100930 - kanske dags att..

2010-09-30, 16:41:55 / Kategori: my words
Det börjar kanske bli dags att sätta sig ner och göra en ny header. Men jag har inte tid just nu.. För i sovrummet är hela sängen full med massa grejer som ska plockas ihop. Och i vardagsrummet står 3 burar som behöver städas. Och i köket står hela diskbänken full med disk. Och i köket finns det oxå mat som behöver lagas. Och på toaletten finns det massa vikt tvätt som borde läggas in i garderoberna. Och på toaletten behövs det oxå städas. Och överallt i lägenheten behövs det dammsugas och skuras. Och blommorna behöver vattnas. Och diverse grejer behöver dammtorkas. Men jag har ingen ork till det nu. För när C kommer hem ska vi ta en promenad bort till ängen igen och leka med Big. Det gäller att prioritera här i livet!!

Dessutom hoppas jag att gubben som ringt på sofforna faktiskt köper dem oxå, ett problem mindre i min lilla värld.

100930 - en redig kvinna...

2010-09-30, 15:42:18 / Kategori: my words
....löser allt själv, eller hur?!

Jag vet inte om jag har berättat att min sladd till min bärbara dator gick sönder dagen innan (!!) vi skulle åka till London, vilket var i april. Jag hade suttit vid den ett tag och satte den på soffan för att gå iväg en sväng, och då ser jag hur hela datan bara sniglar sig ner för soffkanten när jag reser mig upp och i slowmotion landar på elsladden. Jippi, som att det behövdes när vi skulle åka till London.

Iallfall så har jag varit utan sladd sen dess eftersom det inte alls fanns utrymme för att köpa en ny när vi precis hade kommit hem, och sen har jag glömt bort det lixom eftersom jag sitter vid Christoffers data hela tiden nu. Nån gång i somras kom jag på att nu jävlar ska jag köpa en ny sladd, så jag gick på alina där jag köpte den och det enda dom kunde erbjuda var en sladd för 5-6 hundra. För dyrt tyckte snåla Åsa och gick på Kjell&co. Fick det härliga priset 650kr där och då blev jag less. Bad C kolla runt på nätet om jag inte kunde få tag på en för 4-5hundra spänn istället, eftersom jag inte har en aning om ens vad jag skulle ha för sladd eller vad den heter, men som ni vet när man ber folk göra saker så antingen finns det inte (eftersom det inte fanns på dom vanligaste sidorna som netonnet eller typ onoff) så jag blev utan iallafall. 

Idag fick jag nog och tog saken i egna händer. Och vet ni vad? Jag hittade en på den första sidan jag fick upp på google. Hade lite problem med att säkert veta vilken jag skulle ha så jag ringde till dom och bad om hjälp. Killen frågade hur grejen som ska in i datan såg ut och vips fick jag upp den sladden jag skulle ha. Så jag beställde den. Och till min stora glädje så gick den bara på 328kr med frakten inräknad!! Ibland är man för bra alltså. Nöjdtjej.se


snart kan jag äntligen använda min egen dator igen!



100930 - segare än kola

2010-09-30, 13:14:05 / Kategori: my words
I förrgår skrev jag att com hem helt plötsligt säger upp både våran tv (och ersätts med zappa i och för sig) och vårt bredband som vi fortfarande egenltigen har bindningstid ett år till på. Men lika glad är jag för det, för igår beställde vi nytt bredband från något som heter T3. Vet inte alls vad det är men det är iallafall ett 100/10 mot vårat 24 eller vad det är vi surfar på nu. Dessa siffror säger mig egentligen ingenting förutom att vårt bredband kommer gå såå myckt snabbare än hittills, hoppas jag.
Idag är en småseg dag, vi (alltså jag och Big eftersom husse jobbar) är inne trots det fina vädret. Vi håller på och städar, eller ja ska städa iallafall. Tänkte att efter det ska vi gå iväg till ängen och mysa lite och träna på följsamhet och lite trix :) Blev inbjuden till scrappcaffe i tandsbyn ikväll, så jag får se om jag kanske åker dit en sväng eller om jag ligger utmattad på soffan ;) På måndag ska mamma och jag iväg på ikea vilket jag ser fram emot! ska köpa lite smått och gott tänkte jag till lägenheten och kanske ta en svängom på Birsta oxå :)
eeehhh jahaaa var det städning idag eller vadååå? ehhhh

