förändring...

2008-07-30, 14:28:03 / Kategori: my words
färgen jag använde...

Idag har jag gjort nåt jag aldrig trodde att jag skulle göra någon gång i livet. Jag färgade håret ljusare, med blondcremé. Det blev, jaa jag vet inte. Måste nog torka innan jag kan se håret i sin helhelt och avgöra om det är helt åt helvete eller inte. det älski sa när jag kom och satte mig hos han nu va "hm", vilket inte känns så bra....

aj!

2008-07-28, 18:48:15 / Kategori: my words
det var längesen jag kände mig så lycklig som i lördags då jag köpte mig ett par nya skor. Ett par ljusbruna pumps med liten lagom klack. jag älskar dom!  men sen så skulle jag ha dom på kvällen då vi skulle ut på stråket och jag fick världens skavsår på lilltårna och stortårna. Och igår fick jag skavsår under hälarna när jag gick från Torvalla och hem. Och idag har jag värre skavsår på stortån än igår. jag dör! Till på köpet ska jag ut med tjejerna ikväll och jag vill verkligen ha mina nya skor! Vettefan om jag måste ta ett par andra, jag kommer aldrig kunna gå annars:(

Mina älskade jätte snygga skor!

.

2008-07-24, 19:34:25 / Kategori: my words
Jag kommer sakna dig!
Nollan & Puckot <3

nyförsäkrad

2008-07-24, 18:22:32 / Kategori: my words
Var in på en sida som VeckoRevyn tipsade om om man skulle teckna försäkringar, Insplanet.com heter sidan.  Helt plötsligt när jag satt och kollade på Länsförsäkringar så ringer telefonen, en kille i andra änden som ringer från Insplanet och hjälper mig med att försäkra våran lägenhet. Vet dock inte hur många kvadratmeter lägenheten är så lite knas blev det. Han tyckte oxå att vi är dum som inte har brandvarnare, vilket jag inte har tänkt på förns han sa det. Så på lördag (jobbar ju till 18 imorn!) så ska jag springa på classes och köpa en brandvarnare. jag hoppas verkligen att jag får tag på en, för nu törs jag ju inte bo här för tänk om det börjar brinna och vi blir innebrända! men fy....

Nu måste jag kolla classe om dom har brandisar och sen måste jag packa och göra mig redo för jobb.
xoxo

jag är så glad...

2008-07-24, 17:37:17 / Kategori: my words
... att jag inte ska sitta här hemma ikväll. älsklingen har varit och hämtat tao's xbox så nu sitter han och Fyzzy och spelar. Det låter en hel del måste jag säga... Jaja, pojkarna får sitta och spela ikväll för jag ska ändå dra på jobb. Vet bara inte när :P

Sitter här  och ska jämföra olika hemförsäkringar just nu. Har bott här nu typ 2 veckor utan hemförsäkring. Vore toppen om det händer nåt och det vet man ju aldrig när det gör när jag är i farten och pillar överallt. :P



hm..

2008-07-24, 12:28:26 / Kategori: my words
träning var det ja... Tjing!

torsdag.

2008-07-24, 12:15:49 / Kategori: my words
Börjar inte jobba förän 18 ikväll, eller om det var 20... Vilket fall som hellst så har jag massor av tid över idag. Har stått och lagat massor av mat, thai inspererat. och det gick att äta faktiskt : )

Idag började jag med klicker-träningen åt Piff och Puff. hoppas det kommer gå bra med den så kanske pojkarna känner sig mer aktiverade och får med utmaningar. Själv tyckte jag att det var roligt (pojkarna verkade oxå tycka det var kul). Dock var Puff inte lika intresserad som piff var, så han skuttade nerför sängen sisådär sjuttielva gånger. Men men. Hoppas på många trevliga träningspass framöver med mina pojkspolingar.

Förövrigt (och det här är dagen utropstecken!) så ska jag iväg och träna nu. Sitter faktiskt här med träningskläderna på.  Komme rfå massor med håll eftersom jag inte tänkte mig för och proppade i mig massor med mat nyss, men men...

att vara eller inte vara...

