smartskalle!

2008-09-30, 22:19:38 / Kategori: my words
Jag som ska sätta in en pstav imorn bitti och glömt tagit ut den. Men det är lugnt, tror jag. Klockan 9.30 ska jag få bedövningen och 11 ska jag sätta in den. Så jag hinner ju ta ut den imorn, min vanliga otur skulle vara att det är slut både i stan och Lillänge. haha, vore nåt åt gudarna att prata om det.

nu ska jag och älski gå och lägga oss, måste ju kliva upp imorn som sagt, jävlar att jag skulle glömma bort det dära för jag har bokat både moronprommis och date med Ella. Men men.

Vi har precis klickat hem ett nytt hjul åt pruppisarna, det ska vara skonsammare mot deras ryggar och mycket säkrare. Längtar tills dom får det, ska bli se hur dom beter sig när dom får in ett nytt hjul i buren :)


mina muffins

2008-09-30, 21:08:36 / Kategori: my words
förutom att våran ugn är cp-varm, den lyckades bränna mina muffinsars botten, så blev dom faktiskt riktigt goda :) Näcta gång ska jag dock ta mindre honung (för dom blev riktigt söta eftersom det är så mycket honung i dom) och så ska jag hålla i lite havrekli och rågkross i dom, kanske lite pumpa frön och andra frön och sånt. Så blir det lite mer luggmotstånd i dom menar jag. Men det blir ett projekt i sig, nu tar vi receptet :

1/2 l grahamsmjöl
2 tsk bakpulver
1/2 tsk salt
1 vispat ägg
1 dl olja (t ex rapsolja)
1 dl honung
3 1/2 dl mjölk

Rör ihop de torra ingredienserna och de våta ingredienserna var för sig.
Vänd snabbt ihop. Lägg smeten i normalstora formar med hjälp av en sked.
Grädda i 200°C 20 min.
Mycket gott med en kopp te! 

Svårare än så är det inte och man har super goda muffins på mindre än en halvtimme! Toppen när man inte har nåt gott kvällsfika hemma.

en mystisk känsla

2008-09-30, 20:47:44 / Kategori: my words
jag vet inte vad som fick dig att läsa min blogg idag, men det måste du ha gjort eftersom du skrev på msn. Vi har pratat med varandra kanske 1-2 gånger sen studenten och idag, när jag känner mig som mest ensam, så skriver du igen. Fick en mysko känsla inom mig, men jag förklarar det hela med att du har läst min blogg - inte sant?
-

Idag har jag städat och jag känner mig så duktig. som ni kans e i tidigare inlägg så har jag varit under badkaret och städat en hel del- inte så fräscht men nu  är det rent och snyggt. Jag har även hunnit med att träffa pappa och käkat lunch med honom på Kalles kök. Han åker till turkiet med faster imorn så det var skoj att träffa honom innan, dessutom ses vi så sällan så dom gånger vi träffas är det faktiskt kul. Efter lunchen så åkte jag hem och städade vidare eftersom jag inte hunnit dammsuga innan jag åkte iväg med pappa. Passade oxå på att skura golven så att det luktar gott här hemma.

Nu luktar det oxå gott här hemma, har precis bakat grahamsmuffins, och det luktar underbart gott i hela lägenheten! ska smaka dom nu när jag har smakat dom och är som goda så lägger jag upp receptet inom kort. Man vill väl inte tipsa om äckliga muffins heller ;)  Vi åt underbar middag idag oxå, hemmagjorda köttfärsbiffar med lite vitlök och grillkrydda, quinoa och gräddsås - mumma!

Nu ska jag göra mig lite kvällsfika och sen käka lite glass - OM jag orkar efter alla muffins jag kommer proppa i mig (A) Kram på er!

besviken

2008-09-30, 14:46:26 / Kategori: my words
Nu är jag faktiskt riktigt besviken på min senaste auktion på tradera. jag köpte Crash Bandicoot The Wrath of Cortex för över en vecka sen, satte in pengarna så fort jag fick kontonumret och skrev även ett mail och bad honom skriva när han skickat paketet. Men det har inte dykt upp än, det var för nästan en vecka sen han "skickade paketet så det ska komma om 2-3 dagar". Shit heller att det har. Jag är både arg och besviken för jag vill ha mitt spel nu, hellst igår!

vad har hänt?

2008-09-30, 14:04:48 / Kategori: my words
Jag slogs precis av känslan att jag är ensam, helt sjukt ensam. Ja, jag har min underbara sambo och min älskade mamma men vem har jag mer? Klart jag har några kompisar kvar, Sandrah, Elin och Ella, men vi ses typ aldrig, pratar mest bara i telefon. Sen har jag ingen fler. Inga vänner att umgås med, att träffa och bara hänga och hitta på saker med. Jag känner mig ibland så ensam, som idag. Jag hade dödat för att ha ett gäng kompisar att hänga på stan med, fika och bara fjanta. Jag verkar ha försummat alla. Ingen som orkat stanna kvar, eller så vi växt ifrån varandra, skaffat oss olika intressen och kompisar. Jag kan vara komplicerad - jag vet! och jag vill vara ensam ibland, men nu har det vänt. Jag vill umgås med folk, träffas och ha roligt.

Ibland sticker det i mig av avundsjuka när jag läser bloggar där dom skriver att dom har umgåtts med vänner hela dagen, fikat och skrattat. Jag vill oxå! Det var det som var bra med skolan, man hade alltid en umgängeskrets (även om jag nästan alltid stod utanför och såg på och låtsades som ingenting). Jag saknar det, jag saknar gemenskapen...


VARNING! för äcklig bild - allting har en baksida!

2008-09-30, 13:31:26 / Kategori: my words
före...    efter...
före.... (grows!)                     efter (mycket frächare iallafall....)

En sån här dag skulle jag betala  massor med pengar för att se Blondinbella eller Kenza stå under mitt badkar och städa bort ett tjocktlager med gegga, hår och skit. Jag skulle må så bra, och dom skulle äcklas precis som jag har gjort nu senaste timmen. Kan inte säga annat än att det var VIDRIGT!

Vem tänker på hur äckligt det blir under ett badkar? Inte jag förs vi hade fulla golvet av ett hav. Inte direkt mysigt. Jag undrar hur just Blondinbella skulle göra i en sån här situation? Skulle hon ställa sig på knä och ta bort skiten eller skulle hon låta sin assistent Emelie utföra jobbet? Mest troligt låter hon sin pojkvän Nils eller något städföretag göra det. Vad tror Du?

(förövrigt låter det som att jag är värsta blondinbella-fan eftersom jag kan namnen på hennes assistent och pojkvän, jag försvarar mig med att jag läser hennes blogg då och då - nästan varje dag.... )

angående mitt anfall häromdan.

2008-09-29, 22:49:17 / Kategori: my words
Anita skrev och frågade om jag verkligen kan ha gallstensanfall eftersom att jaghar opererat bort min gallblåsa, jag är inte dummare än att jag googlar:

efter galloperationen, blir man säkert besvärsfri efter galloperationen?
Några 100%-iga garantier kan man inte ge. Ifall patienten har mycket besvär också efter operationen, finns det två orsaker: - diagnosen var felaktig . patienten hade visserligen gallsten, men symtomen berodde på någon annan sjukdom, som alltså finns kvar - t.ex. magsår. I alla fall, där symtombilden inte är helt typisk, är det nog skäl att utesluta andra sjukdomar med en gastroskopi före galloperationen.
En vanlig orsak till besvär i övre buken är en irriterad tjocktarm - och dessa besvär kvarstår naturligtis också efter galloperationen.
- patienten kan ha symtom, orsakade av de ändrade förhållandena i gallområdet efter operationen. Det att gallblåsan är borta, gör att gallflödet förändras, och en del av gallan går så att säga till spillo utan att delta i matsmältningen. För dessa besvär efter galloperation brukar man använda namnet "postcholecystectomisyndrom". Besvären är oftast inte speciellt svåra och kan lindras med lämplig medicinering.


För det första vill jag påpeka att jag inte hade nån medicin med mig (stolpiller med voltaren, jätte mysigt) så det var inte därför anfallet gick över. För det andra så åt jag ägg, vilket kan utlösa anfall om man har kvar sin blåsa. Så jag vet inte riktigt vad som hänt, om jag egentligen fick fel diagnos eller om jag fått sånt där postcholecystectomisyndrom. jag vet faktiskt inte. Men jag vet att det var gallann, för det var precis såna anfall jag fick i vintras när jag och mamma åkte på akuten. Igår blev jag inte lika arg som förut eftersom jag vet va det är för något. men det som oroar mig idag är att det gör ont i ryggen, rakt för där gallan satt. Antingen är det från just gallan eller så är det för jag sitter konstigt. konstigt nog är jag lugn, men besviken över att mins besvär inte försvann som jag trodde efter operationen.

bloggtips!

2008-09-29, 22:32:14 / Kategori: my words
Idag hamnade jag på en blogg där en tjej - Johanna, 21 år, berättar om sitt liv efter ett cancerbesked i början på sommaren.  johannamariams.blogg.se berättar hon allt kring beskedet, cellgiftsbehandlingen och allt runt omkring. hon bjuder verkligen på sig själv och hennes liv. Riktigt intressant, samtidigt hemskt att läsa, vem tror att man vid 21 års ålder kommer att drabbas av cancer?  Nu bloggar johanna på http://blogg.aftonbladet.se/26038 och här skriver hon om livet efter behandlingen och hennes resa påväg att bli frisk och få tillbaka allt sitt hår.

