sista dagen.

2008-12-31, 13:39:27 / Kategori: my words
Stress, här sitter jag i BH och leggings och är inte klar för 5 öre, skjutsen kommer om 20 minuter. Behöver jag säga att jag är stressad?

Ville dock önska er alla GOTT NYTT ÅR!!!
Var försiktiga med raketerna inatt och ta hand om varandra!
Kramar!

gissa vem som kommer sussa gott inatt?

2008-12-31, 00:40:04 / Kategori: my words
nej nu ger jag upp det här för ikväll, är bara liiiiite trött efter att ha suttit här hela dagen. men det börjar likna nåt, jag har bara lite problem med några ramar och så ska jag ändra färg  och stil på länkarna nedanför inlägget, just nu är dom rosa till en beige bakgrund, inte så läckert ;)

Men godnatt på er alla, imorgon är det 2008's sista dag så njut in i det sista- det har varit en toppen år!
Tänkte faktiskt (om jag hinner) göra en sammanfattning av mitt 2008, för jag har haft så mycket kul!
Sovgott sockerpullor, kram!

benlösa groda!

2008-12-30, 20:35:56 / Kategori: my words
det känns ganska hopplöst när allting man har suttit (eller legat) och gjort hela jävla dan försvinner. Jävligt kul!

det börjar likna nåt

2008-12-30, 15:07:20 / Kategori: my words
hej och hå. Idag har jag inte gjort många knop här hemma, har varit ut och gått med mamma och sen fikat hos henne, annars har jag bara legat i sängen och pillat på med min blogg design. Det börjar faktiskt likna nåt :D eftersom jag sitter och jobbar på en testblogg så kommer allting inte in än. Ska försöka byta sida på menyn nu, men jag vet inte hur man gör ;) tack och lov har jag designa din blogg till min hjälp. och det får till och med mig att hitta och klara av det här :D

tillbaka till skapandet så det händer nånting nångång :P


lite folk....

2008-12-29, 16:27:02 / Kategori: my words
Idag har det varit lite folk på stan vill jag lova. Skulle byta en BH som jag fick i julklapp och kön var kort vill jag lova, eller inte. men tillslut kom jag fram, och ut ur affären. Och sen när vi hade peppat oss själva till att käka pizza på Via Grande så var det fullt. Och Kebab baren hade sjukt lång kö och så serverade dom maten på plasttallrikar med plastbestick. Hallå, har alla kommit på att dom ska mellandags-rea nu? huh. På Coop var det oxå sjukt med folk. Tacka vet jag shop express så det går lite snabbare. Förstår att alla är lika smart som mig, Tina och Markus och nyårshandlar i förväg, synd bara att alla kommer på samma sak precis just idag.

knapriga fötter och en härlig morgon.

2008-12-29, 11:28:16 / Kategori: my words
åh, vilken härlig morgon det har varit! Först fick jag veta att Susanne kommer hem om en månad, sen låg jag kvar i sängen hur länge som hellst. När jag kom upp var Uffe och Göran hur pigga som hellst och Göran hoppade ut på min axel för första gången ur den stora buren, gissa om jag blev glad?!  sen har vi suttit i köket och upptäckt allt som går att upptäcka. Uffe är hemsk på att dra tapeter så jag har fått satt upp tidningar lite här och var :P När jag gjorde frukost hade jag en chilla springandes på fötterna, gissa om Göran var nyfiken. :)
Dessutom hoppade Göran upp på stolen bredvid mig och sen upp i mitt knä, åh mitt hjärta smälte direkt!

Såhär vill jag ha det vaje morgon, hur mysigt som hellst!!

kan man bli gladare?

2008-12-29, 09:01:44 / Kategori: my words
just innan jag vaknade hade jag en jätte jobbig dröm. jag var någonstanns där det sköts bomber och granater utanför, där satt jag och pratade med alla möjliga som jag inte vet om jag kände. det var en pizzeria någonstanns tror jag. Jag såg dom jag pratade med gå ut en efter en som självmordsbombre. Fast grejen var att dom inte visste vad dom skulle göra, dom trodde typ att dom skulle iväg och handla. det jobbiga var att se derar miner när dom förstog vad som skulle hända. Blä:(

Men när jag vakande blev jag genast mycket gladare, fick veta att bästavän kommer upp igen den 28de januari, och det är inte ens om en månad! weii, äntligen får jag träffa dig igen! stora kramar.

jag tillägnar....