100928 - finast i världen <3

2010-09-28, 15:29:50 / Kategori: my words
Idag har jag och världens finaste kille varit ute och lekt&tränat på fotbollsplanen en bit bort. Kan man göra annat än att älska den här hunden?!! Han är så himla duktig, han var nämligen utan koppel. Anja, valpkurstränaren, tyckte att jag ska testa köra följsamhetsträning med Big utan koppel igår när vi var där, så det gjorde vi. Och visst följde han efter, men ibland visste han inte riktigt vad han skulle göra och stannade och blev distraherad av massa lukter, konstigt vore annars om han inte blev det eftersom vi var på ett helt nytt ställe för han. Iallafall, så efter bara en liten stund såg jag att det kom någon med hund och Big kollade på dom och laddade för att springa iväg. Men hör och häpna, han lydde mamma jätte fint när jag sa att han skulle sätta sig ner och sitta still. Hur bra är han inte?!!! Kan inte fatta att han är fem månader redan, att han bott här i 2 månader! Det känns som att han alltid funnits i mitt liv och jag skulle inte för allt i världen vilja byta honom mot någon annan eller ingen alls!
Lillplutten några timmar efter att vi hämtat honom i Skåne :)


Mys i soffan ett par dagar efter att vi kommit hem :)


mysiga sovställningar.


mys på fotbollsplanen idag!


Världens snyggaste kille och mattes älskling!! <3

100928 - irritationsmoment: "områdespoliserna"

2010-09-28, 12:20:13 / Kategori: my words
Nu måste jag få kräkas lite!
Alla som bor i lägenheter vet nog säkert vad jag pratar om. För den delen dom som bor i ett grannskap med hus oxå för den delen. På alla ställen så finns det folk (oftast gamla sura kärringar eller medelålders sura ensamma män enligt min erfarenhet) som utser sig själva till att vara lite "områdespoliser". Här har vi inte bara en, utan två, gamla kärringar (men en är iallafall liite trevlig när hon ser mig ute med Big) som utsett sig själv till en sånhär "områdespolis". Och vet ni? Jag slår vaad om att dom går in till varandra och skvallrar om oss andra som bor i området oxå. Iallafall, vi har ju garage men det är trångt och jävligt när man ska ta sig in där, och oftast ska ju Christoffer ha bilen senare på kvällen så därför ställer han sig ute på gästparkeringen dom dagarna. Joho ni, det ska ni veta att vi får höra av kärringarna att "det pratas om" att vi står där. Jajjemensan, och dom håller koll på oss. Ja-a-då. Då kan jag kontra med att det är inte bara vi som står på den där jävla gästparkeringen, så det så.
Och så idag var jag ute i tvättsugan mellan 9-11. Första gången då jag var ut så kommer ena kärringen in i hallen eller vad man ska kalla det där bokningscylindern sitter, kollar aldrig in i tvättstugan där jag står utan mumlar för sig själv: "mmm-jahaaa, m-mm" sådär surt vet ni, och så går hon efter ett par minuter. När jag sen ska hämta min tvätt så glömde jag bort tiden lite och gick väl ut ungefär 10 minuter innan tvätttiden tar slut. När jag håller på och tar ut tvätten från maskinerna så kommer kärringen igen (och NEJ, jag tänker inte be om ursäkt för att jag skriver och säger att hon är en kärring, för det är just vad hon är!!) och efter att ha stått en stund ute i "hallen" så kommer hon och kollar surt på mig och säger nåt i stilen med Är du klar snart, din tid är faktiskt ute sådär kärringaktigt surt. Ja jag vet säger jag, men ibland blir det så att man glömmer bort tiden och råkar bli lite sen. Då fnyser hon åt mig och mumlar nåt blahablaha. VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ KÄRRINGEN?! Bara för att ha varit extra jävlig så skulle jag ha gått in igen och sagt att om hon ska vara så jävla tidfast så ska hon fan inte sno fem minuter av min tvättid, kärringjävel.
När vi bodde i Tandsbyn oxå så var det en kärring som var grotest, hon kan gå och leta i soporna så att alla källsorterar ordentligt, eller gå och se om grannarna har det städat och fint på baksidorna, om man tvättat fönstren ordentligt. Ungefär så, och det bästa av allt hon verkar tycka är att gå till dom andra grannarna och skvallra hur man har det. Ni ska tro att hon mådde dåligt när mamma och jag hade ogräs mellanplattorna typ en halvmeter upp, eller att vi körde allt vårt skräp till Brunflo så slapp hon gå igenom vad vi slängde. Men om hon bor kvar eller inte, det lämnar jag.
Alltså vad är det för fel på dom här kärringarna som utser sig själva till "områdespoliser"? Får dom en extra stjärna i himlen eller vadå? En klapp av axeln, av vem? Nej ingetdera, sura och irriterade grannar är vad dom får, kärringarna!