2008-07-23, 14:07:17 / Kategori: my words


... en tjockis.
Åh jag hatar mig själv! jag märker på mig själv att jag börjar gå upp i vikt, inte konstigt för den delen! men iallafall så gör jag ingenting åt det. jag blir så less på mig själv, att jag inte tar och går iväg till fristilen nu på en gång och börjar om igen. jag va ju så duktigt där innan mitt lilla bakslag med mig älskade klänning. jag vet inte ens om jag kommer i studentklänningen längre:'/  Just nu sitter jag och har dåligt samvete för allt jag äter. Slängde i mig mat hos mamma, så gick jag till ica och köpte massa godis som jag nästan har satt i mig hela påsen av. Jag vill inte bli som vissa man hör om, som går upp 30-40 kilon påett år eller så. JAG VILL INTE BLI SÅN!!!!!!

Jag vill gå ner i vikt och få tillbaka ork. kanske inte vore så dumt att börja en diet eller så, bara jag kunde hålla mig i från att lyxa till det med annan go mat. Blä. Nu ska jag dränka mina sorger så som en tjockis gör.

tisdag

2008-07-22, 10:32:48 / Kategori: my words
Äntligen fick jag sova tills jag vaknade av mig själv. Vilket var 10, prick. Vaknade liggandes med huvudet och fötterna i varsitt hörn av sängen. Det är faktiskt riktigt skönt med en stor säng :)

idag ska jag nog bara ta det lugnt.  Städa lite åt piff och puff kanske. Ska börja med att äta frukost framför SATC, ungefär som vanligt mina lediga dagar :) Mormor och mamma kommer och hjälper mig med att frosta av kylskåpet. och så ska vi få lite kött av mormor så nu blir det käka av!

See you later alligator, dodo doro!

hur länge har du haft den där schimpansen?

2008-07-21, 21:05:43 / Kategori: my words
Hjälpte mamma å hämta ny soffa idag som hon köpt. Riktigt snygg va den. Synd bara att hon inte köpe fetaste fåtöljen åt mig iställe.

Nu ska jag sova. Imorn är jag ledig. Jag tänker inte vakna av att någon från jobbet ringer och ber mig komma. Icke! Anja, imorn får du klara dig själv!  ;)

.

2008-07-20, 22:24:00 / Kategori: my words
Bästis, får jag träffa dig innan du åker? :'/

sasse vs. kossor ;

2008-07-20, 22:23:11 / Kategori: my words


Sasse bjöd oss på pizza idag och när vi satt i soffan och mulade pizza som mest så började vi prata om hur dumma kor är.

Sasse: Kossor är dom dummaste djuren som finns.
vi: va?!
Sasse: Ja, dom tänker ju fan inte.
Tao:
hur vet du det? Har du varit en ko?!

Åh, härliga kille, snacka om att vi skrattade sen...

min älskade favorit serie...

2008-07-20, 15:41:49 / Kategori: my words
Next episode: Summer, Kind of Wonderful
Summer in the Hamptons!! In the second season premiere, our favourite Upper East Siders endure the Summer heat in the Hamptons. During the trip in the Hamptons, Blair meets a charming new boy hoping to make Chuck jealous, Nate gets involved in a steamy relationship and Serena questions her past relationship with Dan. Meanwhile on the other side of town, Dan gets a job at a local library. Though things don't go according to plan.
Airs: Monday September 1, 2008




I'M HAPPY! :D

xoxo

2008-07-19, 20:27:30 / Kategori: my words
Jag saknar verkligen Gossip Girl!
Någon som vet när nästa säsong börjar?



Diet - att svälta sig själv.

2008-07-18, 22:37:21 / Kategori: my words
Att mixa grönsaker och äta till middag skulle inte passa mig ....