2008-12-28, 23:58:04 / Kategori: my words
Jag sitter här med tårar i ögonen och gåshud över hela kroppen.
Jag tillägnar det här youtube-klippet till min bästa vän Susanne, som visade mig det för första gången, som satt bredvid mig i Lisebergshallen och grät. Också till min fantastiska mamma som bjöd med mig till Göteborg under en helt otrolig helg tillsammans med dom vi tycker bäst om, för att se på denna nallebjörn.
Poul Potts

min plats här i världen, och tankar om en ny.

2008-12-28, 23:43:57 / Kategori: my words
Min nya plats här i v'ärlden är i sängen med datan framför mig, en kexchoklad bredvid mig som sedan sköljs ner med trocadero. vad begär man mer av en söndagskväll som denna?

som ni kanske förstår så har jag legat i sängen ända sen vi kom hem, med undantag när jag hämtade kexchokladen, toabesök och då jag följde med älsklingen ut för att få lite frisk luft  och sträcka på ryggen. Man blir inte särsklillt pigg av att ligga såhär hela kvällen, men vad ska man begära efter en helg i fjällen med en knappt 5 kilometers promenad som det enda ansträngande? Ironiskt, eller hur?


Ikväll har jag suttit och kikat lite på tatueringar. Är grymt sugen på att göra min andra inom snar framtid! Funderar på om jag ska lämna in en liten prydnadsängel till tatuerarna så att dom får göra en skiss över hur den skulle se ut. Den här lilla prydnasängeln fick jag av mamma förra året så därför är den speciell för mig. Jag vill ha någon som vakar över mig när jag mår dåligt och vem skulle göra det bättre än min älskade mamma-ängel?  Den skulle bli i färg, även om prydnaden är bara vit.

Åh, jag blir alldeles varm i kroppen när jag tänker på det, jag vill verkligen göra det här. Ska nog gå iväg till Man's Ruin imorn efter att jag, Tina och Markus har gått på stan. Fråga om det skulle gå att göra (framförallt om dom kan göra en skiss så jag får se hur bra det blir) och ungefär pris och så. Behöver jag säga att jag längtar efter att lägga mig under nålen igen?


Såhär ser ängeln ut som jag tänkte göra. Den blir i färg och inte för stor och inte förliten så den blir plottrig. Vill att den ska se sofistikerad ut. Jag tror den kommer bli supersnygg i färg. Rött hjärta, ljusblå-vita vingar och typ kroppsfärg. Sen funderar jag på å ge den blå/gröna ögon och brunt hår som mamma. Dock har mamma mörk brunt hår, nästan svart och det skulle vara mycket finare med ljust hår. Eller är jag bara fördomsfull eftersom nästan alla änglar på bild har ljust hår? det tåls att tänkas på eftersom den ändå ska sitta där hela livet sen.

Det här kommer bli en väldigt speciell tatuering för mig och ju mer jag tänker på det så vill jag ha den! Min första tatuering är ju speciell tack vare att jag fick den av Susanne, min bästa vän här i livet. Dessutom gjorde jag den tillsammans med henne och mamma och även om motivet bara var ett jag tyckte var snyggt som jag hittat på google så betyder den oxå någonting tack vare allt runtomkring. Men med den här känns det annorlunda, den skulle jag inte göra bara för att den är snygg eller söt, den kommer alltid få mig - vad som än händer - att minnas min älskade mamma och känna hennes närhet oavsett om hon är här hos mig eller borta.

Borta bra men hemma bäst.

2008-12-28, 16:43:12 / Kategori: my words
Har varit hos mormor och morfar ihelgen och kurerat förkylingen, alla vet väl vilka underverk fjälluften gör?

Nu ligger jag hemma i sängen och kollar runt överallt med min underbara lilla dator. Eller lilla och lilla, det är normalstorlek på den eftersom jag annars inte skulle se vad som står på skärmen. Är det inte skrämmande vad dålig syn jag har egentligen?

