Hej, det går bra nu.

2009-04-30, 09:27:43 / Kategori: my words
Här är man dålig på att uppdatera :)

Nu tänkte jag bara in och skriva och berätta att jag och sambobambo ska flytta om en månad. Till Torvalla och Skogsbruksvägen 99. ÄNTLIGEN kommer vi från den här hålan (som jag på nått sätt tycker mycket om ibland). På måndag ska vi in på Östersundsbostäder och skriva kontrakt och sådär. Och som alla andra så börjar vi med ett 3 månaders kontrakt för att se hur det går och sådär. Så idag ska jag ringa han vi hyr av och släppa bomben, haha nej så farligt tror jag inte det blir :)

1a juni, då flyttar vi in i den nya lägenheten :)

härligt vårväder!

2009-04-23, 11:47:01 / Kategori: my words
Åh va skönt det är ute idag! Tänkte dra en snabbstäd, dammsuga och sen gå ner och thailänskan är klar i tvättrummet så att jag kan börja tvätta. Irriterande nog hade jag kunnat tvättat tidigare om inte hon hade tagit tvättstugan. Aja, Christoffer får väl fortsätta när han kommer hem. Sen när jag har städat tänkte jag göra lunch, potatis(typ bakad) och röra och sätta mig ute en stund och läsa lite innan jag tar gulafaran till jobbet. Fan va glad jag är att jag tog cykeln, det är ju superskönt att kunna cykla till och från jobbet ju! Dessutom får jag motion när jag inte orkar gå och träna på gymmet. Fast iveckan har jag varit duktig med träning ändå, har varit ute och sprungit 3 dagar (3 kilometer som tar knappt 25 minuter att springa) och idag cykling. Toppen! Känns mycket bättre den här veckan än två sista veckorna då jag gick upp 1,7 kilo eftersom jag ätit som jag gjorde innan viktväktarna. Men det tar jag igen lätt ska ni se!

Nej, städ var det va? Kram!

äntligen!

2009-04-23, 09:37:25 / Kategori: my words
Åh va skönt, jag sitter här med emblakräm på överarmen, för om 30 minuter blir jag av med stavjäveln. Då blir jag hormonfri ett tag. Gissa om det ska bli skönt!


aldrig mer p-stav för min del!

hej, jag vill ha godis!!

2009-04-22, 19:08:39 / Kategori: my words
Åh, jag är så gotta sugen att jag bara vill dö!! Choklad, lakrits och massa blandat med surt och salt. GAHH!!!
MEN nu har vi tagit nya tag och nu ska vi ut och springa. Observera VI: Igår hände nåt jag aldrig trodde skulle hända, Christoffer följde med ut och sprang 3 kilometersrundan med mig! Då kände jag mig riktigt stolt faktiskt. Och idag har han lovat att han ska följa med mig ut och springa iallafall 2 gånger i veckan. jippi!

duktiga älskling<3

vem?

2009-04-20, 12:25:14 / Kategori: my words
Vem kunde tro att jag skulle ta mig ut och springa en sånhär dag? 3 kilometer astråkig väg dessutom.
Duktigt gjort av mig!

Östersundarens klagan,

2009-04-19, 00:19:42 / Kategori: my words
Jävla skit!
Satt och käkade massa godis och nötter hos Towe, så märker jag att en bit i en tandjävel är borta.
Grattis på födelsedagen i förskott!  Jo men tack.....

mera bilder,

2009-04-15, 16:17:02 / Kategori: my words
Jag har ju shoppat lite där nere oxå, så jag tänkte passa på o visa vad som följde med mig hem.

        
chockrosa halsduk           tunika                                  tunika                        linne & supersöt kjol

Dessutom när jag kom hem låg det ett paket utanför dörren och ett på hallgolvtet, mina väskor hade kommit!

Söta va?! Den svarta började användas direkt, den bruna är ju lite större så det känns lite pluffsigt, men den kommer nog oxå användas flitigt i sommar.


Lite bilder,

2009-04-15, 15:37:34 / Kategori: my words

Lunchpaus på Dragon Gate utanför Gävle. Riktigt fint, men maten kunde ha varit bättre.


Inne  på Dragon Gate.


Tina och jag var pepp... Lite trötta efter att ha klivit upp innan halv 6.


Jag, Markus & Tina i väntan på att båten skulle åka


Inne på båten. Man kan ju inte säga annat än att det var fint.


Vårt trevliga sällskap!


Innan vi gick till baren satt vi och spelade lite kort och drack vin.


Sötnosarna!


min fina prinsm och jag.


Inte så charmig, trött som ett as och ville inte vara med på kort. Nattmackan i högsta hugg!


Drinkarna var fin, men så sjukt äckliga tack vare ful-kosken.


Vi handlade lite, både i Tallinn och på båten....

Lite bilder iallfall, blev inte så många tagna tuvär.
Puss

Gulligullan, nu är vi hemma!