En kille jag jobbade med igår pratade dieter och träning med mig. Han berättade att han drack mixade grönsaker. Endast! Jag fattar inte människan. Hur i hela världen kan man låta kroppen lida genom att inte ge den nå mat. Dessutom tyckte han att jag skulle prova. För "det är faaaaktiskt gott". Shit i min pitt att jag skulle utsätta mig själv för nåt sånt. Jag tycker om mat och det syns kanske på min kropp. (Jag borde verkligen börja träna igen!) Mitt uppe i mina tankar om att endast ge sin kropp mixad gurka att leva på så slås jag av tanken; Tycker folk att jag är tjock?! Hm, ibland tycker jag det själv oxå men ibland skiter jag i det fullständigt. Jag ser ut såhär, take it or leave it!

börjar få....

2008-07-18, 22:35:20 / Kategori: my words
Nu börjar vi faktiskt få bra ordning här hemma. Nog för att det fortfarande står lite kvar som han vi hyr av ägen, men det ska nog upp på vinden eller så får han komma och hämta det ihelgen. I veckan satte jag upp prydnadssaker i bokhyllorna och idag satte jag upp våra studentplakat på väggen. Vi var så söta när vi var små :)

Idag har jag och mamma festat, käkade fiskbullar så det stog härliga till vill jag lova! Ska upp och jobba 8-14 imorn, så det är dags att kvällfika och diska för att kunna gå och lägga sig med gott samvete.

Internetbank..

2008-07-18, 15:40:30 / Kategori: my words


Idag loggade jag in med dosan på internetbanken för att betala studentkatalogen. Under tiden när jag höll på och betala den räkningen så såg jag någonting rött på höger sida av skärmen. Hm, tänkte jag, nånting har blivit fel. så när jag godkännt min nyaste räkning så insåg jag att min ränkning från CDON, vars förfallodatum var den 23e juni, inte har blivit betalt. Det kändes sådär eftersom jag nu var tvungen att föra över ytterligare 250 kr från mitt körkortskonto som jag lovat mig själv, dyrt och heligt, att inte röra. Så just nu känner jag mig sådär bra. Inge vidare att räkningarna blir liggandes så. det värsta av allt är att det har gått en månad innan jag upptäckt det. Och då vet jag inte om jag bara inte har varit in på just "betala" sidorna eller om det är för att jag loggat in med personlig kod och inte dosan. Iallafall så gör jag ett nytt försök och hoppas på bättre lycka nästa gång.

ledig dag

2008-07-16, 23:00:15 / Kategori: my words
Idag har jag varit ledig.
Åkte och handlade, först lidl, sen öb och sist men inte minst Willys. Åkte sen hem till mamma och hämtade sista grejorna och åkte sen hem hit för att laga lite vårrullar och jasminris till lunch/middag.  Sen åkte mamma hem och jag tog tag i städningen.  Det går ju frammåt med den iallafall, men det ser ändå ut som helvete eftersom vi hämtade mina sista grejor idag. Nu ska jag lägga mig och vänta på älsklingen. John Blund kikar nog förbi i mitt sovrum om ett litet litet tag... Godnatt!

Vännen, du skrämde mig idag. Ring mig imorn när du kommer ifrån placet. Jag vill veta hur det går för dig...
18 dagar kvar :'/

Min bästa vän.

2008-07-15, 14:55:48 / Kategori: my words
jag och bästis innan mösspåtagningsbalen...


Om 19 dagar åker in bästa vän ifrån mig. Lämnar mig här i Sverige helt ensam, ovetande om när jag kommer få träffa henne igen. Om 19 dagar åker den människa som stått mig närmast under hela gymnasietiden till andra sidan jordklotet för att jobba som aupair. Ett helt år! När kommer du tillbaka? Hur ska jag klara av att inte få höra din underbara stämma på jätte länge? Kommer vi glida ifrån varandra nu när du åker eller kommer vår vänskap bli ännu starkare? Jag saknar dig redan gullet! Och innerst inne vet jag att vi inte kommer glida isär, att du kommer hem så fort du kan (till jul ialf), att vi kommer kunna prata i telefonen och via msn i stort sätt varje dag. Jag vet att du, oavsett om du är i Sverige eller i Geneve, så vet jag att, vad som än händer, så finns du där för mig.
För jag vet att det alltid kommer vara vi, Nollan & Puckot - så är det ju bara!