Snart ska vi hem till mamma och käka racklett, ganska gott nu efter all julmat.. Fast även om jag har käkat julmat snart 2 veckor så är jag inte le den än, knasigt... vore faktik jävligt gott med en skinkstut med johnnys på :D

Håller på å kollar omkring efter ett photoshop program jag kan ladda ner så att jag kan göra en ny header och blogg desigt. Tänkte jag hjälp av  designa din blogg eftersom jag minst sagt är bra på kodningar och sånt skit. Hur gör ni eran header? men photoshop eller ? :)
Kram på er!

några julbilder.

2008-12-25, 17:25:15 / Kategori: my words
Det blev ingen tv idag, dom hade lyckats stängt medans vi var kvar på onoff och pratade om ett 40" tums tv som vart nedsatt från 24 999 kr till 5 999 kr. Liten prisskillnad kanske :P
Jag är jätte nöjd med min älskade dator vill jag lova! Just nu sitter vi som två fån och stirrar in i varin dator :P

gårdagen var supermysig iallafall. Vi klev väl upp där vid halv 10, kokade gröt och gjorde oss i ordning och så åkte vi till Brunflo för att träffa Christoffer's morfar och hans fruga. När vi var där träffade vi deras morbror istället och tog en snabb fika. Sen drog vi vidare till Sasse för att ge julklapp och säga god jul för att sen åka iväg till Krokom för att sen stanna där hela kvällen. Jätte mysigt hade vi, drack glögg och fikade lite till Kalle Anka. Kan någon säga mig vad det var för film dom visade på slutret av Kalle?! Jag var stensäker på att dom skulle visa typ råttatoille eller typ Walle, men nej du dom visade nån knas-film om en hamster i en jävla bubbla. Någon som har sett den där filmen?! :S  Jaja, efter Kalle käkade vi typ huuuuur mycket som hellst, åh va gott det är med julmat!! Sen satte vi oss för att vänta på tomten. Vilken underbar stämning det var!
tillslut kom kom han :)


Jag hade visst varit snäll för jag fick många ket :)
tillsammans fick jag och älcklingen fina julklappar oxå, en snygg micro, en soda streamer, kuddar och mycket mer. jag är verkligen nljd med den här julaftonen, även om jag inte firade den tillsammans med min egna familj.

                                                
Rasmus som tomte         Granen innan julklappsutdelningen , Kasper var oxå nöjd med klapparna :)


Efter alla paket var öppnade spelade vi wii som Rasmus fick, eller vi och vi, Åsa blev så trött och bara satt och kollade på:P Ikväll var det meningen att vi skulle käka med mamma men dom har fått kräkningar på jobbet så vi hoppar över det om det skulle vara Vinterkräksjukan. (även att jag skriver Vinterkräksjukan med stort V som om det vore ett namn, blä!) Imorn ska vi leta tv åt älsklingen igen och sen åka iväg till Hede och Särvsjön. God fortsättning på er alla!
 

äntligen!

2008-12-25, 15:08:22 / Kategori: my words

Äntligen har jag en egen´dator, min alldeles egna bärbara :D

det blev en kortis, vi ska åka ner och köpa en tv till älsklingen nu. hejs!


Dopparedan!

2008-12-24, 10:20:20 / Kategori: my words
GOD JUL ALLIHOPA!
Hoppas ni får en underbar dag, det ska jag ha för tomten kommer ikväll :)

dan före dan före dopparedan.

2008-12-22, 11:36:52 / Kategori: my words
Det är ju sjukt att det bara är 2 dagar till jul nu. Vart är julstämningen?
Nu ska jag äta upp min macka och sen gå ner på stan för att möta älsklingen. Ska trängas med alla andra som har fått lön idag och köpa dom sista julklapparna. Jag har Torsbjörn och C kvar.  Och jag vet ungefär vad jag ska ha. Förutom nåt litet till C eftersom vi ska fira jul i Särsvsjön oxå på annandagen, samtidigt som vi ska fira mamma som fyller år!

Ikväll ska jag jobba och det ska bli så skönt, har lite småpyssel jag tänkte att vi skulle sitta med. Och imorn måste jag koka lite mer knäck eftersom vi har nästan en hel grädde kvar efter vårat kok. Jaja, det blir nog bra, det är ju snart jul :D

dan före dan.....