2009-04-14, 22:00:44 / Kategori: my words
Hemma igen! Åh vilken välbehövlig semester! Trots att vi bara varit borta 2½ dygn så känner jag mig mer utvilad än efter tor, anågra dagar i Särvsjön. Konstigt, men så är det. Har inte tänkt på jobbet en endaste gång! Och det har känts skönt. Har haft annat att tänka på, så som sprit, taxfree och shopping ;)

Åkte i söndagsmorse, från Loke, klockan 7. Var inte nere i Stockholm föräns strax efter 2. Bilresan gick faktiskt ganska snabbt, sov lite titt som tätt. Dock lyckades älsklingen bli sjuk och satt med feber och mådde piss. Själv mådde jag som en gud som slapp köra alls och lyckades undvika åksjukan helt och hållet. När vi kom ner fick vi skjuts ut i hamnen utav en släkting till Markus, checkade in med hjälp av nån som jobbade där och sen var det bara att kliva på. Hytten var 11 kvadrat  och avloppet luktade illa, men vad kan man förvänta sig för knappt 500 per person? Är sjukt glad att vi inte tog nån billigare hytt, för det hade inte varit fräscht. Gick runt och inspekterade båten och tillslut lämnade vi hamnen. Gick och inspekterade båten och köpte litte vin och bailyes till kvällen, sen giock vi tillbaka till hytten och började dricka. Blev några glas vin innan vi gjorde oss iordning och gick ut för att ta en drink eller två i baren. Var inte så mycket folk, mest medelålders, och drinkarna smakade skit eftersom dom bara använder äckelsprit (koskenkorva, det säger väl allt - rysk fulsprit som ger en jävla eftersmak). Efter en drink var vi helt slutkörda, gick och köpte en macka och sen blev det sängen för våran del.

Efter en sisådärs sömn den natten så vaknade vi iallfall och gjorde oss iordning för en dag i Tallinn. Men först blev det frukostbuffé, snacka om riktig frukost! Och god! För min del blev det mannagrynsgröt, en baguette, juice och melon, Gah, va gott det var! Sen var vi fitforfight för att ta till oss massa av vad Tallin erbjöd. Det blev en sväng i gamla stan och sen hittade vi ett köpcentrum där vi först käkade lite lunch och sen lämnade jag och Tina killarna där så att vi kunde shoppa i lugn och ro. Det första jag la märke till var deras konstiga skor. Visst dom va fina och så, men jag fattar inte meningen med klacken, för det första var den ruskigt hög (på nästan alla skor) sen var den groteskt tunn. Aldrig nånting jag skulle kunna gå i. Men shoppade gjorde jag. Fick med mig en guldig tunika, en rosavit-spräcklig tunika och ett vanligt svart linne. Riktigt fina, bilder kommer imorn eller så. Efter klädesshoppingen tog vi oss till en billig spritbutik vi sett under vägen till centret, och där blev det ytterligare lite shopping. Dock bara en amarula  till mig själv, och en Vanatallin till mamma, sen visste jag inte vad jag skulle ha mer så det fick räcka (delade oxå en platta cider med Tina). Gick tillbaka mot båten men först gick vi in på Vinestore så killarna fick köpa sina 75or Smirnoff Ice. Haha, lite fula faktiskt :P
Vi käkade middagsbuffé senare på båten och det var oxå hur gott som hellst. Självklart fanns det nått att klaga över, men efterrätten var såååå maffig att jag inte kan skriva annat än att det var jätte gott. Kan säga att jag tycker ni ska ta buffé om ni åker iväg på kryssning, vi trodde det fanns fler ställen att äta på, men det var bara svindyrt eller "fastfood", alltså mackor. Sen blev det hytten igen och mera vin & bailyes. Gick och satte oss i baren igen på kvällen, men det var lugnt oxå då, så vi blev trött och gick och la oss igen. Låter kanske trött men det var riktigt skönt efter en heldag ute!

Och så imorse klev vi iland och blev hämtade av en annan släkting till Markus, blev bjuden på frukost (ingen buffé imorse snäl som man är...) och sen åkte vi förbi Arlanda där vi hämade upp Anton som lägligt kom hem tidigare på morgonen. Riktigt less på att åka bil, men nu har vi kommit hem. och slönt har det varit! har suttit och druckit lite amaroula här när jag har skrivit, riktigt gott, en liten sängfösare kan man säga ;)

Nej nu ska jag göra som tuffa brudar gör, gå och lägga mig! Godnatt,
(bilder kommer)

Nog har jag shoppat iallafall!

2009-04-08, 21:05:02 / Kategori: my words
Ja som jag visade häromdan så shoppade jag lite ihelgen, stickade tröjan är huuur skön som hellst - även om den är förstor. Längtar efter att få använda jackan, måste smussla med mig den utifall jag kan använda den i Tallin...

Men till saken, idag har jag shoppat mer! Blev så till mig när Emelie var här och visade hennes lilla snygga väska, det var egentligen därför vi gick till kupan men hittade ingen. Så idag blev det tradera för min del. Köpte inte bara en, utan två små godingar som jag hoppas jag ska bli nöjd med. Först köpte jag denhär, men sen kom jag på att den var  brun och så kanske den blir lite stor ändå. Dock kostade den bara 56 kr så det gör ingenting.

