det kommer aldrig...

2008-06-30, 20:39:22 / Kategori: my words
Du undrar inte hur jag mår, vad jag gör och inte heller vad jag känner. Och jag frågar inte dig. För det kommer aldrig bli som förr mellan dig och mig...

Hur i ?!!

2008-06-30, 18:34:17 / Kategori: my words
Jag är helt förlamad, hur i hela helvetet kan - en sexårig liten flicka, sjunga såhär som en Gud?
http://www.youtube.com/watch?v=I7j8NhBtnpw&feature=related

Jag hoppas verkligen det går bra för den här lilla tösen, jag kommer iallafall lyssna på samtliga youtube- klipp som finns med henne!



Ledig dag.

2008-06-30, 13:49:15 / Kategori: my words
Äntligen är jag ledig igen. Det är alltid lika skönt även om jag jobbat bara varannan dag. Nu sitter jag och väntar på älsklingen som är hos tandläkaren. Sitter och funderar på om inte jag ska iväg oxå. Inte för att jag vill för jag hatar verkligen tandläkare. Sist jag va iväg så blev jag helt förstörd för kärringen dumförklarade mig typ gång på. Nej du tack, ingen tandläkare för min del...

partahelg,

2008-06-29, 13:01:01 / Kategori: my words
Jag och älski är rolig vi, vi har inte festat sen studenten och så ihelgen slog vi till med en tvådagars.
fredan började med jobb 7-16 för både mig och pälsk, sen åkte vi och hämtade Elin, vidare hem till mig, hämtade upp Bodin och sen vidare till coop där vi handlade kvällen middag och dricka tills imorn. Sen åkte vi hem till Loke, satte igång grillarna och plockade med maten. Grillad fläskfile, ost, hallomi, pompa, lök, paprika, tomat, majs och självklart vin till maten. Efter att vi hade varit här och druckit upp vårat vin så knallade vi till Martin där det var fullt hus. Jag satt typ och pratade med min bästaste bästa vän typ hela kvällen. Ojoj, vad vi garvade! Jag ska bo i en hundkoja utanför henne och Martin så ska jag sticka upp huvudet i fönstret var och varannan minut och säga - Går det bra?! hahahah. Du är kung!
sen på natten passade jag på att svälja pluppen till tungstaven, så jag fick sova med, tyck inte att jag är dum i huvet, fiskelina två varv genom tunngan.

Japp japp, så lördags förmiddagen spenderade jag med älsklingen, Peter, Elin och Roffe i stan. passade oxå på att shoppa lite, en klänning från Rut, ett halsband och ring från HM och ett par byxor från Stadium (för en hunka!) så nöjd var jag den dagen. Efter en massa tacos så gjorde jag mig i ordning för kvällens fest i Tandsbyn. Förfesten hölls hos Christer där vi satt och spelade poker, (jag vann!) och snackade roliga minnen och hade högläsning ur dassboken. Riktigt mycket skitsnack måste jag bara tillägga, hahah. Sen när mer folk började dramla in så gick vi till bygdegården iställe. Dock hann jag inte mer än till parkeringen när jag och Elin träffade Sandra så vi var ja absolut tvungen att följa med till hennes lägenhet för att inspektera hur hennes nyblivna hem ser ut. Mycket najs vill jag säga! Sen drog vi till Bygdegården igen, och det var verkligen inte som en "vanlig" tandsbyfest. Nejdutack, tacka vet jag dom festerna. Så jag och älsklingen bestämde oss för att åka hem och mysa iställe, sagt och gjort.

Helgen avslutar jag med att jobba med svärmor, 15-2030 eller 21.

TACK alla för en toppen helg.
Ella & Elin, ni är bäst! <3

städkärring

2008-06-26, 15:44:18 / Kategori: my words
Idag känner jag mig som en riktigt städkärring. Har dammsugit, diskat, bäddat rent och så ska jag springa i tvättstugan hela kvällen. Hoppas på mindre sura miner nu här hemma. Orkar inte bo kvar när det är så glatt och bra stämning här hemma. Vill klippa navelsträngen och prova mina egna vingar nu!

Någon som har en lägenhet
(stor etta med alkov eller en tvåa) till mig och min pälsk?

jobb.

2008-06-26, 11:27:48 / Kategori: my words
Igår gick det inge bra att blogga. Skulle uppdatera en snabbis på jobbet, slutade med att jag försökte tre gånger. Då blev Åsa glad...