2008-12-21, 14:58:45 / Kategori: my words
Idag är det 3 dagar kvar till julafton och jag har inga julkänsklor kvar alls! Känns mest jobbigt och lite konstigt eftersom jag ska fira tillsammans med Christoffers familj och inte min egen. Får väldigt dåligt samvete över att mamma ska sitta själv på julafton även om hon själv tycker det ska bli skönt. Fick iallafall veta att vi kommer ha tomte även i år, och det ska bli så mysigt eftersom jag inte har haft tomte sen jag var jätte lite. Tror jag ska slå in lite julklappar och dricka glögg och äta lussebullar för att få lite stämning iallafall.

Förlåt Bästavän, din julklapp kommer nog inte fram i tid eftersom att jag är världens klantigaste som glömmer att skicka i tid. Bättre sent än aldrig va? ;)  


julklapp.

2008-12-19, 14:49:09 / Kategori: my words
Åh, jag fick precis min julklapp från Bästavän, och den luktar juvligt! ;)

the oprah- show

2008-12-19, 14:47:06 / Kategori: my words
har precis legat i soffan och kollat på Oprah och ätit glass för att dämpa dunket i käken. Idag tog Oprah upp polygami, vilket betyder att en man är gift med flera fruar. Ganska intressant faktiskt men jag skulle aldrig tilläta att C skafffade 2 fruar till förutom mig. I USA är polygami olagligt och man kan faktiskt få fängelse! Det är helt sinnessjukt. Det är ett brott för en man att vara gift med flera kvinnor, (om en kvinna är gift med flera män heter det polyandri)  och dom kan hamna i fängelse medans våldtäcksmän och incestgubbar går fri. Jag vet att det finns många sekter som lever i pologami och det är inte normala familjer, men det finns faktiskt det oxå. Olagligt eller brottsligt?

Jag tycker iallafall man ska ta bort "brotts stämpeln" på det hela, även om jag själv inte skulle vilj leva i polygami.

ont!

2008-12-19, 12:40:02 / Kategori: my words
Idag har jag ont, håller på å får en visdomstand uppe i vänster käke. Kan inte gapa normalt så när jag ska gäspa (som jag gjort ungefär sjuttuioelva gånger idag) så ser jag galen(galnare?) ut. Nu börjar det bulta och värka mer än der gjort förut idag, jippi....

Har varit pepp för träning nu och tänkt hela kvällen igår att jag skulle ivä'g och springa lite. Men jag kommer aldrig iväg. Det får bli en promenad iställe eftersom varken näsan eller käften vill vara på min sida idag.

Ikväll ska vi käka middag hos mamma, hon som är så underbar ska griljera skinkan så vi äntligen får äta julklinka och tunnbröstut! Gissa om jag längtar :)

nej fy, jag har verkligen ingeting att skriva så iställe tar jag på mig lite mer kläder och går ut. Puss på er!
(förresten funkar nya designen så jag oxå ser den nu oxå, och jag tycker inte om den riktigt, förutom det gröna. blubb!)

uppdatering jullistan.

2008-12-18, 15:38:49 / Kategori: my words
mamma - check!
mormor - check!
morfar - check!
pappa - check!
farmor och farfar - några idéer iallafall
älsklingen - halv -check, del 1 är klar iallafall :)
Susanne - check!
Torbjörn - halvcheck, har iallafall en liten idé.
Carina - check!
Rasmus-
och äntligen börjar ångesten släppa lite granna.

Vad tusan köper man till sambons lillebror som är 12?! vi ska självklart köpa nåt tillsammans men han älskar ju paket så han borde få nåt av mig oxå. fast nu kom jag på en sak, men kom gärna med förslag ändå :)

.