100928 - ett äventyr.

2010-09-28, 10:06:09 / Kategori: my words
Idag åker Anja på ett jävla äventyr -  japan, thailand, australien, nya zeeland ja ni kan bara tänka er! Jag kommer sakna den här bruden alltså! Trodde väl aldrig att man skulle ha kontakt och träffas ändå med jämna mellanrum även 2 år efter första jobbet ihop. Just nu önskar jag bara att hon sket i att packa ner löparskorna och kläder i resväskan och tog med mig istället ;) Whe whe whee! Men fan gumman, haaaa deeeet sååå jääääklaaaa kuuuuul så ses vi när du kommer hem i april igen :)
Följ Anja och Christoffer på deras resa du oxå! :)

100928 - comhem

2010-09-28, 09:21:09 / Kategori: my words
Jag hatar comhem. För det första så är vårat Internet så äckligt segt att hälften vore nog. Och för det andra så bestämde dom sig för att säg upp både internet och tvn den 30/9, alltså på torsdag!!! Härligt att vi inte sett det förns igår eftersom brevet låg längst ner i pappershögen på databordet, men ändå. Även om vi har bindningstid tills nästa år så sägs det upp för att comhem har avslutat samarbetet med Östersundsbostäder. Men bradå, men ska vi behöva sitta här utan både tv och dator så kommer jag blir gaaalen! Ibland är det kul när dom bestämmer sig för att säga upp saker bara sådär, eller?

100926 - söndagsmys

2010-09-26, 16:40:33 / Kategori: my words
Äntligen fick jag en sovmorgon jag ville ha, sov till 10 idag och inte ens Big hade bråttom upp ur sängen. Tog tag i städningen sen och i ett tiden så kom Peter och Ludde förbi på lite bus och kaffe. Big och Ludde är nästan jämnstora (Ludde är drygt 3 månader och en papillon med cavaljer i) och dom springer och busar hela tiden :) Gick ut i skogen och släppte dom där oxå och det var skoj vill jag lova :P Nu är både matte och Big helt slut!
Köttfärslimpan står i ugnen och potatisen ska precis till att kokas. Om 2,5 timmar ska vi åka ner till tåget och hämta upp två kurskamrater som ska bo här när om ska göra slutprovet. Jag ska däremot inte göra det imorn utn längre fram då jag inte har tillräckligt med timmar. Känns jävligt tråkigt men jag ska nog åka ner dit och träffa alla iallafall :)
Big i somras ute på Idas gräsmatta. Tjejtjusaren nummer ett :) <3

100925 - fina du!

2010-09-25, 20:47:13 / Kategori: my words
Inatt vaknade jag av att Big reagerade på nånting - han varnade för att min mobil ringde. När jag svarar hör jag min fina vän Ella i andra ändan som säger att deras lille son äntligen har kommit till världen! Det blev en liten Lucas :') jag var helt i chock efter det och kunde inte somna, och när jag väl gjorde det låg jag och drömde om dom hela natten. Fick en bild på underverket idag, gissa om han är finast i världen! Nu längtar jag bara tills jag får träffa dom och krama om min bästis :')

100924 - dumlekladdkaka

2010-09-24, 10:38:16 / Kategori: my words
Lova mig två saker!
1. att ni bakar den här kakan för den är äckligt god!
2. gör den inte i en pajform och tro att det kommer gå, för det gör det inte för den stiger upp 3-4cm och rinner över. Utan bakpulver. så nu vet ni det, jag ska skrubba ugn idag så ni vet...
Dumlekladdkaka
100 g smör
1 påse Dumlekolor (120 g)
2 ägg
3 dl socker
1 1/2 dl mjöl
4 msk kakao
1 tsk vaniljsocker
½ tsk salt

Smält smöret och dumlekolorna i en gryta. Vispa ägg och socker. Vispa ner mjöl, kakao, vaniljsocker och salt. Häll i smör- och dumleblandningen. Häll smeten i en smord och bröad rund form med löstagbar kant). Grädda i 175 grader i ca 20 min.