Eleonor Sjöberg, jag kommer verkligen sakna dig när du åker! Du är min bästa vän och jag älskar dig oerhört, jag hoppas verkligen att du kommer ha det bra när du är där nere. Jag älskar dig bästis!

du är allt

2008-07-14, 22:24:23 / Kategori: my words
Du är allt jag nånsin önskat, 
du är allt jag nånsin drömt
du är den som får mig minnas
alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära,
hela livet vill jag ge
För du är där när ingen ser mig
du är där när stormen yr
Du är där när natten skrämmer
du är där när dagen gryr
Jag vill alltid ha dig nära
När som åren läggs till år
och vad livet vill oss lära
är att framtiden är vår

<3

Igår var det våran 1årsdag. Vi firade in den på ett väldigt speciellt sätt (som jag inte kommer nämna här i bloggen,
och inte någon annan stanns heller för den delen).
I ett år har du funnits här hos mig. Varje dag, varje natt, som längst bara ett samtal bort.
Jag fattar inte vilket tålamod du har som stått ut med mig under det här året, men jag är glad att du gjorde det.
Jag har aldrig känt att någonting har varit så rätt som det är tillsammans med dig.
Jag älskar dig av hela mitt hjärta, gubben. Du gör mig lyckligare än någonsin!

Mamma

2008-07-12, 16:30:35 / Kategori: my words


Mamma kom på en fika idag efter att vi hade slängt en massa skräp. Jätte trevligt att ha älskade mamma här hemma. Hon är ju rolig, för det första hon gjorde när hon kom hit var att ställa sig vid spisen där jag skulle koka torsk. Haha, hon är go, hon kan som inte låta bli att hjälpa till. Tror det känns konstigt för henne att vi har flyttat nu, tror faktiskt att hon saknar oss för hon är så supergo och glad hela tiden när hon träffar oss. Och idag ska hon bjuda på middag. På onsdag ska hon och jag festa- på fiskbullar :) Nu ska jag börja dra mig hem till mamma och käka skinksnitsel och klyft potatis.

Love you Mum! <3

slut för ikväll...

2008-07-11, 21:03:17 / Kategori: my words
ÄNTLIGEN slut på jobb för ikväll. Har haft en lugn kväll, även om det blev en del tjat från boenden.

Nu ska jag och älsklingen duscha, sen njuta av chips&dipp och godis framför SATC!

hem fram och tillbaka.

2008-07-11, 15:06:42 / Kategori: my words
Från att vara ledig till att jobba 7.30-14, till att jobba igen 16-20.30. Ställer upp ikväll för Karin, det tycker jag hon kan förtjäna så go som hon är.

trodde att jag var ledig...

2008-07-11, 07:15:55 / Kategori: my words
Dom ringde från jobbet nu.
-kan du jobba?
- vilken tid?
- 7-14
-7?
- du kan komma halv 8-8. är det okej att vara blå?
-Jag visst, jag kommer nu.

Dom är trevlig även fast det jävlas direkt på morron åt dom.
Jaha, då ska man iväg och tjäna sig någon krona, bäst att jag skyndar, bussen går från odensala nu.
Pusshejs

torsdagskvällar spenderas helst framför SATC

2008-07-10, 22:45:29 / Kategori: my words
Kvällen har spenderats med att handla och laga mat, skriva kontrakt på lägenheten, hämtat pruppisarna hemma hos mamma och fått trevligt besök av Elin, Matilda och Benne. Inte så illa pinkat förutom att kaffet var det starkaste i världshistorien. Kikade på SATC oxå, min favorit serie för tillfället :) Nu ska jag kila i sängs, imorn väntar städ, städ och åter städ!
Natti..

torsdag,

2008-07-10, 15:31:44 / Kategori: my words
Har städat och tvättat hela dagen, är lite trött nu faktiskt. Och otroligt sur på tvättstugan! torkskåpet som står där så fint är inte en ikopplat, jätte bra när man har huuuur mycket tvätt som hellst. Dessutom så funkar torktumlaren huuur dåligt som hellst, man kan typ torka en och en strumpa över en timme utan att det blir torrt. Ska hem till mamma sen och fråga lite snällt om jag kan få låna torkställningar av henne för annars kommer min tvätt aldrig bli torr...