2008-12-18, 14:37:11 / Kategori: my words
HAHA, vilken jävla unge :D

http://www.aftonbladet.se/webbtv/kult/snorungar/article3955884.ab

nyklippt

2008-12-18, 13:10:00 / Kategori: my words
idag är jag trött, eller jag blev det på stan när jag och mamma flamsade omkring. Klev upp klockan 6 imorse och det är inte likt mig måste jag säga :)
Har varit till frisören idag, samma person som jag klippte mig hos sist, Camilla heter hon och är super duktigt och jätte söt! Hon kände igen mig och minns precis hur jag klippte mig förre gången och allt. Åh, hon gjorde min dag faktiskt :)


nu sitter jag här hemma och funderar på om jag ska gå på Willys och köpa en hårfärg eller om jag ska dammsuga först. Och kanske gå på fristilen och springa en liten sväng. Först och främst slå in en del av älsklingens julklapp. Är inte riktigt nöjd med den men det får blir såhär. Han kommer trots allt få en till julklapp, kanske två. ;)


är det?

2008-12-17, 12:16:41 / Kategori: my words
Är det min älskade Susanne som har varit in och skrivit en liten kommentar mån tro? :D

Idag är det precis en vecka kvar tills julafton. Ganska sjukt faktiskt eftersom att det var typ igår jag tog studenten? Förutom att jag fortfarande(!!) är sjuk, (det här var den mest seglivade förkylningen jag nånsin haft tror jag!) och har julklappsångest så är nog ganska bra med mig annars. Idag ska jag iväg och jobba och imorn när jag slutar ska jag bara hem en snabbis och sen gå till mamma för att åka vidare till NFI för klippning. Funderar på hur jag ska klippa mig, som alltid. Jag vill ha långt hår så att jag kan få det sådär rufsigt och ovårdat. Troligtvis blir det lugg igen och uppklippt, ungefär som vanligt... 
Efter klippningen ska jag och mamma en sväng på stan innan hon börjar jobba. Och då måste jag hitta en julklapp till min kära karl. Behöver jag säga att jag inte vet ett smack vad han ska få?!

mamma - halv check, påväg!
mormor - påväg!
morfar - check!
pappa - check!
farmor och farfar - några idéer iallafall
älsklingen - EHH!! ocheck ;)
Susanne - påväg!
Torbjörn - halvcheck tror jag.

Det var dom på min sida det, älsklingen och jag har bestämt att jag köper till mina nära och han till sina. Det värsta av allt är att han har alla kvar att köpa, förutom min och Carinas. Och dom ska han köpa den 23dje. Have fun! jag ska iallafall jobba då så då ska jag vara klar. eller senast ihelgen.... ÅH ÅNGEST!

Mozilla Firefox

2008-12-17, 12:04:59 / Kategori: my words
Jag tycker det är mycket, mycket irriterande att tydligen andra ser min nya, gröna design, men jag ser den inte! Förbannade Firefox! Gick in med explorer och insåg att där var den. jaja, det får vara såhär nu tills jag har fixat egen dator.


bloggdesign

2008-12-16, 15:32:18 / Kategori: my words
Jag håller på å ska fixa en ny design. Eller jag hittade ett ställe där man fick gratis bloggdesign. Men det fukar inte som jag vill. Efter jul när jag har köpt ny (egen) bärbar dator så ska jag sitta och pillra med bloggdesignen så det bara visslar om det. Jag tycker min är så tråkig:P

Nån som har nåt tips om vad man kan göra för bloggdesign?

uppdatering.

2008-12-15, 15:17:35 / Kategori: my words
För att få ett paket färgade linser måste man skriva ett inlägg och länka fargadelinser.com och skriva ett mail till dom och berätta vad ens bloggsida heter, och såklart namn och adress och vilka linser man vill ha. Läs själv om kampanjen här . Kram!


hip hop abs

2008-12-15, 14:55:30 / Kategori: my words
har precis kört lite hip hop abs , eller jag körde det faktiskt 2 gånger och det blir 45-50 minuter. Ganska skönt faktiskt och kul :)

Nån annan som har kört hip hop abs? :D

vinterkräksjukan

2008-12-15, 13:34:36 / Kategori: my words
idag när jag öppnade op.se fick jag en klump i magen, precis som alla år. Vinterkräksjukan har kommit igen! Tydligen hade jag en släng av maginfluensa förra veckan, fast omvänt om jag säger så. Om man ska tro läkarn jag pratade med iallafall. Men Vinterkräksjukan, det är ju ännu värre och kommer bara sådär. Men om man ska tro en annan läkare så brukar man inte få vinterkräksjukan om man har min blodgrupp, men vem vet?