100924 - "pappa är fattig"

2010-09-24, 10:32:15 / Kategori: my words
Haha, pappa är rolig han! När jag var liten och frågade om jag kunde få nånting, typ godis eller en glass, så svarade nästan alltid pappa - "nej gumman, pappa är fattig". Efter ett tag (det här minns inte jag utan han har berättat det) så frågade nån om pappa skulle köpa en bil av han. Då¨var jag snabb som attan och sa "Nehejdu, det går inte! För pappa är fattig..." Ni kan tro att dom skrattade när en rultig liten unge säger så om pappas bilaffärer :)

Jag vet inte riktigt varför jag kom på det just nu, kanske för att jag pratade med gôbben igår kanske? Iallafall, inatt kom äntligen den efterlängtade lönen in på mitt konto. Phust vilken jobbig månad det har varit. Sista veckan har vi handlat på rabettkuponger typ ^,^ men ändå har vi ätit skitgod mat! I onsdags så var mamma och jag in i Brunflo där jag hittade karré för under 40 kr (och det räckte till middag igår och två lunchlådor!) och köttfärs för under 25 kr. Dessutom fick jag kycklingklubbor och kotlett av mormor förra veckan, så i onsdags blev det kycklingklubbor med ris och smarrig gräddsås och igår det blev det karré med hasselbackspotatis och gräddsås. Haha, visst låter det som att vi haft hur mycket pengar kvar som hellst?! Egentligen har jag pengar kvar, men de vill jag lägga på soffan hellre än att leka upp dom faktiskt. Moget gjort av mig, eller hur ;)
Sen måste jag bara berätta hur goooood min dumlekladdkaka blev igår!! m-m-m, jag lägger upp receptet efter det här så¨jag kommer ihåg det ;) Anledningen till att jag bakade var ju för att få träffa tant Ela* (förhoppningsvis en sista gång!!) innan bebisen kommer. Full moon, myt eller verklighet? hehe!
Om en och en halv timme sitter jag i spinningsalen på fristilen igen. Hör och häpna; det här är min andra vecka då jag köprt 3 pass/vecka - jag har kopmmit igång med träningen igen!!! Och det känns så jävla skönt, jag älskar det! Sen ska jag hjem för lunch och dusch, sen åker Big och jag ne och möter upp C på stan för käk med Markus och så ska jag äntligen få fixa med presenten till lilla bebismagen. Och så ska vi köpa sele till Big och lite plock som man behöver när lönen kommer, typ mat!! :) Sen ikväll vet jag inte vad som händer, men jag slår vad om att jag kommer trivas iallafall :)

100923 - an old one!

2010-09-23, 12:30:01 / Kategori: my words
Hehe, vet ni vad jag ska göra? Börja kolla på dravelserien tre kronor! jag önskar att våra bästa år fanns från första avsnittet, eller nej det gör jag faktiskt inte när jag tänker efter...

100923 - jag behöver DIN hjälp!

2010-09-23, 10:41:39 / Kategori: my words
Nu behöver jag eran hjälp!
Vi har helt tappat intresset för chillorna och degusarna så därför vill jag att dom ska få komma till ett nytt bra hem (alltså INTE som ormmat!!). Snälla, vet ni någon som är intresserad så be dom skicka ett mail ([email protected]) eller ringa mig! Det gör mig så ont att behöva sälja dom men det är för deras egna bästa eftersom vi varken har tid eller intresse för dem längre.
Uffe och Göran som älskar att vara ute och springa och att mumsa russin!


lilla Piff, nyfiken och har mycket spring i dom där små benen!