Snart slutar min karl och då ska vi åka och handla, konstigt att maten tar slut så fort när man inte bor hemma hos mamma?

Vi bor i en flyttlåda

2008-07-10, 10:18:24 / Kategori: my words
...men vi börjar ändå få till det litegranna här i lägenheten. Har hållt på flera dagar med enbart köket, det tar som lite tid när man ska packa ner massor av grejer, städa, plocka upp min agrejor, och sen packa ner grejorna som jag först plockade ur skåpen. Det känns lite sisådär att "städa in sig"... Nu står dock nästan allt i skåpen så jag ska väl dra vidare till toaletten så att den blir fräsch.

Idag håller jag på o tvättar i vår nya tvättstuga för första gången. Eller ja, nya är att ta i. Det är vitvaror från stenållder. Till o me såna här tvättbrädor dom använde förr i tiden är mer modern än tvättmarskinen i våran tvättstuga. Hoppas verkligen att det ska rustas upp där nere som det tydligen tjatas på.

Mina tankar går till Kristina och Ante som i tisdags fick en liten son! Många grattis till de nyblivna föräldrarna!

Vemod..

2008-07-08, 07:37:46 / Kategori: my words
Packar för fullt. Stackarn jag ska bo med verkar inte ska ha med sig mer än tvn, datan, sourondljudet, en resväska och sitt plakat från studenten. Och jag har redan tio lådor som står i lägenheten och bara väntar på att få packas upp. Huh, jag tror det börjar vankas flytt-feber från min sida. Här har jag bott med min älskade mamma i 100 år, okej 19! och hon kommer bo typ 800 meter ifrån oss, men det känns konstigt på nåt vis. Jag kommer sakna att bo hemma. Faktiskt så kan jag säga det nu när jag äntligen ska flytta :)

jobbet

2008-07-07, 20:21:43 / Kategori: my words
Jag tycker om mitt jobb, idag har det varit väldigt lungt. Slutar snart, dock går det ingen buss förän nio :/

Jag vill hem och packa grejor, det känns så bra att äntligen få flytta. Ska till lägenheten en sväng innan jag åker hem och lägger mig. Imorn ska jag ägna nästan hela dan där. Förutom kvällen då jag ska följa med Bamse-Elin till Faffa, hon ska oxå ta hål i tungan :)

Kram från mig

Man kan säga att vi just nu bor i

2008-07-07, 10:25:26 / Kategori: my words

MMS

Man kan säga att vi just nu bor i en flyttlåda... Igår flyttade vi första ladorna till lägenheten. Den är fortfarande inte helt urplockad av hans grejor men det skulle han göra så fort han hann. Det känns lite bra att flytta vill jag lova!


så sjukt trött

2008-07-06, 01:01:35 / Kategori: my words
Fattar inte vad det är med mig, jag är ju så trött!
Har precis kollat på The Mist, helt cp film... nu ska vi lägga oss i soffan inne och kolla på tv, sen ska vi fylle chaffisa...

gredos,

2008-07-05, 15:37:15 / Kategori: my words
Ikväll ska jag och Tina dricka vin, och gissa om jag längtar till min första klunk!

Idag har jag, älsklingen, Tina och Markus varit in till stan. Jag köpte en ny stav till tungan, en i guld. Sen gick vi till rut där jag provade en vit gardin med två ben. Haha, jag tror det var längesen Markus såg nåt så fult och skrattade så mycket. För han var den som skrattade mest. Jag tror han tyckte den var ful...

tjejkväll med mig själv.

2008-07-05, 00:18:53 / Kategori: my words
Japp, ikväll har varit min tjejkväll-för-mig-själv-eftersom-Ella-va-på-fotboll -kväll. jag har tittar på SATC och målat naglarna, gult på tårna och rött på fingrarna. Plus att jag har ätit massor med godis -huh- och så har jag varit ute och gått och pratat med bästavän Susanne. :)

Nu längtar jag efter min man som kommer hem om ungefär en kvart.
Godnatt du käre.

duktiga jag. Eller?