Jag hatar den här ångestfyllda årstiden då vinterkräksjukan härjar överallt....

Vad har hänt under 2008?

2008-12-15, 13:30:08 / Kategori: my words
Under 2008 har jag hittills:

[x] du har hittat ny musik du gillar
[x] du har fått nya kompisar
[ ] du har varit utomlands
[x] du har varit ledsen
[ ] du har velat dö
[x] du har varit glad
[x] du har druckit alkohol
[x] du har blivit kär, har varit kär i samma person hela 2008!
[x] du har känt dig sviken
[x] du har känt som ingen har sett dig
[x] du har suttit vid datorn mer än innan
[ ] du har skrivit en låt
[x] du har känt hat
[x] du har varit "sjuk"
[x] du har varit sjuk
[x] du har dansat
[x] du har bråkat med dina föräldrar
[x] du har bråkat med din älskling/kompis
[ ] du har strulat med en främling
[x] du har varit så uppjagad att du gjort misstag
[x] du har gråtit för något som har hänt i ditt liv
[x] du har kallat någon hora/slampa
[x] du har kissat utomhus
[x] du har slagit någon
[x] du har spytt
[ ] du har knarkat
[x] du har sovit i motsatta könets säng
[ ] du har raggat på främlingar
[ ] du har kysst en främling
[x] du har rökt
[ ] du har rymt hemifrån
[x] du har bakat
[ ] du har sovit utomhus
[x] du har åkt bil med fyllon, (men inte ett fyllo som körde)
[x] du har varit full
[x] du har varit/är kär
[x] du har saknat någon
[ ] du har badat i havet
[x] du har solat utomhus
[x]
du har solat i solarium
[x]
du har snackat i telefon mer än 2 timmar
[x]
du har fått blommor av någon av det motsatta könet
[x]
du har gett någon blommor
[ ] du har sett en död människa

färgade linser.

2008-12-15, 13:18:27 / Kategori: my words
Jag trivs med att vara brun ögd och jag skulle aldrig vilja byta ill blå ögon. Men Jag fick nys om man bloggade om fargadelinser.com en gång så skulle man få gratis hemskickade. Vet inte om det här funkar men jaja, jag följer trenden och testar jag oxå. Frågan är, vilken färg ska man ha?!


Antingen dom               eller dom
eftersom jag älskar bruna ögon :)

True colours

2008-12-14, 23:22:46 / Kategori: my words
Jag älskar den här låten!


jag vill bli frisk!

2008-12-13, 22:52:10 / Kategori: my words
åh,Min hosta blir bara värre och värre! Nu sitter jag här och nästan spyr av den, halleluja va härligt- NOT!

Igår var jag och älsklingen på sexparty hemma hos vår goda vän Anita Qvist. Härligt folk och massa sexleksaker, och självklart en flarra vin och några cider. Behöver inte nämna nånting av vad som köptes, men dyrt blev det så god jul på oss! Efter förfesten drog vi in till News och hade trevligt, sen fyllemat på Subway. Tuvär fick kvällen ett tråkigt slut då nå störda jävlar kom och töntade sig, men i övrigt hade jag sjukt roligt. Tack alla som gjorde den här kvällen till vad den blev!

Idag har jag och älsklingen städat, gått ner på Willys och handla, städat ännu mer och satt upp julgranen. Måste dock iväg och köpa mer glitter imorn, 5 meter räcker ju ingenstans! Men det är alltid mysigt när granen har kommit upp, dock ligger det än sålänge ingen julklapp där under. Den jag ska få av älsklingen står bredvid tvn, men nu när jag tänkte på det så måste jag flytta på den när jag har skrivit klart ;) Jag börjar få panik, jag har änsålänge bara köpt en julklapp och det är en till mamma. Ändå vet jag vad jag ska köpa till mormor och morfar, men till min prins, vad kan jag köpa till han?! Åh, ångesten kommer krypandes igen....
Efter all städning så kollade vi på Barna från Blåsjöbarnet som kom igår. Jag tycker om den lika mycket idag som för 12-13 år sen :)

Nej nu ska jag dricka lite mer hostmedicin och sen sussa. Men först puss på alla mina barn :) Godnatt! kram

 

dags att göra nånting åt den här, igen.