Den här bloggen fångade mig på en gång och just nu sitter jag och läser i första bloggen: Alla inlägg, ord för ord. Jag är fäst, fastnar du?


grattis,

2008-09-29, 21:39:53 / Kategori: my words
var inne på veckorevyn.se och läste lite bloggar, och när jag kom till Terese Alvéns blogg Spark i baken så blev jag, väldigt glatt och överraskande att kära arbetskolegan Anja var med! Hon har tydligen varit med i nån tävling med sin snygga maratonbild. Grattis Anja :)

(tänkte lägga in vinnarbilden på Anja men det funkar inte så gå in på anjablixherrlander.blogg.se så ser ni själva:)
gå oxå in på http://www.veckorevyn.com/bloggar/spark-i-baken/ för att kika i Tereses blogg.)


nu ska jag dra.

2008-09-29, 15:25:31 / Kategori: my words
Nu ska jag dra på jobbet, ska ta bussen som jag inte har gjort på flera veckor. Har lite småkänningar i ryggen idag efter gallanfallet igår. och lat som jag är har jag inte städat nånting sen jag kom hem efter rundan.. Det får bli imorn för då är jag ledig. Älsklingen får ta och komma upp på jobbet så jag får en puss innan jag börjar :)

hemma efter rundan

2008-09-29, 13:44:24 / Kategori: my words
Nu har jag varit ut och sprungit, min 3 kilometersrunda. Det tog knappt 20 minuter och hade en puls på genomsnitt 166 bpm, ungefär 83%. Det gick hur bra som hellst enda fram till straxt efter fristilen, då började jag lata(....typiskt mig?) Imorn blir det riktig träning på fristilen, antingen klass eller gymmet - we'll see! kanske det gick så bra för jag hade lite massa ny musik, Absolute Dance Autumn, yey!


vad ska jag äta till lunch?
Det blir ingen omelett idag iallafall. för det första har vi inga ägg hemma och för det andra så fick jag ett rejälv gallsanfall igår på jobbet. Dom ville skjutsa hem mig men jag vägrade just därför att jag inte ville sätta dom på pottkanten så att dom skulle få springa som skållade höns där uppe. Sen vet jag att anfallen brukar gå över (och om jag åkte hem skulle jag missa flera timmars helg-ob...) som tur var gick det över, skulle dock tro att det tog en timme innan själva anfallet gick över, innan det hade jag ju gått med ont i magen och illamående halva dan... Jobbigt att jag inte får slippa skiten även fast jag har opererat bort själva blåsan....

ska ta mig en efterlängtad dusch nu och sen städa lite, sen blir det ju till att äka iväg på jobbet då. men idag jobbar jag bara 5 timmar, så det är lugnt :)


lite nätshopping

2008-09-29, 12:19:07 / Kategori: my words
Jag har precis klickat hem en present till mamma, en lite voodoll. jätte söt faktiskt! funderar på och beställa några till, dom är ju billiga och så kom jag precis på vem jag skulle ha gett en sån till... Måst ebeställa fler ;)


Doctor Feel Good - en present till min mamma



Jag blir lite less för våran tv är cp. Bilden flimrar och jag vet inte vad jag ska göra, jag är väl ingen expert! älsklingen får komma hem och fixa det snart, och gosa med mig såklart.

Känner mig som en tjockis, har snart ätit upp min hunung jag fick av älsklingen. och så har jag inte tränat på 100 år. Känner att jag måste ta och ut och skringa eller nåt idag, bara göra nåt så kan jag iväg på fristilen imorn när jag ändå är ledig. idag hinns det inte, jag måste faktiskt städa och så jobbar jag ikväll mellan 16-21. Det ser kallt ut ute så jag gruvar mig, som tusan!

I fredags så beslöt jag mig för att jag inte kommer kkunna stå för älsklingens julklapp själv så därför berättade jag för honom vad jag tänkt göra - bjuda honom på en utlandsresa! Vi bestämde att vi betalar var för sig iställe och att vi åker efter jul. Han åkte och hämtade några resekataloger på lördan som vi satt och drömde oss bort i. Hittade jätte härliga hotell i Egypten, dessutom är det billigt där vi tänkte isåfall åka till. Vi ska fundera vidare, men i januari åker vi - weii!!!

nästan som godis!

2008-09-27, 22:22:33 / Kategori: my words

igår fick jag en present av min älskling, en honung med lakris smak, asgod! den är beroende framkallande, jag äter och äter och fan, jag har snart ätit halva burken. men han är go min älskling, jag älskar dig!

jag och älsklingen diskuterade att honungen finns att köpa här i stan, på telogott, men att den är ganska mycket dyrare här.
 ja men honung räcker ju ett tag, det är ju ganska trög flytande.
jag tittar på burken och ler.

jag kan inte säga annat än att den här honungen är nästan som godis, nästan godare!
farligt farligt, men härligt härligt ;)

trööööött!

2008-09-26, 10:56:06 / Kategori: my words
Det känns som att jag inte har sovit en blund inatt. Igårkväll (läs: inatt!) så gick jag och la mig medans C satt uppe och kollade på nån film, och när han kom och la sig så väckte han mig och det gjorde (som vanligt) att jag inte kan somna om. När jag väl somnade om så vaknade jag hela tiden och antingen drömde om jobbet eller om jag har försovit mig. Så Imorse när jag vaknade så hade jag världens huvudvärk men trots den måste jag iväög och jobba om en timme. min härliga helg tar sin början..... : /

Igår fick jag scheman av Carina som jag får plocka ihop till ett schema. Men det suger. jag måste jobba varenda jävla helg nästa perion, 5 helger alltså, för att ens få liite pengar. Jag blir så arg och less när jag inser att jag och älsklingen inte kommer kunna umgås och hitta på saker. När jag jobbar är han ledig och när jag är ledig så kommer jag jobba. Det suger!

Ringde det där samtalet igår och det sög ännu mer. dom vet inte ens själv hu det blir så det känns roligt. Jag vet alltså inte om jag får det där jobbet eller inte. det är kul..

Nej nu ska jag hoppa in och ta en snabb dusch och göra mig iordning, sen är det som sagt jobb i 8 timmar ikväll....

panikstädning

2008-09-25, 17:57:24 / Kategori: my words
Idag har vi njudit hem mamma och då är man tvungen att panikstäda. Inge roligt på sin lediga dag, men det måste göras. Nu är det hemtrevligt och fint här hemma igen.

Snart får vi smaka älsklingens mumsiga mockakaka, mumma!


duktiga älskling

2008-09-25, 16:00:14 / Kategori: my words
Min prins har bakat, och det gick bra- trots våran ugn.
Älsklingens mockaruta

Nu hoppas jag att ugnen är snäll mot mig och klyftpotatisen oxå... Idag ska vi äta och inviga rackletten jag fick i studentpresent av mormor och morfar :)
jag är ett svull.

ett svårt beslut....

2008-09-25, 14:55:38 / Kategori: my words
Men tillslut blev det den bruna dunjackan från Sportringen, och jag älskar den! den är verkligen hur skön som helst och jag vill inte ta av den.

såklart har jag oxå mina sköna uggs på mig....


ledig dag

2008-09-25, 11:50:00 / Kategori: my words
Ja, idag är min sista lediga dag innan marodör- helgen, jag ska jobba heeela helgen! fredag 12-20.30, lördag 7.30-21, söndag egentligen 8-20.30 men jag får ingen skjuts då så jag måste börja 7-20.30, (plus att jag måste sitta kvar till 21 då äslklingen och Carina slutar), måndag 16-21. Efter det är jag ledig i 2 dagar! men jag har fortfarande inte hört om jag får jobbet eller inte?!! idag är det verkligen dags att ringa, jävlar :(

Det blev ingen oump på mig idag, är så sjukt trött så jag och älsklingen ska gå på stan och köpa jacka till mig iställe. Har fortfarande inte bestämt mig för vilken jag ska köpa :S Men det lutar åt den från stadium, fast den från sportringen är nästan snäppet snyggare.... BUHUUUU!!

nej nu ska jag göra mig i ordning. Igår fick jag en kommentar på julklappen åt älsklingen. liknande "ska du lägga ut så mycket pengar på han?!" Ja det ska jag, för jag älskar han och han förtjänar det bästa! fan, nu håller jag på å skriva för mycket, igen! jag hoppas jag kan låsa mina planer snart, för jag vill ge han det här :D
nu ska jag kila, igen. Chio!

en rolig överraskning!

2008-09-24, 13:42:04 / Kategori: my words
När jag kom hem från spinningen (som inte kändes som 100 år idag, trots att jag fick mjölksyra efter halva låten på första uppförsbackan, vilket innebar att jag fick cykla vidare med mjölksyra resterande 2,5 låtarna) så berätta älsklingen glatt att jag hade fått paket. Mina grejor från Accesora hade kommit! Två nagellack, ett rött och ett rosa, och min rosebudsalvegrejs. Jag är nöjd! Nu ska jag måla om naglarna med det rosa nagellacket, sweet!

