu vet ni att bussen inte körde åt helskotta i skaletbacken ;) kram på er!

100705 - 2 minuter...

2010-07-05, 09:59:31 / Kategori: my words
Åker till Hede idag, till min älskade sessa. Skulle ha åkt nu på morgonen men bussen gick 8.18 såklart, och jag jobbade till 9. Surt sa räven. Så jag får snällt vänta till klockan 4 i eftermiddag. Varmt och skönt hoppas jag det blir på bussen, så jag kan svettas en bit va.

Jag är så jäkla trött att jag skulle kunna somna ståendes. Och så har jag ont i magen. Funderar på om jag ska ta den där springturen som jag tänkte på igår. Bör springa nu med mellanrum, har ju bara 3 veckor på mig att klara av att springa dom där 2,5 kilometrarna utan att dö ;) eller det gör jag ju egentligen, men jag vill gärna komma runt lite fortare och inte vilja krypa sista biten ;)

whackawhacka, tror jag ska göra lite fint här hemma, typ plocka ihop o diska så blir C glad att jag inte sticker och lämnar all skit till han. Han fick trots allt städa sist, och tvätta igår ;)


100704 - rena tortyren!

2010-07-04, 17:05:29 / Kategori: my words
Jag måste säga en sak, se Eclipse! Sjukt bra film mot förra (New Moon sög ju!!). Ahh, kan inte vänta tills sista filmen av Twilight-saga kommer... Den kommer bli spännande om nått!

Vaknade imorse och trodde att jag skulle skulle dö eller nåt av ont i magen. Kunde fan knappt andas, så ont gjorde det :/ men nu känns det bättre förutom att jag är sjukt slö och hängig, jobbigt på ett sätt att jag ska spändera kvällen på jobbet när jag mår såhär, men det kommer nog gå fint!

Nu sitter jag och väntr på att mamma ska komma föbi och dricka lite kaffe och äta jordgubbar, och under tiden sitter jag och torterar mig själv genom att titta på valpar på blocket. Jag blir så sjukt sugen på att köpa en stackars liten bebis när vi åker hem från semestern... Ouch! Jag vill, jag vill, jag vill... Tänk er själv att smuka på en liten valpmage, gosa och busa med en liten stackare. OUCH! Nej fy, nu är det nog bäst att mamma kommer innan jag skickar iväg nåt mail och tingar en bebis utan att prata med C först ;)



100703 - värmeslag

2010-07-03, 19:00:37 / Kategori: my words
Tjolahopp, tjolahej i sommarvärmen!
Guudars va varmt och skönt det är ute, nästan lite för kvaft men det ska man inte klaga på :)

Är hemma nu en snabbis efter jobbet, Tina&Markus är här och vi ska gå och se Eclips, nya Twilightfilmen.. New Moon va inte särskillt imponerande, men den här verkar riktigt bra, hoppas den är det oxå! Är det nån av er som har sett det? Vad tyckte ni? Jag läste böckerna förra sommaren men kommer inte ihåg vad som händer, haha! Förresten har jag precis läst ut en annan superbra bok som jag tycker att ni ska läsa om ni gillar tjejiga chick-lit! Mer om det imorgon! Nu ska jag platta igenom håret och slänga på lite mascara så vi kan åka iväg och käka lite mat innan bion börjar. Hej så länge!

100702 - snåla inte!!

2010-07-02, 10:02:45 / Kategori: my words
Förra året skrev jag ett inlägg på metrobloggen som jag tror hette "gammal eller bara smart?" som handlade om solskydsfaktor (alla vet väl att det förkortas spf?!). Jag ställde mig frågan om och om igen - börjar jag bli gammal och rädd för att bränna mig? Jag menar, hudcancer drabbar inte mig. Men vet ni oxå att hudcancer är den cancersform som ökar mest för unga?! Och vad beror det på, solandet i solarium och oförsiktighet ute i solen. jag solar inte längre solarium av olika anledningar. Dels pga en personlig anledning som jag inte tänker ta upp här, och dels för att jag har skumma födelsemärken som jag inte har kollat upp än. Och tack vare dessa födelsemärken som under åren redan förändrats är jag rädd att det ska börja växa cancerceller i om jag solar för mycket och inte skyddar mig. Puckat tycker vissa, men jag vill inte ta risken. Cancer är inget att leka med och inget man heller ska ta för givet att man aldrig kommer att få! Därför smörjer jag in mig med spf 20 idag. Läste en veckotidning häromveckan att man ska minst ha 3 matskedar, eller va det teskedar? som man smörjt i ett jämt lager på kroppen. Och att oavsett vad man har för hudtyp så bör man ha spf 15 som lägst. Det visste inte jag iallafall! Hellst av allt så bör man sola i skuggan oxå..
Men tjejer (och killar!) - lova mig iallafall att ha spf när det här sånna här härliga dagar, ni kommer bli bruna iallafall!

100701 - detalj

2010-07-01, 22:21:40 / Kategori: my words
Jag som har en förkärlek till nageldetaljer måste visa vad som pryder mitt ringfinger. Syns bara om man verkligen lägger märke till småsaker. Jag blev supernöjd! Och så älskar jag mitt nya dependlack oxå!


100701 - juli, juli!

2010-07-01, 22:16:02 / Kategori: my words
April, april - eller ska jag säga juli, juli!

Bilden jag la upp i morse är inte min hårfärg, det är snarare en skapelse i Taaz som jag fulgjorde igår kväll för att se om nån reagerade på om jag blev blond, haha va kul att ni gick på det :) ja, förutom Anita, henne kan man fan aldrig lura ;)

Däremot såg jag ut såhär. Pippigult i botten, och knallorange i resten. Whohoo va snygg man kan va va ;)

Därför blev det till att slänga i ytterligare en färg, och nu ser det mer ut såhär..



så jag är lite mer nöjd med resultatet :) Men nästa gång jag får för mig att färga håret, påminn mig om att aldrig göra det hemma igen. Om det inte ska bli mörkare vill säga.. Ska klippa mig den 12de så då försvinner mycket av det som är mörkast oxå.

Vet ni vad jag har gjoirt ikväll? Varit ute och sprungit 2,5 kilometer. och det gjorde jag på ca 14.30, det tycker jag är bra för att vara mig som gått upp massa och inte tränat på ett x antal veckor. Men jag tror jag fått en liten kick-in-my-butt nu för att komma igång igen. Därför bestämde jag mig för att i skrivande stunde boka in mig på ett spinningpass imorn klockan 12. Tar jag cyckeln blir jag brun till på köpet, och extra motion för varför snåla på det hela så man blir less.

Nu måste jag däremot hoppa in i duschen och lägga hårinpackning och sen äta en macka innan min chick-lit lockar! Lätt lurade kalle ko skitar ;)



100701 - vilket tjat

2010-07-01, 08:21:02 / Kategori: my words
Men ooooush så ni tjatar om att få resultatet på hårfärgningen (PIK!)... Självklart ska ni få den....




Nå, vad tycker ni?
Ni får ha överseende med mitt hemska face, men det var färgen som skulle komma fram och det gör den ganska bra iallafall..