2008-12-10, 22:00:17 / Kategori: my words
Åh, jag är deprimerad! Jag har gått upp så sjukt mycket i vikt att jag snart dör. Jag vill inte ens säga vad jag väger längre för att jag skäms! Jag har länge märkt att magen bara växer och växer men gör ingenting åt det, och så mår jag efter det oxå. jag vill inte titta mig i spegeln eftersom allting bara pluffsar ut och det enda jag ser är att jag ser tjock ut. Jag märker viktuppgången på mina kläder. Jag har ingenting som sitter snyggt längre och inte heller några jeans eftersom dom sprack rakt i ändan! Det enda jag går runt i är mjukisbyxor och leggins. och det är farligt för då märks det inte lika mycket hur fort det går. Jag har varit deprimerad länge nu och efter att min mage har blivit som den är så orkar jag inte längre, jag måste göra nånting åt det här. Precis som jag har sagt länge och det har inte blivit ett piss. Jag blir ledsen varje gång jag ser mig själv i spegeln, glåmig hy och pluffs överallt. Och mitt humör ska vi inte ens prata om. När jag blir arg så slutar det alltid med att jag skriker, åt migsjälv eller åt C, att jag är för fet och äcklig för nånting. Allting har satt sig i mitt huvud och det håller på och kommer förstöra vårat förhållande. Jag kan inte ens känna mig sexig och attraherande längre vilket får sina konsekvenser. Jag fattar inte att jag skriver det här, för det är inget som allmänheten borde kunna gå in och läsa, jag vet inte ens vilka som läser det här! Men jag måste bara skriva av mig lite. Jag måste snart få hjälp för jag mår jätte dåligt av det här. Det här är ett riktigt misslyckande för mig och jag börjar tro att det är en (kanske den största?!) orsaken till varför jag mår som jag mår! Jag måste lägga om mina kostvanor oxå, men det är riktigt svårt när den man bor tillsammans med kan äta precis vad som hellst utan att gå upp ett gram när en själv går upp ett hekto bara av att tänka på godsaker. Och jag skyller alltid på, precis som nu, att jag är av dålig karaktär eftersom jag inte klarar av att stå emot. Det bästa jag vet att att köpa en godispåse från Karamellkungen med massa gott och blandat, äta chips och massor av dipp eller poppa mig en påse popcorn i tid och otid. Sån är jag, och det syns. Jag var jätte duktig förut i somras, då kom jag igång med träningen och åt mer grönsaker och nyttigheter än annat. För en liten stund kom insperationen och motivationen. Sen försvann den. jag tror den flyttade till London ;) (hosthost, kändes piken?! :P)

Jag har lagt upp ett jätte bra träningsshema på iForms hemsida, och det är korta träningspass till en början, och variering med cyckling, löpning och rodd. Sen läggs trampmarskin på utöver det där. Men jag vet inte om jag kommer klara det. Jag har ingen som hellst motivation. Jag vill bara vakna upp imornbitti och vara 15 kilo lättare och mycket mycket snyggare, framförallt smalare! Fan vilken ångest jag har för allting!

.

2008-12-09, 21:09:06 / Kategori: my words
Jag har fått nog, jag vill inte må såhär längre! Kan min mage bara ta och lugna ner sig ett tag så att jag ska kunna sova inatt?! Buhu, nu ska jag lägga mig och läsa lite, förhoppningsvis inte behöva kliva upp mitt i natten eller just innan jag somnar. Jag tänkte gå på julfest med jobbet imorn men om magen är såhär så kan jag inte gå, eller kan kan jag ju men då får jag räkna med att få sitta instängd på toan hela tiden iställe. BLÄ, vilket jävla skitinlägg (klurit skrivet av mig) så godnatt!

godaste julgodiset

2008-12-09, 17:55:49 / Kategori:
Idag har jag börjat göra lite godis inför julen. Dagen till ära blev det kola, rättare sagt 5 minuterskola. Och den blev så himla god, nej den blev underbart god! och så är det så bra att den går så fort att göra.

110 gram margarin
2 dl socker
1 dl ljus sirap
3 msk kakao

Koka ihop tills det klarar kulprovet och har fått den konsistensen du vill ha. För mig tog det cirka 20 minuter innan jag tyckte den blev bra, hård men samtidigt seg.