Senare ska jag iväg och jobba, 4,5 timmar. inte det jobbigaste men ändå. Ihelgen ska älsklingen jobba på Sjöängen oxå, med Carina nere på gul. Det blir iallafall lite pengar till nästa hyra som han säger, och det håller jag med om.

Anja sa en vettig sak, eller nej det gjorde hon förresten inte. "köp båda ;) då har du ju ändå fått en jacka gratis! eller köp en, och spara pengarna till Christoffers julklapp :D:D" Nu vet jag genast vilken jag ska köpa, NOT! haha, jag kan iallafall tänka tills imorn, för då är jag ledig och jag har planerat min dag med sovmorgon, lunchpass med BodyPump och sen stan men älsklingen. och jack-köp, såklart :)  men nu ska jag måla naglarna och göra mig i ordning, chio!


onsdag,

2008-09-24, 11:01:10 / Kategori: my words
yej, idag kom hyresvärden och väkte oss, typ kvart över 8. han kikade på ugnen oh kylskåpet, men jag vet inte om vi får nytt eller om det ska lagas. Bara för att det är jag så kommer det lagas, och gå sönder igen. Min vanliga tur...

jag är helt slut i kroppen så jag har inte tränat på nästan en vecka. Torsdagens lunchpass var det sista tror jag. jag funderar fortfarande på om jag ska gå på spinningen idag eller om jag ska ut och springa. Spinningen kommer ge mest eftersom jag inte vill verka dålig när jag kör i gruppträning, när jag springer är jag riktigt lazy. Kvällen kommer jag iallafall tillbringa på Sjöängen. När får jag veta om jag får andra jobbet?! Jag tror jag ringer efter träningen, jag hatar såna samtal : /

Igår fick jag en glad överraskning från Spaab, jag fick 1300;- i lön, vilket innebär att jag kan köpa en jacka utan att det ens märks på min lön som jag förväntar mig få. (har faktiskt ingen koll på hur mycket men det är efterlängtat) igår var jag och testade jackorna igår och jag har sån beslutsångest. En skitsnygg dunjacka eller en jacka (sjukt snygg) från stadium som typ alla har? åh, ge mig båda!

Nu ska jag leta fram träningskläderna och dra iväg till fristilen, smell you later.


någonting som har betytt mycket för mig

2008-09-22, 22:52:19 / Kategori: my words

Måste lyssna en gång till... Den här låten har gett mig styrka många gånger och den har betytt mycket för mig då jag mådde dåligt efter min bästa väns svek. Takida- Give into me (ridin' high version)


I'm falling down on you, where are you from?
What else can I do? You're so beautiful, how can I go on?
If I loose it all, would you go down on me?
And I don't even know, the things you want me to see
I'm waiting for you, thinking of you
Give into me, I'll make you blue
I wanna know if you feel the same
You're mine, I'm ridin' high like an aeroplane
I wanna give you what you need
But I don't dare to ask
I got no self-esteem, I don't blame my past
I'm waiting for you, thinking of you
Give into me, I'll make you blue
I wanna know if you feel the same
You're mine, I'm ridin' high like an aeroplane
Ridin' high, Ridin' high, Ridin' high, Ridin' high, yeah
Ridin' high, Ridin' high, Ridin' high, yeah
Yeah

jag är trött.

2008-09-22, 22:46:21 / Kategori: my words
Nu har vi kommit hem från Loke. Har suttit och förhört Rasmus på städer, berg, och vatten i Sverige för han har prov imorn. Snacka om att killen har läshuvud. Efter bara några gånger satt allt och han kunde det som rinnande vatten, det kommer går bra för honom på provet imorn! Dessutom hjälpte jag honom att klä böcker med plast, vilket oxå gick jätte bra. Fick utnyttja kunskaperna jag har efter 3 år på klipp-och-klistra-linjen (som alla ovettiga människor säger). Barn&Fritid alltså!

Nu ska jag tvätta ansiktet och borsta tänderna och sen krypa ner i sängen och mysa med min karl, I Like! Imorn ska jag jobba igen 16-20.30. Jag längtar bara tills lönen kommer då jag får köpa mig en jacka! Kram på er och godnatt!


jag saknar dig lillebrorsan<3

farmor Kung.

2008-09-22, 14:33:57 / Kategori: my words
Jag åkte på Skopunkten och köpte mig ett par uggs. Och dom är underbara. Så himla sköna och varma! Efter skoköpet åkte vi på stan och tittade på jackor och jag blev kär i en brun dunjacka från Sportringen på Kärnan. Den var hur skön och snygg som hellst så jag är nästan säker på att det blir köp när lönen kommer. jag börjar 12 på fredag så det innebär att jag har tid på mig att åka ner på stan och köpa den, åhh!!



jag är hungrig så jag ska göra mig lite käk, hyresvärden verkar inte ha varit här än, när kommer han?! Senare kommer Ella en sväng och ikväll ska vi till Loke och hälsa på och hämta nån jacka åt älsklingen. Jag har så mycket jag vill skriva men kan inte göra det utifall älsklingen skulle komma på att han ska tjuvläsa min blogg. Det vore förjävligt om jag skrev vad hans ka få i julklapp så läser han det, nej nåt måtta får det vara. Kram.


köpa skor

2008-09-22, 10:49:59 / Kategori: my words

såhär skulle ett av mitt och älsklingen barn se ur, söt tjejen :)

Äntligen är helgen slut. Lördagen blev om inte annat riktigt springig som jag skrev i förra inlägget. Men vi gjorde det bra eftersom alla låg i sängen utom 1, när jag skulle gå hem klockan 8. Dock hade vi missat en kvällsfika, inte så bra kanske.... Gårdagen gick däemot lika bra eftersom Ida var där hela dagen. Riktigt roligt hade vi eftersom Ida hittar på massa knas ;) :D

Idag ska jag åka upp på skopunkten, för jag har hört det ryktas om att dom har ugg där, för 250 kr! (dessutom är det ju ta 3 betalta för 2 eller få 50 % på ett par vid köp av två- ett erbjudande man inte kan missa)

Dom som följer min blogg kanske vet att jag har sagt att jag ska inte köpa ett par skor innan jag har gått ner 5 kilo. Jag har kommit med insikt där. 5 kilo är ganska mycket, och jag har vääääldigt dålig karaktär. Dessutom har jag ju börjat träna en del. En dag kände jag bara att jag mår bra precis som jag är! När jag tränar kommer kroppen förändras ändå och jag behöver inte gå ner dom där kilona. Även om jag har ett BMI som ligger på lite övervikt så struntar jag i det., Jag mår ju bra såhär! Så angående sko-köp-förbud tills jag har gått ner i vikt, det stryks från och med nu, för det viktigaste av allt är ändå att jag ska må bra och inte få nippran av det jag äter för jag är en sån tjej som måste äta allt, för annars blir jag tokig.

jag är sur.

2008-09-20, 20:45:52 / Kategori: my words
Efter nästan 12 timmars jobb så har jag äntligen fått slutat. Efter att ha sprungit häcken av sig eftersom jag och en till har varit själv uppe, vilket innebär 2 avdelningar. Saken är inte den att jag har sprungit häcken av mig och är så slut att jag bara skulle vilja sätta mig ner och gråta. Hela grejen är att när vi sitter i bilen, alldeles innan vi åker förbi jamtli så skriver han ett sms där det står "kommer nu" , jaha, vad är det nu då säger jag? ja vi ska hämta Moe och Tove och dricka öl. jippi, där sprack hela min härliga efter-jobbet-kväll. Och jag är sur, så sjukt sur just för att han inte ens kan fråga om det är okej att halva lägenheten blir full av folk hela kvällen. Fattar han inte att man är trött efter en hel dag? Åhh, jag vill bara sätta mig ner och börja gråta!!

.

2008-09-19, 22:17:54 / Kategori: my words
Jag ångrade mig, jag tänker iallafall berätta vad jag klickade hem från accessora - 2 mavala nagellack i färgerna Toulouse och London, dessutom klickade jag hem Rosebuds läppbalsam. lite uppiggande i höstmörkret iallafall.

Jag åller tummarna att jag får Crash bandicoot-spelet från tradera iallafall. jag tänkte buda in i det sista för jag vill verkligen ha det, punkt!

Och skorna från Ellos får vänta tills imorn eller söndag innan jag klickar hem dom.
godnatt!

tack så mycket, bloggfan.

2008-09-19, 21:57:57 / Kategori: my words
ytterligare ett långtblogg inlägg åt helvete.

jag är trött och tänker inte ens skriva om allt jag hade skrivit. kanske är på bättre blogg.humör imorn för just nu går det verkligen inte! Kan inte ens glädjas åt grejorna jag just klickade hem. godnatt.

sjuka saker det finns!

2008-09-19, 14:49:06 / Kategori: my words
hittade en rolig sida där man kan göra bilder av sina barn. Såklart ville jag se hur min och älsklingens bäs skulle se ut, men det funkar inte att lägga upp bilderna, som vanligt! funkar inte heller att skicka via mms, tråkigt....

dagarna går fort som tusan, ihelgen ska jag jobba igen. Jätte roligt.. men det ska nog gå bra trots allt.

nu sitter jag och kikar på Chihuahua- valpar. Vill ha en långhårig chihuahuavalp, dom är så fruktansvärt söta :)



.

2008-09-18, 15:15:10 / Kategori: my words
Pumpen idag var underbar!

