100928 - irritationsmoment: "områdespoliserna"

2010-09-28, 12:20:13 / Kategori: my words
Nu måste jag få kräkas lite!
Alla som bor i lägenheter vet nog säkert vad jag pratar om. För den delen dom som bor i ett grannskap med hus oxå för den delen. På alla ställen så finns det folk (oftast gamla sura kärringar eller medelålders sura ensamma män enligt min erfarenhet) som utser sig själva till att vara lite "områdespoliser". Här har vi inte bara en, utan två, gamla kärringar (men en är iallafall liite trevlig när hon ser mig ute med Big) som utsett sig själv till en sånhär "områdespolis". Och vet ni? Jag slår vaad om att dom går in till varandra och skvallrar om oss andra som bor i området oxå. Iallafall, vi har ju garage men det är trångt och jävligt när man ska ta sig in där, och oftast ska ju Christoffer ha bilen senare på kvällen så därför ställer han sig ute på gästparkeringen dom dagarna. Joho ni, det ska ni veta att vi får höra av kärringarna att "det pratas om" att vi står där. Jajjemensan, och dom håller koll på oss. Ja-a-då. Då kan jag kontra med att det är inte bara vi som står på den där jävla gästparkeringen, så det så.
Och så idag var jag ute i tvättsugan mellan 9-11. Första gången då jag var ut så kommer ena kärringen in i hallen eller vad man ska kalla det där bokningscylindern sitter, kollar aldrig in i tvättstugan där jag står utan mumlar för sig själv: "mmm-jahaaa, m-mm" sådär surt vet ni, och så går hon efter ett par minuter. När jag sen ska hämta min tvätt så glömde jag bort tiden lite och gick väl ut ungefär 10 minuter innan tvätttiden tar slut. När jag håller på och tar ut tvätten från maskinerna så kommer kärringen igen (och NEJ, jag tänker inte be om ursäkt för att jag skriver och säger att hon är en kärring, för det är just vad hon är!!) och efter att ha stått en stund ute i "hallen" så kommer hon och kollar surt på mig och säger nåt i stilen med Är du klar snart, din tid är faktiskt ute sådär kärringaktigt surt. Ja jag vet säger jag, men ibland blir det så att man glömmer bort tiden och råkar bli lite sen. Då fnyser hon åt mig och mumlar nåt blahablaha. VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ KÄRRINGEN?! Bara för att ha varit extra jävlig så skulle jag ha gått in igen och sagt att om hon ska vara så jävla tidfast så ska hon fan inte sno fem minuter av min tvättid, kärringjävel.
När vi bodde i Tandsbyn oxå så var det en kärring som var grotest, hon kan gå och leta i soporna så att alla källsorterar ordentligt, eller gå och se om grannarna har det städat och fint på baksidorna, om man tvättat fönstren ordentligt. Ungefär så, och det bästa av allt hon verkar tycka är att gå till dom andra grannarna och skvallra hur man har det. Ni ska tro att hon mådde dåligt när mamma och jag hade ogräs mellanplattorna typ en halvmeter upp, eller att vi körde allt vårt skräp till Brunflo så slapp hon gå igenom vad vi slängde. Men om hon bor kvar eller inte, det lämnar jag.
Alltså vad är det för fel på dom här kärringarna som utser sig själva till "områdespoliser"? Får dom en extra stjärna i himlen eller vadå? En klapp av axeln, av vem? Nej ingetdera, sura och irriterade grannar är vad dom får, kärringarna!

Sorelli

HAHA! En sån kärring fanns där jag bodde med mor min. Hon gick och letade i soporna JÄMT!

En dag kom hon med en soppåse med under?! Även fast det inte var mina så visste jag inte om jag skulle skratta eller gråta efter att hon gått :b



2010-09-28, 18:57:51 URL: http://sorelli.blogg.se/



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?