Jag lovar, det är underbart farligt gott! ... och inte så nyttigt heller men det är ju jul :)

När ska jag må bättre?

2008-12-09, 17:14:22 / Kategori: my words
Jag lovar er, jag är less. Är det inte förkylning så är det magen. När ska jag må bättre?  Det är ganska jobbigt att inte kunna äta normalt utan att behöva spring på toa direkt efteråt. Och om det nu ska krångla och hålla på såhär så kan jag väl åtminståne gå ner massor i vikt?! Nejdå, iställe går jag upp av nån konstig anledning och magen är konstant uppblåst så det ser värre ut än vad det egentligen skulle vara. Jag vet att jag har gått upp mycket på senaste tiden men jag ser gravid ut och magen är stenhård. huh, jag hoppas läkarn kan ge mig nånting, iallafall tips på vad jag ska göra för att undvika min uppblåsta och onda mage. Sen igår är den ännu mer konstig, hela tiden mår jag jättekonstigt med molande småvärk och ibland vrider sig allting. Jag kan inte ens andas då för det gör så ont. Blä!



åh, här mådde jag iallafall bra, full och glad och pirrig i hela kroppen.
Qvist's stuga, sommaren 2007

kan inte sluta lyssna....

2008-12-09, 12:21:51 / Kategori: my words
på min favorit låt med Robin Bengtsson!

 


reklam.

2008-12-05, 18:23:21 / Kategori: my words
Måste ju säga grattis till Loke som idag tog sig in som 4a på p4-toppen. KUL killar!
Lyssna på bandet från deras hemsida!
LOKE


(bilden är från deras hemsida)

.

2008-12-04, 18:56:16 / Kategori: my words
Nu är jag ledig efter 4 dygns jobb. Behöver jag ens säga att det är skönt?!

Inväntar mamma, vi ska dricka glögg och äta nygräddade pepparkakor som älskligen står och gör just nu. Mysigt, en perfekt torsdagskväll!

innan nattsömnen

2008-12-02, 21:56:57 / Kategori: my words
Som jag skrev har jag fått erbjudande på lägenhet. I Torvalla, och det kan inte vara annat än bra. Förutom att hyran är 1000 spänn mer än hyran här. Vi är tveksamma, vad fan gör man?

Fortfarande sjuk, ont i halsen och hostar som en gris. Inge vidare alls!
Imorse ringde dom från linnean (ett dagis här bredvid) och frågade om jag kunde jobba. Yes sa jag, avslutade mitt pass i Torvalla och åkte hem och snyggade till mig för att sen gå iväg och jobba på dagis för första gången i mitt liv. Riktigt kul faktiskt! Fick oxå höra att jag inte är vuxen, för vuxen blir man när man fyller 21 ;)   Imorn ska jag börja dagen på dagis, för att sen åka iväg till Torvalla.

Känner att jag egentligen inte orkar jobba, att jag skulle ha varit hemma och tagit det lugnt och blivit kvitt med förkylningen så att det inte blir värre och mer långdraget.  Men jag behöver den här foten på dagis så himla mycket om jag någonsin ska kunna flytta till den där lägenheten så jag måste jobba. Det är bara den här veckan och så är jag ledig tills nästa torsdag. Förutom p-möte och personalfest. Jag måste bli frisk, men jag behöver pengarna med....

Nu ska jag krypa till kojs, godnatt gullejun!

weii:) ??

2008-12-02, 17:09:57 / Kategori: my words
Vi har fått erbjudande om lägenhet i Torvalla, det var inte en dag för tidigt. Dock vet vi inte om vi ska ta den eller inte. Det är en 3:a i dom jätte fina husen med inglasad balkong. 89 kvadrat!! (känn på den!)

Älsklingen sitter och gör en budget nu, det avgör om vi kan ta den eller inte....

när ska det bli bättre?

2008-12-01, 10:43:56 / Kategori: my words
Idag har jag ont i näsan och fortfarande samma hosta. Fast natten va bättre inatt tack vare mammas hostmedicin. Håller på å gör mig iordning för stan, tänkte träffa mamma och mormor och köpa mig en ny mössa :) Kram på er.