När jag kom hem och hade duschat och gjort mig i ordning kilade jag iväg på blåcenter eftersom jag fick sånt fruktansvärt sug efter smothie. så jag köpte lite banan, nektariner och aromat. Livets krydda. fattar inte att jag har kunnat bo här i tre månader utan aromat, ett av livets mysterium. Min smothie blev förövrigt snuskigt god! gjorde den på chiagel, en banan, massa frysta jorgubbar, ungefär 1 dl yoghurt och en liten skvätt mjölk. det blev dock inte som vanligt eftersom jag inte har nån mixer. Så det blev mos med gaffel och stora klumpar i. Men jag älskade det, synd bara att den tog slut på en gång.
(jag åt inte bara en smothie till lunch/ efter träningen, jag gjorde en omelett på 2 ägg, aromat och peppar, men skinka och ost på och avokado till. supermums!)

Nu håller jag på att mentalt förbereda mig på att jobba igen. jag längtar redan till nästa flera-dagars-ledighet. Men det blir inte ihelgen för ihelgen ska jag jobba 23 timmar, jippi : /


idag myser jag i min älskade grå tröja från haléns.

Nu ska jag hänga upp tvätten så att älsklingen slipper göra allt här hemma när han slutar. Och bara för att han är värdens underbaraste så ska han få världens massage när jag har kommit hem, stackarn har ont i ryggen efter allt matjordskrattning :)

inge mer ledigt...

2008-09-18, 10:43:08 / Kategori: my words
idag börjar jag jobba igen. 16-20.30 så det blire en mjukstart. Imorn 7-12. Sen är det inget mer mjukjobbande. lördag jobbar jag 7-20 och söndag 7-21. Behöver jag ens säga att jag hatar dom passen?!

Nu ska jag springa ner i tvättstugan och köra igång en tvättmaskin och sen slänga i mig lite frukost. Chiagel med lite yoghurt och lite osockrad müsli. och en knäckebrödssmörgås och en kopp te. Sen bär det av till fristilen för Bodypump. Med Anja :D
Seeyoulater.

lite less

2008-09-17, 22:41:36 / Kategori: my words
Här hade jag suttit och skrivit ett jätte inlägg, så blev det nå skit så det inte sparades. Jätte roligt....

Först och främst vill jag säga Grattis till älsklingen som har fått jobb, från den 6 oktober och iallafall 2,5-3 månader framöver.

Imorn blir det lunchpump med Anja. vet inte om jag kommer känna moig sådär jätte dålig eller om det kommer vara en sporre att hon är med. Ska bli kul med sällskap iallafall :)

Fick mitt chiamjöl idag så jag provade att göra gel av det och så hade jag det i yoghurten. Smakade precis som vanligt även om detär mycket färre kalorier och fett eftersom chiagelen består av 9 delar vatten.

Nu ska jag kolla klart på dokumentären jag börjat kolla på, unga tjejer som vill plastikoperera sig. helt sinnessjukt!

behöver jag?

2008-09-17, 14:28:21 / Kategori: my words
behöver jag ens nämna hur skönt det är att ha diskmarskin?


träning och supergod lunch

2008-09-17, 13:52:41 / Kategori: my words
Spinningen var underbart härlig och jobbig idag. Borde kanske gå på fler spinningpass för det är faktiskt roligt!
Efter träningen tog jag mig en varm och härlig dusch, ensam som jag var i omklädningsrummet så kunde jag slöa, och det gjorde jag. När jag kom hem lagade jag till en supergod lunch. En omelett gjord på 2 ägg, lite soja och vitlök, havssalt och peppar. I omeletten hade jag köttfärssås som blev kvar i förrgår och ost, till det en sås på gräddfil och sweetchilisås. Underbart!

Idag fick jag mitt chiamjöl. Ska åka och handla sen när bilen (förlåt, älsklingen såklart) kommer hem och köpa lite frukst och sånt så kan jag göra en smothie med chiamjöl i. Ska tydligen vara mättande:) I kväll ska vi oxå åka till Krokom och hälsa på Anita och Kurt och lilla Kasper.

Men nu ska jag lägga mig på soffan, under täcket såklart, och slöa och virka på älsklingens vante. Gah, jag blir tokig på att det inte går att ladda upp bilden!!!

besviken.

2008-09-17, 11:17:05 / Kategori: my words
Jag vaknade just och tänkte för mig själv att idag ska jag banne mig gå på fristilens lunchpass med bodypump, jag fick just den där längtan man kan få efter vissa saker- idag var det bodypump lunchpasset. Så det första jag gjorde var att sätta mig vid datan och kolla exakta tiden så att jag inte missar passet för det, och vad är det jag ser?! Idag har dom inget lunchpass med bodypump, braa spinning?! Jag blev så besviken. Men imorn är det Bodypump klockan 12, gissa om jag längtar!

Nu ska jag istället slänga i mig en macka och sen gå iväg och köra ett spinningpass, självklart tillsammans med min undert fina pulsklocka :) (idag ska jag inte göra missen jag gjorde igår, glömde handduken så kag fick torka mig med tröjan jag hade på mig när jag gick till passet. Gissa vem som frös resten av den dagen?....

Igår virkade jag klart mina vantar, blev lite knas med ena, men det rättar nog till sig. Nu har jag fått en utmaning av min älskade sambo- jag ska virka ett par luffarvantar åt han som man kan stänga igen så att det blir en tumvante. ska ladda upp en bild som visar bättre hur jag menar, det går inte just nu.....

nu ska jag kila iväg till fristilen och köra 45 minuters spinning, härligt härligt!

min älskade vän Elin

2008-09-16, 16:24:36 / Kategori: my words
Efter träningen så gick jag ner på stan för att träffa Elin. Elin är tjejen som togmig med storm förre hösten då en gemensam vän parade ihop oss. Killarna skulle spela poker, och jag vägrade. Snäll som M är (var) så tog han med sig Elin. Vi upptäckte rätt snabbt att vi har mycket gemensamt och att vi är rätt lika. Under kvällen tog vi en lång prommis (tandsbyn-loke) och pratade, pratade och pratade. Våra munnar gick i ett vill jag lova :) Kändes bra så fort vi börjat snacka, vart hade den här bruden varit hela mitt liv?! Elin är min superb vän som alltid har massor av tokigheter att berätta, och idag var inget undantag. Elin ger mig ny kraft och energi, kan man göra annat än att älska denna donna?

Äntligen

2008-09-16, 12:00:45 / Kategori: my words
Dagens planer är som sagt att träna och städa buren åt pruppisarna. Så snart ska jag gå iväg till fristilen och springa och gymma lite. Känner att jag inte orkar spara tills ikväll för att köra ett pump pass. Efter träningen ska jag gå ner på stan opch träffa favorit-Elin. Har inte setts eller umgåtts sen typ stråketveckan. Jag saknar min babe<3

Jag får inte bort muskelknutan i ryggen, vette fan vad jag ska göra? Har fått massor av massage och det gör bara ont men det släpper som inte. Igår tog jag ett bad oxå, men just precis då så ringde pappa och berättade att Benzen är borta. Så jag fick ingen ro i kroppen att sitta kvar där i badet. Vet snart inte vad jag ska göra : /




godmorgon,

2008-09-16, 10:45:59 / Kategori: my words
Idag är jag ledig, visst låter det som att jag är ledig ofta nu för tiden? Ändå hinner jag med att jobba typ 157 timmar den här månaden. Och inte gråter jag för det när lönen kommer nästa månad.

Nu sitter jag och tar det lugnt, lyssnar på Coldplays nya skiva och tittar på Våra bästa år. Min favorit hat/kärleks -serie. Kan inte bestämma mig om jag gillar det eller inte. Jag längtar bara tills Gossip Girl börjar igen, vilket det borde göra väldigt snart! om jag inte har missat att det redan börjat :S

AH!! Såg nu att jag har missat att det redan har börjat så nu har jag 3 GGavsnitt att kolla på ikväll!! Min dag är gjord :D



konstiga ledsen-känslor

2008-09-15, 22:07:21 / Kategori: my words
jag insåg just att, varje gång jag är ledsen så tittar jag på skor, köper skor eller fantiserar om skor jag vill ha. Det är helt sjukt. nu på kvällskvisten har jag funderat på vad jag ska ha för skor i vinter och insåg att jag skulle vilja värma mina frusna fossingar i Uggs. Inga riktigta dock eftersom jag (trots allt) inte är gjord av pengar. Nej det får bli ett par kopior. Såg att Ellos har snygga, för bara 300 spänn oxå. Jag vill ha lurv och mys för mina fötter i år, och massor av värme.


älskade byracka! :'/

2008-09-15, 21:09:12 / Kategori: my words

Sov gott min älskade Benz, Jag älskar dig din underbara lilla byracka!