Puff, den lite mer försiktiga men är ändå en sprallig kille som bla gillar att springa&mysa innanför tröjan :)


pojkarnas burar, följer med pojkarna. förutom dom stora burarna får man oxå med lite mat och sand och de grejer jag har kvar. När man köper Piff6puff följer den bruna hurtsen med, den tillhör lixom "möblemanget", om man inte vill ha den får man göra vad man vill med den men jag kommer inte ta kvar den.

Pengarna är inte viktiga utan att de kommer till ett bra hem!
säljer dom därför med burarna för 500kr/par!

100921 - smått irriterad

2010-09-21, 14:49:30 / Kategori: my words
Timmarna flög förbi och nu är det dags att gå på jobbet. Humöret är inte på topp så jag andas ut en stund och pussar på mr Big så får de här gå iallafall. Har krypit på toagolvet idag och städat under badkaret och i avloppet, vilket behövdes eftersom det inte rann ut när man duschade - nu förstår jag varför! Passade oxå på att dammsuga och skura nu innan jag ska iväg så är det kanske lite roligare att komma hem imorn bitti. För den delen kommer jag väl ändå inte hinna vara hemma imorn men ändå. Ska umgås med mamma och då vet vi hur det blir ;) Slänga skräp på tippen, hjälpa henne med hennes vardagsrumsbord och bli av med vårat och så ska vi hälsa på en gammal granne. Och pklockan 19 ska jag finna mit i Fristilens spinninglokat för en timmes pass. Men sen är jag ledig, att jag är!

100920 - ett uppvaknande!

2010-09-20, 09:29:54 / Kategori: my words
jag tänker inte kommentera valet igår, för det gör andra så mycket bättre. Istället tänkte jag berätta om mitt uppvaknande häromdagen, nånting jag hade förträngt kom ifatt mig. Tidningen vasalöpet kom i brevinkastet och då minns jag.. Jag och mamma ska åka tjejvasan 26 februari! Dessutom kom jag på, jaha vart ska vi bo den helgen? Typ alla hotell och vandrarhem är fullbokade (här bannar jag mig själv att jag inte bokade tidigare) och det boende som finns är rum eller del i rum i olika stugor, och ett hotell 4 mil bort från Mora för 2500. men så hittade jag Hansjö stugby där det fanns en stor stuga (55kvadrat) för 860kr/ natt så den skyndade jag att boka. så, i slutet av februari ska vi alltså till dalarna och åka tjejvasan. det kommer bli roligt, hellst eftersom mamma inte ens har några skidor (!!!) och dessutom har hon inte stått på skidor sen grundskolan. gissa vem som kommer få sig härliga skratt ;) 

100919 - valdag

2010-09-19, 11:37:56 / Kategori: my words
Sitter här och försöker få nån rätsida på det här om valet. Jag tycker inte om det här, jag vill veta vad jag ska rösta på redan och sluta vara såhär osäker och ha svårt att bestämma sig. Jag vet inte alls jag, valkompasserna visar helt galet tycker jag.... :/ Enligt dom är jag sd, men det kan jag säga att det är jag verkligen inte! haha, rödgrönt eller alliansen, det är frågan....

100917 - love the way you lie

2010-09-17, 14:50:56 / Kategori: my words
Sitter och funderar, klurar och försöker hitta inspiration. Har hittat nånting så otroligt fint som jag verkligen älskar! Vad tänker jag på? Ja ni, det får ni se framöver....

Just nu kommer jag köra lite hemlighetsmakeri här framöver, men jag tror det kommer bli bra i slutändan. Det är en hemlighet till favoritbebisen i magen (och för att jag älskar att göra mamma så himla nyfiken ;) Det här ska inte bli nånting som rinner ut i sanden, sparka mig i röven om så skulle ske. För det kommer bli bra, det tror jag verkligen!
Förövrigt är allt bra i stort sätt förutom magont, men det ska jag kolla upp den 30de. mr Big blir större och större och han ser inte lika valpig ut längre. Om 10 dagar blir han fem månader, lillfisen <3

