101130 - elak igen

2010-11-30, 22:21:30 / Kategori: my words
Idag blev jag sådär riktigt elak igen för att folk fan inte ens kan respektera andra. Och inget mer än så, men nu är det så att Uffe&Göran fortfrande är kvar här hemma. Det jag blir så less på är att allting blir så utdraget! Inte nog med att Piff dog i fredags, idag tog jag bort Puff och nu måste jag boka in avlivning för dom oxå till nästa vecka eftersom jag jobbar till torsdagkväll, sen julfest och sen på fredagmorgon flyger jag och C till Stockholm över helgen. Jag orkar fan inte med alltihop för det är tillräckligt mycket skit ändå. Så är det någon som vill ha Uffe&Göran så hör av er innan mitten av nästa vecka! Vill ju hellre att dom ska leva vidare för dom har fortfarande många år kvar.. Det enda kravet jag har är att du ska vara SERIÖS!!!!101130 - sov gott pruppisar!

2010-11-30, 21:49:03 / Kategori: my words
I fredags somnade min lilla Piff in, och idag följde oxå Puff efter. Behöver jag säga att det är tomt här hemma?! Dels för att vi nu har nästan en hel tom vägg i vardagsrummet, och dels för att nu är det ingen som skramlar i vattenflaskorna längre eller biter i gallret. Men det var för deras egna bästa eftersom jag inte längre hade tid och intresse för dom längre. Men det känns fortfarande jätteskumt eftersom jag haft dem i över tre år.. Jag hoppas att ni sover gott nu pruppisar, jag kommer alltid minnas er för dom busfröna ni var! :D<3


101125 - in love!

2010-11-25, 14:06:01 / Kategori: my words
jag älskar Nelly's snabba leverans, idag fick jag mina råååsnygga skor!2,5 cm platå och 13 cm höga klackar, och huuuur sköna som hellst!!

101124 . dan före dan, före dag, före......

2010-11-24, 19:03:33 / Kategori: my words
Ingen har väl ändå missat att det är en månad kvar till jul?!! 
Det firade jag idag med att städa hela lägenheten, jag putsade till och med dom skitigaste fönstren och barskåpet!! Sen satte jag upp adventsstakar och julstjärnan i sovrummet. Och så åkte julgardinerna upp. Dessutom har jag dansat runt till mössens julafton och fått världens julkänslor! Nu hör jag hur grannarna försöker igen med musik på hög nivå, jag skrattar och sätter igång Mössens julafton på repeat igen och överröstar deras musik värre ändå. HE HE .
Nu ska jag ut och gå en sväng med mina favoriter - tant Ela & Lucas! Skriver sen igen, och då kommer oxå bilder på mitt lilla "projekt" jag hållt på med :)

101116 - lite off..

2010-11-16, 13:06:15 / Kategori: my words
Just nu är jag lite off av många olika anledningar. En anledning är den hjärnskakning jag drog på mig för drygt en vecka sen. Men nu mår jag bra igen! Istället håller jag på med ett litet projekt som just nu tar all min tid. Jag satt uppe till halv 3 inatt tillexempel! Men förhoppningsvis kommer jag bli klar idag eller imorn. Min rygg tackar jobbet för en välbehövlig paus om några timmar iallafall. Att sitta böjd över köksbordet är ingen högdare tycker den ;)

101114 - trummvirvel....

2010-11-14, 14:08:41 / Kategori: my words
Och idag säger vi graaattis till min fina vän Anja som fyller 21 idag! Turnissen som befinner sig på andra sidan jordklotet i skrivande stund. Och som matade en tigerunge på sin födelsedag. Jag hade velat ha en lunchdate med snyggingen, men får snällt vänta tills april. Och det är inte alls länge till april, absolut inte. Under tiden tycker jag att ni ska gå in på hennes blogg och skriva ett grattis dagen till ära!

101105 - idag blev jag elak.

2010-11-05, 14:30:31 / Kategori: my words
Idag blev jag elak. Pappa blev oxå elak. Kärringarna på systembolaget borde... låsas in och nyckeln borde kastas.
Pappas kompis fick "köpa ut" åt mig idag. Och som sagt så är jag 21(!!) så jag har absolut åldern inne. Men om jag gör en längre historia kort så har mitt leg gått ut, passet var kvarglömt hemma, pappa fick inte köpa mina jävla flaskor vin för han skulle då langa (?!!!). Så det slutade med att kompisen fick gå in en extra gång för att köpa det där jäkla vinet i en annan kassa. Jag kan säga att både pappa och jag blev väldigt elaka på kärringen som satt i "min kassa" och jag blev väldigt ful i munnen där inne på bolaget. Men nu har jag iallafall 1,5 liter vin tills ikväll ;) 

Tänkte att jag ska sätta igång och locka mitt lååånga hår med min nya söta lilla plattång, sen ska jag börja sminka mig inför ikväll. Vill ni få tag på mig ikväll så bör ni leta i Fjällsta eller på Tandsbyns bygdegård. För ikväll kör vi halloweenfest för hela slanten!

Jag var Iprenmannen för två år sen :


Tyckte om den klädseln alltså ;)

För tre år sen var jag häxa, visst var jag skrämmande?! :)


Frågan är hur det blir iår? Om jag säger såhär, det är enkelt och jag har inte köpt nån speciell utstyrsel. Hoppas jag kommer trivas som när jag förvandlades till Iprenmannen ;)

101103 - lite fullt i hjärnkontoret..

2010-11-03, 12:58:09 / Kategori: my words
Just nu blir det inte alls mycket uppdaterat. Har lite mycket i huvudet faktiskt. Håller på med en grej som jag faktiskt inte kommer ta upp här än på ett tag. Men det kommer så småningom skulle jag tro, vill inte blanda in det här än sålänge.

Förstår inte vart dagarna tar vägen. Big har hunnit bli 6 månader, och han har redan bott hos oss drygt tre månader. Känns som att han alltid varit en del av oss. Har egentligen inte så mycket att ta upp idag faktiskt, en annan dag har jag säkert mer att skriva om ska ni se :) ha det så bra sålänge!

Mattes finaste! <3