2008-07-04, 22:41:05 / Kategori: my words
Ojoj, hur går det med det där med att sluta äta godis? Inte ett dugg faktiskt. Här sitter jag och bäljer i mig varm choklad (laktosfri) hela kvällarna, dricker sötaste festisen i världshistorien (vatermelon & passionsfruit), äter glass i stooora lass och äter godis tills det ploppar ut ur öronen på mig. Det är sinnessjukt vilken gottegris jag är!

nästan påtvingad jobb ihelgen.

2008-07-04, 17:07:13 / Kategori: my words
Mina arbetskamrater idag blev inte allt för lyckliga när jag sa att jag inte ville jobba ihelgen. Dom tittade på mig med hundögon, log sina sötaste leenden, gullade och blev arg för att jag inte ville jobba. Nejdutack, ihelgen vill jag vara ledig, sa jag, jag och min man har betsämt att vi ska mysa och rå om varandra eftersom att vi inte träffats så mycket i veckan, så det blir inget av. Men ooooom det inte löser sig då? Jaja, i värsta fall! Och då ska jag vara den absolut sista ni ringer. Det var mitt sista bud. och så ska det bli. Jag vill inte jobba ihelgen. Lite roligt ska det vara att gå på jobbet, och jag vill framför allt inte bli tvingad till att jobba.
Fy bubblan, jag hatar att säga nej!

måste prova mms-Bloggning oxå. Tyd

2008-07-04, 12:12:00 / Kategori: my words

MMS

måste prova mms-Bloggning oxå. Tydligen funkar det eftersom ni kan se det här:) Jag saknar Elin, så är det bara.


första doppet & myskväll

2008-07-03, 23:37:12 / Kategori: my words
Idag har jag tagit årets första dopp o Locknesjön. Inte så varmt kan jag säga :)

Ella ringde och frågade om jag inte ville följa med och bada, visst tänkte jag, jag kan ju alltid sitta på bryggan. Men när vi väl kom dit och väl i vattnet så var det jag som doppade mig först. Kände mig lite stolt, badkruka som jag är! Sen skulle Martin och Micke grilla korv men så kom Micke på att vi skulle till ett annat ställe iställe. och det var inte ett illa pinkat ställe måste jag säga. (Dit ska jag ta med älski ihelgen för där var det verkligen mysstämmning! ) Iallafall, när korven va uppkäkad så hede dom kasta-längst-tävling och Ella vann lätt, hon lyckades kasta en stenjävel på Martins ben. HAHA! Innan vi åkte hem så kom Micke på att vi skulle ha kottkrig. Sagt & gjort. kottkrig blev det. Jag dog av ett headshot av Micke. Tack för den!

Så efter en sånhär trevlig kväll så måsta man säga,
Tack era tokstållar att ni tar med mig på äventyr : )


Nu kallar sängen och absolut sista kapitlen i Gossip Girl, älsklingen kommer hem om 1 timma och jag ska upp och jobba 730-16 imorn.
xoxo

vila i frid,

2008-07-03, 16:54:08 / Kategori: my words
Vila i Frid,
Lisa Thagg!


Även om vi inte kände varandra särskillt bra så kommer jag alltid minnas dig som en sprudlande tjej. Jag kommer ihåg när jag såg kort på dig när du hade klipp nån cool frilla. "jag vill oxå"...  Jag såg dig på håll, du sken alltid som en sol.
Lilla Lisa, vi saknar dig här på jorden!

Underbara sol!

2008-07-03, 15:22:07 / Kategori: my words
Idag är det verkligen är härlig dag, solen skiner som bara den och det är huuur varmt som hellst ute.

Jag saknar min Ella, kom och lek med mig ikväll :)

Idag sov jag och älski typ till tolv, inte konstigt när vi var vaken halva natten för att fixa till läckan som var. Fick stänga av vattnet och allt. Men idag kom dom från antisimex och KM-nånting och fixade till det.

