ledig dag.

2008-08-27, 10:06:32 / Kategori: my words
Jag säger bara en sak idag: Fan, mina ben! Jag har tre tusen gånger så mycket träningsvärk idag som igår, och igår var jag inte snygg itrapporna ;)

Dagens inte så oväntade smarta drag från min sida var att jag vaknade halv 8 och kunde inte somna om! Så ja och älsklinge, som oxå är ledig idag, klev upp och käkade frukost medans vi kikade på The hottie and the nottie. Riktigt ful film med Paris Hilton, inte helt värdelös...

idag ska jag som sagt till tandläkaren, mitt favorit ställe- eller inte!!! Och jag väntar fortfarande på mina grejor som jag beställt- jag vill ha dom nu ;)

För en vecka sen kom jag och tänka på en tjocktröja jag fick för många år sen av mormor. jag tyckte aldrig riktigt om den tröjan, men det sa jag aldrig. Iallafall så tänkte jag på den häromveckan och kände att den vill jag ha på mig idag. Men jag hittade den inte så jag trodde jag hade vart dum och slängt den när jag rensade garderoben när jag flyttade. Men icke, igår hittade jag igen den igen! och jag älskar den. Den är så fruktansvärt skön och mysig så den kommer jag använda flitigt i höst. Jag älskar höst och stickat :)



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?