Ledig idag, härligt härligt. Ska ringa lite jobbsamtal nu och hoppas på ännu mera jobb. Synd bara att man inte har nåt att göra en ledig dag då älsklingen började jobba idag.
GRATTIS
hjärtat till ditt nya, första riktiga jobb : )

Rast,

2008-06-22, 13:48:23 / Kategori: my words
Äntligen har jag rast, innan jag gick från jobbat trodde jag att jag skulle dö. Skulle servera maten, och allt blev kaos. Vi var 4 stycken i köket - det brukar vara en! så jag blev helt handlingsförlamad och panikslagen. och av det blev jag på dåligt humör. Stackars älsklingensom hämtade mig, sent oxå och det gjorde inte saken bättre. ska tillbaka om 40 min. jag vill sova!!

midsommardagen

2008-06-21, 22:49:20 / Kategori: my words
Shit vad min lediga dag har gått fort! :'/
Sov till 11, åkte och käka hemma med mamma, åkte tillbaka till Loke och så klippte jag älsklingen. Blev faktiskt riktigt bra för att vara första gången jag klippte. Han vill inte ha den där utlovade NFI-klippen ialf. Börjar fundera på om frisör kanske vore nåt. Det var kul att klippa ialf ;)

Min tunga gör faktiskt halv ont nu, men det kanske inte är så konstigt eftersom jag brände mig på varm choklad nyss. längtar tills svullnaden lagt sig och jag får byta stav..

Nu måste jag verkligen sova, ska jobba 7.30-14.00 och 1600-20.30. Delad tur alltså. Känns som att det kommer bli en låååång dag imorn. Night!

Midsommarafton

2008-06-20, 18:33:01 / Kategori: my words
Jag tycker om att det är sommar, det gör mig glad. Just nu väntar jag på mat- räkgrejs och sen grillat. Mumma.
Sen vet jag inte riktogt vart vi tar vägen. Låter som att det är nån fest hos Jocke. men jag var inte så pepp. Men men, vad gör man inte? :)

lilla hjärtat,

2008-06-19, 21:59:47 / Kategori: my words
jag förstår att du har det fruktansvärt jobbigt just nu,
men jag finns här för dig.
Jag ska följa dig genom eld och vatten.
du kommer inte gå ensam ut ur det här.
Jag lovar dig, jag lämnar aldrig din sida.
För du vet, hoppar du så hoppar jag!
                          <3

Natten,

2008-06-19, 12:27:06 / Kategori: my words
Inatt vaknade jag i panik. Jag drömde om dig Lisa. Vi satt och drack vin på österäng, pratade och skrattade. Mitt uppe i allt fick du spel och började gråta. Du fick panik och slängde dig efter en sax. Jag visste direkt vad du skulle göra så jag slängde mig om dina handleder och bönade och bad för att du skulle låta bli. Det blev ett fruktansvärt kaos. Lisa, du fattas här på jorden. Vila i frid(f)

snart...

2008-06-18, 07:39:01 / Kategori: my words
Jag är så sjukt nervös så jag vet inte vart jag ska ta vägen.


Det är en sjuk värld vi lever i -
lilla Lisa, vila i frid! (F)

Jobba

2008-06-17, 08:09:43 / Kategori: my words
Jobb, jobb, jobb. Idag ska jag gå intro som personlig assistent, ska bli riktigt kul! Imorn ska jag ta hål i tungan. Börjar bli nervös som fan. Fick höra en tjej som tog hål i tungan. Den som gjorde det tog det i en ådra så hon miste typ 1 liter blod och så fick hon sy 4 stygn. I tungan! Tänkt om det skulle hända mig:s snart är det gjort i alla fall så det kommer nog märkas om det blir fel. Förhoppnings vis inte:)

Min vän

2008-06-16, 17:12:56 / Kategori: my words
Jag har en vän som jag tycker är grymt söt.
Elin heter hon.
Hon är fan en kopia av mig i ett mycket snyggare fodral. J
ag önskar nu henne Lycka Till på daten ikväll. ;)
Puss på dig penismonster! :*

vila i frid

2008-06-15, 19:56:21 / Kategori: my words
Den här dagen tillägnar jag alla mina tankar till familjen Thagg.
Lisa, r.i.p (f)

Allting är absurt. Allting händer just er.
Jag hoppas att ni sover gott uppe i himelen
Lina, Linus &Lisa

bloggande

2008-06-15, 19:47:19 / Kategori: my words
Jaha, nu gör jag ett nytt försök med mitt bloggande. Bloggar fortfarande på pettssson.blogspot.com (enbart för att min telefon är kopplad dit. Men jag vill ha en snyggare blogg. Så idag har jag försökt. ATT jag har försökt få den här bloggen att se lite mer inbjudande ut. Men lyckas jag? ICKE! Datorn tycker jag är sämst så den stängde av sig själv.
Tack för stödet, datajävel :) så jag ger upp. Ska försöka få till en personlig header, men det får bli en senare fråga för nu ska jag duscha. Tjing!