Så jag kollade lite till. Och hittade exakt den väskan jag ville ha. Så jag väntade ut tiden och när sista minuten var inne och jag skulle lägga mitt bud (alltid i sista minuten) så är auktionen avslutad! Men kan man bli mer sur eller?! Men jag skrev till hon med auktionen (eftersom att den inte blivit vunnen av någon annan) och berättade att jag varit in och väntat på den och att det blev fel, och frågade lite snällt om hon ville sälja väskan åt mig iallafall. Och så fick jag svar... att hon visst kunde sälja väskan till mig och att jag skulle sätta in pengar och sådär. ÅH gissa om jag blev glad?! Så imorn läggs båda väskorna på posten för att komma hem till mamiiii. 
(den här väskan gick förövrigt på 66 kr, den är svart med ett litet spänne om jag inte minns fel. Lite mindre än den bruna)

Jag älskar billig shopping!

lite förändring iallfall?

2009-04-08, 20:17:40 / Kategori: my words
Ja såhär blev det iallfall. Har klippt bort "tantbullen" som det har en tendens att bli när uppklippningen blir för lång. Dessutom har jag tonat det lite i mahognybrunt. Ser ut som att jag nästan har fått längre hår tycker jag? Blev iallafall njöd.



Alltid assnygg osminkad och med märken efter min hemmagjorda botox (en mega-invärtes-finne alldeles vid läppen som gjorde den dubbelt så stor)


nu är det dags...

2009-04-08, 08:44:25 / Kategori: my words
Dags för förändring. Eller nåt. Vidare mot saxen!

solen skiner! ....och jag sitter inne.

2009-04-07, 13:50:03 / Kategori: my words
Ja, som ni ser. Jag har suttit inne mest hela dagen. Klev upp halv 6, åkte och jobbade 2 timmar, och väntar nu på att åka iväg igen till 15 för att jobba tills... jag vet inte när ikväll. Jaja, jag kommer överleva!

Idag har jag ringt runt till massa lägenhetsbolag och sökt lägenhet. Fick tag på en, MEN han som har den nu är inte hemma så vi vet inte när vi kan kolla på den. Den ligger tillome bättre än den här. Och risken för brand är minimal mot här. Fattar ni inte vad jag pratar om? HÄR kan du läsa om vad jag menar.

Har inte så mycket att skriva nu, ska snart trampa till Torvalla på min gula cykel. Sitter bara och funderar på hur sjutton jag ska få hem den igen eftersom jag inte jobbar imorn och vi kommer inte bara vara i Torvalla. Får väl ta mig en promenad imorn efter att ha varit hos frissan och gjort mig sommarfin.  Dagens I-landsproblem!
Aja, puss på er

helgens shopping

2009-04-05, 22:51:04 / Kategori: my words
Tänkte visa vad jag har köpt ihelgen, innan jag kryper till sängs Tror jag börjar få en dunderförkylning, har ont i hals, nacke och huvudet.


Grå tröja (hm), köpt på kupan för 25 kr, helt ny!


Grå finstickad tröja, köpt på fryshuset för 100 kr.


Grå tunn jacka i prassel material, köpt på fryshuset för 100 kr.

Lite nya kläder för en billig peng. Köpte oxå 3 skärp på kupan (ett tunt vitt, ett tunt svart  och 1 tjockt brunt, alla 3 för 10 kr).
Men nu ska jag sova, krya på mig tills imorn! Godnatt




ursäkta röran, men nu är det färdigt för idag.

2009-04-05, 22:04:29 / Kategori: my words


Vet inte om jag har sagt det, men vi har haft bråk här hemma nu ett tag, flera gånger. Idag fick jag ett sånt där ryck igen och byggde om deras bur igen i hopp om att det ska bli bättre och att dom inte ska bli lika uttråkade längre. Såhär blev resultatet den här gången. Hoppas det ska bli bättre för dem.

(vi ska sätta in fler grenar åt dem, dock lite svårt att hitta såna typ mitt i stan:P )

ursäkta röran, vi bygger om!

2009-04-05, 20:39:05 / Kategori: my words
Ja, vi bygger om här hemma, Piff&Puff ska få större bur!
Mer säger jag inte, det kommer bilder senare, nu måste jag gnugga geniknölarna för att komma vidare.
Det enda jag kan säga är att det blir riiiktigt stort. Hej!

Han var inte den rätte för Rosing.

2009-04-01, 10:51:34 / Kategori: my words
Kollade ni på "finalen" i Den rätte för Rosing igår? Hon valde ju den yngsta deltagaren Hugo. Idag i tidningen kan man läsa att dom aldrig blev ett par. Konstigt när han är 19 och hon är.... över 35 iallafall va?

Jag är inte allt för intresserad av Rosing, men jag har faktiskt börjat ändra uppfattning om henne. Hon verkar ändå jordnära, även om hennes överläpp är.... som ett jävla berg. Det bästa på programmet var när hon sa hur glad hon var:
 "Om jag inte hade läpparna fylld av botox skulle jag le ända hit upp". Haha, bra blondie!