Idag fick pappas älskade hund Benz somna in för sista gången. Pappa ringe för inte så länge sen och berättade... Jag kan inte fatta att jag inte får träffa dig igen. Min älskade lillebror som pappa alltid sa....
Du var den klokaste hunden jag träffat. Varje gång man frågade om du ville gå ut eller om det kom någon så lutade du huvudet åt sidan och sen började du skälla och hoppa ur soffan. Så var det alltid.
När jag var ledsen så kom du och slickade bort mina tårar, la ditt huvud på min axel och suckade, som om du sa att du förstod. För det gjorde du alltid.
Pappa berättar alltid att du gick och ställde dig vid min dörr när du saknade mig, för visst saknade du mig? Åh älskade Benz, jag saknar dig! Du kommer alltid vara med mest betydelsefulla hunden för mig, oavsett om du springer runt i himelen eller om du är här nere hos mig.

kommer aldrig glömma dagen så du kom hem till oss. Jag var påväg ner på byn när pappa ringde och frågade vart jag var. det lät annorlunda i bakgrunden, men jag kunde inte förstå vad det var. Och så kom han i Saaben. och från ingenstans stack du upp huvudet och jag smälte direkt. Från första stunden så var du min älskade lillebror.
en annan sak jag minna var att du och jag skulle gå ner på byn, kanske andra dan, och det kom en bil upp för backen och du blev rädd. men istället för att springa iväg så sprang du hem på en gång. och där satt du, la huvudet på sne och tittade på mig som om du väntade på mig för att jag skulle släppa in dig i huset.

Sötaste Benz, jag älskar dig och kommer alltid minnas dig<3

ett sånt där nödvändigt ryck

2008-09-15, 19:40:20 / Kategori: my words
Jag har precis avslutat mitt ryck jag precis fick. jag har städat typ hela lägenheten, dammsugit, torkat borden, städat toaletten, handfatet och skurat ur duschen. jag har oxå bäddat rent så nu ska jag slänga mig i duschen och sen sätta mig i soffan och dricka te och virka klart andra vanten. Imorn är jag ledig (helt underbart) vilket innebär att jag har dagen full av planer. Eller nästan. Jag ska träna och städa Piff&Puff's bur. På kvällen förvantar jag mig ett härligt främmande, nämligen min bästa vän Ella! Hade velat träffa Elin oxå, men jag vet inte om hon jobbar eller vad hon ska för sig, för nu är det på tiden att vi ses och reder ut saker och ting som hänt i våra liv under tiden vi inte träffats.

Carina ordinerade mig ett varmt avslappnande bad för att lösa upp mina knutor, sitter just nu och funderar på om hjag ska ta det nu och riskera att somna i badet eller om jag ska vänta tills imorn, föredrar det tidigare alternativet!

Förresten så funkar våran diskmaskin alldeles utmärkt :D


dagens inpulsköp:

2008-09-15, 15:57:34 / Kategori: my words
Idag har jag och älsklingen inpulsshoppat- en bänk diskmaskin! Jag tror han är less på att diska nu, verkar inte bättre. Frågan är bara om han får till det, men han ska väl vara en allt-i-allo den här karln...



Bänkdiskmaskin, RUSTA 1495;-


Wall-E

2008-09-14, 20:09:30 / Kategori: my words
Jag och älsklingen ska titta på Wall-E nu, och dippa morötter och kålrot. Mumma!
och såklart ska jag mya med min virkning, det är faktiskt riktigt roligt!

min nya hobby

2008-09-14, 18:25:46 / Kategori: my words
Idag när jag och älsklingen var på Coop så köpte jag lite garn och en virknål. Fick värsta rycket och känlsan av att jag verkligen ville sitta och virka eller sticka. Visste att jag har stickor hemma, och som sagt så köpte jag mig en virknål. När jag kom hem så började jag lägga upp maskor, en hel drös blev det och det blev en vante i typ xxxxl, lite väl stor alltså, så jag blev less och började virka iställe, och nu är ena vanten klar! gick bara på några timmar :) nu ska jag göra andra vanten sen ska jag köpa mer garn i andra färgen så att jag kan göra fler vantar + göra naturvitt mönster på mina mörkgrå vantar. Plus att älsklingen oxå vill ha ett par vantar med snöflingor på. Funderar på om jag ska göra en matchande mössa till mig själv sen. Jag älskar att ha nåt att göra i höstmörkret :)

lägger upp bild på mina vantar när dom är klar :)

muskelknutor

2008-09-14, 15:40:06 / Kategori: my words


Älsklingen har precis knådat världens muskelknut på min rygg, alldeles i mellan skuldorna mina. Jag tror det är den som har känts nu bak i ryggen hur länge som hellst, hoppas det blir bättre nu!

"Hur blir jag av med mina muskelknutor?
Naprapat David Söderström svarar:
Ett vanligt fel är att nacken böjs fram med huvudet hängandes över böckerna. Ofta i långa stunder vilket påfrestar både muskler med konstant arbete och ledbanden med långvarig utsträckning. För att förbättra ergonomin kan du lägga upp en trave böcker under boken som du läser och vinkla den mot dig. Försök sedan att hålla huvudet någorlunda upprätt och blicka snett ner med ögonen. Sitter du vid en dator bör övre kanten på skärmen vara i samma höjd som ögonen. Något som bärbara datorer i regel inte uppfyller. Höj i sådana fall upp skärmen och koppla in ett separat tangentbord. Musen kan med fördel ligga på skrivbordet så nära din navel som möjligt. Ju längre bort från naveln, desto större belastning. Ta gärna korta pauser, försök att få i gång cirkulationen med lättare axelrullningar en snabb och kort promenad och varför inte passa på att då memorera det du nyss läst. Att gå till massören kan ofta bryta en ond cirkel, men som du beskriver kommer besvären tillbaka om man fortsätter att belasta fel. Med massage kan man få avslappning, ökad cirkulation och smärtlindring i muskulaturen. Ett annan metod som ger samma effekt fast långsiktigt är träning. Dessutom blir du starkare, uthålligare och piggare. Det viktigaste är att hitta något du tycker är så kul att du vill göra det regelbundet. Det får gärna vara varierande och ska helst engagera rygg och axlar. Exempelvis bodytoning, styrketräning, klättring eller boxning. Långvarig belastning kan leda till att muskulaturen övergår till en mer senliknande struktur. Muskeln blir då hårdare och mister sin elasticitet, vilket är relativt vanligt hos kontorsarbetande. Det positiva är dock att när det gått så långt minskar ofta smärtan i den. Det negativa är att den påverkar andra strukturer så som kotpelaren där den fäster, vilket på lång sikt kan ge andra besvär. Detta behöver du inte oroa dig för om du nu ändrar din ergonomi och börjar träna regelbundet.

lite shopping och mamma-mys

2008-09-13, 17:24:51 / Kategori: my words


Carina och Eva (Carinas väninna, även känd som Andrés mamma) kom hit och fikade nu mitt under dan. Sen åkte vi och småshoppade på Öb och lidl. Köpte en lampa till hyllan bakom soffan (bilden.) Och så gjorde jag oxå iordning en bild på mig och älsklingen, vilket blev superbra tycker jag! Ska köpa fler ramar och förstora några bilder på oss och sätta upp lite överallt. kanske ska göra lite egna "ramar" med scrapbook. Men det blir ett projekt till nästa lön.

Sitter och tittar på Miami Ink just nu innan vi ska åka till brunflo och käka korvgryta hos Eva, det kom precis in en 80 årig tant som ska tatuera in ett A på armen. Hennes tanke bakom tatueringen: det är snart orkansäsong, och är man helt ensam så vill man att dom ska kunna identifiera en om någonting händer. En fin tanke tycker jag. När tatueringen var klar så sa hon några fins ord om killen som tatuerat henne och "kunde jag så hade jag adopterat honom", Coola tant!

Nu ska vi åka på jula och köpa nån skartdosa så att vi inte behöver byta skart varje gång vi ska göra nåt med tvn. om det funkar, men det hoppas jag. Sen middag som sagt i brunflo och sen kanske film. Later!

jag är arg

2008-09-13, 13:40:41 / Kategori: my words

i min älskade tröja som mormor har stickat en gång i tiden.

Jag är så fruktansvärt less måste jag säga. Här går jag och älsklingen och betalar nästan 4000 i hyra varje månad och vi kan inte ens laga mat i lägenheten typ. Älsklingen skulle göra moccarutor idag, söt som han är. Hur snygg blev den? alldeles svart bränd efter 4 minuter i ugnen! Någonting är fruktansvärt fel i den där ugnen. Förra helgen skulle jag dippa moröttet och kålrot och vad finner jag? Frysta morötter. Som sagt har vi fortfarande ett salladshuvud liggande längst ner i kylskåpet, och det har legat där i över en månad. Även det är fryst. Det är ritkigt roligt att hela köket håller på å rasar ihop. Mest glad är jag att jag fortfarande kan koka gröt, annars skulle mitt liv gå under.

underbart härligt

2008-09-13, 12:58:07 / Kategori: my words
Nu är jag hemma igen efter Pumpen. jag älskar body Pump :)
den nya koregrafin är jobbig, och ja den är rolig. En sjö av salig blandning på låtarna vill jag lova - allt från Madonna(tror jag det är) till E-type, till BonJovi till Aerosmith och en gnutta typ 50 tal. Jag gillar't!

efter en skön nattsömn

2008-09-13, 09:13:05 / Kategori: my words
efter att ha sovit sen helv 10 igår kväll (alltså 11 timmar) så är jag... trött? tror det blev lite väl mycket sömn men jag vägrade kliva upp klockan 6 imorse. Nu ska jag ladda med frukost så ska jag sen gå iväg till fristilen till klockan 11. Är spänd och nyfiken på nya passet :) Tråkigt för Anja som jobbar hela dagen, stackare!