100913 - dagen vi väntat på men får ändå vänta mer

2010-09-13, 10:40:51 / Kategori: my words
jag kan bara tänka mig hur mamma och pappa känner idag. utsatt datum men ingen bebis, tant Åsa börjar bli otålig! :')  nu är jag påväg ner på stan för att möta upp Ida och köra ett kettelbellspass. känner mig peppad, kanske är det kaffet? iallafall tänkte jag ta en runda på stan först eftersom jag inte varit där på evigheter. skulle behöva massa nytt men plånboken gråter redan som den gör. jag är nöjd med toaletten iallafall och längtar efter att få fixa till sovrummet och köpa nya blommor överallt :) våran lägenhet börjar bli coosy på riktiht:)

100912 - systugan

2010-09-12, 21:08:01 / Kategori: my words
I förrgår sydde jag om min kavaj oxå som jag hade tänkte väldigt länge, från en lång med "pingvinstjärt" till kort. Bortse från hur modellen ser ut, not s good day!
Nu ska jag hoppa tillbaka till soffan och övertala alla om att få se Mamama Mia för tusende gången, hehe.

100912 - sköna söndag

2010-09-12, 21:05:19 / Kategori: my words
Igår när jag och Ida kom hem från Dollarstore så satte jag igång att packa upp, sätta upp våran nya tavla och börja måla hyllorna inne på badrummet. Idag målade jag på ytterligare flera lager så nu kan jag äntligen vida upp resultatet på vår "nya" toalett. Ska dock köpa lite nya blommor (ehh, läs måånga;) ) när jag får nästa lön, varav två ska in på toan :)
Passar oxå på och lägger upp en bild på våran nya snygga soffa :)
Väldigt mörk bild men man ser iaf hur den ser ut. Tavlan köpte jag på Dollar för 250kr :)

100911 - shopping

2010-09-11, 15:31:17 / Kategori: my words
Sov i Brunflo inatt så imorse när vi vaknat och gjort oss iordning så åkte jag och Ida på Dollarstore. Köpte massa roliga (och mindre roliga, men behövliga) grejer. Alltid kul att köpa grejer hem hit :) Så ikväll tänkte jag måla lite hyllor i badrummet och lägga in våra nya, blå, handukar och sätta upp vårt nya duschdrapperi. Och så tänkte jag sätta upp våran nya tavla så lägger jag in en bild på soffan senare, alternativ imorn. Ha en bra lördagskväll allihopa :)

100910 - gårdagens skrattanfall

2010-09-10, 08:27:00 / Kategori: my words
igår när jag skulle ta mig upp ur sängen på jobbet så fick jag världens skrattanfall, jag tog mig knappt upp alls! jag hade jordens träningsvärk efter pumpen i tisdags! hehe, men det va skönt och jag kunde knappt röra mig, så idag tog jag och bokade spinning klockan 12. ska bli skönt att komma igång, hellst efter gårdagen då jag träffade mina favoritvänner B&J igen. som anja sa, jag ska uppfinna en kalorifri (eller va det utan kolhydrater) B&J, och jag säger bara de - snälla gör de ;)

100910 - ny mogonrutin

2010-09-10, 08:01:58 / Kategori: my words
Big sover inte till halv 10-10 längre. imorse bestämde han sig för att sätta tassarna i ögat&näsan, häromdan slängde han hela sig i ansiktet på mig. men det har gett mig en ny morgonrutin - gå ut med Big, hämta täcket i sängen, lägga mig i vänstra hörnet på soffan, sätta igång en film (idag heter den blabla go lucky tror jag och den e värdelös) och sen ligger jag i soffan så länge jag kan. det är skönt eftersom mina dagar blir längre nu eftersom jag kliver upp vid sju, det är en bra anledning att ta en powernap mitt på dagen, eller hur :)

100908 - countdown!

2010-09-08, 07:29:31 / Kategori: my words
hehe, upptäckte nu när jag skrev rubriken att det är countdown idag! 10 09 08, he he. Jag är sjukt stel efter pumpen igår, död åt Tengil! Så jag avbokade Easylinen för aldrig att jag kör det med världens träningvärk! Det får bli en långpromenad i min ensamhet (eftersom Big inte ska gå sånna sträckor än).