Dessutom har Piff&Puff fått varit ute idag. Ställde ut buren på gräset så dom fick känna någonting nytt. Jag tror dom gillade det. Men det är dock lite varm för dom tror jag, dom verkar lite slö :)

ett fett plus i kanten för att jag hittade min älskade gossip bok i svärmors sovrum(?!) idag. Dessutom så har jag snart andra säsongen av satc, i love it!

less

2008-07-02, 23:35:04 / Kategori: my words
nu börjar jag bli less på att vara hemma själv, jag vill ha sällskap av min man!

Ikväll har jag kollat klart säsong 1 av satc, och letat min gossipgirlbok som en tok. Jag börjar misstänka bilen, det är den jäveln som har rövat bort min älskade Gossip. My gosh, måtte jag hålla mig vaken en timme till så ska jag allt konfrontera biljäveln. Om den håller hela vägen hem vill säga..

Natti pussgurkor!

är allting segt?

2008-07-02, 20:41:08 / Kategori: my words
är allting segt eller är det bara jag som är trög i huvet? datan håller på att lägga av tror jag, tar 100 år att kika runt. Lika glad är jag för det för nu fortsätter tittandet.

irriterad

2008-07-02, 20:18:40 / Kategori: my words
Jag blir så fruktansvärt irriterad när mina blogg inlägg inte publiceras, det blir  inte bättre av att man suttit aslänge å skrivit.

älskling, du är det roliga i hash.

egentid

2008-07-01, 21:21:58 / Kategori: my words
Nu när älsklingen har börjat jobba natt har jag otroligt mycket egentid. Det är jätte skönt nu när vi bor i Loke, för då kan jag krypa undan, gå in och hämta mat, och sen gå ut igen. Ikväll har jag städat (det behövdes verkligen!), nyss hämtade jag fika och nu kom jag på att jag vill ligga och läsa ikväll, efter ett och annat SATC- avsnitt såklart! Tycker om den serien, även om jag inte förstår allt eftersom det inte finns nån subtitel.

Imorn ska jag börja på Sjöängen och efter klockan 9 ska jag och en tjej som heter Emma(?) åka in till stan och putsa fönster. Skulle tro att det är klart innan 1 ialf. Men det är några timmar ialf...

Nästa vecka ska jag och min karl bli sambos :)

ångest.

2008-07-01, 19:13:02 / Kategori: my words
loggade precis in på internetbanken för att se hur mycket pengar jag har kvar, INGENTING typ. och jag som sagt till älsklingen att det är lungt, att vi kommer klara oss utan att låna av min älskade mormor. Tror jag måste ringa henne snart : /

glad,

2008-07-01, 18:44:50 / Kategori: my words
Dagen började med lite sura miner som gick över efter en dusch och en frukost som bestod av två limpsmörgåsar och varm choklad. Sen drog jag och älski iväg till stan där vi skulle kolla på en av svärfars kompisars lägenhet. Det var en ganska gammal lägenhet med fula tapeter, men om man fick tillåtelse att göra om där så skulle det bli mycket bättre. iallafall är det en tvåa på typ 50-60 kvadrat kanske (vet inte så noga), som ligger alldeles nedanför Olssons kulle (skolgatan). När vi frågade när han ville hyra ut den så tyckte han redan igår, dock måste han städa ur sina saker så vi ska höras till helgen. Så till veckan får vi flytta in! :)  Passar bra eftersom att jag är ledig nästan hela veckan :)

Så idag är det en bra dag, men jag lyckades låsa in både telefonen och nycklarna hemma hos mamma. Så jag åkte ner till ÖB och köpte lite tvättmedel och diskborstar och inväntade Carina för att hämta grejorna och sen fara hem till Loke. Nu ikväll ska jag städa medans älski är på jobbet. Känns som att det behövs faktiskt :)

http://www.youtube.com/watch?v=5BWyOw2a3ak
 

tävling

2008-07-01, 00:30:05 / Kategori: my words


Jag är med och tävlar, är du?