Senare idag kanske carina kommer och hälsar på. Glömde berätta igår att älklingen hade städat hela lägenheten(förutom toan för det är mitt område typ) . Men den karl är så underbart söt, han vet vad som piggar upp efter en lång jobbardag.

en sjukt lång dag!

2008-09-12, 21:16:22 / Kategori: my words
som jag skrev tidigare så missade jag bussen alldeles när jag kom ner till busshållsplatsen så jag fick ta en pormenad in till stan. Vilket bara tog en kvart och det var riktigt skönt faktiskt. väl på jobbet så inser vi att det är ingen ordinarie, bara vi 3 tjejer som ska vara uppe, ingen deligering och bara en ordinarie på hela placet. Den enda ordinarie var tvungen att dela medicin på 3 avdelningar + ta upp alla på avdelningen hon var på, alltså gul. trots att vi blev lite sen så gick det faktiskt riktigt bra, fick lite smått panik men det gick gallant.

Senare på dagen så insåg vi att det saknades folk på kvällen, vilket innebar att en person skulle få vara på en avdelning själv, vilket oxå är den tyngsta avdelningen. Tyckte synd om den här personen så jag sa att jag kunde stanna kvar. Det värsta på hela dagen var min 45 minuters rast. på den 45 minuters rasten så var jag ute och gick ungefär 20 min, sen satt jag på avdelningen och höll på å avlida av trötthet och ont i magen. Egentligen när man jobbar heldag så brukar man ha iallafall 2 timmars rast. Fick kanske skylla mig själv när jag inte gick tidigare eftersom det var lignt då. men det gjorde jag inte. Iallafall så slutade jag halv 9, så jag är helt slut efter dagens jobb! Känns som att jag har jobbat en lördag-söndag för då brukar man jobba såna pass..

Nu när jag kom hem så öppnade jag en cider och nu är jag påväg till sängen. Huvudet snurrar, känns som att jag redan känner av min cider? kanske bäst att duscha och sen krypa ner i kojs. Ska nog be älsklingen koka en gröt till mig medans jag står i duschen. han har ändå inget bättre för sig än å spela xbox360 med Fuzzy, Koss och Viktor som snart kommer. Ha så kul ikväll alla partynissar, själv ska jag hälsa på John Blund alldeles alldeles snart!


ps, vad ska jag göra imorn om inte att gå på Body Pump släppet?

en uppfriskande prommis är ett upp

2008-09-12, 06:47:38 / Kategori: my words

MMS

en uppfriskande prommis är ett upp vaknande fem trötte får erfara. Jag sov in i det allra sista idag +att jag segade mig, och bara för att jag inte sprang hela vägen hemifrån så missade jag precis bussen. Så nu är jag, efter en frisk promenad, nere på stan och väntar på bussen. Detta innebär att jag blir några minuter försen, men det ska nog gå bra. Bra start på dagen/slut på veckan:p


snart sovdags

2008-09-11, 21:06:00 / Kategori: my words
åh, jag är så fruktansvärt trött! Efter jobbet drog jag iväg till Fristilen och körde pump. På lördag släpper dom nya koregrafin. Men vi fick redan idag köra utfallslåten (även om vi lovade att inte skvallra så kan jag inte hålla mig). Ska bli roligt med ny musik. Gissa vem som kommer stå längst fram som annars alltid står längst bak? Fristilen, lördag 13/9, 11.00 Jag kommer iallafall vara där!

Efter pump-passet så åkte jag, älsklingen, André och Ida iväg och invigde Jula. Ingen affär för mig direkt :) sen åkte vi ner på kebabcity och käkade nachotallrik. Inte direkt nån gå-ner-i-vikt-mat direkt, men men... 

Imorn ska jag jobba, egentligen till 14 men sjust som jag är så ställer jag upp och stannar kvar 2 timmar extra så att en jobbarkompis kan åka till hälsocentralen med sin son. Det tycker jag man kan göra! 

jag funderar på om Piff har långa tänder, han biter tag i gallret och drar sen bak huvudet igen. Hm, måste zoona på det oxå.
Sen är det sängen. Godnatt.

jobb på min lediga dag.

2008-09-11, 13:55:36 / Kategori: my words
Dom ringde från Sjöängen imorse och frågade om jag kunde jobba idag, jag var så nyvaken att det enda jag frågade var Vad är klockan? och Vad är det för dag? Haha, hon som ringde märkte hur trött jag var. Men jag åkte med älsklingen iallafall och kom hit straxt efter halv 8. Jag är alldeles brydd för dagen har gått hur fort som hellst och allt har flytit på.

efter jobbet så ska jag på pump, jag längtar!

min älskade vän!

2008-09-10, 21:47:55 / Kategori: my words


Ella var just här, åh som jag har saknat denna donna! Imorn ska hon och jag träffas på stan och käka en kompisglass och snacka skit. Åh, jag älskar dig bästis <3

jag ska prova nåt nytt

2008-09-10, 18:55:17 / Kategori: my words

Ja, jag ska prova nåt nytt nu, chiamjöl heter det. Nåt jätte nyttigt med massa kalcium och antioxidanter och grejs. Så som jag fattar det så minskar sötsuget och man känner även mättnadskänsla. Har beställt hem en liten påse nu, så jag får väl hoppas på att det funkar...

trött efter en heldag med mamma.

2008-09-10, 18:04:29 / Kategori: my words
Efter en hel del springande på stan, öb, willys och lillänge så är jag faktiskt riktigt trött. och så har jag ont i axlarna?  funderar på om det är för att jag sitter som en hösäck? fast ändå får jag asont när jag sitter rakt oxå. ska be jätte snällt om lite massage ikväll....

idag fick jag mitt coop-kort, ytterligare ett vuxenpoäng till mig!

Mamma och jag år på kina idag till lunch, Sista gången jag äter fyra små rätter på Eastern vill jag lova! Fick massa ben (det syntes verkligen att det var ben för det var precis en led dom låg i maten) och massa brosk, fett och skinn. Mumsig kyckling/curry gryta det. Det värsta av allt var att vi fick betala för skiten! Just nu sitter jag och förbannar dom, och samtidigt tycker jag att det är så sjukt synd att det är just dom som har den underbara mongoliska buffén. Annars skulle jag fet-bojkotta stället!!! Nej du tack, aldrig mer annat är mongoliska buffén på det där stället iallafall! Äckel.

Idag gjorde jag något förvänade iallafall, eller två saker! för det första gick jag in på Skopunkten utan att ens prova ett par skor, knappt rörde! och för det andra så diskade jag en feting disk. Faktiskt väldigt ovanligt för att vara mig :)

Nej nu ska jag ta med älsklingen på Coop och inviga mitt nya kort genom att köpa saft och mjölk, det allra nödvändigaste här hemma:)

nu känner jag mig redo för en dag

2008-09-10, 10:10:56 / Kategori: my words

MMS

nu känner jag mig redo för en dag med mamma:) hoppas ni andra oxå har en bra dag, kram!


onsdag, ledig dag.

2008-09-10, 09:25:21 / Kategori: my words
har prercis kommit in efetr en 3 kilometers springrunda. Kändes faktiskt skönt och jag gick dessutom inte så långt :)
nu ska jag göra mig i ordning och kila upp till mamma, vi har våran efterlängtade Åsa&mamma-dag idag! Vi har åplanerat att gå på stan, ha mysigt och äta på kina, men det kanske jag nämnt tidigare :)

Nej nu ska jag skriva ett inlägg på zoonen sen måste ujag till att hoppa in i duschen om jag ska hinna nogorlunda till 10. Skriver sen! Kram

vigast i Sverige!

2008-09-09, 20:17:16 / Kategori: my words
Förra veckan fick jag en Yoga DVD med iForm som premie. Jag har precis kört igenom den. Vet inte om jag gillar det riktigt. men det kanske berodde på att älsklingen är hemma och har legat i soffan och kollat på. Och skrattat åt mig. Jag är verkligen inte ett dugg vig! Tänkte ändå köra imorn igen innan jag ska ner på stan med mamma. Förstår inte varför det är så bra kändisträning, för det va inge roligt egentligen. Funderar på att beställa andra dvds, platt mage vet jag att ena skivan var iallafall sen vet jag inte. Får väl se vad det blir av det....


vad är det för fel med min rygg?

2008-09-09, 18:51:27 / Kategori: my words
Jag har jätte ont i ryggen, typ i axlarna / skuldrorna. har kännst jätte bra hela dagen fram tills nu och nu gör det asont! vad är det för fel? kanske ska flirta till mig en lång härlig knådning ikväll, vore helt underbart!

Idg har jag jobbet jääätte länge och jääätte hårt. Eller inte. Jobbade mellan 13.30-17. och det var ingen som larmade typ. jag och Anja kunde sitta och prata och dricka te under hela tiden typ. Jätte mysigt! härligt att det finns folk som man kan göra det med på jobbet (det låter som att det är hemsk personal där, men det är det verkligen inte!!)

Nu sitter jag och samlar mod för att ta tag i disken, men med min rygg så orkar jag inte. funderar på å prova Yoga skivan jag fick med Iform, sen ska jag och C gå hem till mamma och dricka kaffe och kika på allt hon köpt idag. Hon och hennes väninna har varit på Ikea idag, och imorn ska vi på stan och shoppa. Nej men umgås och äta på kina.