Men först, vad sjutton gör jag vaken redan innan sju? jo, det var en liten hundrackare som ställde sig på mitt ansikte och markerade att nu är det dags att gå ut. Han är bättre i magen nu, han var lös och slemmig i söndags men nu är han normal igen efter ett par dagar på ris och fisk som annars va så mumma att han gärna hade ätit det hela tiden. Men tuvär, husses fiskelycka var för dålig för det iår ;) Nu ska jag lägga mig i soffan med ännu fler kuddar och kolla på film, igår blev det ju min nya favoritfilm PS I love you. Om det är nån som har tips på fler underbara tjejfilmer (eller andra filmer för den delen) så lämna en kommentar :)

100907 - huvudvärk

2010-09-07, 16:23:58 / Kategori: my words
Jag börjar få huvudvärk och det känns sådär inför passet ikväll. Har precis tagit upp lax inför middagen men jag vet inte vad jag ska göra med den, och (tuvär) va lax i stort sätt det enda vi hade förutom knappt en lite förpackning grädde. Jag hatar när det inte finns mat, det öär verkligen som bäddat för fusk fusk och åter fusk!
har egentligen ingenting att skriva förutom mitt lilla matproblem. he he he
JOO! jag skulle in på min data idag (som stått sen elsladden pajade dan innan vi åkte till London) och den bara stänger av sig själv, ahh jag blir galen! jag vill ju åt alla mina bilder och minnen så jag kan framkalla massa fina bilder och göra fint i sovrummet oxå :)

100907 - oh lord..

2010-09-07, 12:03:35 / Kategori: my words
Helgen har gått och veckan har startat om på nytt. Och jag går och väntar på en viss bebis som jag ville skulle komma ut igår, men jag fick bara beskedet om att den trivs för bra där inne i tant Ela* s mage så den skiter i vad jag säger. Hmf, då fortsätter jag gissa på 10de, och kommer inte den lymmeln då, då kommer den på utsatt datum den 13de, eller varför inte den 12e på min namnsdag?! ;) Jag är trött på att vänta, jag vill träffa filurisen nu :)
So, long time no seen som det verkar. Jag har helt enkelt inte suttit vid datorn utan jag har jobbat och stått i, och umgåtts med Ida och André, och mamma för den delens oxå, och så har det varit great lake. Och så har jag spenderat massa tid i våran sköna soffa som jag älskar. Och jag är så trött och har ingen energi tilöl nånting alls, inte ens att följa LCHF. Men jag skulle tro att jag kommer få en hel del uppmunntrande ord av Anja när hon kommer idag för en massage. Just nu erbjuder jag massage en timme för hundra kronor! dessutom har jag fler behandlingar för max 125kr styck, välkommen att höra av dig!
Appropå att jag är så trött och slut, jag tror att jag ska gå ut en stund innan Anja kommer för att få lite Dvitamin, och ta en kopp kaffe. För vet ni vad jag ska göra ikväll? Jajjemensan, ikväll har jag bokat in BodyPump 19.30 för mig och Ida. ska bli så skönt och jag ser fram emot det!
Fick just ett sms av Anja att hon kommer snart, och jag som ska sätta upp bänken och diska först, he he dags att skynda!

100902 - humptydumpty

2010-09-03, 08:59:26 / Kategori: my words
Trött tjej som flyttar sig från soffan till sängen, från sängen till soffan från dess att jag gick av mitt pass igår. Med en liten mellanlandning vid datan just nu (och en tur till affären igår för att köpa Ben&Jerrys). Och för den som undrar så fuskar jag ganska mycket just nu, men den som känner mig vet att så har det alltid varit. När jag satt i soffan blev jag störtsugen på att läsa nya Veckorevyn (ett helt nummer vigt till Blogawards typ) och äta B&J från paketet. Och veeeet ni hur skönt de va?! Vi har köpt ny soffa, japp det har vi!
Nu ska jag snart flytta asset till soffan igen och testspela Viva Piniata Party Animals som C fixat åt mig. Börjar klockan 12 idag och jag funderar på om jag ska packa med mig soffan, hehe eller det skulle jag visst inte neh..

100901 - godmat

2010-09-01, 10:28:13 / Kategori: my words
September vare ja, redan?!! Tror aldrig tiden har gått så fort som nu!
Och vet ni? Nånting ni måste göra, det är Anjas pestokyckling tillsammans med gräddstuvad vitkål! Ahh, jag sprack nästan igår!
Har egentligen inte så mycket att skriva föurutom hur sköööönt det är att ha en ny soffa, så det så!