Jag fick mina örhängen jag har beställt idag. Jag älskar dom rosa!
ska försöka lägga upp bild på dom senare, just nu funkar det inte...

min älskade sambo, pepparn' !!

2008-09-09, 11:14:44 / Kategori: my words
Igår berättade jag för min älskade sambo att jag gått upp lite i vikt under helgen:

- Älskling, jag har gått upp i vikt igen, jävla godis!
- Jaså? hur mycket dådå?
- Ett hekto.
- Ettt hekto? ETT HEKTO?! Vafan, det är ju för att du inte har
bajsat tillräckligt förstår du väl!

Haha, han är så söt! och han får mig alltid känna att jag duger precis som jag är!


före och efter bilder

2008-09-09, 10:44:55 / Kategori: my words

före.

efter, nyklippt och färgat


mina träningskläder, i love them!

Godmorgon!

2008-09-09, 10:21:27 / Kategori: my words
vaknade imorse av att jag trodde blåsan skulle sprängas tusen gånger om, och så blev jag så förvirrad- ska jag jobba idag? Eller har ujag försovit mig? för isåfall så borde dom väl ringa och väcka mig om jag gjort det? insåg sen att jag jobbar, mellan 13.30-17. Så det är inte många timmar. Jag tänkte att jag skulle gå iväg till fristilen och träna när dom öppnar (11.30) och springa typ 30-40 min och sen köra lite styrka efteråt så jag är mör och härlig i kroppen när jag kommer till jobbet :)

Ikväll har jag dessutom tvätt. Men jag tänkte göra en deel med C, jag lagar mat - korvstroganoff och ris - så tvättar han några marskiner. vilket inte är så jobbigt, bara att slänga in tvätten ju. Jag tänkte att jag själv skulle rymma ner på stan och gå på en efterlängtad date med min favorit- Bamse, även kallad Elin. Det är så dumt att jag jobbar mitt under dan för jag hinner ju ingenting! verkar som att jag är en bussy woman, och just nu känns det som att tiden inte riktigt räcker till : /

Läste förövrigt Storstadspojkens bklogg alldeles nyss (dom som inte vet vem han är så är det Blondinbellas pojkvän Nils, och jag antar att alla vet vem Blondinbella är!?) iallafall så fick han "veckopeng" av Bella när hon åkte till Oslo för en tv inspelning. TYP TRE TUSEN! Just nu tycker jag bara att det hela Bella och Nils-bloggandet är lite. Jag vet inte? Absurt?! Vem ger sin pojkvän flera tusen i veckopeng när man åker bort nån dag? Läs inlägget här. (kan inte än göra så det bara är en länk att trycka på, HÄLP? ;) )
 http://storstadspojken.se/2008/09/09/veckopeng/

utlovade lägenhetsbilder

2008-09-08, 21:25:34 / Kategori: my words



Här är bilderna från lägenheten. Såhär bor vi, min sambo och jag! fast vi har oftast (om inte alltid) mycket stökigare :D

förändringen fortsätter...

2008-09-08, 21:17:13 / Kategori: my words
Sitter precis med färg i håret för att göra det mörkare. inte för att det är nån större förändring, men lite iallafall mot mitt ljusare hår som jag haft ett tag nu.

Idag har jag jobbat 12-20.30. Har absolut inga kommentarer över dagen, och det är antagligen lika bra det... : /

Jag har fruktansvärt ont i ryggen! Vet inte vad det är med mig. Ont alldeles nedanför axlarna och det är inge vidare skönt. Däremot fick jag en riktig knådning av Ida vilket var helt uuunderbart!

nja, har faktiskt inte så mycket att skriva idag, vill mest lägga mig i sängen och bara mysa med min älskade sambo för att sen somna i hans famn... Jag är trött, det får avsluta dagen. Kram!

nyklippt

2008-09-08, 11:37:22 / Kategori: my words
Ja, då är man nyklippt. Ganska skönt att göra en förändring faktiskt :) Här är nya frisyren.


Lite skillnad från innan iallafall. Antar att jag blev nöjd, det tar väl bara tid att vänja sig. Eller så är det som älsklingen säger, att man måste få det bekräftat från omgivningen att det blev bra. Imorn ska jag färsga håret mörkare. Kanske blir bättre då :)

ett litet inlägg innnan jag går.

2008-09-08, 08:38:52 / Kategori: my words
Idag ska jag klippa mig, om 29 minuter sitter jag i stolen och får mitt hår tvättat (superskönt! spelar ingen roll att jag precis tvättatde det här hemma;) ) Hela morgon har jag drömt att jag försovitmig och kommit försent. jag drömde att jag åkte på jobbet istället för att klippa mig och när jag insåg mitt misstag så skällde jag ut en jobbarkompis iställe för att bli arg på mig själv. Är inte jag en underlig figur?

jajaj, jag kommen hem en sväng innan jobbet och då ska jag fösöka lägga ut bild på min nya frisyr. Lättare sagt än gjort skulle jag tro om datan muppar sig idag igen. Måste kila, tjing!

bilderna.

2008-09-07, 22:41:14 / Kategori: my words
jag har lagt upp några bilder på Bildagboken enbart för att det inte funkar här.
pettssson.bilddagboken.se
lägenhetsbilderna får dock vänta nån/några dagar så kommer dom snart läggas upp här på bloggen, använder ju inte bilddagboken allt för ofta nu för tiden.
Godnatt!

Morgondagen innebär förändring

2008-09-07, 22:23:59 / Kategori: my words
Imorn ska jag klippa mig. Funderar på en riktig förändring. Har tänkt mycket på att klippa upp håret som tusan så att jag kan ruffsa till det så det ser jätte busigt ut, men ändå vill jag ha kvar längden. Så funderar jag på en lugg, en ganska lång lugg. Vet inte hur jag skulle passa i det eller om jag kan ha det med min virvelliknande tjoffs i luggen? Men men, det lär visa sig imorn. Jag ska ivilket fall som hellst göra en förändring som ska heta duga. Eller nåt :)

Har suttit och kollat hur jag skulle sett ut med massa kändigfrillor. Riktigt roligt har jag haft! men som jag sagt tidigare så funkar det ionte att lägga upp bilder (suck!) så jag antar att det får bli ett projekt för morgondagen att lägga upp dom + min nya frisyr.

nu måste jag gå och lägga mig så att jag kommer upp imorn (vilket inte ska vara nåt problem eftersom jag inte ska vara på NFI förän klockan 9 och sen börjar jag inte förän 12)


Förresten, jag måste bara berätta en sak till, äckligast idag iallafall! Vi har fått massa små flugor på toaletten, och jag vet inte vart dom kommer ifrån! Nu har jag ställt ut massa ättika i halva lägenheten så jag hoppas dom försvinner nu. Så ska jag ta och städa alla ventiler + underbadkaret i brunnen där imorn. Jag vill bara att dom äckliga jävlarna ska bort : /

.

2008-09-07, 21:45:44 / Kategori: my words
Dagen får sammanfattas av mig och Piff iallafall.  Hjärtegrynet<3


Piff sitter och äter mat hos matte :)


ÅH VA ARG JAG BLIR!!!
Det funkar inte att lägga upp fler bilder. Det funkar typ aldrig! Är det bara min dator det fuckar sig på eller är det blogg.se?! Jag som tänkte lägga upp massa bilder på hur lägenheten ser ut, visa vilken läcker rullgardin vi fick av Kurt idag och massa massa mer. Jag hatar att min blogg är så sepe. Jag vill oxå kunna lägga upp lite bilder, men nej då. HMF!!!



jag vill göra nåt!

2008-09-07, 12:57:42 / Kategori: my words
Sitter vid datorn som vanligt. Älsklingen sitter och spelar GTA. Solen skiner och jag vill hitta på nåt. Funderar på å ta med mig älsklingen ner på stan och ta en varm choklad eller nåt. Bara vi inte sitter hemma. För det gjorde vi igår och jag vill inte göra det idag igen.

Igår kväll bjöd mamma på middag, sen gick vi vidare hem och panikstädade innan vi fick främmande. Kollade på The Spiderwick nånting. Rätt bra faktiskt.Vill oxå ha ett troll som blir grön av ilska och lugn igen av honung :)

Igår beställdejag örhängena som jag pratade om igår. För ovanlighetens skull så går det inte att ladda upp bilder på dom. Jag blir så arg på det här!!!!
men på hemsidan lägger hon upp fler örhängen typ hela tiden, jätte fina så gå in och kika :)
http://finidesign.blogg.se/

sena kvällen för en som är van att sova den här tiden...

2008-09-06, 23:48:05 / Kategori: my words
Ännu en kväll jag sitter uppe såhär länge. Igår var jag, älsklingen, Moe och Tove på bio. Nya Batman filmen. Den va bra men lite väl lång. Jag hade gärna gått och sett Mamma Mia igen!

Ikväll har vi haft främmande. Moe, Tove och Christer har varit här (är kvar här oxå för den delen). Tove ligger och sover på soffan och jag tror att jag ska dra mig till sängs och sova jag oxå. Så godnatt.

solen skiner och jag... sitter inne?!

2008-09-06, 16:21:38 / Kategori: my words
Älslingen har köpt nytt xbox spel, Pirates of the Carebian (eller hur det stavas) så han sitter där och spelar nu. jag spelade GTA förut (vadå GTA 5, är jag dum i huvet- det är ju 4 såklart!) och jag sög. och jag blev arg. Ruskigt arg! vi kikade på annat spel åt mig, men jag hittade inget. sk kolla på tradera efter middagen. Mamma ska bjuda på inget mindre än racklett. jag älskar det :)

Annars måste jag tipsa om en bloggsida. Det är en tjej som gör jätte fina örhängen i cenitlera och nån annan lera. Hon säljer örhängena på bloggen. Jag tog och beställde 2 par, bara för att dom var så fina!
http://finidesign.blogg.se/

skönaste pump,

2008-09-06, 11:48:54 / Kategori: my words


kom precis hem från pumpen, det var sjukt skönt att komma iväg. Nu är jag på strålande humör och härligt trött i kroppen. Så nu ska jag koka- för ovanlighetensskull - en riktigt god gröt (grahamsgrynsgröt) och käka en knäckemacka och äpple till. Ha en bra dag, för det ska jag ha!

lördag morgon.

2008-09-06, 10:02:58 / Kategori: my words
Solen skiner ute, vad ska man göra idag?

Nu ska jag alldeles snart traska till fristilen och köra ett BodyPump pass. Gick inte så bra förra gången, men idag känner jag mig taggad för ett riktigt jobbigt pass!

Älsklingen har gått och köpt sig ett Xbox360 som han kommer sitta vid massor nu. Jag oxå för den delen. Körde lite GTA5 igår. jag gillar tvspel, det är ett enkelt tidsfördriv. Men jag tror att jag ska köpa mig egna spel oxå, sånna som jag tycker om. Inte bara slåss-spel för det är inge vidare. Men Super Mario liknande spel. Det gillar jag :)

Invigde mina nya träningskläder igår, sjukt sköna! skorna är dock lite, hm oingådda men det blir nog oxå bra :)
Nu ska jag kila iväg till träningen, äntligen efter en natt med bra sömn!

en riktigt rolig dag!

2008-09-04, 21:34:46 / Kategori: my words
Idag har jag umgåtts med älskade syster, på tok för länge sen vi umgicks som vi gjorde idag. Gick på stan mest hela dan, och jag shoppade. Började med att köpa bantningspulvret Noka (smakbox med 4 påsar) och sen inhandlade jag en träningsväska på Stadium för 149;-, sen tog jag det lugnt med shoppingen tills efter att syster hade tagit sitt efterlängtade hål i tungan. Slog sen till på ett nytt träningsset från stadium med ett linne, byxor och skor för 899;-. Tycker inte om att lägga så mycket på träningskläder egentligen, men kände samtidigt att det här kommer göra träningen ytterligare lite roligare. (Och dom här skorna räknar jag inte som vanliga skor som jag ska få köpa efter att gått ner mina 5 kilon eftersom jag måste ändå ha nya skor) Ungefär det var vad jag handlade idag. Och älsklingen köpte ett xbox360. Undra om vi handlar upp alla våra pengar vi ska köpa mat för och spara? :P

Måste oxå berätta om nåt kul. Jag fick ett jobb erbjudande idag som jag är måttligt nöjd över. Som personligassistent. Hoppas faktsikt riktigt mycket på det så blir det lite variation på jobbandet framöver. Jag är glad! :)

nej nu ska jag käka lite och älsklingen ska få söka jobb, kanske behövs när vi handlat så mycket?


...oväntat att det inte går att ladda upp bild på mitt träningsset? NEJ!



Ett stort plus i kanten för att jag träffade Ella idag för första gången sen hon kom hem. (hon var trots allt borta över en månad!) <3

kvällsfika, dagens nödvändigaste mat?!

2008-09-03, 22:11:26 / Kategori: my words
Jag är alltid hungrig, hellst på kvällen och på morgon. Ikväll är jag jätte hungrig, jag som ätit massor hela dan tycker jag. Men okej, det får bli en av mackorna jag gjorde idag - två husmans med kaviar på. Och en kopp te. imorn kommer syster hit tidigt på morgonen (helv 10 ÄR faktiskt tidigt, även om jag var uppe före helv 9 imorse...) iallafall så ska jag bjuda henne på frukost. Trevligt att få lite sällskap till frukost iallafall, hellst av favoritsyster :)


här skulle det vara en bild på mig och syster när vi var små och satt på sjön i Särvsjön (skulle jag tro), men bilden jävlas och vill inte laddas upp. Tack bloggen... :/

imorn.

2008-09-03, 20:24:04 / Kategori: my words
imorn kommer min älskade vän och syster, Sandrah <3, in till stan för att pryda sin lilla tunga. Ska umgås hela dagen, riktigt roligt- det var på tok för länge sen!


Hahaha, idol har börjat igen, så roligt!

Världens bästa!

2008-09-03, 19:32:15 / Kategori: my words
Jag älskar min karl, han diskar dag in och dag ut. Han gör verkligen allt för mig :)

idag har jag
. bakat grötbullar som blev väldigt goda,
. gått på öb och införskaffat mig en personvåg,
. plockat ner tvätten som hängt uppe i hela vardagsrummet,
. städat och dammsugit,
. varit på fristilen och sprungit (läs: testat min nya pulsklocka)

Jag och älsklingen har varit på Jysk och tittat på en soffa som vi funderar på att köpa. och ett soffbord. Har inte bestämt oss än hur vi ska göra med soffan eftersom det är så mycket mindre än den som finns i lägenheten redan.

Måste berätta om min underbart goda middag som jag just avnjutit. Det blev kyckling a'la Anja som min jobbarkompis Anja tipsat om i sin blogg (anjablixtherrlander.blogg.se). Det är super gott och så sjukt enkelt. Lite olja, lite soja och en vitlöksklyfta. Och det blir m-m-mumsfillibabba!! till det åt jag massor av grönsaker och en sås med turkiskyoghurt och grillkrydda. Mums :)

nu blir det sköjla disk. Krams

den utlovade bilden...

2008-09-03, 13:12:13 / Kategori: my words
Här kommer bilden på vårat nyputsade fönster + den oputsade. Syns det nån skillnad? :)

öb var det...

2008-09-03, 13:09:49 / Kategori: my words
jag längtar redan tills jag får köpa nya skor. Nu ska jag parvla mig ner på ÖB och köpa mig den där vågen jag pratade om. idag har jag min nya tröja som jag beställde från Halens, ett skärp jag köpt på lindex och svarta leggings. Jag älskar stickat :)


ett stort beslut.

2008-09-03, 09:58:34 / Kategori: my words
I måndags tog jag ett stort beslut, vilket jag glömde tala om i förra inlägget. jag ska gå ner i vikt (ovanligt att jag säger så va?!) Men den här gången har jag ett mål, eller vad ska jag säga? När ja har gått ner mina 5 kilon så får jag äntligen köpa mig ett par nya skor som kommer vara välförtjänt av. Utan ett mål kommer jag aldrig klara det. och att köpa ett par nya skor är ett aldeles förträffligt sätt att belöna mig själv. Så fram tills att jag gått ner mina kilon så får jag inte köpa ett par skor, okej?!

Nu ska Åsa äta gröt och sen gå ner på ÖB för att köpa en våg så att jag kan sätta igång snart :)
Wish me luck ;)

trög uppdatering.

2008-09-03, 09:52:53 / Kategori: my words
Känner att det är dags för en uppdatering nu, vilket det kanske är...

Måste betätta lite av vad som hänt. I torsdags tillexempel fick jag ett sms där det stod att mitt paket från Halens.se hade kommit. Lycklig som jag blev gick jag på Blåcenter och hämtade mitt älskade paket med en grå stickad tröja och epilatorn. Behöver jag ens säga att det kändes som 500 pincetter som rycker ochdrar i benen när man kör den där apparaten? mina stackars ben...

I fredags började jag morgonen med atts tarta brandlarmet på jobbet, smidig som jag är. Brände margarinet till gröten så det blev alldeles svart... Stackars mina jobbarkompisar säger jag bara!

I lördags var vi på Ikea och handlade. Blevförvånd i kassan när allt vi handlade bara gick på 700 spänn. - Eh vill du inte ha mer?! frågade jag han i kassan :P Men det blev lite lampo och småplock köpta där. och inne på Birsta köpte jag lite nagellack, en tröja från Cubus, en sjal och... Ja vad köpte jag mer? inte så mycket tror jag eftersom jag inte kommer ihåg vad det var :P

I söndags fick jag nå ryck, efter att ha varit och hälsat på Christoffers farfar i Måläng där älkli är född. Riktigt fint är det där borta :) men i allafall så åkte vi hem och jag putsade fönster! Det behövdes verkligen, för vi har knappt sett ut förut :P tog en bild på vardagsrumsfönstret (eftersom det är ett stort fönster + ett litet). Och skillnaden är verkligen stor! Bilden kommer senare :)

Vet inte om det hänt så mycket mer, jag har jobbat och stått i som vanligt. är ledig normalt mycket den här fem veckors perioden iallafall. Igår kom allt jag köpt på tradera iallafall. 2 pulsklockor och en själ (som jag förövrigt redan hade) så nu ska jag lägga ut sjalen (skrev även själen frörst ?!) + ena pulsklockan på auktion eftersom jafg inte behöver det. Nån som annars vill köpa en pulsklocka med tuch funktion? Idag ska jag prova min pulsklocka iallafall :)